Opava – Jablonec 0:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Č. Budějovice 1:1 (kon.) | Ostrava – Teplice 1:1 (kon.)
Brno – Plzeň 0:1 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
0:1 (0:0)
FC Viktoria Plzeň
Sobota 27.02.2021, 18:30 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • FORTUNA:LIGA • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Vítám všechny fanynky a fanoušky nejvyšší fotbalové soutěže. Dnes se v rámci 21. kola FORTUNA:LIGY představí na domácím hřišti FC Zbrojovka Brno, jejímž soupeřem bude FC Viktoria Plzeň.
     
    Zbrojovka Brno

    Domácí coby nováček soutěže bojují od začátku ročníku o záchranu a bojovat o ni budou nejspíš až do samotného konce. Brňané jsou v tabulce nyní na 15. místě se ziskem 14 bodů a na sestupové pásmo drží náskok pouhého jednoho jediného bodu. Zbrojovka už tři zápasy čeká na výhru. Nejprve prohrála na Bohemians, o týden později doma remizovala 0:0 se Zlínem a naposledy minulou sobotu padla v Olomouci 0:1 gólem z druhé minuty nastavení. Nejlepším střelcem trápícího se jihomoravského celku jsou Jan Hladík a Antonín Růsek se třemi zásahy.
     
    FC Viktoria Plzeň

    Západočeši také nezažívají sezónu podle představ těch minulých, kdy bojovali o titul a evropské poháry. V tabulce jsou nyní na 6. místě se ziskem 31 bodů, na pohárové příčky ztrácejí pět bodů. V posledních zápasech Viktoria nejprve prohrála doma s Libercem, poté remizovala v Mladé Boleslavi a před týdnem doma přehrála Bohemians 3:1. Nejlepším střelcem týmu je francouzský útočník Jean Beauguel se 7 zásahy.
     
    Řekli před utkáním:

    Richard Dostálek (hlavní trenér Brna): „Čeká nás zajímavý a těžký zápas, na který se těšíme. Plzeň je v posledním období jedním z nejúspěšnějších týmů v lize, mají našlapaný kádr a zajímavá jména. Hrát proti takovým týmům je vždycky svátek. Naposledy v zimě přivedli Faltu, technického hráče, který nám dal na podzim gól ještě za Sigmu, uzdravil se Čermák, který patří k jejich nejlepším střelcům. Vepředu se točí Ondrášek s Beauguelem. My jsme ovšem v situaci, kdy body musíme sbírat a nesmíme se moc ohlížet na soupeře. Pokud hráči předvedou nejlepší možný výkon, dá se hrát proti každému." (zdroj: fczbrno.cz)

    Marek Bakoš (asistent trenéra Plzně): „Zbrojovka bude chtít určitě bodovat, vzhledem ke svému postavení v tabulce. S každým týmem v lize je to ale těžké, ať už je v tabulce nahoře nebo dole. Každý má své zbraně, a to i Brno, viděli jsme několik jejich zápasů. Věřím, že jsme připraveni. Poslední zápas jsme na domácím hřišti zvládli. Mělo to své parametry, šance, pohyb… Myslím si, že naši fanoušci museli být spokojení. Nebylo to jednoduché, kluci museli jít nadoraz a díky tomu přišel i výsledek.“ (zdroj: fcviktoria.cz)
     
    Úvodní sestavy:

    FC Zbrojovka Brno: Šustr – Jan Moravec, Jakub Šural, Hlavica, Záhumenský – Pachlopník, J. Sedlák, Bariš, Přichystal – Růsek – Hladík.
    Náhradníci: Marek – Endl, Fila, Jambor, Štepanovský, Šumbera, Texl.

    FC Viktoria Plzeň: Staněk – M. Havel, Kaša, Brabec (C), Limberský – Al. Čermák, Bucha, P. Šulc – Kayamba, Beauguel, Falta.
    Náhradníci: A. Hruška – Ondrášek, L. Matějka, Mihálik, Míka, Káčer, Ba Loua.

    Rozhodčí: Orel – Kříž, Vaňkát – Nedvěd.
     
    V Brně dnes celý den panuje chladné počasí, ale nejde o nic, na co by hráči obou týmů nebyli od začátku nového roku zvyklí. Domácí nastupují v červeném, hosté v bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hostující fotbalisté načali utkání rozehrávkou, míč však rychle sebrali domácí. Nákop Šurala ale směřoval do autu.
     
    2
    Po chybě v rozehrávce nakonec přišel první zajímavý centr do vápna Plzně, Hladík se ale k míči nedostal. Viktoria otáčí hru směrem vpřed.
     
    3
    Míč se dostal na levou stranu k Limberskému, který hledal Faltu, ale toho dobře pokryl Sedlák. Po další akci vybojovali hosté první rohový kop.
     
    4
    A centr na přední tyč nebyl vůbec špatný, nakonec musel zasahovat Timotej Záhumenský, který míč opravil na další rohový kop.
     
    4
    Tentokrát Západočeši rozehráli nakrátko a postupně se přihrávkami dostali až na pravou stranu. Odtud přišel prudký centr, který hledal na zadní tyči Beauguela, ten však na něj nedosáhl.
     
    5
    Bucha ve vápně při rychlé akci Plzně si narazil s Faltou, centr prvního jmenovaného ale před branku neprošel. Následně dobře zapracoval Moravec.
     
    6
    Ani další akce po levé straně z dílny Plzeňských nic nepřinesla, opět dobře zapracoval Moravec. Šustr vykopává.
     
    7
    Tentokrát se těžiště hry přesunulo k opačnému rohovému praporku, kde po dobré práci Pachlopníka s Ruskem vybojovali Brněnští první roh.
     
    8
    Centr Ondřeje Pachlopníka směřoval na bližší tyč, žádného ze spoluhráčů ale nenašel. Pro míč si tak mohl dojít nikým neatakovaný Staněk.
     
    8
    Vzápětí opět směřovala pozornost na druhou stranu, ve vápně se s míčem otáčel Jean-David Beauguel, ve svých kličkách se ale zamotal. Centr Čermáka poté sebral Šustr.
     
    9
    Domácí vůbec neotáleli a po dlouhém výhozu Šustra šli vpřed, Přichystal zkusil vypálit z velké dálky, ale míč poslal jen do prázdného sektoru hostů.
     
    10
    Kayamda na Moravcovi vybojoval už třetí roh hostů, centru se ujal Bucha, míč ale poslal přímo do rukavic brankáře Šustra.
     
    11
    V další akci hostů postupoval vpřed opět agilní Joel Ngandu Kayamba, míč rozdal doleva na Faltu, ale jeho centr do druhé vlny nenašel žádného ze spoluhráčů.
     
    12
    Viktoria je i nadále aktivnější v držení míče, domácí však mají dobrý pohyb a soupeře včas dostupují. Chybí moment překvapení.
     
    13
    Limberský ze vzduchu sklepl míč pro Buchu, ten byl vzápětí faulován Pachlopníkem. Hosté rozehrávají přímý kop.
     
    14
    Po rozehrávce nakrátko hledal Bucha přetaženým centrem nabíhajícího spoluhráče na zadní tyč, Moravec ovšem míč odvrátil a Hladík v rodícím se přečíslení byl faulován.
     
    15
    Opět na levé straně aktivní Falta s Buchou, centr hostujícího středopolaře končí dalším rohovým kopem.
     
    16
    Z rohu opět nezahřmělo a domácí obran ustála i další centr. Výsledkem celé kombinace byla vzápětí dalekonosná rána Kaši, ta však neměla vůbec gólové parametry a skončila daleko od branky.
    16. Kaša z dálky nemířil dobře
     
    17
    Domácí mohli nyní poprvé zahrozit. Pachlopník dostal krásný centr do vápna, kde si míč umně zpracoval, ale za minutu dvanáct mu ukázkovým skluzem ukopl balon pozorný David Limberský.
     
    18
    Hladík si sběhl pro přihrávku až na polovinu hřiště, míč si chtěl poté narazit s Moravcem, jenže dlouhý pas domácího beka nebyl vůbec přesný.
     
    19
    První šance hostů! Kayamba skvěle odcentroval z pravé strany na přední tyči, k zakončení ve skluzu se dostal Jean-David Beauguel a Šustr musel jeho pokus vyrazit levou rukou na roh.
    19. Přízemní centr Kayamby musel odvrátit Šustr
     
    20
    Následný rohový kop nic nepřinesl, domácí se ubránili. Navíc po dlouhém nákopu sprintu vpřed Hladík, ale navrátivší se Brabec si pomohl přihrávkou na Staňka.
     
    21
    Ze série odrazů a nepřeností ve středu hřiště vyšli vítězně hosté, kteří zakládají akci z obranné poloviny.
     
    22
    Opět zajímavá šance Plzně! Šulc nejprve zariskoval při rozehrávce se Staňkem, ale míč si dobře pustil a poté s ním středem proběhl od vlastního vápna až k soupeřově. Míč narýsoval do ulice Čermákovi, který patičkou připravil střelu pro Faltu, ale jeho rána se vytočila o centimetry vedle levé tyče.
    22. Za Faltovou dělovkou se Šustr jen ohlédl
     
    23
    Obléhání vápna a branky Brna bude ale pokračovat, Viktoria nyní vybojovala zajímavou standardní situaci.
     
    24
    Centr z něj byl hodně přetažený a hlavně nesměřoval na nikoho z hostů, nicméně Hlavica zády k brance raději posunul hlavou míč na roh,
     
    25
    Po rohu si na centr naskočil Kaša, jeho hlavička doputovala přímo do rukavic brankáře Martina Šustra.
     
    26
    Po delší době uklidňují domácí hru v kombinaci na své polovině.
     
    26
    Domácí málem vedli! K ráně se dostal Hladík, jehož dvakrát tečovaný pokus proletěl do vápna, kde dezorientovaný Brabec poslal míč razantní hlavičkou přímo na Staňka a ten musel vytáhnout proti svému spoluhráči skvělý zákrok.
     
    27
    Zbrojovka poté měla k dispozici přímý kop, centr Pachlopníka ale nebyl přesný, stejně jako opakovaný pas Moravce. Právě Ondřej Pachlopník poté fauloval.
     
    29
    Limberský si nabíhal na dlouhý křižník balón k levé lajně, pomezní však mává ofsajd nejzkušenějšímu hostujícímu hráči.
     
    30
    Po několika odrazech před vápnem Plzně chtěl pálit Růsek, míč mu však razantně ustřelil právě Limberský. Rohový kop pro domácí.
     
    30
    Míč propadl až na zadní tyč, kde byl volný Hlavica. Domácí stoper nastřeloval balón zpět do ohně, ale trefil nohu bránícího hráče. Další roh.
     
    31
    Tentokrát centr putoval na bližší tyč ke Pachlopníkovi, jemuž ale nevyšlo zpracování, a s míčem se dostal viditelně do autu.
     
    32
    Aktivní David Limberský při svém jubilejním 400. utkání v nejvyšší soutěži předvedl dobrý sprint přes půlku hřiště až k brankové čáře Brna, následně odcentroval dobře na zadní tyč, míč však při svém letu už opustil hrací plochu.
     
    33
    Tempo hry nyní mírně zvolnilo a ani jeden z týmů se nemůže dostat do souvislejší kombinace. Hosté to zkusí z vlastní poloviny.
     
    35
    Hosté to zkoušejí po obou stranách hřiště, ale stále marně. Domácí hrají na krajích hřiště a celkově v obraně velmi dobře.
     
    36
    Okénko se ale přeci jen objevilo. Po centru Falty střílel Jean-David Beauguel z voleje jen do obránce soupeře a následný přízemní pokus Buchy byl sražen na roh.
    36. Přízemní střelu Buchy domácí tečovali na roh
     
    37
    S rohovým kopem si obrana Brna opět poradila, poté se Šustr při kolmici soupeře odvážně, ale velmi správně vrhl pod nohy Faltovi, kterému sebral míč.
     
    38
    První centr Beauguela z levé strany neprošel, ten další už ano. Na zadní tyči sklepl Čermák míč proti noze Havlovi, prudká rána za hranice vápna šla ale vysoko nad.
    38. Havel v nadějné pozici pálil vysoko nad
     
    39
    I další situaci domácí dobře zapracovali, dlouhý pas Kaši odvrátili. Hladík se poté k míči nedostal.
     
    39
    Největší šance zápasu! Hosté na tři přihrávky na středu rozebrali domácí, Čermák perfektní kolmicí vysunul Šulce, ale ten osamocen před brankou levačkou netrefil zařízení.
     
    40
    Na druhé straně přišla dalekonosná rána Bariše, skákavý pokus ale doputoval přesně doprostřed branky do rukavic Staňka.
     
    41
    Aleš Čermák, který se před třemi lety zde na Srbské blýskl v dresu Plzně hattrickem, teď jasně fauloval na středu hřiště a jako první hráč si dnes zblízka prohlédl žlutou kartu.
     
    42
    Domácí ale z rozehrávky nic nevytěžili, naopak se budou opět muset po faulu na Kayambu u pravé lajny bránit.
     
    43
    Hlavou míč odvrátil na okraji vápna Bariš, dlouhý nákop Pachlopníka poté nabíhající Hladík ve sprintu nedohnal.
     
    44
    Čermák na pravé straně dobrou kolmicí vysunul Havla, jeho okamžitý centr z první však zablokovali. Na přihrávku už číhal úplně volný Jean-David Beauguel.
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta, domácí v útoku.
     
    45+1
    Několik drobných prohřešků ve středu hřiště rozhodčí nyní sečetl a dává ještě míč hostům. Příliš času ale nezbývá.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:31.
     
    Úvodní dějství v Brně je minulostí, branku jsme neviděli. Hosté byli podle očekávaní aktivnější, více drželi míč a vytvořili si i několik šancí. Jean-David Beauguel pálil dobře k tyči, ale Šustr zasáhl, Falta se Šulce ve svých příležitostech branku netrefili. Největší šanci domácí vypracoval paradoxně také hostující hráč, a to Brabec, který dezorientován hlavičkoval na Staňka, ten však stihl zareagovat.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí načali rozehrávkou druhou půli a Růsek se ihned hnal vpřed, ale jeho akce neměla dlouhého trvání.
     
    47
    Timotej Záhumenský teď ve vzdušném souboji pořádně naložil Beauguelovi a dostává žlutou kartu.
     
    48
    Buchův centr poté do vápna neprošel a po dalším vysokém pasu od Kayamby se domácí ubránili.
     
    49
    Viktoria načíná poločas opět ve velké aktivitě, domácí hrají z bloku, ale tato taktika jim zatím skvěle vychází.
     
    50
    Hladík po pasu od Pachlopníka nasadil Brabcovi u brankové čáry jesličky a poté se ve vápně po kontaktu s kapitánem Plzně skácel k zemi, penalta se nepíská.
    50. Hladík nasadil Brabcovi jesle, pak si chtěl vymodlit penaltu
     
    51
    Právě Hladík poté sebral odražený míč ve středu hřiště a troufnul si proti třem soupeřům, ukousnul si však příliš velké sousto.
     
    52
    Dopředu tak mohli opět viktoriána, jmenovitě Falta. Ten vyslal ostrý centr zleva, míč však skončil jen na vrchní síti branky.
     
    53
    Naopak daleko lepší centr v další akci vyslal zprava Kayamba, míč proletěl vápnem až k Šulcovi, ale ten se na dlouhou nohu do zakončení nedostal.
     
    55
    Svěřenci slovenského trenéra Guly podnikli další akci po levé straně, ta však skončila ofsajdem. Hra domácích se nemění a pokračují v bloku.
     
    56
    A snad poprvé ve druhé půli domácí pořádně zaútočili, Pachlopník hledal pasem na hranici vápna Bariše, ten však zpracovával rukou.
     
    57
    Růsek na středu po dobré práci Hladíka vybojoval míč, domácí ale při presinku soupeře o něj velmi rychle přišli.
     
    58
    Domácí signalizovali ruku Čermáka, hra pokračovala. Poté směřoval dlouhý balón křížem na Limberského, ale ten nezachytil míč na hrací ploše.
     
    59
    Přichystal se dostal k ostrému centru z levé strany, ten ale nesměřoval k žádnému ze spoluhráčů.
     
    60
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Joel Ngandu Kayamba, přichází Adriel D´Avila Ba Loua.
     
    61
    Tohle může domácí mrzet! Přichystal zapnul motory na polovině hřiště a sprintoval za rychlou kolmici. Hosté jej křižovali, a tak musel udělat zasekávačku, po níž mohl nahrát zcela volnému Růskovi, ale pas pokazil!
    61. Přichystal se zbavil ve vápně Havla, pak nepřesně přihrál
     
    62
    Hladík dobře sklepl pro Růska, jeho následná přihrávka směřovaná k levé lajně byla ale nepřesná. Domácí však mají za sebou sympatický úsek hry.
     
    63
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Ondřej Pachlopník, přichází Peter Štepanovský.
     
    64
    Domácí znovu v útoku, přetažený centr Záhumenského ještě zachytil Štepanovský a akce pokračuje.
     
    65
    Nakonec míč dostal na svou kopačku ve vápně Růsek, pálil z otočky, ale pozorný Kaša ránu dobře srazil na rohový kop.
     
    66
    Po něm míč létal ve vápně po několika odrazech, Růsek zastříhal nůžkami naprázdno, a tak hosté vyřešili situaci odkopem.
     
    67
    Přichystal u levé lajny trefil Čermáka, rozhodčí jasný faul viděl a hosté tak mají další přímý kop.
     
    68
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Po přímém kopu domácí na několikrát míč odvrátili, jenže Bucha vrátil míč ke Kašovi, který posunul jemnou tečí míč JEANU-DAVIDU BEAUGUELOVI. Francouzský útočník se zbavil kličkou do strany Hlavici i Moravce a balón poté napálil nekompromisně na bližší tyč pod břevno – 0:1.
    68. Jean-David BEAUGUEL - 0:1
     
    70
    Zbrojovka chce rychle odpovědět, centry však hosté dobře odvrací. Uvidíme, co vymyslí Brno v závěrečných dvaceti minutách.
     
    71
    Další tutovka Plzně! Čermák prošel po levé straně a skvěle odcentroval pod sebe na úplně volného Buchu, ten však ve vyložené pozici míč netrefil ideálně a poslal jej nad branku.
    71. Buchovi ve vyložené pozici střela vůbec nesedla
     
    72
    Hosté zahrávali opět zajímavou standardní situaci, po níž mohli zahrozit, ale už při letu míče byl pískán faul.
     
    73
    Přichystalovy dva centry do vápna neproletěly, ale domácí budou na míči pokračovat. Rozehrávky přímého kopu z levé strany se ujme Peter Štepanovský.
     
    74
    Nadýchaný centr směřoval do ohně ve vápně, ale pozorný Jindřich Staněk vyběhl a míč nekompromisně sebral do rukavic.
     
    75
    Brejk hostům nyní po zisku míče nevyšel. Šulcův pas přečetl Hlavica, která rychle otáčí hru. Domácí chystají další střídání...
     
    76
    Po krátkém přerušení a ošetření Sedláka pokračovala hra, centr Růska byl ale hodně nepřesný.
     
    77
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Timotej Záhumenský, přichází Daniel Fila.
     
    78
    Právě Fila se ihned zapojil do kombinace, chtěl udělat kličku obránci už ve vápně, ale soupeř ji přečetl. Také hosté budou střídat.
     
    78
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jean-David Beauguel, přichází Zdeněk Ondrášek.
     
    79
    Velká šance Brna! Moravec krásným centrem vrátil přetažený míč zpět do šestnáctky, z malého vápna hlavičkoval osamocený Šural, ale přímo doprostřed branky do rukavic Staňka!
     
    80
    Faltovi na pravé straně míč utekl do autu, a tak šli domácí opět vpřed. Velmi dobře operoval ve vápně FIla, ale neprosadil se ke střele.
     
    81
    Následně hledal Peter Štepanovský svým centrem volného Přichystala, ten v těžké pozici hlavičkoval jen za sebe.
     
    82
    Bucha zachytil míč na středu hřiště, ale volného Šulce nenašel, když dobře zasáhl Šural. Ten ale poté taky nepřihrál přesně.
     
    83
    Plynulost hry nyní kazí nepřenosti, Viktoria získala na polovině soupeře další přímý kop, ale ten nebyl přesný.
     
    84
    Adriel D´Avila Ba Loua se vydal za dlouhým míčem po pravé straně a vybojoval alespoň aut pro své barvy. Hosté už budou šetřit čas.
     
    85
    Ten stejný hráč poté ve spolupráci dvou střídajících hráčů vysunul kolmicí Ondráška, jeho křiknou ránu po zemi z úhlu musel Šustr vyrazit!
    85. Ondráškovu střelu vytlačil Šustr konečky prstů mimo bránu
     
    86
    Další tutovka Ondráška! Ba Loua na jeho hlavu vyslal krásný centr, hostující útočník zakončil zblízka, ale Šustr na čáře skvěle reflexivně zasáhl.
     
    87
    Míč po rohovém kopu propadl ve vápně a Šustr musel na zem, situaci však zvládl. Na druhé straně si míč navedl na pravačku Hladík, rána křížem na bližší tyč se ale neujala.
     
    88
    Domácí už vrhají všechny své zbytky sil do útoku, za současného stavu ani nemají jinou možnost.
     
    88
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jakub Přichystal, přichází Šimon Šumbera.
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Moravec, přichází Lukáš Endl.
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Hladík, přichází Jiří Texl.
     
    90
    Opět mohlo být hotovo! Ondrášek tentokrát sklepl míč hlavou k Ba Louaovi, ten vypálil levačku na bližší tyč, ovšem Šustr vytáhl další famózní zákrok.
    90. Šustr do třetice v krátkém sledu znovu úspěšně zasahoval
     
    90+1
    Ondrášek nyní v ofsajdu, hosté budou dvakrát střídat.
     
    90+1
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Pavel Šulc, přichází Miroslav Káčer.
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Šimon Falta, přichází Ondřej Mihálik.
     
    90+2
    Ještě jedn šance pro domácí přišla díky přímému kopu, dlouhý nákop Hlavici ale hosté odvrátili.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Utkání končí. Plzeň splnil roli favorita a z Brna si po těsné výhře odváží tři body, nicméně se na ně pořádně nadřela. Z řady šancí se ujala až akce, po níž se prosadil Jean-David Beauguel a rozhodl o třech bodech. Domácí se poté snažili tlačit, ale větší šanci si nevypracovali. Naopak výhru mohli pojistit Ondrášek a Ba Loua, oba však skvěle vychytal brankář Šustr. Jeho zákroky ale nakonec k bodům nevedly.
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:11.
     
    Ode mne je to ze Srbské pro dnešek vše, hezký zbytek dne. (20:37:37)

    Daniel Kinc

    Branky: 68. Beauguel (Kaša)

    Karty:   47. Záhumenský (BNO) – 41. Al. Čermák (PLZ)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:11.
    FC Zbrojovka Brno: Šustr – Jan Moravec (88. Endl), Jakub Šural, Hlavica, Záhumenský (77. Fila) – Pachlopník (63. Štepanovský), J. Sedlák, Bariš, Přichystal (88. Šumbera) – Růsek – Hladík (88. Texl).
    Náhradníci: Marek – Endl, Fila, Jambor, Štepanovský, Šumbera, Texl.

    FC Viktoria Plzeň: Staněk – M. Havel, Kaša, Brabec (C), Limberský – Al. Čermák, Bucha, P. Šulc (90+1. Káčer) – Kayamba (60. Ba Loua), Beauguel (78. Ondrášek), Falta (90+1. Mihálik).
    Náhradníci: A. Hruška – Ondrášek, L. Matějka, Mihálik, Míka, Káčer, Ba Loua.

    Rozhodčí: Orel – Kříž, Vaňkát – Nedvěd
    thejrc.org