Detroit – Florida 2:1 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:4 (kon.) | Columbus – Nashville 2:4 (kon.)
St. Louis – San Jose 4:5 (kon.) | Carolina – Tampa 4:0 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (kon.)
Montreal – Toronto 3:5 (kon.) | Anaheim – Minnesota 1:5 (kon.) | Edmonton – Calgary 7:1 (kon.)
Colorado – Vegas 3:2 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.)
konec
Washington Capitals
4:3 (0:1, 1:1, 3:1)
New Jersey Devils
Neděle 21.02.2021, 20:30 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Nikita GUSEV - 4:3
     
    59:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Tohle už je gól, který přišel příliš pozdě! Damon Severson nahodil kotouč na branku, odkud se odrazil na levý kruh, kde se nacházel osamocený NIKITA GUSEV. Ruský útočník pak zamířil přesně do odkryté části branky. Asistence: Damon Severson.
    56:56 Alexandr OVEČKIN - 4:2
     
    56:56
    Washington právě vstřelil branku!
    O vítězi je rozhodnuto, Ryan Murray si na trestné lavici moc neposeděl! Nicklas Bäckström zadovkou přihrál mezi kruhy, odkud Damona Seversona prohodil T. J. Oshie. U levé tyče se pak nacházel ALEXANDR OVEČKIN, jenž trefil prázdnou bránu. Asistence: T. J. Oshie a Nicklas Bäckström.
    51:53 T. J. Oshie - 3:2
     
    51:53
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo využívá další přesilovou hru a otáčí stav zápasu na svou stranu! Jevgenij Kuzněcov přihrál mezi kruhy, odkud zamířil přesně T. J. OSHIE. Aaron Dell vůbec nic neviděl, jelikož před ním výborně clonil Alexandr Ovečkin. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Lars Eller.
    49:16 John CARLSON - 2:2
     
    49:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, aktivita Capitals se vyplatila! Brenden Dillon naznačil střelu, ale přihrál do pravého kruhu, odkud JOHN CARLSON zamířil přesně mezi ruku a beton Aarona Della – 2:2. Asistence: Brenden Dillon a Jakub Vrána.
    33:38 T. J. Oshie - 1:2
     
    33:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo je zpátky v utkání, jelikož prohrává jen o jednu branku! Od modré čáry nahazoval kotouč John Carlson, jehož snažení tečoval mezi kruhy T. J. OSHIE. Aaron Dell už nestihl reagovat a inkasuje v oslabení svého mužstva. Asistence: John Carlson a Nicklas Bäckström.
    23:55 Jack HUGHES - 0:2
     
    23:55
    Devils právě vstřelili branku!
    Washington ujížděl do přečísleni, avšak propadl a k vidění byla protiakce na druhé straně! Andreas Johnsson přihrával před branku, kam si najel JACK HUGHES, jenž bekhendem přehodil brankářovu lapačku – 0:2. Asistence: Andreas Johnsson a Kyle Palmieri.
    09:35 Andreas JOHNSSON - 0:1
     
    09:35
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové se ujímají vedení a řekněme si, že zcela zaslouženě! Kyle Palmieri přihrával na levý kruh, kde se rychle otočil ANDREAS JOHNSSON, který po ledě trefil prostor pod betonem Craiga Andersona. Asistence: Kyle Palmieri a Pavel Zacha.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 34. Oshie (Carlson, Bäckström), 50. Carlson (Dillon, J. Vrána), 52. Oshie (Kuzněcov, Eller), 57. Ovečkin (Oshie, Bäckström) – 10. A. Johnsson (Palmieri, Zacha), 24. J. Hughes (A. Johnsson, Palmieri), 60. N. Gusev (Severson)


    Washington Capitals: C. Anderson (Vaněček) – Carlson (A), Dillon, J. Schultz, Orlov, Jensen, Chára – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Sheary, Kuzněcov, J. Vrána – Oshie, Eller, Pánik – Hathaway, Dowd, Hagelin.
    New Jersey Devils: Dell (Wedgewood) – P. K. Subban, R. Murray, Severson, T. Smith, Vatanen, D. Kulikov – Bratt, Hischier (C), Zacha – A. Johnsson, J. Hughes, Palmieri (A) – N. Gusev, Zajac (A), M. Malcev – Wood, M. McLeod, Bastian.
    thejrc.org