NY Islanders – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | Tampa – Dallas 5:0 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (2:3 po s.n.)
Edmonton – Toronto 0:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Chicago – Detroit 3:5 (kon.)
Arizona – Colorado 2:6 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 2:1 (po pr.)
San Jose – St. Louis 6:7 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:4 (kon.) | Nashville – Columbus 3:1 (kon.)
Buffalo – Philadelphia 0:3 (kon.) | New Jersey – Washington 2:3 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 2:0 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
3:5 (0:1, 1:2, 2:2)
Detroit Red Wings
Neděle 28.02.2021, 02:08 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Dominik KUBALÍK - 3:5
     
    59:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    DOMINIK KUBALÍK sice svou první střelu po přejezdu do útočného pásma poslal nad branku, puk se mu ale odrazil od plexiskla zpět před branku, a český útočník mohl na druhý pokus zakončit do zčásti odkryté branky. Asistence: Brandon Hagel, David Kampf.
    48:15 Frans NIELSEN - 2:5
     
    48:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    Dalo by se říct, že když nedáš, tak dostaneš. Svečnikov se probil obranou sice mimo střelecký úhel, ale zpětnou přihrávkou našel FRANSE NIELSENA, který se v prostoru před brankovištěm nemýlil. Asistence: Jevgenij Svečnikov, Valtteri Filppula.
    44:43 Mattias JANMARK - 2:4
     
    44:43
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ale přesto je tu gól naděje! Tentokrát obrana Detroitu zaspala a dokonale toho využil Söderberg, který z levé strany nahodil na rozjetého MATTIASE JANMARKA, jenž se dostal za obranu soupeře a protečoval nahozený puk za záda Berniera! Asistence: Carl Söderberg, Adam Boqvist.
    42:33 Jevgenij SVEČNIKOV - 1:4
     
    42:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ SVEČNIKOV při svém debutu v této sezony střílí gól! Subban neudržel v lapačce střelu Nielsena z levé strany, puk mu spadl do brankoviště, kde se k němu dostal právě Svečnikov a zasunul jej do sítě. Asistence: Frans Nielsen, Valtteri Filppula.
    38:27 Christian DJOOS - 1:3
     
    38:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    Byť má Detroit nejhorší přesilovku z celé ligy, povedlo se CHRISTIANU DJOOSOVI využít hned první početní převahu v tomto utkání! Z hranice kruhů pro vhazování poslal svou střelu do levého horního růžku branky. Asistence: Robby Fabbri, Filip Zadina.
    34:09 Darren HELM - 1:2
     
    34:09
    Detroit právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď Detroitu! Po souboji u zadního mantinelu se hostům povedlo procpat puk mezi kruhy na DARRENA HELMA, který vypálil k pravé tyči do horní poloviny branky a vrací vedení na stranu hostů. Asistence: Luke Glendening, Adam Erne.
    33:53 Alex DEBRINCAT - 1:1
     
    33:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácím se daří vyrovnat skóre zápasu! ALEX DEBRINCAT naskočil na led ze střídačky a dostal přihrávku za obranu, čehož dokonale využil a v souboji jeden na jednoho s brankářem poslal svou střelu k pravé tyči! Asistence: Calvin de Haan, Adam Boqvist.
    10:27 Bobby RYAN - 0:1
    10:27 Bobby RYAN - 0:1
     
    10:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    Velký tlak Chicaga přichází vniveč ve chvíli, kdy se z ojedinělé šance prosadili střelecky hosté! Fabbri zpětnou přihrávkou před přejezdem na zadní mantinel našel mezi kruhy BOBBYHO RYANA, který se i ve stísněném prostoru prosadil mezi třemi spoluhráči a překonal Subbana. Asistence: Robby Fabbri, Danny DeKeyser.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 34. DeBrincat (de Haan, Boqvist), 45. Janmark (Söderberg, Boqvist), 60. D. Kubalík (Hagel, Kämpf) – 11. B. Ryan (Fabbri, DeKeyser), 35. Helm (Glendening, Erne), 39. Djoos (Fabbri, Zadina), 43. Svečnikov (Nielsen, Filppula), 49. Nielsen (Svečnikov, Filppula)


    Chicago Blackhawks: M. Subban (Lankinen) – Mitchell, Keith (A), C. Murphy, Zadorov, Boqvist, de Haan – P. Kane (A), Suter, DeBrincat (A) – Hagel, Wallmark, D. Kubalík – Kurashev, Söderberg, Janmark – Carpenter, Kämpf, Highmore.
    Detroit Red Wings: J. Bernier (Greiss) – Hronek, DeKeyser, Merrill, M. Staal, Nemeth, Djoos – Mantha, Svečnikov, Fabbri – Zadina, Naměstnikov, B. Ryan – Helm, Glendening (A), Erne – Gagner, Filppula, Nielsen (A).

    Rozhodčí: Dwyer, Syvret – Suchánek, Alphonso
    bahis siteleri