Chabarovsk – Nižněkamsk 3:0 (kon.) | Ufa – Kunlun 5:4 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 4:5 (po pr.)
Minsk – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | N.Novgorod – Omsk 2:3 (po pr.) | CSKA Moskva – Riga 1:4 (kon.)
Jaroslavl – Petrohrad 2:1 (kon.) | Kazaň – Spartak Moskva 2:3 (po pr.)
konec
Salavat Julajev Ufa
5:4 (3:0, 1:2, 1:2)
Red Star Kunlun
Sobota 20.02.2021, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:23:07)
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Šustr (KUN) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 14:30
    Vojtěch Mozík (KUN) – 0+1, 4 střely, čas na ledě 20:39
     
    Střely na branku: 34 – 35
     
    Je dobojováno. Hosté se nakonec v první desetiminutovce třetí třetiny dočkali snížení na rozdíl jediné branky i vyrovnání. Ale domácí hokejisté pak v šestapadesáté minutě znovu strhli vedení na svou stranu a to si pak udrželi až do konce. Ač to neměli jednoduché proti houževnatému Kunlunu, své vedení si vzít nenechali.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Ufa má puk pod kontrolou v útočném pásmu a už to vypadá, že své těsné vedení uhájí. Hosté tak už nemají moc šancí přejít na druhou stranu a zakončit.
     
    59:34
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Vojtěch Mozík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    59:30
    Puk je znovu ve středním pásmu a domácí ukrajují zbytek času. Už by nejraději chtěli konec.
     
    58:52
    Hosté teď měli nebezpečný tlak před domácí brankou, ale domácí ho nakonec ustáli a vyhazují puk daleko od své branky tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    58:33
    Domácí Manninen vystřelil směr prázdná branka Kunlunu, ale tu minul. Byl to pokus ze středního pásma, takže je z toho jen zakázané uvolnění Ufy.
     
    58:24
    Hosté jsou v šesti hráčích v poli a bez brankáře.
     
    58:24
    Kunlun si bere oddechový čas.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:20
    Markus Granlund objel branku hostů a poté zakončil, ale brankáře Šikina nepřekvapil. Následně pak šli do akce zase hosté, ovšem před Tarasovem vůbec nezakončili.
     
    56:49
    Domácí ožili a opět se natlačili před branku Dmitrije Šikina. Ale pokus Geoffa Platta šel jen vedle jeho branky.
    55:42 Pavel KOLEDOV - 5:4
     
    55:42
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácím se to nyní povedlo a opět strhávají vedení na svou stranu. Naumenkov poslal kotouč na levý kruh, kde ho střelou z první pověsil pod břevno Šikinovy klece PAVEL KOLEDOV – 5:4. Asistence: Michail Naumenkov a Geoff Platt.
     
    55:33
    Po zákroku Dmitrije Šikina, na kterého střílel Teemu Hartikainen, je hra zastavena a vhazovat se bude po pravé ruce brankáře Kunlunu.
     
    54:52
    Ufa má nyní více ze hry, za každou cenu se domácí hráči snaží o vedoucí branku, jenže nenacházejí recept na dobře chytajícího Dmitrije Šikina.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Manninen (Larsen, M. Granlund), 7. Baškirov (Lisovec, Pimenov), 7. Kadějkin (Koledov, Gimatov), 32. Kadějkin (Hartikainen), 56. Koledov (Naumenkov, Platt) – 38. Collins (Werek, Shinkaruk), 38. S. Foo (Mozík, Sproul), 42. Fram (Lockhart, S. Foo), 44. Fram (A. Lazarev, S. Foo)


    Salavat Julajev Ufa: Tarasov (Vyprickij) – Larsen, Panin (C), Naumenkov, Koledov, Alexejev, J. Birjukov, Lisovec – Hartikainen (A), Manninen, M. Granlund – Kadějkin (A), Platt, Gimatov – Chochrjakov, Amirov, Kugryšev – Pustozjorov, Pimenov, Baškirov – Soloduchin.
    Red Star Kunlun: J. Smith (7. Šikin) – Chelios (A), Sproul (A), Mozík, Baldajev, Šustr, Fram, Starikov – Wong, Lockhart (C), S. Foo – Collins, Werek, Shinkaruk – Leščenko, Toropčenko, Nikolišin – Bakanov, Monachov, A. Lazarev – Šaškov.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Spirin – Galimov, Zacharov

    Diváci: 5586
    bahis siteleri