Eibar – Huesca 1:1 (kon.) | Sevilla – Barcelona 0:2 (kon.) | Alavés – Osasuna 0:1 (kon.)
Getafe – Valencia 3:0 (kon.)
konec
Getafe CF
3:0 (1:0)
Valencia CF
Sobota 27.02.2021, 21:00 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe) • Španělská LaLiga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohto zápasu všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (23:08:29)
     
    Další program:

    Getafe CF
    26. kolo – 6. 3. 2021, 14:00: Valladolid – Getafe

    Valencia CF
    26. kolo – 5. 3. 2021, 21:00: Valencia – Villarreal
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:0.
    Střely mimo: 8:3.
    Rohy: 3:6.
    Ofsajdy: 2:3.
    Fauly: 21:12.
    Carles Aleñá se dnes dočkal své první branky za Getafe
     
    Boj o každý centimetr hřiště pokračoval i ve druhém poločase, Getafe se ale už v úvodu druhého dějství povedlo zápas zlomit na svou stranu. Klíčovým momentem dnešního utkání byla zřejmě červená karta pro Diakhabyho, po ní se totiž domácí dostali do dvoubrankového náskoku díky gólu Jaimeho Maty a ten s přehledem kontrolovali až do úplného konce zápasu. Hosté nepředvedli směrem dopředu absolutně nic, za celý zápas nevystřelili na branku Getafe a navíc mohli dostat i druhou červenou kartu, Paulistu ale zachránilo to, že Mata byl na začátku akce Getafe v ofsajdu. I tak se ale povedlo Getafe své vítězství ještě zvýraznit, když skóre těsně před koncem zápasu vylepšil střídající Aleñá.

    Getafe se tak po pěti ligových zápasech bez vstřelené branky povedlo skórovat hned třikrát a díky dnešní zasloužené výhře se dostalo před svého soupeře na 13. místo tabulky. Valencia klesla na 14. místo.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Guillamón vysunul na levou stranu šestnáctky Getafe Gayu, jenž ještě vracel míč do druhé vlny. Lee Kang-in ale místo střely z první zvolil kličku a o míč tak přišel.
     
    90+4
    Ten míč vykopl na útočnou polovinu, kde ho domácí přenechali hostům. Correia se snažil o individuální průnik po pravém křídle, přes Oliveru se ale nedostal.
     
    90+3
    Oliva hledal kolmicí mezi obránce Getafe Gameira, pro něj ale byla tato přihrávka příliš prudká a míč skončil u domácího brankáře Soriy.
     
    90+2
    Zápas se už víceméně jen dohrává. Hosté se snaží alespoň o jeden čestný úspěch, obraz hry se ale vůbec nemění a Getafe je nepouští na dostřel své branky.
     
    90+1
    Bude se hrát ještě pět minut.
     
    90
    Aleñá prodloužil přihrávku z levé strany šestnáctky Valencie na pravou stranu na dobíhajícího Kuba, jehož střelu z první k bližší tyči vyrazil brankář Cillessen do tyče vlastní branky, od které se odrazil směrem ven.
     
    89
    Hra Valencie už se asi úplně rozpadla, domácí totiž získali míč rychle pod kontrolu a tlačí hosty do obrany.
     
    87
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Domácí zřejmě definitivně rozhodují tento zápas! Center Cucha Hernándeze z levé strany srazil obránce Valencie zády na hranici vlastního pokutového území ke CARLESOVI ALEÑOVI, jenž míč nasměroval z první obloučkem k pravé tyči Cillessenovy branky. Bez asistence.
     
    86
    Gayá „uvítal“ střídajícího Kuba na hřišti nedovoleným zákrokem. Getafe získává míč na útočné polovině.
     
    85
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Allan Nyom, přichází Carles Aleñá.
     
    85
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Mauro Arambarri, přichází David Timor.
     
    85
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Jaime Mata, přichází Takefusa Kubo.
     
    84
    Valencia se konečně, po téměř dvou minutách, dostala na útočnou polovinu, domácí ale dvakrát odkopli nákopy na Gameira do zámezí.
     
    83
    Domácí už nechávají hosty rozehrávat, Valencia ale není schopna založit žádný solidnější útok. Getafe má dění na hřišti plně pod kontrolou.
     
    82
    Oliva hned svým prvním kontaktem s míčem rozehrál tak, že domácí mohli vyrazit do útoku do otevřené obrany Valencie. Naštěstí pro domácí začal Cucurella kličkovat a přes Paulistu se ke střele nedostal.
     
    81
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Maxi Gómez, přichází Patrick Cutrone.
     
    81
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Carlos Soler, přichází Christian Oliva.
     
    78
    Hosté se opět snaží rozehrát, vysoko presující domácí hráči ale dělají obráncům Valencie tak velké problémy, že míč musel po malé domů nakopnout na útočnou polovinu brankář Cillessen.
     
    77
    Gayá pak pokazil rozehrávku a míč mu vzal Cucho Hernández. Střídající útočník Getafe hledal pasem na zadní tyč Jaimeho Matu, ten ale tuto těžkou přihrávku na hrací ploše zpracovat nedokázal.
     
    76
    Žlutou kartu za nesportovní chování dostává José Gayá (Valencia CF), jenž po faulu Nyoma doslova vystartoval na svého protihráče.
     
    76
    Žlutou kartu dostává za podražení Gayy Allan Nyom (Getafe CF).
     
    74
    Červenou kartu nejdřív dostal Gabriel Paulista (Valencia CF), jenž potáhl za ruku na trávník Jaimeho Matu. Původní verdikt se ale změnil po zásahu videoasistenta, jenž odhalil, že Mata byl v okamžiku přihrávky za Paulistu v ofsajdu. Červená karta tak byla odvolána.
     
    73
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Enes Ünal, přichází Cucho Hernández.
     
    71
    Jaime Mata si naběhl na levé křídlo za pasem ze středu pole a úplně sám se pak rozběhl do šestnáctky hostů. Míč mu ale odskočil od nohy tak, že ho mohl chytit připravený brankář Cillessen.
     
    70
    Obránci Valencie se zoufale snaží založit něco, čím by mohli ohrozit domácí obranu. Ta ale funguje bezchybně a nepouští hosty ke svému pokutovému území.
     
    69
    Arambarri centroval jemným obloučkem do středu šestnáctky hostů, tam se ale k míči dostal jako první brankář Valencie Cillessen. Domácí opět zacouvali dozadu a hosté musí útočit „do plných“.
     
    68
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Uroš Račić, přichází Kévin Gameiro.
     
    67
    Solerův centr na přední tyč domácí odvrátili z vlastní šestnáctky a domácí okamžitě vyrazili do rychlého protiútoku. Ten ukončil faulem na Cucurellu na levé straně vlastní půle Lee Kang-in.
     
    66
    Hostům se pak konečně povedlo rozehrát a získat po faulu domácího hráče i standardku na útočné polovině hřiště. Centr Lee Kang-ina z něj odhlavičkoval na roh Maksimović.
     
    65
    Getafe pak zacouvalo na vlastní polovinu a opět ve středu pole získalo míč. Mata si nabíhal za nákopem od svých spoluhráčů, před pokutovým územím Valencie mu ale míč vzal střídající Guillamón.
     
    64
    Nákop Damiána Suáreze z přímého kopu chytil brankář Cillessen. Ten hned vykopl míč na útočnou polovinu, odkud ho odkopl Olivera do zámezí.
     
    64
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Erick Cabaco, přichází Sofian Chakla.
     
    62
    Maksimović spadl při zpracovávání míče v pokutovém území, i tak se ale dál tlačil ke střele. Obránci Valencie mu napokon míč odkopli, ve středu pole ho ale znovu získali domácí.
     
    61
    Domácí navíc míč získali a tlačí hosty do obrany. Ti vypadají rezignovaně a iniciativu tak mají plně v rukou hráči domácího celku.
     
    59
    Nákop na Matu skončil u brankáře Valencie Cillessena. Hosté mají další možnost založit svůj útok, tu jim ale vysokým presinkem komplikují hráči Getafe.
     
    58
    Valencii druhý inkasovaný gól zjevně rozhodil a hostům se v této chvíli nedaří vůbec nic. Jejich nepřesnou rozehrávku domácí vystihli.
     
    57
    Žlutou kartu za zásah vysokou nohou do nohy Paulisty dostává Marc Cucurella (Getafe CF). Obránce Valencie musí být ošetřen.
     
    55
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují do dvougólového náskoku! Nákop brankáře Soriy prodloužil Ünal hlavou za obranu Valencie na JAIMEHO MATU, jenž si míč zpracoval na hrudi. V šestnáctce si ho pak posunul do pravé strany a přes obránce Paulistu namířil mezi nohy brankáře Cillessena. Asistence: Enes Ünal.
     
    54
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Yunus Musah, přichází Hugo Guillamón.
     
    53
    Paulista odkopl míč do Ünala, jemuž se odrazil přímo do běhu do šestnáctky Valencie. Z její levé strany pak Ünal střelou po zemi těsně minul vzdálenější tyč Cillessenovy branky.
     
    52
    Hosté ještě protestují proti tomuto verdiktu a poukazují na to, že Cabaco za podobný faul dostal v prvním poločase jen žlutou kartu. Verdikt hlavního rozhodčího se ale nemění a Valencia tak bude mít o hráče méně.
     
    51
    Mouctar Diakhaby (Valencia CF) čekal s odkopem míče tak dlouho, až mu ho vzal Maksimović, jenž mohl běžet do samostatného úniku. Diakhaby ho pak musel podkopnout a protože byl posledním obráncem svého týmu, tak dostal za svůj zákrok červenou kartu.
     
    49
    Hosté opět zaútočili a dostali se na polovinu domácího týmu. Valencia se tentokrát se svou postupnou kombinací posunula až k šestnáctce Getafe.
     
    48
    Musah zavezl hrací předmět na útočnou polovinu, tam se ale přes protihráče nedostal. Gómez pak dostal přihrávku za obranu Getafe do ofsajdu.
     
    47
    Domácí začali druhý poločas tam, kde skončili první. Getafe získalo míč a na konci jeho rychlého útoku hledal Arambarri centrem na zadní tyč Ünala. Ten míč nezasáhl.
     
    46
    Výkop druhého poločasu měli hosté. Během přestávky nedošlo k žádnému střídání.
     
    46
    Začal druhý poločas.
    Dnešní branka Arambarriho připomněla jeho starší krásné rány...
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:04.
     
    První poločas by se dal přirovnat k fotbalové válce. Hra se pořád přerušovala kvůli faulům z obou stran a ani jeden z týmů si nedokázal vypracovat žádnou vyloženou gólovou příležitost. Hosté měli navíc obrovský problém s delší postupnou kombinací, a tak za celý poločas nevystřelili na branku Getafe. Domácí vystřelili jednou, jejich střela ale stála za to. Arambarri se opřel do míče tak, že tvrdou střelou ze střední vzdálenosti vymetl všechny pavučiny v levém horním rohu Cillessenovy branky. Díky této nádheře tak jde Getafe na přestávku s nejtěsnějším náskokem.

    Statistiky po 1. poločase:

    Držení míče: 42 % : 58 %
    Střely na branku: 1:0
    Střely mimo: 5:1
    Rohy: 2:5
    Ofsajdy: 0:1
    Fauly: 8:5
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Lee Kang-in opět centroval na zadní tyč, obránci Getafe si ale poradili i s tímto nákopem. Odražený míč získali hosté.
     
    45+1
    Musah se rozběhl s míčem po pravé straně od vlastní šestnáctky až na útočnou polovinu a tam byl faulován Nyomem. Přímý kop pro Valencii z levé strany poloviny Getafe.
     
    45
    Bude se hrát ještě tři minuty.
     
    44
    Getafe pokračuje ve své útočné aktivitě. Domácí jsou opět na polovině soupeře, který je zatažen hluboko v obraně.
     
    43
    Průnik Cucurelly z levého křídla nebyl úspěšný, míč se ale v pokutovém území Valencie odrazil k Matovi, jenž vypálil z otočky vysoko nad branku hostů.
     
    42
    Centr z rohu prodloužil patičkou za sebe na přední tyči Gómez, míč se ale zvedl tak, že ho brankář Soria mohl pohodlně chytit bez toho, aby se musel pohnout.
     
    41
    Hosté získali přímý kop z pravé strany útočné poloviny. Na centr na zadní tyč si nabíhal Diakhaby, hrací předmět ale nezasáhl a Nyom ho odkopl na rohový kop.
     
    39
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Domácí nádherným gólem otevírají skóre! MAURO ARAMBARRI si zpracoval zhruba ve středu útočné poloviny vysoký míč a z voleje vypálil na branku Valencie. Na jeho střelu si brankář Cillessen sáhl, míč letící do levého horního rohu své branky ale neměl žádnou šanci vyrazit. Tato branka bude určitě patřit k higlightům letošní sezony španělské LaLigy! Bez asistence.
     
    38
    Damián Suárez nacentroval z pravé strany útočné poloviny na zadní tyč, tam ale byli jen hráči Valencie. Ti míč odhlavičkovali do středu pole.
     
    37
    Arambarriho průnik po pravé straně ukončil faulem Gómez. Už poměrně dlouho jsme neviděli postupný útok, který by bez přerušení vedl ke střele na soupeřovu branku.
     
    36
    Právě faulovaný Lee Kang-in nakopl ze standardky míč na pravou stranu domácího pokutového území, Diakhabyho nepovedenou hlavičku ale chytil připravený gólman Soria.
     
    35
    Brankář Getafe Soria rozehrál do středu pole na hráče Valencie a možný rychlý protiútok hostů musel ukončit faulem na Lee Kang-ina Damián Suárez.
     
    34
    Hrací předmět se ale dostal na levé křídlo na Gayu, jenž obešel Suáreze a nacentroval na zadní tyč. Tam se srazili Olivera a Wass, oba jsou ale naštěstí v pořádku.
     
    33
    Nákop hostů ze standardky domácí obrana odvrátila na polovinu Valencie. Hosté se pak dostali k šestnáctce, Wassův centr ale letěl příliš vysoko pro spoluhráče v domácím pokutovém území.
     
    32
    Hosté opět diskutují s hlavním rozhodčím a snaží se ho přesvědčit o tom, že za tento zákrok by byla adekvátním trestem červená karta. Neúspěšně.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Erick Cabaco (Getafe CF), jenž jako jeden z posledních obránců začal kličkovat před napadajícím Lee Kang-inem. Útočník Valencie mu ale míč vzal a Cabaco ho musel nedovoleným způsobem srazit na trávník.
     
    31
    Hra se začíná pořádně kouskovat. Ve středu pole zblokoval Musah přihrávku Damiána Suáreze, jenž pak zasáhl hráče Valencie do nohy.
     
    30
    Rozehrávka rohu hostů se kvůli sporům v pokutovém území Getafe několikrát posunula, nakonec se ale hosté k zakončení nedostali, protože Gayá fauloval při náběhu na centr Dakonama.
     
    29
    Žlutou kartu za nesportovní chování při rohovém kopu Valencie dostává Djené Dakonam (Getafe CF).
     
    28
    Centr z rohu domácí obrana vyřešila a následný centr Wasse z pravé strany odhlavičkoval Maksimović na další roh.
     
    27
    Hosté se pak usadili na útočné polovině a tato jejich kombinace byla zřejmě nejdelší v dosavadním průběhu zápasu. Zakončit se ji rozhodl střelou ze střední vzdálenosti Lee Kang-in a jelikož jeho pokus byl sražen, tak Valencia bude kopat rohový kop.
     
    26
    Gayá se dostal k míči na levém křídle, jeho centr po zemi ale před nabíhajícím Gómezem odkopl do autu Dakonam.
     
    25
    Střely: 4:0
     
    24
    Po centru zleva se dostal ve středu pokutového území Valencie k hlavičce Ünal, i tentokrát ale turecký útočník Getafe usměrnil míč mimo Cillessenovu brankou.
     
    23
    Cucurella obral o míč Solera, hrací předmět se ale odrazil přímo před brankáře Cillessena, jenž ho pohotově odkopl do zámezí.
     
    22
    Standardky se však domácím nedaří a Arambarriho další centr z rohu odvrátil jeden z obránců Valencie do autu. Po autovém vhazování pokračuje tlak domácího týmu.
     
    21
    Centr Damiána Suáreze z pravé strany odhlavičkoval Correia na rohový kop. Domácí jsou zatím výrazně aktivnějším celkem.
     
    20
    Hraje se zatím velmi tvrdě. Cabaco ostrým skluzem vypíchl míč pronikajícímu Wassovi, který pak přes něj spadl. Faul se teď nepíská.
     
    19
    Po delší době se hosté usadili ke své postupné kombinaci na útočné polovině hřiště, k šestnáctce se ale nedostali a domácí je po několika desítkách vteřin připravili o míč.
     
    18
    Gayá se vrátil na hrací plochu a hned se zapojil do obrany útoku Getafe. Nyom dostal hezkou přihrávku za obranu Valencie, při náběhu na jeho přízemný centr ale fauloval Ünal obránce Diakhabyho.
     
    17
    Brankář Valencie nedokázal odkopnout malou domů, domácí tak úplně zadarmo získali rohový kop. Arambarriho vysoký centr z něj ale nedokázal zasáhnout žádný z hráčů v pokutovém území.
     
    16
    Gayá už odešel za autovou čáru, hra tak může pokračovat. Míč mají na svých kopačkách domácí, kteří se snaží založit svůj postupný útok.
     
    15
    Gayá je nadále ošetřován, už ale stojí na nohou. Na jeho tváři je vidět i krev.
     
    13
    Žlutou kartu za zásah loktem do tváře kapitána Valencie dostává Enes Ünal (Getafe CF). Gayá je už v péči lékařů svého týmu.
     
    13
    Gayova nepovedená střela skončila u Cabaca, jenž míč vrátil hostům. Ti hned nakopli hrací předmět za domácí obranu na Gómeze, jako první se ale k míči dostal brankář Getafe Soria.
     
    12
    Wass si nabíhal za nákopem Correiy na pravou stranu, s ním se ale vrátil Cucurella, jenž mu odkopl míč do autu. Valencia se posunula na útočnou polovinu.
     
    11
    Gayá velmi nepovedeným nákopem poslal míč přímo do zámezí. Domácí se vrátili na polovinu svého soupeře, jejich útok ale k ničemu nevedl a míč se vrátil na kopačky hráčů Valencie.
     
    10
    Rozehrávku si vzal na starost Damián Suárez, jeho slabý centr do středu pokutového území Valencie ale obrana hostujícího celku vyřešila. K odraženému míči se pak dostali hosté.
     
    9
    Hosté ještě zdržují rozehrávku domácí standardní situace, jejich snaha je ale úplně zbytečná, protože faul Gayy byl naprosto zřejmý.
     
    8
    Getafe se nastěhovalo na útočnou polovinu a její kombinaci ukončil tvrdým skluzem do kotníku Nyoma Gayá. Další standardka pro domácí tým.
     
    7
    Sám faulovaný Arambarri se postavi k exekuci této standardní situace, míč ale podkopol až příliš a jeho tvrdá střela skončila na tribuně za brankou Valencie.
     
    6
    První žlutou kartu zápasu dostává za podražení Arambarriho v rychlém protiútoku Getafe Thierry Correia (Valencia CF). Domácí získávají přímý kop ze vzdálenosti cca 30 metrů od Cillessenovy branky.
     
    5
    K centru z rohu se přetlačil Račić, jeho zakončení ale bylo sraženo na další roh jeho týmu.
     
    4
    Hosté se poprvé usadili na útočné polovině a zatlačili domácí k jejich šestnáctce. Musah dostal kolmou přihrávku na pravé křídlo, jeho centr ale srazil Olivera na první roh hostů.
     
    3
    Diakhaby odkopl přihrávku domácich z levé strany, míč se ale vrátil na kopačky domácích a po centru z pravé strany se k hlavičce přetlačil Ünal. Útočník Getafe nasměroval míč mimo branku Valencie.
     
    2
    Dakonam odešel za postranní čáru a poté se po ošetření vrátil do hry. Míč mají na kopačkách jeho spoluhráči z obrany.
     
    1
    Výkop utkání měli domácí, kteří okamžite nakopli míč na útočnou polovinu. V souboji o něj pak zasáhl Gómez loktem do hlavy Dakonama a hra je tak už po několika sekundách přerušena.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Getafe bude hrát v modrých dresech, Valencia v bílých.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše, zápas se tak o malou chvíli začne.
    Stadion Getafe, kde se tento zápas odehraje
     
    Úvodní sestavy:

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam (C), Cabaco, Olivera – Nyom, Arambarri, Nemanja Maksimović, Cucurella – Jaime Mata, Ünal.

    Náhradníci: Yáñez – Kubo, Chema, Portillo, Ángel Rodríguez, Aleñá, Chakla, Cucho Hernández, Timor.

    Valencia CF: Cillessen – T. Correia, Paulista, Diakhaby, Gayá (C) – Wass, Soler, Račić, Musah – Lee Kang-in, Gómez.

    Náhradníci: Doménech – Lato, Mangala, Ferro, Guedes, Gameiro, Ch. Oliva, Cutrone, Guillamón, A. Blanco, M. Vallejo, Jason.

    Rozhodčí: Vázquez – Grado, Magán.
     
    Tento zápas se kvůli nařízením na zamezení šíření onemocnění COVID-19 bude hrát bez diváků.
     


    Vzájemné zápasy

    V minulém desetiletí byla ve vzájemných zápasech o něco úspěšnějším týmem Valencia, která vyhrála nad Getafe devětkrát, remizovala s ním pětkrát a pět zápasů prohrála. Poslední čtyři zápasy Getafe s Valencií neprohrálo, až třikrát se ale jejich vzájemný souboj skončil nerozhodným výsledkem. První vzájemné utkání v této sezoně se na začátku listopadu 2020 skončilo ve Valencii 2:2.

    Posledních 5 vzájemných ligových zápasů:
    10. 11. 2018: Getafe – Valencia 0:1
    17. 3. 2019: Valencia – Getafe 0:0
    25. 9. 2019: Valencia – Getafe 3:3
    8. 2. 2020: Getafe – Valencia 3:0
    1. 11. 2020: Valencia – Getafe 2:2
     


    Valencia CF

    Valencia v posledních týdnech střídá lepší a horší výsledky a její bilance z posledních šesti zápasů je naprosto vyrovnaná – dvě výhry, dvě remízy a dvě prohry. Před tímto kolem byla na 12. místě, ve vyrovnané spodní části tabulky ale měla před 18. Valladolidem jen šestibodový náskok. Valencia patří mezi průměr, co se týče inkasovaných i vstřelených branek a její zápasy jsou často velmi těsné. V tabulce zápasů venku je Valencia na 12. místě, z 12 utkání venku ale vyhrála jen dva.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Atlético Madrid – Valencia 3:1
    Valencia – Elche 1:0
    Athletic Bilbao – Valencia 1:1
    Real Madrid – Valencia 2:0
    Valencia – Celta Vigo 2:0
     


    Getafe CF

    Getafe má v posledních týdnech mizernou formu a v posledních šesti zápasech získalo jediný bod. V posledních pěti zápasech navíc neskórovalo a v tabulce se tak nebezpečně přiblížilo k sestupovým příčkám. Před tímto kolem bylo na 15. místě a před 18. Valladolidem mělo Getafe náskok jen 3 body. Getafe má celkově nejhorší útok soutěže, když za 24 zápasů vstřelilo len 17 branek. V tabulce zápasů doma je Getafe na 13. místě, když ve 12 domácích zápasech získalo jen 15 bodů.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Getafe – Alavés 0:0
    Sevilla – Getafe 3:0
    Real Madrid – Getafe 2:0
    Getafe – Real Sociedad 0:1
    Betis – Getafe 1:0
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Getafe CF – Valencia CF. Utkání 25. kola španělské LaLigy začíná v 21:00.

    Michal Sadlek

    Branky: 39. Arambarri, 55. Jaime Mata (Ünal), 87. Aleñá

    Karty:   13. Ünal (GET), 29. Dakonam (GET), 31. Cabaco (GET), 57. Cucurella (GET), 76. Nyom (GET) – 6. T. Correia (VAL), 76. Gayá (VAL)   51. Diakhaby (VAL)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 8:3. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 21:12.
    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam (C), Cabaco (64. Chakla), Olivera – Nyom (85. Aleñá), Arambarri (85. Timor), Nemanja Maksimović, Cucurella – Jaime Mata (85. Kubo), Ünal (73. Cucho Hernández).
    Náhradníci: Yáñez – Kubo, Chema, Portillo, Ángel Rodríguez, Aleñá, Chakla, Cucho Hernández, Timor.

    Valencia CF: Cillessen – T. Correia, Paulista, Diakhaby, Gayá (C) – Wass, Soler (81. Ch. Oliva), Račić (68. Gameiro), Musah (54. Guillamón) – Lee Kang-in, Gómez (81. Cutrone).
    Náhradníci: Doménech – Lato, Mangala, Ferro, Guedes, Gameiro, Ch. Oliva, Cutrone, Guillamón, A. Blanco, M. Vallejo, Jason.

    Rozhodčí: Vázquez – Grado, Magán
    thejrc.org