Přerov – Benátky n/J 2:0 (kon.) | Vrchlabí – Kadaň 7:4 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 1:4 (kon.)
Litoměřice – Slavia 7:4 (kon.) | Vsetín – Prostějov 5:1 (kon.) | Jihlava – Třebíč 4:3 (3:2 po s.n.)
Kolín – Poruba 2011 5:4 (3:2 po s.n.) | Kladno – Ústí n/L 9:2 (kon.) | Šumperk – Sokolov 0:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 24.02.2021, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:41 Sebastián GORČÍK - 5:1
     
    45:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Do šance se svou kličkou dostal už Březina, ale tomu puk utekl, smutnit ale Valaši nemusí, protože se černá guma dostala na hůl střelce předchozí branky SEBASTIANA GORČÍKA, který se svým zásahem dostal na první místo vsetínské produktivity. Vsetín vede už 5:1. Asistence: David Březina, Lubomír Štach.
    44:35 Sebastián GORČÍK - 4:1
     
    44:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín jde po Jestřábím tlaku do vedení o tři branky. Domácí mohutně ostřelovali branku hostí, ujala se ale až rána z bezprostřední blízkosti z hole SEBASTIANA GORČÍKA. Vsetínský kanonýr zvyšuje na 4:1. Asistence: Roman Vlach, Bartko.
    39:07 Roman PŮČEK - 3:1
     
    39:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se prostějovští hokejisté dostávají do hry, ale jejich snížení bylo okamžitě smazáno domácími. Do přečíslení se rychlostí blesku vehnali Vlach s Půčkem. Vlach předal puk na ROMANA PŮČKA, který z levého kruhu zakončil za bezmocného Bláhu a zajišťuje Valachům opět dvoubrankové vedení. Asistence: Roman Vlach, Radim Kucharczyk.
    38:17 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:1
     
    38:17
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov snižuje na 1:2. Gába před touto brankou předvedl několik neuvěřitelných zákroků, kterými nedával soupeři šanci. Překonán byla ale v početní výhodě hostů, kdy k pravé tyči zakončil zkušený forvard z řad Jestřábů LUKÁŠ ŽALČÍK. Asistence: Petr Mrázek, Tomáš Drtil.
    21:37 Adam ZEMAN - 2:0
     
    21:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Druhá přesilová hra a druhá branka z hole ADAMA ZEMANA. Bartko přihrál na Zemana, který od levého kruhu vystřelil skvěle mířenou ránu do vrchní části branky, kterou nedal Bláhovi šanci a posílá Vsetín do dvoubrankového vedení. Asistence: Jan Bartko, Antonín Pechanec.
    16:32 Adam ZEMAN - 1:0
     
    16:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je to tady! První branka utkání přišla z hole domácích. Valaši využívají přesilovou hru. Pechanec našel před brankou volného ADAMA ZEMANA, který překonal Bláhu střelou mezi beton a vyrážečku. Asistence: Antonín Pechanec, Sebastian Gorčík.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 17. A. Zeman (Pechanec, Gorčík), 22. A. Zeman (Bartko, Pechanec), 40. Půček (R. Vlach, Kucharczyk), 45. Gorčík (R. Vlach, Bartko), 46. Gorčík (Březina, Štach) – 39. Žálčík (Mrázek, Drtil)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Ondračka, Smetana, Hryciow, Bartko, Kudělka, Štach, J. Jenáček – Březina, Pechanec, Gorčík – Babka, R. Vlach, Kucharczyk – Půček, Šilhavý, Vítek – L. Bednář, A. Zeman, Berger.
    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Matyáš, Hrdinka, Drtil, Piegl, Staněk, Hefka, Pěnčík – Mrázek, Bartoš, Gago – Žálčík, T. Kaut, M. Novák – Motloch, Podlaha, T. Jandus – Ouřada, Janeček, Vachutka.

    Rozhodčí: Cabák, Květoň – Vašíček, Komínek
    ocianews.com