NY Islanders – Buffalo 3:2 (kon.) | Toronto – Calgary 0:3 (kon.) | Carolina – Tampa 2:4 (kon.)
Florida – Dallas 3:1 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 0:3 (kon.) | Colorado – Vegas 0:3 (kon.)
Arizona – Anaheim 4:3 (kon.) | San Jose – Minnesota 2:6 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
Dallas Stars
Úterý 23.02.2021, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers potvrzují své vítězství, když ALEKSANDER BARKOV zachytil ve středním pásmu přihrávku Klingberga a následně poslal kotouč do opuštěné klece Dallasu. Bez asistence.
    38:18 Keith YANDLE - 2:1
     
    38:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers otáčejí stav utkání a je to znova díky střele obránce od modré čáry! KEITH YANDLE na modré čáře nad ničím nepřemýšlel a prostě jen práskl do kotouče, který nakonec skončil až za zády hostujícího brankáře. Bez asistence.
    28:43 Aaron EKBLAD - 1:1
     
    28:43
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers se konečně dočkávají vyrovnávající branky, když si domácí obránci vyměnili kotouč na modré čáře a AARON EKBLAD nakonec se svou dělovkou konečně prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Mackenzie Weegar, Jonathan Huberdeau.
    04:34 Blake COMEAU - 1:1
     
    04:34
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se ujímají vedení, když Comeau nepřešel přes obránce Floridy a kotouč se odrazil k Robertsonovi, který ihned vystřelil a Driedger kotouč hodně špatně vyrazil před sebe, kde byl BLAKE COMEAU, jenž už jen dorazil puk do odkryté brány. Asistence: Jason Robertson.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 29. Ekblad (Weegar, Huberdeau), 39. Yandle, 60. Barkov – 5. Comeau (Robertson)


    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Ekblad, Weegar, Strälman, Forsling, Gudas, Yandle – Barkov, Verhaeghe, Hörnqvist – Wennberg, Duclair, Huberdeau – Connolly, Luostarinen, Vatrano – Hinostroza, Lammikko, Lomberg.
    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – Lindell, J. Klingberg, Heiskanen, Oleksiak, Pysyk, Sekera – Dellandrea, Faksa, Ja. Benn – Kiviranta, Pavelski, Kero – Gurjanov, Hintz, Robertson – Comeau, Dickinson, Cogliano.
    thejrc.org