NY Islanders – Boston 7:2 (kon.) | Florida – Dallas 3:2 (kon.) | Columbus – Chicago 0:2 (kon.)
Ottawa – Calgary 6:1 (kon.) | Washington – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Tampa – Carolina 3:1 (kon.)
Buffalo – New Jersey 3:4 (po pr.) | Detroit – Nashville 5:2 (kon.) | Winnipeg – Montreal 6:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 0:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:2 (0:0, 0:2, 3:0)
Dallas Stars
Pátek 26.02.2021, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:50 Frank VATRANO - 3:2
     
    56:50
    Florida právě vstřelila branku!
    Obrat, ke kterému vše nasvědčovalo, je dokonán! Alexander Wennberg objel bránu, aby mohl přihrát FRANKU VATRANOVI do mezikruží. Křídlo třetí formace poté parádní střelou pod víko překlopilo stav na stranu Floridy. 3:2. Asistence: Alexander Wennberg a Patric Hörnqvist.
    54:31 Anton STRÄLMAN - 2:2
     
    54:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Po necelé minutě domácí smazávají ztrátu! Nejprve se Mason Marchment protlačil před bránu, ale on ještě neuspěl. I tak se ale dostal k odraženému puku a následně nabídl přihrávku ANTONU STRÄLMANOVI do střelecké pozice. Posledně jmenovaný vymetl horní růžek. 2:2. Asistence: Mason Marchment a Eetu Luostarinen.
    53:39 Aleksander BARKOV - 1:2
     
    53:39
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida se dočkala snížení a teď se bude snažit o vstřelení ještě jednoho gólu! Střelu Weegara brankář Oettinger nezachytil, puk mu totiž propadl výstrojí. Černou gumu si na brankovišti našel ALEKSANDER BARKOV, který ji pouze posunul do prázdné klece. 1:2. Asistence: MacKenzie Weegar a Jonathan Huberdeau.
    37:49 Jamie BENN - 0:2
     
    37:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas se prosazuje podruhé v utkání! Nahození Johna Klingberga od modré čáry naprosto přesně tečoval JAMIE BENN přímo do protipohybu bezmocného Bobrovského. Stars tuto situaci sehráli velmi dobře. 0:2. Asistence: John Klingberg a Radek Faksa.
    22:10 Joe PAVELSKI - 0:1
     
    22:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nicméně hosté získali klid na puku a následně i udeřili. Prosadil se nejproduktivnější hráč Dallasu JOE PAVELSKI, jenž si připsal svůj dvacátý kanadský bod v sezoně. Na levé straně si počkal na odraz od betonu Bobrovského a poté nekompromisně zavěsil. Těžil i z dobré práce Joela Kiviranty před brankovištěm. 0:1. Asistence: Justin Dowling a Miro Heiskanen.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 54. Barkov (Weegar, Huberdeau), 55. Strälman (Marchment, Luostarinen), 57. Vatrano (Wennberg, Hörnqvist) – 23. Pavelski (Dowling, Heiskanen), 38. Ja. Benn (J. Klingberg, Faksa)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Ekblad (A), Weegar, Strälman, Connauton, Juulsen, Yandle – Duclair, Barkov (C), Verhaeghe – Hörnqvist (A), Wennberg, Huberdeau – Connolly, Luostarinen, Vatrano – Marchment, Lammikko, Lomberg.
    Dallas Stars: Oettinger (Bow) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Oleksiak, Pysyk, Sekera – Gurjanov, Faksa, Ja. Benn (C) – Pavelski, Dickinson, Kiviranta – Caamano, Dowling, Robertson – Comeau (A), Gardner, Cogliano.

    Rozhodčí: McCauley, Rehman – Fournier, Racicot

    Diváci: 3 844
    thejrc.org