Magnitogorsk – Čeljabinsk 2:3 (po pr.) | Jekatěrinburg – Novosibirsk 0:4 (kon.) | Omsk – Barys 5:2 (kon.)
Soči – Čerepovec 2:4 (kon.) | Jaroslavl – Ufa 4:1 (kon.) | Kazaň – CSKA Moskva 0:1 (kon.)
Kunlun – Dynamo Moskva 1:5 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Minsk 4:2 (kon.)
Spartak Moskva – Viťaz 3:5 (kon.) | Riga – Chabarovsk 2:3 (po pr.)
konec
Ak Bars Kazaň
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
CSKA Moskva
Sobota 27.02.2021, 15:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Ak Bars Kazaň a CSKA Moskva. Duel začíná v 15 hodin.
     
    CSKA Moskva

    Hostující CSKA Moskva letos prožilo skvělou základní část KHL. V padesáti devíti odehraných zápasech získalo CSKA osmdesát devět bodů a už před posledním kolem základní části má jisté první místo Základní konference. Na druhý Petrohrad má k dobru náskok devíti bodů. CSKA navíc inkasovalo jen 121 branek, což je nejlepší defenziva v celé soutěži. V posledním duelu dokázalo CSKA zvítězit 3:2 po nájezdech na ledě Lokomotivu Jaroslavl.
     
    Ak Bars Kazaň

    Domácí Kazaň je na tom ještě o něco lépe. Kazaň získala v padesáti devíti odehraných zápasech devadesát bodů a je úplně nejlepším týmem celé KHL. Kazaň má na druhý Omsk k dobru osmibodový náskok. Navíc svým soupeřům nasázela už 185 branek. V posledním duelu však Kazaň doma prohrála 2:3 s Magnitogorskem.
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali na začátku září. CSKA doma prohrálo 2:3 v prodloužení.
     
    Úvodní sestavy:

    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – T. Murphy, Chenkel, Ljamkin, Jarullin (A), Rukavišnikov, Judin, Žuravljov – A. Galimov, S. Da Costa, Dawes – K. Petrov, Cormier, Pesonen – M. Gluchov (A), Burmistrov, Lukojanov (C) – Voronkov, Safonov, Galijev – Fisenko.

    CSKA Moskva: Lars Johansson (Šaryčenkov) – Ar. Sergejev, Dahlbeck, Gilmour, Kiselevič (A), M. Robinson (A), Blažijevskij, Rykov – P. Karnauchov, Andronov (C), Sošnikov – Okulov, Šalunov, Mamin – Leipsic, Loktionov, Slepyšev – Sorkin, Světlakov, Alexandr Popov – Afanasjev..
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše. Kazaň bude hrát v tmavých dresech, zatímco CSKA oblékne bílou sadu.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí Kazaň uspěla na úvodním vhazování dnešního souboje. Domácí hokejisté navíc po skončení duelu převezmou pohár pro vítěze základní části.
     
    00:29
    Klas Dahlbeck rozjel akci CSKA zpoza vlastní branky. Jeho pobídka směřovala na pravé křídlo, ale tam získal puk napadající soupeř.
     
    01:10
    Anton Slepyšev se dostal do útočného pásma, kde se dobrou kličkou zbavil obránce, jenže jeho následný pokus brankář vykopl betonem.
     
    01:32
    Michail Gluchov na levé straně útočného pásma zastavil vyhození CSKA, jenže nahozením od mantinelu brankáře CSKA nepřekvapil.
     
    02:05
    Domácí brankář musel vyjet za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. V úvodu se hraje velmi opatrně.
     
    02:27
    Další akce CSKA končí postavením mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu do útočného pásma Anton Slepyšev. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    03:05
    Kirill Petrov se dostal k puku na levé straně útočného pásma, odkud přihrál bekhendem mezi kruhy, jenže dojíždějící Nigel Dawes zápěstím daroval brankáři snadný zákrok.
     
    03:29
    Dmitrij Judin se dobře vrátil do obranného pásma a zastavil rodící se akci moskevského mužstva. Hosté ale ukazují, že budou chtít hrát přímočaře.
     
    04:30
    Nikita Ljamkin dohnal nepřesnou rozehrávku soupeře, skvěle se s kotoučem otočil a rozjel další akci domácího mužstva.
     
    05:05
    Anton Slepyšev skvěle napadal rozehrávku domácího celku na útočné modré čáře. Hostující útočník dokonce v souboji nahodil puk do útočného pásma.
     
    05:28
    Nikita Ljamkin dostal dlouhou přihrávku až na útočnou modrou čáru, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu uskočil až k brance.
     
    06:03
    Hosté se nyní dostali z tlaku CSKA jen za cenu vyhození do útočného pásma. Domácí situaci poněkud podcenili a Fisenko musel v rohu hodně zrychlit.
     
    06:32
    Jegor Rykov uklidnil rozehrávku CSKA Moskva za vlastní brankou. Oba trenéři nyní posílají na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    07:10
    Kristian Chenkel spěchal za prudkou přihrávkou na levou stranu, jenže obránce v bílém pobídku přečetl a protečoval puk do bezpečí.
     
    07:32
    Mat Robinson se mezi kuhy opřel do volného kotouče, jenže jeho dělovka příklepem prosvištěla kolem levé tyče domácí klece.
     
    08:10
    Dmitrij Voronkov uklidnil rozehrávku Kazaně v obranném pásmu. Následnou přihrávkou na pravou stranu hledal Dawese, ale ten se neuvolnil.
     
    08:39
    Alexandr Burmistrov ustál souboj v rohu obranného pásma a udržel kotouč na hokejkách domácího celku. CSKA však v úvodu hraje hodně odvážně.
     
    08:48
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Alexandr Burmistrov – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Pavel Karnauchov – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    09:14
    Domácí brankář si dal pozor na dělovku z pravé straně ledové plochy a schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    09:32
    Andrej Světlakov se na levé straně útočného pásma položil do volného kotouče, ale jeho svižný projektil skončil v rukavici brankáře.
     
    10:15
    Až nyní se Kazaň po delší době vymanila z tlaku CSKA a domácí se dostali do útočného pásma. Poslední minuty docela jednoznačně patří hostům.
     
    10:48
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    11:03
    Domácí si zahrají první přesilovku. Dvě minuty za sekání dostává Nikita Sošnikov.
     
    11:32
    Hosté se v obranném pásmu zmocnili odraženého kotouče a bez problémů puk poslali přes celé kluziště za branku soupeře.
     
    12:14
    Hostující brankář si bez problémů poradil se zakončením z levé strany a pravým betonem vyrazil puk mimo tři tyče. Kazaň stále drží pásmo.
     
    12:48
    Až nyní jeden z hostujících hokejistů získal puk v rohu ledové plochy a obloučkem jej poslal až do útočného pásma. Unavené kvarteto hostů střídá.
     
    13:03
    Hosté v plném počtu.
     
    13:07
    Přesilovku si nyní zahrají také hosté. Dvě minuty za hákování dostává Arťom Galimov.
     
    14:02
    Ani hosté se zatím v přesilovce nemohou dostat do nějakého souvislejšího tlaku. Obrana Kazaně hraje v první třetině výborně.
     
    14:32
    Znovu se hokejistům Kazaně podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry. Pro puk si dobruslil Anton Slepyšev, který rychle rozjel novou akci.
     
    15:07
    Domácí v plném počtu.
     
    15:41
    Sergej Andronov neudržel puk na modré čáře a kotouč mu přes čepel přeskočil do středního pásma. CSKA musí vyklidit třetinu.
     
    16:06
    Hostům se nyní vůbec nepovedl pokus o dlouhou přihrávku na pravé křídlo. Kotouč skončil na zakázaném uvolnění, hra se vrátí před klec CSKA.
     
    16:29
    Další přesilovka pro domácí Kazaň. Maxim Šalunov dostává dvě minuty za hákování.
     
    17:05
    Jegor Afanasjev se hnal v oslabení do útočného pásma, jenže proti přesile obránců nedokázal zakončit z ostrého úhlu.
     
    17:21
    Kristian Chenkel před brankou CSKA nebezpečně tečoval nahození od modré čáry, ale od čepele jeho hokejky se puk odrazil mimo tři tyče.
     
    18:02
    Hostům se znovu podařilo vyhodit puk přes všechny čáry až za klec domácí Kazaně. Hokejistům domácího celku se zatím v početní převaze vůbec nedaří.
     
    18:29
    Hosté v plném počtu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:17
    Nikita Ljamkin se po levém křídle prohnal do útočného pásma, jenže jeden z jeho spoluhráčů projel do útočného pásma o něco rychleji. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina šlágru závěrečného kola základní části je u konce! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali oboustranně bezstarostný hokej. Přesto jsme se branky nedočkali. Oba týmy si vyzkoušely početní převahu, jenže na ledě zatím kralují obrany. Do kabin se proto odchází bez branek.
     
    Střely na branku: 9 – 2
     
    Další třetina začne přibližně v 15:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí Kazaň uspěla na úvodním vhazování druhé části dnešního souboje. Doufejme, že ve druhé třetině uvidíme nějakou branku.
     
    20:29
    Nikita Sošnikov nahodil puk ze středního pásma za branku domácí Kazaně, jenže tam neměl nikoho ze svých spoluhráčů. Domácí se mohou vydat vpřed.
     
    21:02
    Stéphane Da Costa se hnal za kotoučem na levou stranu útočného pásma, ale přistoupil k němu důrazný Karnauchov, který jej čistým zákrokem odstavil.
     
    21:29
    Maxim Mamin se na levém křídle zbavil Fisenka a střelou z ostrého úhlu chtěl nachytat domácího brankáře. Domácí gólman si pokryl mezírku u levé tyčky.
     
    22:10
    Anton Slepyšev dostal nabito na modrou čáru, odkud chtěl zakončit příklepem, ale při snaze o vyslání tvrdé střely dokonce zlomil hokejku.
     
    22:35
    Anton Slepyšev si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše. Hostující hráč poslal dlouhou pobídku na pravé křídlo, ale Andronov se do zakončení nedostal.
     
    23:05
    Michail Fisenko v souboji u mantinelu tvrdě dohrál jednoho z hráčů CSKA Moskva a může být rád, že nevyprovokoval nějakou větší strkanici.
     
    23:33
    Patrice Cormier se po rychlém brejku domácího celku natahoval po přihrávce mezi kruhy, jenže dostal pobídku za tělo a špičkou čepele kotouč vůbec netrefil!
     
    24:03
    Domácí si nyní z tlaku moskevského celku pomohli jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    24:32
    Patrice Cormier napadal rozehrávku CSKA v rohu ledové plochy. Do zakončení se po jeho práci dostal Gluchov, ale forhendem minul branku.
     
    25:13
    Alexandr Burmistrov dojel vlastní nahození do útočného pásma, jenže nikdo v černém dresu mu nepřijel pomoci a zadáci CSKA se znovu ubránili.
     
    25:41
    Kristian Chenkel zastavil nepovedené vyhození hostujícího celku a znovu uklidnil rozehrávku Kazaně. Oba týmy nyní pouští na led čerstvé síly.
     
    26:05
    Nigel Dawes se hnal za skákavou pobídkou do útočného pásma, ale obránci v bílém si vyměnili dvě přihrávky a odehráli puk za modrou čáru.
     
    26:32
    Stéphane Da Costa před brankou CSKA nebezpečně tečoval nahození od mantinelu. Hostující brankář měl čistý výhled a schoval puk do lapačky.
     
    27:06
    Stéphane Da Costa tentokrát dostal přihrávku do jízdy na pravou stranu, dostal se za modrou čáru, ale jeho střelu zápěstím zastavil první obránce.
     
    27:24
    Michail Gluchov se v útočném pásmu příklepem opřel do odraženého kotouče, jenže Johansson jeho pokus dobře viděl a schoval puk mezi betony.
     
    28:10
    Pavel Karnauchov se v obranném pásmu zmocnil volného kotouče, dobře se s pukem otočil a rozjel akci CSKA. Kazaň však zvyšuje aktivitu při napadání.
     
    28:34
    Anton Slepyšev se na levé straně útočného pásma zbavil obránce a střílel na přední tyč. Připravený domácí brankář jeho pokus vyrazil ramenem.
     
    29:05
    Sergej Andronov ustál souboj v obranném pásmu a bekhendem vyhodil puk za modrou čáru. Pokračuje bojovné utkání s minimem šancí.
     
    29:41
    Sergej Andronov po levém křídle projel do útočného pásma, kde zakončoval zápěstím, ale jeho projektil skončil daleko vedle zadní tyčky.
     
    30:10
    Je za námi polovina dnešního souboje a zatím stále čekáme na úvodní branku dnešního souboje. O něco aktivnější je ve druhé třetině Kazaň.
     
    30:49
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA Moskva se dostává do vedení! Hosté krátce za polovinou utkání prolomili střelecké trápení! Od modré čáry vypálil ARŤOM SERGEJEV a jeho rána se zastavila až v síti! Asistence: Anton Slepyšev.
    30:49 Arťom SERGEJEV - 0:1
     
    31:05
    Michail Gluchov se k odraženému puku dostal před napadajícím soupeřem a rozjel akci domácí Kazaně. Nejlepší celek základní části chce rychle odpovědět.
     
    31:31
    Patrice Cormier vybojoval odražený kotouč v útočném pásmu, ale jeho pohotové zakončení srazil pozorný obránce do ochranné sítě.
     
    32:05
    Bogdan Kiselevič vybojoval puk v rohu obranného pásma a před napadajícím soupeřem jej odrazem o mantinelu vyhodil do bezpečí.
     
    32:10
    Kazaň si zahraje přesilovku. Kiselevič dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    33:05
    Kazani se nedaří ani v další přesilovce. Z levé strany sice příklepem zakončoval Cormier, ale jeho dělovka příklepem minula branku.
     
    33:34
    Pavel Karnauchov se za brankou dostal k odraženému puku a vyhozením po mantinelu jej poslal přes celé kluziště.
     
    34:10
    Hosté v plném počtu.
     
    34:27
    Sergej Andronov projel s pukem na čepeli do útočného pásma, jenže jeho nahození obloučkem doplachtilo mimo branku Kazaně.
     
    34:47
    Kazaň si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává John Gilmour.
     
    35:00
    Lars Johansson si dal pozor na zakončení z prostoru mezi kruhy a schoval puk do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    35:36
    Kazaň se usadila v útočném pásmu, jenže kombinace domácího celku nyní neskončila zakončením mezi tři tyče. Domácí však mají solidní zámek.
     
    36:04
    Další zakončení si na pravém kruhu připravil Galimov, ale jeho dělovku přizvedl jeden z domácích obránců do ochranné sítě.
     
    36:47
    Hosté v plném počtu.
     
    37:03
    Stéphane Da Costa ustál souboj v rohu útočného pásma a bekhendem přihrál na modrou čáru. Nakonec zakončoval Rukavišnikov, ale ten trefil prvního obránce.
     
    37:35
    Jegor Rykov vybojoval kotouč v rohu obranného pásma a rozjel akci CSKA. Hosté se po delší době vydali vpřed, ale do zakončení se nedostali.
     
    38:10
    Kristian Chenkel se prosmýkl přes modrou čáru, jenže jeden z jeho spoluhráčů projel do třetiny ještě před kotoučem. Ofsajd, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    38:34
    Maxim Sorkin udržel kotouč za brankou domácího celku, kam mu nakonec dojel na pomoc Brendan Leipsic, ale druhý jmenovaný o puk přišel.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:26
    Dmitrij Voronkov projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže jeho rozehrávka skončila přihrávkou na dobře postaveného Gilmoura.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Ve druhé části jsme se dočkali alespoň jedné branky. Kazaň byla sice po většinu druhé části o něco aktivnější, ale do vedení se dostalo CSKA. V polovině základní hrací doby poslal hosty do vedení Sergejev. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 0:1.
     
    Střely na branku: 20 – 6
     
    Další třetina začne přibližně v 16:40.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Kazaň se ve třetí části bude muset snažit o vyrovnání.
     
    40:35
    Slepyšev získal volný kotouč v obranném pásmu, jenže jeho rozehrávka skončila u prvního hráče v tmavém dresu domácí Kazaně.
     
    41:03
    Stéphane Da Costa se pokusil překvapit hostujícího brankáře zakončením od modré čáry, ale obránce jeho pokus tečoval mimo led.
     
    41:26
    Andrej Světlakov zavezl puk po pravém křídle do útočého pásma a po mantinelu jej nahdoil za branku. Opět si zadáci dali dobrý pozor.
     
    42:02
    Trevor Murphy střílel příklepem od modré čáry, jenže do jeho dělovky obětavě padl obránce v bílém dresu, který prudkou ránu zastavil.
     
    42:41
    Michail Gluchov si splnil své defenzivní povinnosti na modré čáře a poslal puk do útočného pásma. Kazaň se však jen těžko dostává do zakončení.
     
    43:06
    Na opačné straně vyplaval před domácí klecí Sošnikov, který zakončoval bekhendem a jeho pokus se otřel o vzdálenější tyčku!
     
    43:39
    Albert Jarullin se stáhl do obranného pásma a chytrou přihrávkou poslal puk na pravé křídlo. Defenziva CSKA si poradila i s touto akcí Kazaně.
     
    44:10
    Klas Dahlbeck rozjel akci CSKA zpoza vlastní branky. Hokejista CSKA projel až do pásma útočného, jenže jeho pokus skončil na boční síti.
     
    44:35
    Anton Slepyšev výborně napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Zadáci Kazaně nemají na rozehrávku moc času a odevzdávají jeden puk za druhým.
     
    45:10
    Maxim Mamin dojel nahození do rohu útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu jeho akci nepodpořil. Kazaň brání bez problémů.
     
    45:39
    Konstantin Okulov se na pravé straně útočného pásma zbavil Voronkova a zkusil překvapit brankáře střelou z úhlu. Adam Reideborn si připsal dobrý zásah.
     
    46:10
    Anton Slepyšev zakončoval chytře do protipohybu domácího brankáře, ale Reideborn ještě stačil betonem vyrazit puk těsně vedle branky!
     
    46:41
    Sergej Andronov si sjel na přihrávku na levé křídlo, jenže se nezbavil napadajícího Fisenka. CSKA však po většinu třetí třetiny hraje s pukem.
     
    47:05
    Kristian Chenkel se po delší době vydal s pukem do útočného pásma, jenže nikdo v černém dresu jeho akci nepodpořil. Zadáci CSKA bez problémů vybojovali puk.
     
    47:22
    CSKA se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Přihrávka na pravé křídlo skončila na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před klecí Johanssona.
     
    48:22
    Slepyšev se natahoval po přihrávce na útočnou modrou čáru, jenže přihrávku protečoval jen do prostoru, kde kralovali zadáci Kazaně.
     
    48:40
    John Gilmour se dostal na útočnou modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho projektil skončil sražený v ochranné sítě.
     
    49:05
    Bogdan Kiselevič vybojoval puk v rohu útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, ale Sergej Andronov se do zakončení nedostal.
     
    49:26
    Konstantin Okulov se po pravém křídle dostal před domácí branku a snažil se zakončit k přední tyči! Reideborn ale skvělým zákrokem drží šance Kazaně na body!
     
    50:03
    Michail Gluchov získal volný puk ve středním pásmu a nahodil kotouč do pásma útočného. Jeho pobídku nikdo v tmavém dresu nedojel.
     
    50:34
    Kazaň se po delší době dostala do zakončení. Z ostrého úhlu vypálil příklepem Dmitrij Voronkov, ale hostující brankář Johansson takovou ránu pustit nemohl.
     
    51:30
    Kazaň si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Karnauchov.
     
    52:00
    Hosté se v obranném pásmu zmocnili odraženého kotouče, jenže se jim nepodařilo puk vyhodit za modrou čáru. Kazaň tak pokračuje v tlaku.
     
    52:26
    Nigel Dawes se před brankou CSKA dostal k odraženému kotouči, jenže svou dorážku poslal pouze do betonu připraveného brankáře.
     
    53:00
    Světlakov se před vlastní brankou obětavě položil do zakončení soupeře a schytal tvrdý zásah do obličeje. Hráči CSKA hrají na hranici sebeobětování.
     
    53:30
    Hosté v plném počtu.
     
    54:10
    Anton Slepyšev uklidnil rozehrávku CSKA v obranném pásmu. Hráči v bílém se rozhodně nikam neženou a snaží se hrát s pukem.
     
    54:16
    CSKA si navíc zahraje přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Chenkel.
     
    55:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu, kde si vyměňují přihrávky, ale stále nepřichází zakončení. Obrana Kazaně brání pozorně.
     
    55:36
    Až nyní se Kazani podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry až za klec CSKA. Domácí hokejisté okamžitě prchají na střídačku.
     
    56:00
    Slepyšev dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vypálil příklepem, ale Reideborn jeho projektil schoval do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    56:09
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Michail Gluchov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    57:05
    Brendan Leipsic střílel zápěstím od modré čáry, jenže jeho pokus skvělým zakleknutím zastavil první obránce v černém dresu Kazaně.
     
    57:35
    Roman Rukavišnikov vybojoval volný puk v rohu obranného pásma a vyhodil jej přes všechny čáry za branku CSKA. Domácím už moc času nezbývá.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:09
    Domácí v plném počtu.
     
    59:00
    Reideborn zůstává na střídačce a Kazaň se snaží vyrovnat v šesti!
     
    59:26
    Stéphane Da Costa se před brankou CSKA dostal k dorážce, ale bekhendem trefil jen beton připraveného brankáře.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! CSKA Moskva nakonec zvládlo dnešní souboj na ledě Kazaně a slaví vítězství 1:0. Jedinou branku vstřelili hosté ve druhé části, kdy se prosadil Sergejev. Ve třetí části byla Kazaň dlouho dobu horším týmem. Přesto se v závěru dostala do mírného tlaku, ale Lars Johansson skvělým výkonem udržel nulu.
     
    Střely na branku: 29 – 14
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního souboje nezasáhl nikdo z českých ani slovenských hráčů.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:21:33)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 31. Ar. Sergejev (Slepyšev)


    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – T. Murphy, Chenkel, Ljamkin, Jarullin (A), Rukavišnikov, Judin, Žuravljov – A. Galimov, S. Da Costa, Dawes – K. Petrov, Cormier, Pesonen – M. Gluchov (A), Burmistrov, Lukojanov (C) – Voronkov, Safonov, Galijev – Fisenko.
    CSKA Moskva: Lars Johansson (Šaryčenkov) – Ar. Sergejev, Dahlbeck, Gilmour, Kiselevič (A), M. Robinson (A), Blažijevskij, Rykov – P. Karnauchov, Andronov (C), Sošnikov – Okulov, Šalunov, Mamin – Leipsic, Loktionov, Slepyšev – Sorkin, Světlakov, Alexandr Popov – Afanasjev.
    thejrc.org