HC Slovan – Miskolc 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 4:3 (kon.)
Nové Zámky – Michalovce 1:2 (po pr.) | Nitra – Detva 4:0 (kon.) | Trenčín – Košice 3:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
HKM Zvolen
sk Pátek 26.02.2021, 17:00 • TITAN Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:43
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptákom sa to predsa podarilo, využívajú presilovú hru a strieľajú svoj prvý gól v stretnutí. Kiss obkorčuľoval Hatalu, z úrovne bránkovej čiary prihral dozadu medzi kruhy MARKUSOVI MICHALÍKOVI, ktorý mieril do stredu brány, no Trenčan puk iba vyrazil pred seba, kde Michalík svoju vlastnú strelu aj dorazil, tentokrát už do siete!
    Asistencia: Andrej Kiss
     
    44:58
    Zvolen dal gól!
    Tesne pred koncom presilovky strieľa Zvolen gól na 4:0. Melancon prihral od mantinelu bekhendom na kruh VÁCLAVOVI STUPKOVI, ktorý prudkou strelou prekonal Kozela!
    Asistencia: Thomas Melancon
     
    32:33
    Zvolen dal gól!
    Zvolen vedie už rozdielom troch gólov. Hráč L. Mikuláša pri strele zlomil hokejku, JÁN CHLEPČOK sa zmocnil puku ešte vo vlastnej tretine, otvorila sa mu diaľnica smerom dopredu, čo dokonale využil, rútil sa sám na bránu a príklepom trafil k vzdialenejšej žŕdke ponad Kozelovu lapačku!
     
    25:21
    Zvolen dal gól!
    JURAJ MIKÚŠ pridáva aj svoj druhý gól! Dobrú robotu odviedol Kelemen, ktorý sa zbavil brániaceho hráča a zakončil, dostal sa aj k dorážke, stále to gól nebol, no puk sa dostal k Mikúšovi, ktorého už Oško neustrážil, Mikúš len buchol do puku bekhendom a ten skončil v odkrytej bráne.
    Asistencie: Miloš Kelemen, Thomas Melancon
     
    21:23
    Zvolen dal gól!

    Zvolenu to tam padlo pri presilovej hre! Hraškovu strelu po ľade vyrazil Kozel pravým betónom, no k puku sa dostal úplne voľný JURAJ MIKÚŠ, ktorý poslal puk do horných partií brány Liptákov!
    Asistencie: Peter Hraško, Radovan Puliš

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 52. Michalík (Kiss) – 22. Mikúš (Hraško, Puliš), 26. Mikúš (Kelemen, Melancon), 33. Chlepčok, 45. Stupka (Melancon)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kozel – Nemec, Kurali, Pavúk, Mezovský, Valtola, Rusina, Kapičák, Droppa – Huna, Surový, Štrauch – Michalík, Oško, Kiss – Vybíral, Uhrík, Haluška – Dunčko, Parobek, Kalousek
    HKM Zvolen: Trenčan – Melancon, Betker, Meliško, Ivan, Kubka, Hraško, Hatala, Babeliak – Kelemen, Mikúš, Bondra – Puliš, McPherson, Nuutinen – Kolenič, Zuzin, Stupka – Chlepčok, Gubančok, Marcinek

    Rozhodčí: Žák, Valach – Janiga, Bogdaň
    bahis siteleri