NY Islanders – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | Tampa – Dallas 5:0 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (2:3 po s.n.)
Edmonton – Toronto 0:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Chicago – Detroit 3:5 (kon.)
Arizona – Colorado 2:6 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 2:1 (po pr.)
San Jose – St. Louis 6:7 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:4 (kon.) | Nashville – Columbus 3:1 (kon.)
Buffalo – Philadelphia 0:3 (kon.) | New Jersey – Washington 2:3 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 2:0 (kon.)
po prodl.
Minnesota Wild
4:3 (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0)
Los Angeles Kings
Neděle 28.02.2021, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:59 Matt DUMBA - 4:3
     
    64:59
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Fantastický konec prodloužení pro Wild! Když už to vypadalo, že se půjde do nájezdů, tak si Mats Zuccarello vyměnil puk s Greenwayem. U levého mantinelu zároveň vymyslel fantastickou přihrávku na MATTA DUMBU, který se zničehonic zjevil úplně sám před brankou. Petersena si poslal na špatnou stranu a zhruba dvě desetiny před vypršením času zasunul puk do brány. Asistence: Mats Zuccarello, Jordan Greenway.
    57:15 Adrian KEMPE - 3:3
     
    57:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Necelých šest vteřin stačilo Králům ke druhé přesilovkové trefě! Důležité bylo Kopitarem vyhrané buly na Doughtyho, po kterém šel puk před pravý kruh. Mohutně napřežený ADRIAN KEMPE trefil golfák špičkou čepele, ale právě to mu ve finále pomohlo. Kähkönena trajektorie střely trochu překvapila a puk mu zapadl k pravé tyči. Asistence: Drew Doughty, Anže Kopitar.
    31:41 Austin WAGNER - 3:2
     
    31:41
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kaliforňané přežili spoustu nepříjemných situací u vlastní branky a zničehonic sami snížili na rozdíl jediného gólu! AUSTIN WAGNER nohama zablokoval nahození Brodina a díky ideálnímu odrazu vyrazil do samostatného úniku, v němž se prosadil střelou na Käkhönenovu vyrážečku. Bez asistence.
    22:51 Drew DOUGHTY - 3:1
     
    22:51
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Důležitý přesilovkový zásah dává Králům naději na dobrý výsledek! DREW DOUGHTY udělal dobře, že po nahrávce na modrou čáru zůstal stát v levém kruhu, kam Kähkönen vyrazil dělovku Adriana Kempeho. Jeden z nejzkušenějších hráčů Kings dorážel do téměř prázdné klece. Asistence: Adrian Kempe, Anže kopitar.
    21:22 Kirill KAPRIZOV - 3:0
     
    21:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Když se daří, tak se daří! To si může říct Victor Rask, který na modré promáchl ve snaze přihrát a později dokonce zlomil hokejku při střele, ze které se touto nehodou stala přihrávka na KIRILLA KAPRIZOVA. Petersen na tuto nečekanou situaci nestihl zareagovat a potřetí loví puk ze své sítě. Asistence: Victor Rask, Ryan Suter.
    17:25 Nico STURM - 2:0
     
    17:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují na 2:0! Urostlý Bjugstad si na zadním mantinelu zkušeně odmítl mladého Björnfota a po objetí branky bekhendem naservíroval kotouč na druhou tyč, kde německý útočník NICO STURN jednoduše vsítil svůj třetí gól v sezóně. Asistence: Nick Bjugstad, Matt Dumba.
    14:17 Joel Eriksson Ek - 1:0
     
    14:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild skórují jako první! Alex Iafallo nebyl shcopen zpacifikovat krkolomnou přihrávku Fialy. Kotouč se přes něj dostal na JOELA ERIKSSONA EKA a ten se štěstím překonal Petersena, jemuž se puk odrazil do branky od vrchní části lapačky. Asistence: Kevin Fiala, Jordan Greenway.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 15. J. Eriksson Ek (Fiala, Greenway), 18. Sturm (Bjugstad, Dumba), 22. Kaprizov (V. Rask, Suter), 65. Dumba (Zuccarello, Greenway) – 23. Doughty (A. Kempe, Kopitar), 32. Wagner, 58. A. Kempe (Doughty, Kopitar)


    Minnesota Wild: Kähkönen (Talbot) – Spurgeon (C), Suter (A), Dumba, Brodin, Cole, Soucy – Fiala, J. Eriksson Ek, Greenway – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – M. Foligno, Hartman, Parise (A) – Bjugstad, Bonino, Sturm.
    Los Angeles Kings: Petersen (Quick) – Doughty (A), Määttä, Roy, Björnfot, Walker, M. Anderson – D. Brown (A), Kopitar (C), Iafallo – J. Carter, Vilardi, Athanasiou – Moore, Lizotte, Grundström – Wagner, Amadio, A. Kempe.

    Rozhodčí: McIsaac, Dunning – Gibbons, Galloway
    bahis siteleri