New Jersey – Buffalo 1:4 (kon.) | Washington – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Columbus – Chicago 5:6 (0:1 po s.n.)
Ottawa – Montreal 5:4 (2:0 po s.n.) | Detroit – Nashville 0:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 3:4 (kon.)
Tampa – Carolina 3:0 (kon.) | Florida – Dallas 0:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
3:4 (3:1, 0:0, 0:3)
Edmonton Oilers
Středa 24.02.2021, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver, BC • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:25 Tyler ENNIS - 3:4
     
    53:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři dnes poprvé ve vedení! Smolná situace pro vancouverského gólmana – kotouč mířil vedle, ovšem nakonec se odrazil od brusle TYLERA ENNISE. Jeho druhá branka v letošním ročníku! Asistence: Jujhar Khaira, Adam Larsson.
    44:23 Connor MCDAVID - 3:3
     
    44:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Třetí početní výhoda Oilers je úspěšná! CONNOR MCDAVID zakončoval pohlednou kombinaci do odkryté klece. Jeho třináctá branka v letošní sezoně! Asistence: Leon Draisaitl, Alex Chiasson.
    40:55 Dominik KAHUN - 3:2
     
    40:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton se dostává na dostřel! DOMINIK KAHUN obdržel skvělou křížnou přihrávku od krajana Leona Draisaitla a pálil z pravého kruhu pro vhazování. Jeho druhá trefa v dnešním duelu! Asistence: Leon Draisaitl, Kailer Yamamoto.
    18:43 Dominik KAHUN - 3:1
     
    18:43
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton snižuje svou ztrátu! DOMINIK KAHUN trochu se štěstím překonal vancouverského gólmana nahozením z pravé strany. Jeho třetí branka v letošním ročníku a také první po devíti zápasech! Asistence: Tyson Barrie, Leon Draisaitl.
    15:17 Elias PETTERSSON - 3:0
     
    15:17
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Skvělá úvodní perioda v podání domácího týmu! ELIAS PETTERSSON si před bránou počínal na výbornou a pohotově dorazil kotouč bekhendem. Jeho osmá branka v letošním ročníku! Asistence: J.T. Miller, Jordie Benn.
    08:06 Tyler MYERS - 2:0
     
    08:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks uspěli na vhazování v útočném pásmu... TYLER MYERS napřáhl k prudké střele od modré čáry, kterou ještě tečoval první z bránících hráčů. Jeho třetí branka v letošní sezoně! Bez asistence.
    01:06 Bo HORVAT - 1:0
     
    01:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BO HORVAT překvapil edmontonského brankáře nahozením od levého mantinelu. Jeho devátá branka v letošní sezoně! Asistence: Nate Schmidt, Elias Pettersson. Mike Smith se vrátil po zranění ve skvělé formě, ovšem tohle si nedá za rámeček.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 2. Horvat (Schmidt, E. Pettersson), 9. T. Myers, 16. E. Pettersson (J. T. Miller, Jo. Benn) – 19. Kahun (Barrie, Draisaitl), 41. Kahun (Draisaitl, Yamamoto), 45. McDavid (Draisaitl, Chiasson), 54. Ennis (Khaira, A. Larsson)


    Vancouver Canucks: Demko (Holtby) – Edler (A), Schmidt, Q. Hughes, Jo. Benn, Juolevi, T. Myers – J. T. Miller, E. Pettersson, Boeser – Pearson, Horvat (C), Höglander – Roussel, B. Sutter (A), Gaudette – MacEwen, Beagle, Virtanen.
    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Nurse (A), Barrie, K. Russell, A. Larsson, Jones, Bouchard – Nugent-Hopkins, McDavid (C), Puljujärvi – Kahun, Draisaitl (A), Yamamoto – Ennis, Khaira, J. Archibald – P. Russell, Haas, Chiasson.

    Rozhodčí: Schlenker, Furlatt – Barton, Cherrey

    Diváci: ---
    thejrc.org