NY Rangers – Boston 6:2 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 3:1 (kon.) | Arizona – Colorado 2:3 (kon.)
Ottawa – Calgary 3:6 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 0:3 (kon.) | New Jersey – Washington 2:5 (kon.)
Nashville – Columbus 2:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:5 (1:3, 1:0, 0:2)
Washington Capitals
Sobota 27.02.2021, 19:15 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:07
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí zachybovali na modré čáře a Caps získali kotouč. Hagelin poté poslal gumu do jízdy NICU DOWDOVI, který se řítil sám na prázdnou branku a tu neměl problém trefit. Asistence: Carl Hagelin.
    51:49 Jakub VRÁNA - 2:4
     
    51:49
    Washington právě vstřelil branku!
    Devils tlačili, ale své akce nevyužili a potrestal je JAKUB VRÁNA! Ten dostal přihrávku do jízdy, ujel obraně a rychlou střelou uklidnil hostující celek brankou na 4:2. Asistence: John Carlson a Tom Wilson.
    26:09 Pavel ZACHA - 2:3
     
    26:09
    Devils právě vstřelili branku!
    Skvělá forma pokračuje! PAVEL ZACHA přibližuje Devils na rozdíl jediného gólu. Český útočník dostal přihrávku mezi kruhy od Hischiera, odkud zamířil zápěstím přesně o levou tyčku. Asistence: Nico Hischier a Ty Smith.
    18:16 Nico HISCHIER - 1:3
    18:16 Nico HISCHIER - 1:3
     
    18:16
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils začali opravdu rychle a dočkávají se kontaktní branky. Subban si najel před kruhy a dělovkou nahrál před branku o zadní mantinel, NICO HISCHIER se zorientoval jako první a po ledě docpal kotouč do branky. Asistence: P. K. Subban a Jack Hughes.
    13:40 Lars ELLER - 0:3
     
    13:40
    Washington právě vstřelil branku!
    Devils opět propadli v obraně a hosté jeli ve třech na jediného obránce. LARS ELLER si vyměnil kotouč se Shearym a u pravé tyčky překonal bezmocného Blackwooda v domácí brance! Asistence: Conor Sheary.
    05:08 Brenden DILLON - 0:2
     
    05:08
    Washington právě vstřelil branku!
    A brzy je to už o dvě branky! Brenden Dillon zakočnoval od modré čáry a puk se do branky dostal ještě od hokejky DANIELA SPRONGA! Asistence: Brenden Dillon a John Carlson.
    03:36 Garnet HATHAWAY - 0:1
     
    03:36
    Washington právě vstřelil branku!
    A nyní jdou hosté již do vedení! Schultz ujel podél pravého mantinelu a před odkrytou brankou našel GARNETA HATHAWAYE, který zakončoval do části branky, kde Blackwood nemohl být. Asistence: Justin Schultz a Carl Hagelin.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 19. Hischier (P. K. Subban, J. Hughes), 27. Zacha (Hischier, T. Smith) – 4. Hathaway (J. Schultz, Hagelin), 6. Sprong (Dillon, Carlson), 14. Eller, 52. J. Vrána (Carlson, T. Wilson), 60. Dowd (Hagelin)


    New Jersey Devils: Blackwood (Dell) – T. Smith, Severson, D. Kulikov, P. K. Subban, Butcher, Vatanen – Zacha, Hischier, Bratt – A. Johnsson, J. Hughes, Palmieri – Šarangovič, Zajac, N. Gusev – Wood, M. McLeod, Bastian.
    Washington Capitals: Vaněček (C. Anderson) – Dillon, Carlson, Orlov, J. Schultz, Chára, Jensen – Ovečkin, Eller, Sheary – J. Vrána, Bäckström, T. Wilson – Pánik, Oshie, Sprong – Hagelin, Dowd, Hathaway.
    thejrc.org