Čeljabinsk – N.Novgorod 3:2 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 2:3 (0:3 po s.n.) | Kazaň – Magnitogorsk 2:3 (1:2 po s.n.)
Kunlun – Barys 0:3 (kon.) | Nižněkamsk – Čerepovec 2:3 (po pr.) | Petrohrad – Viťaz 4:0 (kon.)
Jokerit – Chabarovsk 4:3 (po pr.) | Omsk – Ufa 1:2 (kon.) | Soči – Jekatěrinburg 0:3 (kon.)
Spartak Moskva – Novosibirsk 2:3 (po pr.) | Riga – Minsk 1:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Čtvrtek 25.02.2021, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:16:41)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hyka (CLJ) – 1+1, 3 střely, čas na ledě 19:10
    Lukáš Sedlák (CLJ) – 1+1, 4 střely, čas na ledě 19:15
     
    Střely na branku: 27 – 23
     
    Je konec! Traktor Čeljabinsk nakonec zvládl dnešní duel a poráží Torpedo Nižnij Novgorod 3:2. Hosté sice ve třetí části srovnali brankou Varnakova, ale domácí Traktor nepřestal hrát. Čeljabinsk přestál několik slibných akcí soupeře a udeřil v závěru utkání. Rozhodující branku vstřelil Lukáš Sedlák, který tak oslavil narozeniny.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Hostující brankář vyjel za svou klec a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Torpedo však potřebuje v závěru duelu hrát na opačné straně.
    59:07 Lukáš SEDLÁK - 3:2
     
    59:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek se v poslední minutě potřetí v utkání dostává do vedení a výrazně se přibližuje k triumfu v dnešním souboji! Přihrávku na pravou stranu útočného pásma dostal LUKÁŠ SEDLÁK a příklepem propálil brankáře! Asistence: Tomáš Hyka, Nick Bailen.
     
    58:29
    Vadim Pereskokov si sjel na přihrávku na levé křídlo, jenže důraznou stopku mu vystavila skála jménem Alexandr Tridčikov.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:35
    Jordan Szwarz si sjel na dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže protečoval puk jen do prostoru, kam se stáhli zadáci Čeljabinsku.
     
    57:08
    Denis Bodrov objel branku hostujícího celku a přihrál na modrou čáru. Byvalcev ihned pálil příklepem, ale trafil obětavého Varnakova.
     
    56:26
    Pontus Åberg získal kotouč na levé straně obranného pásma a bekhendem puk poslal do pásma středního. Zatím je to velký boj.
     
    56:05
    Kirill Urakov si sjel na přihrávku před branku Traktoru, ale hlídku u něj drželi hned dva obránci v černém dresu, kteří mu nedali prostor.
     
    55:26
    Andrej Tichomirov si dal pozor na nahození ze středního pásma a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    55:02
    Alexej Byvalcev se dostal do útočného pásma, kde se skvěle zbavil obránce, jenže jeho zakončení zápěstím skončilo vedle zadní tyčky.
     
    54:35
    Chris Wideman dostal nabito na modrou čáru, odkud bez váhání zakončil příklepem, jenže jeho ránu domácí brankář Fedotov ukryl do lapačky.
     
    54:05
    Tomáš Hyka dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže Kalinin byl v tomto případě příliš rychlý a přejel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    53:35
    Vjačeslav Osnovin se před brankou Torpeda natahoval po prudké přihrávce z levé strany, jenže pod tlakem si nedokázal seřídit mířidla.
     
    53:00
    Sedlák zavezl puk do rohu útočného pásma, odkud zadovkou přihrál mezi kruhy, jenže tam neměl nikoho v černém dresu.
     
    52:31
    Anton Šenfeld si svým důrazem udělal prostor pro zakončení v útočném pásmu. Hostující hráč střílel příklepem z prostoru mezi kruhy, ale Ivan Fedotov jeho ránu zastavil.
     
    52:03
    Lukáš Sedlák dojel odražený kotouč v obranném pásmu, kde se dobře otočil kolem napadajícího soupeře, jenže už nedokázal najít nikoho v černém.
     
    51:26
    Ilja Karpuchin si na pravé straně útočného pásma zpracoval odražený puk, který si přehodil na forhend, ale slabým nahozením vůbec netrefil branku.
     
    51:02
    Sergej Kalinin dojel nahození za branku Torpeda, odkud se efektním bruslařským manévrem prosmýkl před branku soupeře, jenže už nezakončil.
     
    50:29
    Alexandr Podkorytov se po pravém křídle natlačil před branku soupeře, jenže tam si nenašel prostor pro zakončení a v pádu minul branku.
     
    50:05
    Ruslan Karlin na modré čáře napadal rozehrávku hostujícího celku. Semjon Der-Argučincev si na něj dal dobrý pozor a odehrál puk na pravé křídlo.
     
    49:24
    Torpedo si ze sílícího tlaku Traktoru pomohlo jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí zpět před hostující klec.
     
    49:05
    Tomáš Hyka střílel z pravé strany útočného pásma, jenže jeho projektil příklepem trefil jen brusli prvního soupeře. Nyní se snaží útočit obě mužstva.
     
    48:39
    Vadim Pereskokov si sjel na přihrávku mezi kruhy, kde zůstal zcela zapomenutý, jenže v klíčovou chvíli mu kotouč přeskočil přes čepel hokejky.
     
    48:10
    Semjon Der-Argučincev se po levém křídle vydal do útočného pásma, jenže za modrou čárou zapomněl puk za sebou a už se pro něj nevrátil.
     
    47:28
    Domácí brankář si dal pozor na prudkou dělovku z pravé strany hrací plochy a kotouč schoval mezi betony. Torpedo v posledních minutách tlačí.
    46:42 Michail VARNAKOV - 2:2
     
    46:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo se opět dočkalo vyrovnání! Hostující celek se po delší době usadil v útočném pásmu. Zijat Pajgin vypálil z levé strany a MICHAIL VARNAKOV jeho pokus tečoval do sítě! Asistence: Zijag Pajgin, Chris Wideman.
     
    46:10
    Lukáš Sedlák se před brankou Torpeda natahoval po přihrávce z levé strany útočného pásma, jenže špičkou čepele neumístil puk za záda brankáře.
     
    45:35
    Nick Bailen podpořil akci Traktoru a dostal se do zakončení od modré čáry. Jeho dělovka příklepem však prolétla kolem vzdálenější tyčky.
     
    45:12
    Pontus Åberg dostal přihrávku na levou stranu a projel do útočného pásma. Jeho pokus z velkého úhlu hostující brankář schoval do lapačky.
     
    44:50
    Domácí v plném počtu.
     
    44:05
    Ve vlastním oslabení se na výlet do útočného pásma vydal aktivní Lukáš Sedlák, který si puk dokonce přehodil na forhend, ale zápěstím trefil beton brankáře.
     
    43:29
    Damir Žafjarov dostal nabito na modrou čáru, odkud bez přípravy zakončil příklepem, ale jeho pokus skončil vedle pravé tyčky domácí klece.
     
    43:10
    Andrej Belevič zavezl puk do útočného pásma a nahodil jej na domácí klec. Připravený brankář v černém dresu jeho pokus schoval do lapačky.
     
    42:50
    Torpedo si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Vjačeslav Osnovin.
     
    42:29
    Michajl Gorjunov-Rolgizer si sjel na přihrávku mezi kruhy, nicméně musel zakončovat pod tlakem a trefil jen prvního obránce před sebou.
     
    42:03
    Michail Varnakov se na levé straně útočného pásma pustil do boje o volný kotouč, jenže pod tlakem napadajícího Byvalceva jej nevydoloval.
     
    41:28
    Michajl Gorjunov-Rolgizer v rohu obranného pásma získal odražený kotouč a vyhodil jej obloučkem do pásma středního. Tam se k puku nikdo v černém nedostal.
     
    41:06
    Poprvé ve třetí třetině se do útoku vydalo také Torpedo. Chris Terry se po pravém křídle probil do zakončení, ale jeho pokus zápěstím minul branku.
     
    40:37
    Lukáš Sedlák dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže si kotouč nezpracoval vůbec dobře. Hokejisté v černém však vlétli do závěrečné části aktivněji.
     
    40:10
    Traktor uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí celek se dostal do útočného pásma, jenže nikdo v černém dresu se nedostal do zakončení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:40.
     
    Střely na branku: 19 – 13
     
    Druhá třetina končí! I po čtyřiceti minutách se ve vedení stále drží domácí Traktor Čeljabinsk. Hosté sice vyrovnali v přesilovce trefou Čechoviče, jenže Traktor si vedení vzal zpět ve vlastním oslabení. Rychlý únik přetavil v branku Byvalcev. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 2:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Michajl Gorjunov-Rolgizer zavezl puk do útočného pásma, jenže jeho spoluhráči zrovna mířili na střídačku. Domácí hráč puk pouze nahodil za branku.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:45
    Hosté v plném počtu.
     
    38:02
    Anton Šenfeld uspěl v souboji v rohu obranného pásma a bekhendem vyhodil kotouč do bezpečí. Torpedo v tomto oslabení hraje na jedničku.
     
    37:35
    Lukáš Sedlák projel ve vysoké rychlosti do útočného pásma, kde k němu přistupoval obránce, který jej skvělým zákrokem obral o puk.
     
    37:06
    Nick Bailen dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle branky. Hosté se následně osvobodili.
     
    36:45
    Vylučovat se nyní bude na straně Torpeda. Dvě minuty za sekání dostává Chris Terry.
     
    36:28
    Denis Bodrov si sjel pro přihrávku do obranného pásma, kde se krásně otočil a rozjel další akci Traktoru. Na jejím konci byl Alexandr Tridčikov, jehož ránu brankář schoval do lapačky.
     
    36:02
    Georgij Mišarin dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho projektil skončil vedle branky Traktoru.
     
    35:26
    Vitalij Kravcov se tlačil do dalšího úniku na domácí straně, ale obránce k němu na poslední chvíli přistoupil a srazil puk mimo tři tyče.
     
    35:00
    Rozhodčí se dlouho radili, zda budou vylučovat na straně domácího Traktoru, ale nakonec usoudili, že kotouč vyletěl mimo hrací plochu přes střídačku.
     
    34:55
    Domácí v plném počtu.
     
    34:00
    Domácí vybojovali v obranném pásmu odražený kotouč a bez váhání jej poslali přes všechny čáry za branku soupeře. Torpedu se v této přesilovce nedaří.
    33:25 Alexej BYVALCEV - 2:1
     
    33:25
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek si bere zpět ztracené vedení při vlastním oslabení! Do úniku se totiž dostal ALEXEJ BYVALCEV, který se dostal až před brankáře a zakončením do horního rohu rozvlnil síť. Asistence: Sergej Kalinin, Roman Manuchov.
     
    32:55
    Torpedo si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Lukáš Sedlák.
     
    32:32
    Ivan Fedotov ve svém brankovišti předvedl neskutečný rozklek a zneškondil další obrovskou šanci Torpeda! Domácí brankář zatím drží svůj celek ve hře.
     
    32:10
    Daniil Iljin ve vysoké rychlosti projel do útočného pásma, našel Alexeje Byvalceva, jenže jeho projektil pro změnu pouze zaduněl o zadní mantinel.
     
    31:35
    Zijat Pajgin zavezl puk do útočného pásma, kde jej zadovkou přenechal Antonu Šenfeldovi, jenže druhý jmenovaný střelou zápěstím minul branku.
     
    31:03
    Damir Žafjarov se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde k němu na poslední chvíli přistoupil Roman Manuchov, který jej poslal na mantinel.
     
    30:42
    Pontus Åberg dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud puk nahodil zpátky před branku, jenže tam neměl nikoho ze spoluhráčů.
     
    30:17
    Hosté v plném počtu.
     
    29:29
    Sergej Kalinin nahodil puk do útočného pásma, kam spěchali další hráči v černém, jenže nikdo z hráčů Traktoru se k puku nedostal.
     
    29:05
    Nick Bailen dostal krásnou přihrávku před branku hostujícího Torpeda, jenže prudké nahození tečoval jen mimo tři tyče!
     
    28:17
    Traktor si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Andrej Belevič.
     
    28:06
    Igor Isajev uklidnil rozehrávku Traktoru za domácí brankou. Následně vymyslel prudkou přihrávku na levou stranu, ale Manuchov se k puku nedostal.
     
    27:27
    Alexandr Podkorytov dostal přihrávku do středního pásma a prodral se až do pásma útočného. Jeho pokus příklepem však trefil prvního soupeře.
     
    27:00
    Vadim Pereskokov si sjel na přihrávku na levou stranu útočného pásma a v jízdě zakončil zápěstím. Jeho pokus však brankář betonem vykopl.
     
    26:29
    Chris Wideman dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud se pokusil zakončit příklepem, ale jeho pokus prolétl kolem zadní tyčky.
     
    26:02
    Domácí brankář Fedotov si dal pozor na nahozený kotouč ze středního pásma a hokejkou odehrál puk do bezpečí. Torpedo je nyní aktivnějším týmem.
     
    25:37
    Sergej Kalinin projel s kotoučem na čepeli do útočného pásma, kde se pokusil o zakončení příklepem, jenže ve snaze vypálit zlomil hokejku.
     
    25:10
    Denis Bodrov dostal přihrávku do středního pásma, jenže si netroufl na průnik do pásma útočného a raději rozehrál na kolegu z obranné dvojice.
     
    24:24
    Kirill Urakov si sjel na přihrávku před branku domácího celku, jenže kotouč netrefil úplně ideálně a poslal jej těsně vedle zadní tyčky.
     
    24:03
    Hostující Torpedo je vstřelením vyrovnávací branky pořádně nabuzené a nadále se tlačí do útočného pásma. Domácí se musí pozorně bránit.
    23:26 Ivan ČECHOVIČ - 1:1
     
    23:26
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Torpedo dokázalo bleskově využít přesilovou hru a dotahuje ztrátu z první třetiny! Chris Wideman si sjel na přihrávku mezi kruhy a vypálil zápěstím. Jeho pokus za záda brankáře tečoval IVAN ČECHOVIČ. Asistence: Chris Wideman, Damir Žafjarov.
     
    23:12
    Hosté si zahrají přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Igor Isajev.
     
    23:04
    Kirill Urakov si sjel na přihrávku před branku Traktoru, kde tečoval nahození z pravé strany, jenže od jeho čepele se puk odrazil mimo.
     
    22:37
    Zijat Pajgin se po pravém křídle prodral do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend, jenže jeho projektil skončil v rukavicích brankáře.
     
    22:07
    Georgij Mišarin si sjel na přihrávku mezi kruhy, jenže zakončení mu vůbec nesedlo a puk skončil daleko vedle branky domácího Traktoru.
     
    21:35
    Georgij Mišarin se dobře stáhl do obranného pásma, kde se natlačil před obránce a dokázal puk odehrát do bezpečí. V úvodu druhé části se hraje velmi opatrně.
     
    21:12
    Sergej Tělegin se stáhl do obranného pásma, kde vybojoval kotouč a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Jeho pobídka mířila na Karlina, který puk neudržel.
     
    20:29
    Do útoku se vydalo také hostující Torpedo, ale domácí brankář Fedotov zakončení od modré čáry dobře viděl a ramenem vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    20:10
    Domácí celek uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny a ihned se vydal do útoku. Akce Traktoru však skončila nepřesným nahozením.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:49.
     
    Střely na branku: 10 – 7
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté domácího Traktoru. Jedinou branku úvodní dvacetiminutovky totiž po rychlém přechodu do útočného pásma a přihrávce Lukáše Sedláka vstřelil Tomáš Hyka. Torpedo si toho směrem dopředu moc nevypracovalo. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:32
    Zijat Pajgin ze středního pásma nahodil puk na domácí klec. Ivan Fedotov jeho pobídku lapil a před napadajícím soupeřem raději přerušil hru.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:20
    Torpedo si z tlaku domácího celku pomohlo jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude před Tichomirovem.
     
    18:02
    Vjačeslav Osnovin zavezl puk do útočného pásma, kde se dobrou kličkou zbavil napadajícího obránce, ale střelecký pokus už nepřidal.
     
    17:32
    Damir Žafjarov si v útočném pásmu našel volný kotouč a bez váhání jej nastřelil před domácí klec. Obětaví zadáci Traktoru puk znovu srazili k mantinelu.
     
    17:10
    Dmitrij Ogurcov dostal přihrávku do středního pásma, okamžitě rozjel aktivního Tomáše Hyku, ale autor úvodní branky skrytou střelou minul branku.
     
    16:27
    Hosté v plném počtu.
     
    16:10
    Pontus Åberg zavezl puk do útočného pásma a od mantinelu jej nahodil před branku. Jeho pobídku však nikdo v černém nenásledoval.
     
    15:29
    Lukáš Sedlák před brankou Torpeda dobře tečoval nahození z levé strany hrací plochy, jenže od jeho čepele se kotouč odrazil mimo tři tyče.
     
    15:02
    Tomáš Hyka zavezl puk středem kluziště do útočného pásma, kde se následně dobře otočil, ale přihrávkou na modrou čáru už spoluhráče nenašel.
     
    14:27
    Domácí Traktor si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Michail Orlov.
     
    14:06
    Vjačeslav Osnovin se po levém křídle prodral do útočného pásma, jenže tam se mu do cesty postavil obránce, který puk srazil mimo tři tyče.
     
    13:38
    Dmitrij Ogurcov tentokrát dostal přihrávku na levý kruh, odkud ještě vylepšoval pozici přihrávkou před branku, jenže zadáci Torpeda zasáhli.
     
    13:12
    Dmitrij Ogurcov si klepl o přihrávku na modrou čáru, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho dělovka vůbec nemířila na branku Torpeda.
     
    12:41
    Jordan Szwarz si na levé straně útočného pásma udělal prostor pro zakončení zápěstím, ale jeho pokus prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    12:15
    Torpedo se ihned vydalo do útočného pásma se snahou o rychlou odpověď. Hokejisté Traktoru však byli důrazní a odehráli puk do bezpečí.
    11:54 Tomáš HYKA - 1:0
     
    11:54
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení po rychlém přechodu do útoku! Lukáš Sedlák našel přihrávkou na levý kruh TOMÁŠE HYKU, který na druhý pokus procedil kotouč za záda bezmocného brankáře! Asistence: Lukáš Sedlak.
     
    11:38
    Lukáš Sedlák se před brankou Torpeda tlačil k odraženému kotouči, ale jeden z obránců mu na poslední chvíli přizvedl hokejku a zamezil českému hráči v zakončení.
     
    11:12
    Vadim Pereskokov projel po levém křídle do útočného pásma, kde se dobře zbavil Denise Bodrova, ale nahozením z ostrého úhlu branku vůbec netrefil.
     
    10:35
    Damir Žafjarov dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, odkud jej nahodil na branku soupeře, ale připravený Fedotov si připsal snadný zákrok.
     
    10:14
    Další akce domácího Traktoru končí příliš prudkou pobídkou na útočnou modrou. Akce tak končí na zakázaném uvolnění. Hra se přesune před domácí klec.
     
    09:23
    Kirill Urakov se prosmýkl do útočného pásma, kde se snažil zakončit z ostrého úhlu, jenže do rány se mu postavil Manuchov, který puk srazil do ochranné sítě.
     
    09:03
    Vjačeslav Osnovin dostal přihrávku na pravou stranu, kde si kotouč zpracoval, ale následnou střelou trefil jen brusle prvního soupeře.
     
    08:34
    Vitalij Kravcov se hnal za dlouhou přihrávkou do útočného pásma, jenže podle čárového rozhodčího přejel přes modrou čáru ještě před kotoučem. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    08:05
    Chris Terry dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud puk nahodil před branku soupeře, jenže tam neměl nikoho ze spoluhráčů.
     
    07:29
    Anton Šenfeld dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, kde se chytrou kličkou zbavil Ruslana Karlina, ale přihrávkou spoluhráče neoslovil.
     
    07:05
    Andrej Tichomirov fantasticky přečetl přihrávku před hostující klec a doslova skočil po kotouči! Hostující brankář vzal jistý gól dojíždějícímu Kalininovi.
     
    06:39
    Georgij Mišarin se dral středem ledové plochy do útočného pásma, jenže na modré čáře zapomněl kotouč za sebou a už jej nenahodil na branku.
     
    06:05
    Andrej Belevič se dostal k přihrávce do středního pásma, kde se dobrým převzetím kotouče zbavil napadajícího Byvalceva, ale následnou přihrávkou akci zbrzdil.
     
    05:36
    Hosté v plném počtu.
     
    05:03
    Tomáš Hyka znovu dostal prostor na pravé straně útočného pásma, jenže jeho nahození brankář Torpeda dobře viděl a schoval puk do lapačky.
     
    04:29
    Znovu se hokejistům Torpeda podařilo vyhodit puk přes všechny čáry za branku domácího Traktoru. Domácím se zatím v úvodní přesilovce vůbec nedaří.
     
    04:05
    Vjačeslav Osnovin zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej výborně napadal Chris Wideman, který mu puk vypíchl a následně jej vyhodil do bezpečí.
     
    03:36
    Svou první přesilovku si zahraje také Traktor. Dvě minuty za sekání dostává Michail Varnakov.
     
    03:25
    Tomáš Hyka dostal přihrávku na pravé křídlo, po kterém se prosmýkl do útočného pásma, jenže jeho zakončení z ostrého úhlu mířilo mimo tři tyče.
     
    03:05
    Sergej Kalinin dostal přihrávku na pravou stranu a prodral se do útočného pásma. Jeho průnik však skončil slabou střelou z ostrého úhlu, kterou brankář udržel mezi rukou a tělem.
     
    02:33
    Domácí v plném počtu.
     
    02:05
    Domácí brankář se na poslední chvíli stačil přesunout k pravé tyči své branky a vyrazil nebezpečné zakončení od levého mantinelu!
     
    01:29
    Sergej Gončaruk před domácím brankářem tečoval nahození od modré čáry, jenže od špičky jeho čepele se kotouč odrazil do ochranné sítě.
     
    01:12
    Michail Varnakov dostal přihrávku na modrou čáru, odkud bez váhání nahodil kotouč na branku soupeře, ale jeho projektil jen zaduněl o zadní mntinel.
     
    00:33
    Torpedo si hned v úvodu zahraje přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Roman Manuchov.
     
    00:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Traktor se ihned vydal do útoku, jenže akce po levém křídle skončila nepřesným nahozením.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Čeljabinsk bude hrát v černém, zatímco Torpedo oblékne bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Will) – Manuchov, Karpuchin, Bailen, Tělegin, S. Garejev, D. Bodrov, Ogurcov, Isajev – Åberg, Byvalcev, Kalinin – Hyka, Sedlák, Kravcov – Osnovin, D. Iljin, Gorjunov-Rolgizer – Tridčikov, Karlin, Podkorytov.

    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Kočetkov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Austin, Mišarin, Marin – Žafjarov, Miele, Čechovič – Terry, Der-Argučincev, Šenfeld – Gončaruk, Szwarz, Varnakov – Pereskokov, Belevič, Urakov..
     
    Torpedo Nižnij Novgorod

    Hostující Torpedo v letošním ročníku odehrálo padesát osm zápasů a získalo v nich šedesát šest bodů. S tímto ziskem drží Nižnij Novgorod osmou pozici Východní konference. Devátý Novosibirsk na něj ztrácí osm bodů. Hosté tak mají účast v bojích o Gagarinův pohár zajištěnou. V posledním utkání však Torpedo padlo 1:4 na ledě Jaroslavle.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Traktorem Čeljabinsk a Torpedem Nižnij Novgorod. Duel začíná v 15 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 12. Hyka (Sedlák), 34. Byvalcev (Kalinin, Manuchov), 60. Sedlák (Hyka, Bailen) – 24. Čechovič (Ch. Wideman, Žafjarov), 47. Varnakov (Pajgin, Ch. Wideman)


    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Will) – Manuchov, Karpuchin, Bailen, Tělegin, S. Garejev, D. Bodrov, Ogurcov, Isajev – Åberg, Byvalcev, Kalinin – Hyka, Sedlák, Kravcov – Osnovin, D. Iljin, Gorjunov-Rolgizer – Tridčikov, Karlin, Podkorytov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Kočetkov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Austin, Mišarin, Marin – Žafjarov, Miele, Čechovič – Terry, Der-Argučincev, Šenfeld – Gončaruk, Szwarz, Varnakov – Pereskokov, Belevič, Urakov.

    Rozhodčí: Ščenjov, Judakov – Antonov, Zacharov

    Diváci: 4189
    thejrc.org