Detroit – Florida 2:1 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:4 (kon.) | Columbus – Nashville 2:4 (kon.)
St. Louis – San Jose 4:5 (kon.) | Carolina – Tampa 4:0 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (kon.)
Montreal – Toronto 3:5 (kon.) | Anaheim – Minnesota 1:5 (kon.) | Edmonton – Calgary 7:1 (kon.)
Colorado – Vegas 3:2 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
Minnesota Wild
Neděle 21.02.2021, 03:07 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:26 Joel Eriksson Ek - 1:5
     
    54:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nádherná akce Minnesoty! Hostující celek nakonec přidává i pátou branku a Kevin Fiala chytrou zadovkou našel spoluhráče, který místo zakončení ještě poslal přihrávku na levý kruh a JOEL ERIKSSON EK trefil odkrytou klec. Asistence: Ryan Hartman, Kevin Fiala.
    45:45 Victor RASK - 1:4
     
    45:45
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota navíc přidává svou čtvrtou branku v dnešním souboji! Do útočného pásma se dostal Kaprizov, který poslal přihrávku na pravý kruh a VICTOR RASK dělovkou nad beton propálil Gibsona. Asistence: Kirill Kaprizov, Mats Zuccarello.
    36:29 David BACKES - 1:3
     
    36:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři se za zvýšenou aktivitu dočkali odměny! Anaheim prolomil střeleckou smůlu a snižuje na rozdíl dvou branek. Přihrávku na levou stranu útočného pásma dostal Josh Mahura, který tvrdě vypálil a DAVID BACKES jeho ránu tečoval do sítě. Asistence: Josh Mahura, Kevin Shattenkirk.
    23:00 Kevin FIALA - 0:3
     
    23:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota využívá další přesilovou hru a odskakuje na rozdíl tří branek! Před brankou Anaheimu se zrodil pořádný zmatek. Gibson si připsal snad tři zákroky, ale k odraženému puku se dostal KEVIN FIALA, který jej poslal do sítě! Asistence: Jordan Greenway, Matt Dumba.
    16:17 Kevin FIALA - 0:2
     
    16:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota bleskově přidává také druhou branku! Ben Hutton neudržel kotouč na modré čáře. K odraženému puku se dostal rychlý KEVIN FIALA, který se štěstím prostřelil Gibsona. Bez asistence.
    15:07 Mats ZUCCARELLO - 0:1
     
    15:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota se pět minut před první přestávkou dostává do vedení! MATS ZUCCARELLO dostal přihrávku na levý kruh v útočném pásmu, odkud pohotově zakončil zápěstím a vymetl horní roh Gibsonovy klece. Asistence: Kiril Kaprizov, Jared Spurgeon.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 37. Backes (Mahura, Shattenkirk) – 16. Zuccarello (Kaprizov, Spurgeon), 17. Fiala, 23. Fiala (Greenway, Dumba), 46. V. Rask (Kaprizov, Zuccarello), 55. J. Eriksson Ek (Hartman, Fiala)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Hakanpää, Fowler (A), Shattenkirk, Ja. Larsson, B. Hutton, Mahura – Terry, Getzlaf (C), Jones – Silfverberg (A), Steel, Heinen – Rakell, Lundeström, Comtois – Rowney, Backes, Deslauriers.
    Minnesota Wild: Kähkönen (Hammond) – Suter (A), Addison, Cole, Spurgeon (C), Brodin, Dumba – Fiala, J. Eriksson Ek, Greenway – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – M. Foligno, Hartman, Parise (A) – Bjugstad, Bonino, Sturm.

    Rozhodčí: Hanson, Dwyer – Smith, Gibbons
    thejrc.org