NY Islanders – Boston 7:2 (kon.) | Florida – Dallas 3:2 (kon.) | Columbus – Chicago 0:2 (kon.)
Ottawa – Calgary 6:1 (kon.) | Washington – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Tampa – Carolina 3:1 (kon.)
Buffalo – New Jersey 3:4 (po pr.) | Detroit – Nashville 5:2 (kon.) | Winnipeg – Montreal 6:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 0:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
6:3 (0:2, 3:1, 3:0)
Montreal Canadiens
Pátek 26.02.2021, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:22 Mark SCHEIFELE - 6:3
     
    58:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Wheeler nejdříve netrefil opuštěnou klec Montrealu, ale kotouč si následně dojel a nahrál MARKU SCHEIFELEMU, jenž už se nemýlil a přidal pojistku na výhře Winnipegu. Asistence: Blake Wheeler, Andrew Copp.
    52:37 Pierre-Luc DUBOIS - 5:3
     
    52:37
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets odskakují na rozdíl dvou branek! Petry chtěl vyhodit kotouč středem, jenže jej zachytil Copp, který ihned vystřelil a Price vyrazil kotouč před sebe, kde se k němu dostal Perreault, a ten ihned posunul kotouč na levou stranu PIERRU-LUCOVI DUBOISOVI, jenž už trefil odkrytou bránu Habs. Asistence: Mathieu Perrault, Andrew Copp.
    46:37 Nate THOMPSON - 4:3
     
    46:37
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets otáčejí stav utkání! Appleton byl s pukem zatlačen až do rohu kluziště, odkud však ihned přihrál do pravého kruhu NATE THOMPSONOVI, jenž okamžitou střelou překonal hostujícího brankáře. Asistence: Mason Appleton, Adam Lowry.
    34:31 Blake WHEELER - 3:3
     
    34:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets vyrovnávají stav utkání! Pionk zavezl kotouč do útočného pásma, kde ho zadovkou přenechal BLAKE WHEELEROVI, jenž si ještě vybruslil na hranici pravého kruhu a následně schoval svou střelu za bránící hráče a jeden z nich kotouč ztečoval mimo dosah hostujícího brankáře. Asistence: Neal Pionk, Pierre-Luc Dubois.
    31:50 Kyle CONNOR - 2:3
     
    31:50
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná akce Winnipegu! Ehlers obdržel kotouč na modrou čáru, a tak s ním přejel do útočné třetiny, kde nahrál na střed pásma Stastnemu, jenž ihned posunul kotouč na levou stranu volnému KYLE CONNOROVI, a ten už jen musel trefit odkrytou bránu Montrealu. Asistence: Paul Stastny, Nikolaj Ehlers.
    27:33 Tomáš TATAR - 1:3
     
    27:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs využívají přesilovou hru! Montreal se stále nemohl dostat do svého útočného pásma až to nakonec hosté vzali pořádně rychle, když Kotkaniemi vletěl s pukem do útočného pásma, kde šli Canadiens ve dvou na jednoho a nakonec nahrál TOMÁSOVI TATAROVI, jenž už usměrnil kotouč za záda Hellebuycka. Asistence: Jesperi Kotkaniemi, Jeff Petry.
    25:37 Kyle CONNOR - 1:2
     
    25:37
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets bleskově využívají přesilovou hru! Scheifeleho střelu vyrazil Price jen vedle sebe, ke byl Wheeler, který poslal kotouč zpět na brankáře Montrealu a kotouč skončil těsně za ním, odkud ho jeden z hostujících jen odklepl přímo na KYLA CONNORA, který už ho dopravil do hostující sítě. Asistence: Mark Scheifele, Blake Wheeler.
    17:29 Joel ARMIA - 0:2
     
    17:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Petry zachytil útok Winnipegu hned na modré čáře, odkud následně poslal dlouhý pas na útočnou modrou Drouinovi, jenž viděl najíždějícího JOELA ARMIU, kterému adresoval svou přihrávku před Hellebuycka a hostující útočník tečoval kotouč za záda domácího brankáře. Bývalý hráč Winnipegu se tedy proti Jets pěkně činí. Asistence: Jonathan Drouin, Jeff Petry.
    13:45 Joel ARMIA - 0:1
     
    13:45
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs se ujímají vedení. Winnipeg ihned ztratil kotouč ve středním pásmu, kde si ho sebral Romanov, jenž následně přihrál na útočnou modrou JOELU ARMIOVI, jenž využil volného prostoru a poté prostřelil domácího brankáře střelou po ledě mezi betony. Asistence: Alexander Romanov, Paul Byron.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 26. Connor (Scheifele, Wheeler), 32. Connor (Stastny, Ehlers), 35. Wheeler (Pionk, Dubois), 47. N. Thompson (Appleton, Lowry), 53. Dubois (Perreault, Copp), 59. Scheifele (Wheeler, Copp) – 14. Armia (A. Romanov, Byron), 18. Armia (Drouin, Petry), 28. Tatar (Kotkaniemi, Petry)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Pionk, Forbort, Beaulieu, Morrissey (A), DeMelo, Niku – Wheeler (C), Scheifele (A), Dubois – Ehlers, Stastny, Connor – Appleton, Lowry, Copp – Lewis, N. Thompson, Perreault.
    Montreal Canadiens: Price (Allen) – Chiarot, S. Weber (C), Edmundson, Petry, A. Romanov, Kulak – Drouin, Suzuki, J. Anderson – Tatar, Danault, Gallagher (A) – Toffoli, Kotkaniemi, Perry – Lehkonen, Armia, Byron (A).

    Rozhodčí: Pollock, Schlenker – Nansen, Barton
    bahis siteleri