Detroit – Florida 2:1 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:4 (kon.) | Columbus – Nashville 2:4 (kon.)
St. Louis – San Jose 4:5 (kon.) | Carolina – Tampa 4:0 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (kon.)
Montreal – Toronto 3:5 (kon.) | Anaheim – Minnesota 1:5 (kon.) | Edmonton – Calgary 7:1 (kon.)
Colorado – Vegas 3:2 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
2:4 (0:0, 1:1, 1:3)
Los Angeles Kings
Neděle 21.02.2021, 01:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Alex IAFALLO - 2:4
     
    59:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Do prodloužení se dnes nepůjde! Gólovou tečkou za druhým vzájemným zápasem v řadě napsal střelou z obranného pásma ALEX IAFALLO. Všemu předcházel prohraný souboj Dvoraka proti přesile. Asistence: Anže Kopitar.
     
    58:10
    Kuemper je na střídačce a Arizona v šesti proti pěti!
    52:52 Gabriel VILARDI - 2:3
     
    52:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Coyotes budou muset znovu dotahovat jednobrankové manko! Kuemperovi prosvištěla k pravé tyči střela GABRIELA VILARDIHO, kterému šikovně nahrál Ekmanem-Larssonem bráněný veterán Jeff Carter. Asistence: Jeff Carter, Drew Doughty.
    49:41 Phil KESSEL - 2:2
     
    49:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Druhý přesilovkový gól pro Coyotes znamená, že v Glendale opět platí nerozhodný stav! Oesterle si všiml nalevo nekrytého PHILA KESSELA, který z bodu pro vhazování parádně zavěsil k vzdálenější tyči. Petersen toho přes clonícího Pitlicka asi moc neviděl. Asistence: Jordan Oesterle, Oliver Ekman-Larsson.
     
    48:02
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Trevor Moore – 2 min., držení).
     
    44:08
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Phil Kessel.
     
    40:52
    Kuemper při přesunu k levé tyči zavadil hokejkou o Lizottea. Ten ale stál před brankovištěm a žádný přestupek se tedy nekonal. Arizona navíc musí poslat hráče na trestnou lavici.
    40:52 Trevor MOORE - 1:2
     
    40:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové se vrací do vedení gólem vstřeleným ve vlastním oslabení! Vše začala ztráta Arizony na levém křídle. Anderson později zleva přihrával na Lizottea, ale puk prošel až na zadní tyč, kde už to měl TREVOR MOORE vcelku jednoduché. Asistence: Mikey Anderson, Drew Doughty.
     
    39:59
    Byl to Austin Strand, který Garlanda atakoval dosti nešetrným krosčekem do krku. Rozhodčí si ale vystačili s menším trestem.
     
    38:11
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Drew Doughty – 2 min., krosček).
    31:49 Derick BRASSARD - 1:1
     
    31:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Také domácí mužstvo využívá hned svou první přesilovou hru! Kessel dal puk na modrou Ekmanu-Larssonovi, jenž ho přesměroval na pravou stranu a DERICK BRASSARD nechytatelným příklepem vstřelil teprve svůj druhý gól v sezóně. Velký vliv na gólu měla i teč Määttäho. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Phil Kessel.
     
    29:59
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Drew Doughty – 2 min., podrážení).
     
    25:41
    Caggiula přerušil hostující brejk a postaral se o vznik Kesselovy šance. Bývalý útočník Penguins dostal přihrávku do úniku, nicméně bráněn Björnfotem bekhendem Petersena nepřekonal.
    24:37 Alex IAFALLO - 0:1
     
    24:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Stejně jako před dvěma dny jsou to hráči Kings, kteří se ujímají vedení! Adrian Kempe jel po levé straně ve společnosti dvou soupeřů, ale totálně přechytračil přihrávkou do druhé vlny. Ta přistála na hokejce ALEXE IAFALLA a ten z levého kruhu otevřel skóre zápasu. Asistence: Adrian Kempe, Anže Kopitar.
     
    23:56
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Oliver Ekman-Larsson – 2 min., hákování).
     
    23:40
    Jen centimetry dělily domácí tým od vstřelení vedoucího gólu! Tyler Pitlick si vzal puk ve středním pásmu a pak ho z vrcholku kruhu vypálil do tyče za již překonaným Petersenem.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 32. Brassard (Ekman-Larsson, Kessel), 50. Kessel (Oesterle, Ekman-Larsson) – 25. Iafallo (A. Kempe, Kopitar), 41. Moore (M. Anderson, Doughty), 53. Vilardi (J. Carter, Doughty), 60. Iafallo (Kopitar)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Hill) – Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Oesterle – Garland, Schmaltz, Keller – Pitlick, Dvorak, Crouse – Kessel, Brassard (A), Caggiula – Fischer, Jo. Larsson, Hayden.
    Los Angeles Kings: Petersen (Quick) – Doughty (A), M. Anderson, Roy, Björnfot, Strand, Määttä – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – J. Carter (A), Vilardi, A. Kempe – Moore, Lizotte, Grundström – Wagner, Amadio, Athanasiou.

    Rozhodčí: Charron, Syvret – Rody, Racicot

    Diváci: 3 187
    bahis siteleri