NY Islanders – Boston 7:2 (kon.) | Florida – Dallas 3:2 (kon.) | Columbus – Chicago 0:2 (kon.)
Ottawa – Calgary 6:1 (kon.) | Washington – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Tampa – Carolina 3:1 (kon.)
Buffalo – New Jersey 3:4 (po pr.) | Detroit – Nashville 5:2 (kon.) | Winnipeg – Montreal 6:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 0:3 (kon.)
po prodl.
Buffalo Sabres
3:4 (1:0, 1:1, 1:2 - 0:1)
New Jersey Devils
Pátek 26.02.2021, 01:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:17 Pavel ZACHA - 3:4
     
    61:17
    Devils právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto, hráčem utkání je dnes bezpochyby český útočník PAVEL ZACHA, který ke dvěma asistencím přidává také branku! Jesper Bratt si v útoku počkal na českého útočníka, zadovkou mu přiťukl kotouč a Zacha zamířil přesně k levé tyčce. Asistence: Jesper Bratt a Ty Smith.
     
    56:18
    Vedení hostujícímu celku mohl vrátit houževnatý Hughes, který se nacpal před branku a v pádu zakončoval pod víko. Puk ale nakonec skončil nad brankou!
    55:30 Sam REINHART - 3:3
     
    55:30
    Sabres právě vstřelili branku!
    Ale opět rozhodly přesilovky, které mají domácí opravdu dobré! Taylor Hall přihrával do prázdné branky na SAMA REINHARTA, který pouze nastavil hokejku a mohl jít slavit. Asistence: Taylor Hall a Rasmus Dahlin.
     
    54:14
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Travis Zajac – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:00
    Po delší době, kdy se hrálo ze strany na stranu, se hra přerušila po zakončení Cozense. Ten dostal přihrávku před branku, ale Blackwood jej velice dobře vychytal!
     
    52:27
    Travis Zajac v další velké šanci hostujícího celku, který je ve třetí části opravdu skvělý. Zajac zblízka Huttona prostřelil, ale kotouč se do branky nedoklouzal nakonec!
     
    51:38
    Kyle Palmieri má dnes opravdu smůlu. Hughes jej poslal do dalšího úniku, ale opět jeho zakončení skončilo na brankové konstrukci!
    46:45 Nico HISCHIER - 2:3
     
    46:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Taylor Hall svým vyloučením dosti pomohl hostujícímu celku otočit stav duelu. Pavel Zacha byl před brankou bráněn, ale všechno ustál a před brankou našel NICA HISCHIERA, který dal první branku jako kapitán Devils! Asistence: Pavel Zacha.
    44:25 Miles WOOD - 2:2
     
    44:25
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté se v přesilovce prosadili a ještě mají dvě minuty dlouhou přesilovku. MILES WOOD se dostal ke kotouči před brankou a jelikož Hutton byl mimo brankoviště, bylo jednoduché puk doklepnout do branky. Asistence: Nikita Gusev a Ty Smith.
     
    42:58
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Taylor Hall – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    37:01
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Brandon Montour – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:08
    Jesper Bratt dostal před brankou nabito, ale jeho dělovka z první šla po ledě jen těsně vedle domácí branky!
     
    32:39
    Nyní Palmieri dostával před branku nahrávku od Hughese, ale americký útočník tentokráte orazítkoval jen brankovou konstrukci!
     
    31:51
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Colin Miller – 2 min., hákování).
     
    29:20
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Nico Hischier – 2 min., podrážení).
    28:03 Casey MITTELSTADT - 2:1
     
    28:03
    Sabres právě vstřelili branku!
    Devils předvedli další hrůzostrašné oslabení plné šancí domácího celku. Vše vyvrcholilo přihrávkou před branku, kde CASEY MITTELSTADT byl sám před Blackwoodem, kterého si vychutnal a Sabres opět vedou! Asistence: Eric Staal a Colin Miller.
     
    26:11
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Dmitrij Kulikov – 2 min., sekání).
    25:27 Jesper BRATT - 1:1
     
    25:27
    Devils právě vstřelili branku!
    Hned po vhazování se dostal do útočné třetiny JESPER BRATT, který předvedl rychlé nohy i ruce, vymíchal obránce a Huttona překonal střelou pod víko. První branka pro švédského útočníka, Pavel Zacha boduje v osmém utkání v řadě! Asistence: Pavel Zacha a Damon Severson.
     
    21:52
    Obránce Smith se parádní spin-o-ramou zbavil bránících hráčů a na levé straně vyzval McLeoda ke skórování. Ten ale nepřekonal Huttona!
     
    20:01
    Střídání v týmu Buffalo Sabres: ze hřiště odchází Linus Ullmark, přichází Carter Hutton.
     
    16:17
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Damon Severson – 2 min., sekání).
    06:28 Riley SHEAHAN - 1:0
     
    06:28
    Sabres právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic se pak domácí dostávají do vedení, které jim nabídl chybou Subban. RILEY SHEAHAN se mezi kruhy dostal ke kotouči a bekhendem z otočky překonal zaskočeného Blackwooda. Asistence: Victor Olofsson.
     
    05:57
    Obrovský tlak lajny, kde je i Pavel Zacha. Nico Hischier dostal nabídku mezi kruhy, po jehož ráně se rozsvítilo červené světlo, ale Ullmark si nakonec připsal zákrok!
     
    03:11
    Cozens následně poslal do úniku Halla, který šel do forhendové kličky, ale na bývalého spoluhráče si nepřišel. Blackwood skvěle zasáhl betony!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 7. Sheahan (Olofsson), 29. Mittelstadt (E. Staal, C. Miller), 56. S. Reinhart (Hall, Dahlin) – 26. Bratt (Zacha, Severson), 45. Wood (N. Gusev, T. Smith), 47. Hischier (Zacha), 62. Zacha (Bratt, T. Smith)


    Buffalo Sabres: Ullmark (21. C. Hutton) – Dahlin, Montour, Irwin, Jokiharju, Bryson, C. Miller – Olofsson, T. Thompson, S. Reinhart (A) – Hall, E. Staal, Cozens – Asplund, Eakin, Okposo – Mittelstadt, Lazar, Sheahan.
    New Jersey Devils: Blackwood (Dell) – T. Smith, Severson, D. Kulikov, P. K. Subban, R. Murray, Vatanen – A. Johnsson, J. Hughes, Palmieri (A) – Zacha, Hischier (C), Bratt – Šarangovič, Zajac (A), N. Gusev – Wood, M. McLeod, Bastian.

    Rozhodčí: Sutherland, Dwyer – MacPherson, Baker
    ocianews.com