Slavia – Svarog Teplice 3:5 (kon.) | Olympik Mělník – Rapid Ústí n/L 5:4 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
3:5 (2:3)
Svarog FC Teplice
Úterý 23.02.2021, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    40. SALLA - 3:5
     
    40
    Teplice právě vstřelily branku!
    K rozehrávce dlouhé penalty se postavil JOAO SALLA a perfektní ranou překonal brankáře Karpiaka – 3:5.
     
    40
    Červenou kartu dostává Jan Křemen (SK Slavia Praha), který musel uhasit únik teplického hráče. Hosté budou zahrávat desetimetrový kop!
     
    39
    Slávisté stále nastěhovaní na polovině Svarogu. Do zakončení se dostal David Jošt, ale brankář Michal Hůla vytasil další skvělý zákrok.
     
    38
    David Jošt si bere brankářský dres. Slavia to zkouší v power-play!
    38. ADRIANO - 3:4
     
    38
    Teplice právě vstřelily branku!
    Jan Křemen ztížil pozici Gutimu, který zakončil nepříliš povedenou střelou. Svarog se ale rychle ujal míče a ADRIANO se po pěkné kličce dostal k zakončení a tvrdou ranou pod břevno prostřelil Vondráčka – 3:4.
     
    37
    Teplice si teď hlasitě oddechly! Dominik Ostrák z velké vzdálenosti napálil parádní přízemní ranou tyč Hůlovy branky.
     
    35
    Třetí faul Matúše Ševčíka ve druhém poločase. Tato si prohodil míč kolem slovenského futsalisty, kterému nezbylo nic jiného než faulovat. Pátý akumulovaný faul pro domácí tým!
     
    33
    Michal Hůla nyní vyčaroval neskutečný zákrok! David Jošt usměrnil míč za brankáře Svarogu, ten ale dokázal vytasit perfektní zákrok a vytěsnil balon mimo tři tyče!
     
    28
    Žlutou kartu dostává Jan Křemen (SK Slavia Praha).
     
    28
    Po nedovoleném zákroku Davida Jošta nepřesně rozehráli hosté a Slavia mohla v rychlém kontru vstřelit vedoucí branku. Křemena ale vychytal Hůla. Celou situaci se snažil ještě dohrát Jošt, sešívaný kanonýr ale míč od Křemena neobdržel.
     
    26
    Dvě chyby v rozehrávce Slavie. Hosté mohli domácí tým potrestat. Salla ale nechal pouze vyniknout brankáře Vondráčka, který si připsal důležitý zákrok.
     
    26
    Žlutou kartu dostává Deco (Svarog FC Teplice).
    25. OSTRÁK - 3:3
     
    25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí tým rozehrával standardní situaci od postranní čáry. DOMINIK OSTRÁK se odhodlal ke střele, která s pomocí teče skončila až za zády brankáře Michala Hůly – 3:3. Asistence: Matúš Ševčík.
     
    23
    Jan Křemen našel parádní přihrávkou na zadní tyči volného Jana Homolu. Kapitán sešívaného celku trefil ranou z první břevno za Hůlou!
    20. ADRIANO - 2:3
     
    20
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak to je nevídané. Oba celky se už viděly v kabině. Svarog to ještě vyzkoušel střelou v poslední vteřině a ADRIANO je označen za střelce branky – 2:3. Asistence: Deco.
     
    20
    Jan Homola se dostal do dalšího zakončení Slavie na pravé straně. Přízemní střela končí zákrokem brankáře Svarogu. Následně byl faulován uprostřed hrací plochy David Jošt. Pátý akumulovaný faul Teplic!
    19. LEOVSKI - 2:2
     
    19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní to ale makedonský futsalista napravil. Slávisté srovnávají krok. IGOR LEOVSKI vyslal střelu slabší nohou, kterou propálil Michala Hůlu – 2:2.
     
    18
    Zajímavé zakončení na druhé straně. Guti se dostal do rychlého úniku. Po krátké kličce ale zahraniční futsalista minul svou střelou zadní tyč.
     
    18
    Žlutou kartu dostává Claudio (Svarog FC Teplice).
     
    17
    Žlutou kartu dostává Matúš Ševčík (SK Slavia Praha).
    17. GUTI - 1:2
     
    17
    Teplice právě vstřelily branku!
    Velká škoda pro Slavii. Domácí futsalisté mohli vyrazit do rychlého brejku, to však vystihl GUTI, který si připravil míč na střelu a přízemní ranou překonal Vondráčka – 1:2.
     
    15
    Žlutou kartu dostává Zdeněk Sláma (SK Slavia Praha).
     
    14
    Matúš Ševčík na levé straně dokázal stihnout míč na hrací ploše a předložil ho před branku Davidu Joštovi. Ten si při zpracování pomohl rukou. Vstřelená branka proto nemohla být uznána.
     
    12
    Adam Vondráček vytáhl fantastický zákrok! Sešívaný brankář si počkal na střelu po křižném pasu a zřejmě hlavou vytěsnil míč na rohový kop. Roh dokázala Slavia ubránit.
     
    10
    Střídání v týmu Svarog FC Teplice: ze hřiště odchází Marek, přichází Hůla.
     
    10
    Střídání v týmu Svarog FC Teplice: ze hřiště odchází Hůla, přichází Marek.
     
    6
    Slavia nyní měla také velkou příležitost. Deco ztratil míč, protože ho výborně napadal Jan Křemen. Právě Křemen pak hledal před brankou nabíhajícího Jana Homolu, kterému chyběl kousek k zasunutí míče do branky!
     
    5
    Na opačné straně se do velké příležitosti dostal Paulinho. Brankář Vondráček ale velice rychle vyběhl a vyrazil míč na rohový kop. Výborný počin od sešívaného brankáře.
    4. ŠEVČÍK - 1:1
     
    4
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí tým reaguje velice rychle a srovnává stav zápasu. Dominik Ostrák, tedy nová posila z ústeckého Rapidu, poslal balon na MATÚŠE ŠEVČÍKA, který přízemní střelou z levé strany propálil Michala Hůlu – 1:1. Asistence: Dominik Ostrák.
    2. CLAUDIO - 0:1
     
    2
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tentokrát to již hostujícímu celku vyšlo. CLAUDIO napřáhl z velké dálky a po nešťastné teči skončil míč až v síti za brankářem Slavie Vondráčkem – 0:1.

    Martin Kamenik

    Branky: 4. Ševčík (Ostrák), 19. Leovski, 25. Ostrák (Ševčík) – 2. Claudio, 17. Guti, 20. Adriano (Deco), 38. Adriano, 40. Salla (10 m kop)

    Karty:   15. Sláma (SLA), 17. Ševčík (SLA), 28. Křemen (SLA) – 18. Claudio (STP), 26. Deco (STP)   40. Křemen (SLA)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Vondráček) – Jošt, Křemen, Sita, Homola (C), Daniel, Leovski, Ostrák, Ševčík, Vaktor, Sláma, Plíšek, Hruška
    Svarog FC Teplice: Hůla (Marek, Soukup) – Deco, Adriano, Tato, Salla, Alemão, Guti, Claudio (C), Paulinho, Šebek, Baran, Žolcer

    Rozhodčí: Čep, Petr
    thejrc.org