Bayern – Kolín nad Rýnem 5:1 (kon.) | Dortmund – Bielefeld 3:0 (kon.) | Stuttgart – Schalke 5:1 (kon.)
Wolfsburg – Hertha 2:0 (kon.) | RB Lipsko – Mönchengladbach 3:2 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
5:1 (2:0)
1. FC Kolín nad Rýnem
Sobota 27.02.2021, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov • Německá Bundesliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je z utkání Bayernu s Kolínem vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek sobotního večera. (17:25:44)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:9.
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil ve druhém dějství ani sekundu navíc. Bayern při výročí 121 let od založení klubu vítězí nad Kolínem jednoznačně 5:1!

    První dějství začalo velmi pozvolna, ani jeden z týmů se nehnal přehnaně do útoku. Až v 19. minutě přihrál Sané Goretzkovi, ten se na hranici vápna otočil s míčem a nadýchaným centrem našel zcela volného Erica Choupo-Motinga, který už měl před brankou snadno úlohu. Hra se opět na moment vyrovnala, ale opět to byli Mnichovští, kdo se radoval z druhého zásahu. Znovu v tom měl prsty Leon Goretzka, který s perfektně uvolnil na vápně a tentokrát vyzval ke skórování Roberta Lewandowského.

    Po změně stran přišlo snížení, když nedorozumění Boatenga s Alabou potrestal Iljás Schirí. Po hodině hry ale přišla na trávník čerstvá krev v podobě Gnabryho s Müllerem a obrana Kolína se nestačila otáčet. Nejprve právě Müller našel na středu Lewandowského, který z první překonal Horna. Hosté ještě mohli po minele Neuera snížit, ale Meyer trefil z úhlu jen tyč odkryté branky. Deset minut před koncem skluzem dopravil balon do sítě Serge Gnabry a ten stejný fotbalista o několik minut později hlavičkoval po centru Goretzky přesně k levé tyči.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    I těsně před koncem zápasu domácí napadají rozehrávku soupeře. Kolín sice pronikl do útoku, ale před vápnem skvěle pomohl obraně Neuer zákrokem proti střele Meyera.
     
    89
    Lewandowski ještě získal míč v souboji s Schirím, poté se ale domácí nedostali do kombinace na levém kraji a balon sebral pro Kolín Čestić.
     
    88
    Kolín se sice natlačil až do pokutového území, ale přes zhuštěný prostor se ke střele neprosadil Meyer ani Drexler. Navíc je po času pískán ofsajd.
     
    87
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Joshua Kimmich, přichází Javi Martínez.
     
    87
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Leroy Sané, přichází Tiago Dantas.
     
    86
    Bayern právě vstřelil branku!
    Pátý gól v Hornově síti! Sané posunul míč na krátkou vzdálenost Goretzkovi, který další parádním centrem zapisuje již třetí dnešní asistenci. Na zadní tyči zavíral akci SERGE GNABRY a hlavičkou o zem překonal bezmocného Horna.
     
    85
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Ismail Jakobs, přichází Noah Katterbach.
     
    85
    Schirí vyzrál ve středu pole na Müllera, poté rozběhl na pravém kraji Thielemanna, ale skvěle na brankové čáře zasáhl Neuer.
     
    84
    Výkop Horna sklepl hlavou Süle přesně k nohám Saného. Bayern i v závěrečné desetiminutovce chce útočit a přidat ještě pátou branku.
     
    82
    Bayern právě vstřelil branku!
    Mnichovský gigant přidává už čtvrtý gól! Sané přihrál na levou stranu Hernándezovi, který ve spolupráci střídajících hráčů našel prudkým pasem po trávníku SERGE GNABRYHO a ten ve skluzu dopravil balon do opuštěné branky.
     
    81
    Až příliš agresivně šel do hlavičkového souboje Niklas Süle. Hlavní rozhodčí okamžitě odpískal faul proti domácím.
     
    80
    Znovu to vyzkoušel ze střední vzdálenosti Leon Goretzka. Stále jen šestadvacetiletý záložník je dnes po dvou asistencích při chuti, ale nyní branku netrefil.
     
    79
    Po několika divokých minutách domácí znovu uklidňují hru postupnou kombinací. Gnabry získal rychlost, ale Süle už po přihrávce do vápna neprošel.
     
    78
    Také na druhé straně musel být brankář v pohotovosti. Goretzkova střela byla pořádně razantní, ale Horn dokázal míč vyrazit na břevno své branky.
     
    76
    Kolín nebyl daleko od druhého zásahu! Manuel Neuer udělal obrovskou chybu na levé straně. Meyer vystihl kličku domácího gólmana, ale poté z velkého úhlu poslal střelu jen do tyče.
     
    75
    Goretzka sice získal míč ve středu pole, ale ihned ho nepřesnou nahrávkou směrem k Lewandowskému odevzdal. Čestić se však dopustil faulu proti Kimmichovi a budou hrát domácí.
     
    74
    Kolín bojuje o další snížení. Wolfova pobídka do pokutového území měla najít střídajícího Meyera, ale balon skončil jen v rukavicích Manuela Neuera.
     
    73
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Alphonso Davies, přichází Lucas Hernández.
     
    72
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Ondrej Duda, přichází Max Meyer.
     
    71
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Elvis Rexhbecaj, přichází Dominick Drexler.
     
    70
    Thomas Müller je po dvoutýdenní absenci při chuti. Nyní tak tak, že neobral posledního obránce Kolína na třiceti metrech od branky.
     
    69
    Sané nedal pokoj rozehrávajícímu Jakobsovi. Hosté se přece jen s míčem pod kontrolou dostali až na útočnou polovinu, ale to už byla obrana Bayernu zformována.
     
    68
    Znovu zkoušel Müller dloubáčkem do vápna najít Lewandowského, ale nyní polskému snajprovi chybělo několik centimetrů, aby získal míč.
     
    67
    Bayern pokračuje ve zvýšeném tempu. Střídající dvojice Müller – Gnabry výrazně okysličila útočnou snahu bavorského velkoklubu.
     
    65
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern si bere dvoubrankový náskok zpět. Thomas Müller se vrátil na trávník po prodělaném koronaviru, přihrál středem ROBERTU LEWANDOWSKÉMU, který nekompromisně z první překonal vyběhnutého Horna.
     
    64
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Eric Choupo-Moting, přichází Serge Gnabry.
     
    63
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Jamal Musiala, přichází Thomas Müller.
     
    62
    Davies mohl přejít kolem Wolfa do velmi nadějného prostoru, ale pětadvacetiletý záložník Kolína balon na poslední chvíli vypíchl špičkou kopačky.
     
    61
    Po Kimmichově nepřesném zakončení se do útoku pustili i hosté. Střelec jediného gólu Kolína spěchal do brejku, ale centr k Jakobsovi neprošel.
     
    60
    Po hodině hry vede mnichovský celek nad Kolínem jen o jeden zásah. Ihned po změně stran využil zaváhání domácí obrany Iljás Schirí.
     
    59
    Tlak Bayernu se začíná lehce zvyšovat. Napadající Duda při snaze získat míč fauloval Kimmicha a domácí budou moci pokračovat v kombinaci na útočném území.
     
    58
    Sané si skvěle narazil s Goretzkou, ale u balonu byl o něco dříve bránící Horn, který si pomohl přihrávkou jen ke gólmanovi Kolína.
     
    57
    I další rohový kop rozehrával Joshua Kimmich. Kolín však bezpečně pokryl prudký centr a navíc se mohl vydat do brejku. Dudova akce byla ale zbrzděna Alabou.
     
    56
    Ve druhém poločase se domácí nemohou dostat do pořádného tempa. Leroy Sané neměl prostor pro průnik do slibné pozice a tak raději přihrával zpět ke Kimmichovi.
     
    54
    Jakobs pořádně zavařil rozehrávajícímu Sülemu. Ten musel pod tlakem hrát skákavý balon k Neuerovi, který ale nepříjemnou situaci zvládl.
     
    53
    Fotbalisté Bayernu měli k dispozici rohový kop. Nejvýše se však v pokutovém území vyšrouboval Timo Horn, navíc při tom zboural i mohutného Choupo-Motinga.
     
    52
    Bayern chce uklidnit situaci. Süle si několikrát vyměnil míč s Boatengem a poté vyslal dlouhý pas k Daviesovi. Kolín je ale ve druhém poločase hodně namotivovaný.
     
    51
    Domácí jsou zaskočeni inkasovanou brankou. Sané sice zkoušel centrovat, ale balon přeletěl celé pokutové území a skončil mimo hru.
     
    49
    Köln právě vstřelil branku!
    Záhy po startu druhého poločasu Kolín snižuje ztrátu na jediný gól. Na hranici pokutového území si dávali přednost Boateng s Alabou až toho využil ILJÁS SCHIRÍ. Pětadvacetiletý záložník z Tuniska prošel lehce do vápna a nakonec přehodil i Neuera.
     
    48
    Ani Süle nechtěl příliš riskovat s rozehrávkou a míč posunul jen k Alabovi s Boatengem. I druhá polovina zápasu začíná poměrně opatrně.
     
    47
    Do druhého poločasu vkročili rozehrávkou ze středového kruhu hostující fotbalisté. Balon však rychle zamířil až ke stoperům.
     
    46
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Rafael Czichos, přichází Jannes-Kilian Horn.
     
    46
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Emmanuel Bonaventure Dennis, přichází Jan Thielmann.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:33.
     
    Šedesát nastavených sekund je minulostí a první poločas končí. Bayern vede nad Kolínem jednoznačně 2:0.

    První dějství začalo velmi pozvolna, ani jeden z týmů se nehnal přehnaně do útoku. Až v 19. minutě přihrál Sané Goretzkovi, ten se na hranici vápna otočil s míčem a nadýchaným centrem našel zcela volného Erica Choupo-Motinga, který už měl před brankou snadno úlohu. Hra se opět na moment vyrovnala, ale opět to byli Mnichovští, kdo se radoval z druhého zásahu. Znovu v tom měl prsty Leon Goretzka, který s perfektně uvolnil na vápně a tentokrát vyzval ke skórování Roberta Lewandowského.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Žlutou kartu před koncem prvního poločasu inkasuje také Leroy Sané.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Rafael Czichos (1. FC Kolín nad Rýnem).
     
    45
    Schirí sice získal míč na Goretzkovi, ale ihned ho napálil jen do napadajícího Kimmicha. Pokračovat v kombinaci tak mohou domácí.
     
    44
    Opět musel rozehrávat až David Alaba. Následně centroval do vápna Davies, ale míč směřoval daleko od hlavy Roberta Lewandowského.
     
    43
    Se závěrem první půle domácí kontrolují balon ve středu pole. Několikrát si vyměnili míč na krátkou vzdálenost Goretzka, Alaba a Boateng.
     
    42
    Sava-Arangel Čestić byl při rozehrávce pod tlakem Lewandowského a tak raději poslal míč k nohám Horna. Hostující kapitán poté odkopl do středu trávníku.
     
    41
    Kimmichova nahrávka sice našla v pokutovém území Choupo-Motinga, ale střelec dnešního prvního gólu si balon odkopl za koncovou čáru.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Bayern i nadále kontroluje průběh zápasu a po gólech Choupo-Motinga a Lewandowského vedení 2:0.
     
    38
    Sané si v pokutovém území šlápl na balon. Hosté mohli po zisku spěchat do otevřenější obrany, ale ani Ondrej Duda nedokázal přejít přes posledního Boatenga.
     
    37
    Také Kolín se snaží ještě v prvním poločase udeřit. Jakobsova kombinace s Dennisem však nebyla z nejpřesnějších a míč tak vyplaval u Alaby.
     
    36
    Ani po druhém vstřeleném gólu domácí nepolevují. Davies si však při snaze získat míč na Wolfovi pomohl lehkým faulem, který hlavnímu rozhodčímu neunikl.
     
    34
    Bayern právě vstřelil branku!
    Mnichovský celek přidává druhý zásah! Už se zdálo, že se Kolín udrží na delší dobu na útočné polovině s míčem pod kontrolou, ale naopak se prosazují domácí. Goretzka si posunul míč kolem Merého, poté skvěle přihrál volnému ROBERTU LEWANDOWSKÉMU, který bezpečně překonal Horna.
     
    33
    Musialu na třiceti metrech postrčil v souboji Meré, ale píšťalka hlavního sudího zůstala němá. Bayern si však i tak dokázal vybojovat rohový kop.
     
    32
    Goretzka dohrál u rohového praporku Czichose a získal pro domácí celek autové vhazování. Balon ale neletěl přímo do šestnáctky, ale jen k nohám Saného.
     
    30
    I po půlhodině hry vede Bayern nad Kolínem o jednu branku. Emmanuel Dennis se nadějně hnal do úniku, ale po dohrání akce hlavní rozhodčí odpískal ofsajd.
     
    29
    A znovu byl u balonu Alphonso Davies. Tentokrát přenesl hru přes celou šířku k Sülemu, ale ten už byl obsazen Czichosem.
     
    28
    Tvrdý souboj Daviese s Dennisem skončil o poznání lépe pro domácího beka z Kanady. Oba hráči sice skončili na trávníku, ale balon zamířil mimo hrací plochu od Dennise.
     
    27
    Domácí byli sice pod tlakem napadajících soupeřů, ale Kimmich i Davies chtěli za každou cenu hrát konstruktivně. Nakonec mohl hlavičkoval Lewandowski těsně vedle.
     
    26
    Tentokrát už Kimmichův centr našel svůj cíl. Musiala se dostal k hlavičce přes Čestiće, ale svůj pokus umístil jen lehce nad břevno.
     
    25
    Spoustu prostoru měl Sané, ale Kimmich opět svého spoluhráče dlouhou přihrávkou nenašel. Skvěle získal míč pro hostující celek Rafael Czichos.
     
    24
    Právě z místa přestupku hosté rozehrávali jen do kombinace. Na levé straně ještě prodlužoval míč Dennis, ale pro Kolín získal jen rohový kop.
     
    23
    Prvním potrestaným mužem zápasu je David Alaba. Rakouský stoper mnichovského celku stáhl rukama unikajícího Dudu.
     
    22
    Tempo zápasu není nikterak vysoké, ale Bayernu se daří s přehledem držet balon stále pod kontrolou. Kimmchova nahrávka až k Lewandowskému neprošla.
     
    21
    A Mnichovští pokračují v náporu. Süle spolupracoval se Saném, ale tentokrát už akce domácích nepokračovala až do vápna.
     
    19
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern se ujímá vedení! Sané proklouzl podél pravé postranní lajny, poté předal míč Goretzkovi a ten naservíroval parádní centr na hlavu ERICA CHOUPO-MOTINGA, který už z blízkosti neměl problém překonat Horna.
     
    18
    Kolínští fotbalisté se ale u balonu příliš dlouho nezdrželi. Skvěle zapracoval v obraně Kimmich a do útoku míří znovu hráči Bayernu.
     
    17
    Od Horna letěl míč daleko za půlící lajnu. Poté si pomohl v souboji s Wolfem rukama Goretzka a píská se proti domácím favoritům.
     
    16
    Po Alabově nahrávce byl v nadějném prostoru Choupo-Moting, proti Čestićovi se ale k centru do pokutového území neprosadil. Z druhé strany poté napálil míč jen vedle branky Süle.
     
    15
    Robert Lewandowski se po krátkém pohybu na trávníku zvedá na nohy, ale pouze s bolestivou grimasou. Vypadá to na problém s kotníkem.
     
    14
    Až příliš opatrná je kombinace lídra tabulky. Goretzka pod tlakem přihrával pouze k vlastním stoperům. Následně po pasu na Lewandowského se faul nepískal a hosté mohli jít do kontru.
     
    13
    Musiala sice vystihl nepřesnou rozehrávku Merého, ale poté sám zpackal nadějnou příležitost mizerným přenesením hry na Saného.
     
    12
    Přece jen se Sané po pokračování akce dostal ke střele. Z hranice šestnáctky ale hostujícího kapitána Timo Horna příliš nezaměstnal.
     
    11
    Snad poprvé v zápase byl u balonu Leroy Sané. Z pravého kraje se chtěl prosadit do vápna, ale měl proti sobě až trojnásobnou přesilu.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nepřinesla. Překvapivě jsou více u balonu hostující fotbalisté a Bayern pouze vyčkává na svůj čas.
     
    9
    Před Neuera letěl centr od rohového praporku. Balon ale jen přelétl domácí branku a kapitán Bayernu nemusel zasahovat.
     
    8
    Opatrný úvod zápasu pokračuje. Zpoza postranní lajny vhodil míč do hry Čestić. Hosté ale nespěchali s rozehrávkou a míč se dostal až k Hornovi.
     
    7
    Opět to Kolín zkoušel zleva. Czichos si pomohl nahrávkou k Jakobsovi, tentokrát už se ale jedenadvacetiletý krajní fotbalista kolem Süleho neprosadil.
     
    6
    První zakončení hostujícího týmu. Jakobs se sice prosadil k centru, který našel Dennise, ale následná hlavička byla nedůrazná a skončila jen u Neuera.
     
    5
    Až od Boatenga s Alabou musela vzniknout další akce Bayernu. Dlouhý pas na Lewandowského nebyl z nejpřesnějších, navíc si skvěle vedl v obraně Meré.
     
    4
    Také domácí se pokusili o první útok. Daviesova přihrávka sice našla Choupo-Motinga, ale toho v úvodu zápasu zaskočilo nepřesné zpracování.
     
    3
    Marius Wolf pokoušel přihrávkou podél postranní lajny rozběhnout Dudu, ale rychlostně ho výrazně předčil mladý Alphonso Davies.
     
    2
    Do prvního poločasu vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu fotbalisté hostujícího Kolína. Po Dudovi se dotkl balonu také Schirí nebo další ze záložníků Rexhbecaj.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí Petersen již se svými asistenty přivádí obě úvodní jedenáctky na trávník mnichovské Allianz Areny. Zápas třiadvacátého kola nejvyšší německé soutěže Bundesligy mezi Bayernem a Kolínem může za několik málo okamžiků začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Süle, J. Boateng, Alaba, A. Davies – Kimmich, Goretzka – Sané, Musiala, Choupo-Moting – Lewandowski.
    Náhradníci: Hoffmann – Lucas Hernández, T. Müller, B. Sarr, Dantas, Gnabry, Roca, Javi Martínez, Costa.

    1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn (C) – Čestić, Meré, Czichos – M. Wolf, S. Özcan, Schirí, Rexhbecaj, Jakobs – Duda, Dennis.
    Náhradníci: Zieler – Limnios, Katterbach, Schmitz, Thielmann, J.-K. Horn, Ehizibue, Drexler, Meyer.

    Rozhodčí: Petersen – Sather, Wessel.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    31.10. 2020 Kolín n. R. – Bayern 1:2
    16.02. 2020 Kolín n. R. – Bayern 1:4
    21.09. 2019 Bayern – Kolín n. R. 4:0
    05.05. 2018 Kolín n. R. – Bayern 1:3
    13.12. 2017 Bayern – Kolín n. R. 1:0
     
    Bayern Mnichov

    Bayern byl v roce 2020 excelentní. Za dvanáct měsíců prohrál jeden jediný soutěžní zápas! Bezpečně si v Bundeslize došel již pro osmý titul v řadě. Navíc přidal i triumf v domácím poháru a co víc, ani v milionářské Lize mistrů nenašel zdatného soupeře, když finále proti PSG rozhodl jedinou trefou Kingsley Coman.

    Trenér Hans Flick se bude muset obejít bez zraněných Pavarda nebo Tolissa. Na mistrovství světa klubů se před úspěšným finálovým zápasem nakazil koronavirem Thomas Müller a stále není jasné, zda už bude připraven dnes zasáhnut do hry.

    Také v nové sezoně Bayern šlape. Sice již ve druhém kole nejvyšší německé soutěže senzačně prohrál 1:4 v Hoffenheimu, od té doby se ale usadil na první příčce. Úvod nového roku nebyl pro bavorského giganta vůbec ideální. Nejprve nestačil v přestřelce na Mönchengladbach, poté přišla pohárová ostuda, když na půdě druholigového Kielu vypadl ze soutěže. Přitom po gólu Gnabryho vedl, následně měl v samém závěru náskok 2:1, ale prodloužení pro domácí outsidery vydřel brankou v páté minutě nastavení Walh. Zápas dospěl až do penaltového rozstřelu, ve kterém z dvanácti pokusů neproměnil pouze Marc Roca. Ani dva poslední zápasy v lize Bayern nezastihly v ideální formě. Domácí přestřelka s trápícím se Bielefeldem přinesla alespoň bod za výsledek 3:3, ale poté přišla porážka na půdě Frankfurtu 1:2.

    V Lize mistrů bylo již po čtyřech zápasech jasné, že obhájce titulu postoupí z první pozice. V závěru sice přišla pouze remíza s Atléticem Madrid, ale i přesto Bayern si udržel bezpečný odstup. V úvodním osmifinále sestřelili Mnichovští 4:1 Lazio Řím a je tak už jednou nohou ve čtvrtfinále.
     
    1. FC Kolín nad Rýnem

    Kolínští fotbalisté i přes bídný závěr loňského ročníku Bundesligy se udrželi mezi elitou. V posledních deseti duelech se Kolín ani jednou neradoval z vítězství, získal pouze čtyři body, ale nakonec skončil na konečném čtrnáctém místě s pětibodovým náskokem na sestupové příčky.

    Ani do aktuálního ročníku nejvyšší německé soutěže nevstoupil Kolín ideálně. Na první tříbodový zápas musel čekat až na konec listopadu do devátého kola, kde ale senzačně porazil 2:1 Dortmund. Právě tímto úspěchem se kolínský tým dostal do laufu a odpoutal se ze sestupových pozic. Aktuálně Kolín drží čtrnácté místo a jen s minimální ztrátou na týmy před sebou. V posledních zápasech však Kolín neuspěl a ani se gólově proti Frankfurtu a Stuttgartu gólově neprosadil.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší německá soutěž Bundesliga pokračuje již třiadvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Bayernu Mnichov, který na domácím stadionu přivítá Kolín nad Rýnem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Vít Schück

    Branky: 19. Choupo-Moting (Goretzka), 34. Lewandowski (Goretzka), 65. Lewandowski (T. Müller), 82. Gnabry (Lucas Hernández), 86. Gnabry (Goretzka) – 49. Schirí

    Karty:   23. Alaba (BAY), 45+1. Sané (BAY) – 45. Czichos (KLN)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:9.
    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Süle, J. Boateng, Alaba, A. Davies (73. Lucas Hernández) – Kimmich (87. Javi Martínez), Goretzka – Sané (87. Dantas), Musiala (63. T. Müller), Choupo-Moting (64. Gnabry) – Lewandowski.
    Náhradníci: Hoffmann – Lucas Hernández, T. Müller, B. Sarr, Dantas, Gnabry, Roca, Javi Martínez, Costa.

    1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn (C) – Čestić, Meré, Czichos (46. J.-K. Horn) – M. Wolf, S. Özcan, Schirí, Rexhbecaj (71. Drexler), Jakobs (85. Katterbach) – Duda (72. Meyer), Dennis (46. Thielmann).
    Náhradníci: Zieler – Limnios, Katterbach, Schmitz, Thielmann, J.-K. Horn, Ehizibue, Drexler, Meyer.

    Rozhodčí: Petersen – Sather, Wessel
    bahis siteleri