NY Islanders – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | Tampa – Dallas 5:0 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (2:3 po s.n.)
Edmonton – Toronto 0:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Chicago – Detroit 3:5 (kon.)
Arizona – Colorado 2:6 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 2:1 (po pr.)
San Jose – St. Louis 6:7 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:4 (kon.) | Nashville – Columbus 3:1 (kon.)
Buffalo – Philadelphia 0:3 (kon.) | New Jersey – Washington 2:3 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 2:0 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
Washington Capitals
Neděle 28.02.2021, 21:08 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Dobrý večer všem fandům kvalitního hokeje! Již ve večerních hodinách nás čekají rovnou tři atraktivní duely NHL, v jednom z nich tak síly změří New Jersey a Washington. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    New Jersey Devils
    New Jersey se nachází na chvostu celé soutěže i Východní divize, kde drží předposlední pozici s jednobodovým náskokem na poslední Buffalo. Devils tak nechávají zapomenout na dobré výsledky zpočátku sezony, protože od té doby mají na kontě již dvě šňůry třech porážek za sebou. Dnešní domácí si mezitím alespoň připsali tři výhry po sobě a nedávno dokonce opět zlomili další sérii neúspěchů proti Buffalu, ale včera se proti Washingtonu nedařilo. New Jersey padlo 2:5 a dnes se to tak určitě pokusí napravit.

    Poslední tři utkání
    New Jersey vs. Washington – 2:5
    Buffalo vs. New Jersey – 3:4pp
    New Jersey vs. Buffalo – 1:4

    Nejproduktivnější hráči
    Pavel Zacha 13 bodů (6+7)
    Jack Hughes 12 bodů (4+8)
    Ty Smith 11 bodů (2+9)
     
    Washington Capitals
    Washington byl nedávno také ve velké krizi, protože padl čtyřikrát za sebou, ale v poslední době už zase začíná pravidelně sbírat body. Od té doby totiž má na kontě pět výher a dvě porážky, nyní dokonce vyhrál dvakrát za sebou, a to když v obou případech zvítězil 5:2, jednou proti Pittsburghu a podruhé proti New Jersey. I díky tomu tak Capitals dominují celé Východní divizi s dvoubodovým náskokem na druhý Boston, který má však dva zápasy k dobru, takže je může klidně předběhnout. Pokud tak chce Washington prozatím udržet první pozici, měl by se dnes pořádně snažit o třetí vítězství za sebou.

    Poslední tři utkání
    New Jersey vs. Washington – 2:5
    Washington vs. Pittsburgh – 5:2
    Washington vs. Pittsburgh – 2:3pp

    Nejproduktivnější hráči
    Nicklas Bäckström 24 bodů (9+15)
    John Carlson 19 bodů (5+14)
    Alexandr Ovečkin 16 bodů (6+10)
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Československá stopa v utkání

    Pavel Zacha (NJD)
    Vítek Vaněček (WSH)
    Zdeno Chára (WSH)
    Richard Pánik (WSH)
    Jakub Vrána (WSH)
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, oba celky se utkaly již včera a New Jersey Devils má Washingtonu Capitals, co oplácet. Zapíší se mezi střelce opět Pavel Zacha a Jakub Vrána nebo je vystřídá třeba zkušený Zdeno Chára? To začneme odtajňovat po jednadvacáté hodině.
     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Blackwood (Dell) – Severson, T. Smith, P. K. Subban, D. Kulikov, Vatanen, Butcher – Palmieri, J. Hughes, A. Johnsson – N. Gusev, Zacha, Bratt – Šarangovič, Zajac, Wood – Bastian, M. McLeod, M. Malcev.

    Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Carlson, Dillon, J. Schultz, Orlov, Jensen, Chára – Sheary, Eller, Ovečkin – T. Wilson, Bäckström, J. Vrána – Sprong, Oshie, Pánik – Hathaway, Dowd, Hagelin..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:19
    New Jersey Devils se jako první hnalo do útočného pásma, avšak jeho snažení skončilo u dlouhého mantinelu.
     
    00:54
    Jesper Bratt přihrával z rohu hrací plochy před branku, kde se nacházel také Pavel Zacha. Ovšem přihrávka na českého útočníka Devils neprošla.
     
    01:29
    Nahození zastavil Mackenzie Blackwood širokou holí, a jelikož se k němu rychle blížil soupeř, tak černou gumu raději schoval pod lapačku.
     
    01:56
    Miles Wood nezpracoval přihrávku a kotouč mu utekl do rohu hrací plochy, obránci Washingtonu situaci pak dořešili.
     
    02:34
    Zkušený Zdeno Chára vyhodil kotouč jen do středního pásma, New Jersey Devils jde znovu do akce!
     
    03:05
    Lars Eller přihrával před branku, kde se nacházel osamocený Alexandr Ovečkin. Pokus ruského kanonýra přišel příliš zblízka, a tak Mackenzie Blackwood zasáhl ramenem.
     
    03:51
    Domácí mužstvo se nacházelo pod velkým tlakem, a tak raději vyhodilo přes všechny čáry. Pro zakázané uvolnění se bude vhazovat před kanadským brankářem.
     
    04:31
    Zpoza branky se k pravé tyči vytočil Carl Hagelin, jenž našel pouze brankářův beton. Mackenzie Blackwood se skvěle přesunul a pokus zastavil.
     
    04:52
    Od levého mantinelu vyslal tvrdou ránu Dmitrij Orlov a kotouč se pak odrazil před brankáře. S dorážkou přispěchal Garnet Hathaway, avšak Mackenzie Blackwood zasáhl betonem.
     
    05:46
    Hraje se velmi rychle a v posledních minutách je Washington Capitals lepším mužstvem. Ovšem průběžný stav zápasu je stále bezbrankový.
     
    06:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils se ujímají vedení a bodově se znovu prosadil Pavel Zacha, který mezitím odjel na střídačku! P. K. Subban přihrál na pravou stranu, kde se až k vrcholu kruhu dostal MICHAIL MALCEV, jehož pokus zamířil přesně k první tyči. Ilja Samsonov se jen nechápavě díval a branka jde na jeho vrub. Asistence: P. K. Subban a Pavel Zacha.
    06:45 Michail MALCEV - 1:0
     
    08:30
    Washington Capitals působí poněkud zakřiknutě, čehož by New Jersey potřebovalo využít a navýšit své vedení.
     
    09:13
    Daniel Sprong udělal kličku obránci a následně zamířil nad branku! Will Butcher situaci výborně odcouval a následně byl dobře postaven.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:50
    T. J. Oshie použil vysokou hru a následně hráli jeho spoluhráči, rozhodčí hru přerušují a na řadě je reklamní přestávka.
     
    Střely na branku: 3:8.
     
    10:21
    Už to vypadalo, že Lars Eller si kotouč stáhne na střed a vystřelí. Ovšem v posledním momentu mu byla černá guma vypíchnuta.
     
    10:50
    Z levého kruhu pro vhazování pálil na zadní tyčku Alexandr Ovečkin, avšak Mackenzie Blackwood vykopl beton a kotouč zastavil.
     
    11:48
    Zdeno Chára zastavil akci soupeři a na druhou stranu se pak hnal Jakub Vrána, který byl zastaven v rohu hrací plochy. New Jersey Devils následně uklidnilo hru za vlastní brankou a oba celky střídají.
     
    12:41
    Richard Pánik se neudržel na modré čáře, kam po něm přejel s černou gumou Brenden Dillon. Pro ofsajd se hra vrací do středního pásma.
     
    13:17
    Pavel Zacha přihrával mezi kruhy, kde se nacházel Jesper Bratt, jehož pokus zastavil obránce, který se položil na ledovou plochu.
     
    13:31
    Nathan Bastian bojoval o kotouč, který nakonec zamířil do brankoviště. Ruský brankář byl pozorný a schoval touš pod lapačku.
     
    13:38
    Washington Capitals zahrál na zakázané uvolnění, bude se vhazovat po pravici Ilji Samsonova.
     
    14:29
    Od modré čáry nahazoval kotouč proti brance P. K. Subban, jehož snažení zastavil Lars Eller. Ten se následně schoval za branku, ovšem hostům se znovu nepodařilo přejít přes střední pásmo.
     
    15:10
    Před brankou ruského gólmana se nacházel zapomenutý Pavel Zacha, který v dobré pozici zamířil jen těsně vedle levé tyče.
     
    Střely na branku: 5:10.
     
    15:25
    Hostujícímu mužstvu se nedaří přechod přes střední pásmo, ani dlouhé přihrávku. Je tu další zakázané uvolnění Capitals.
     
    15:39
    Washington právě vstřelil branku!
    Také druhý gól zápasu má českou stopu, Washington právě vyrovnal! Brenden Dillon obloučkem vyhodil černou gumu, které se ve středním pásmu zmocnil Tom Wilson. Kanadské křídlo pak puk přenechalo JAKUBU VRÁNOVI, který vystřeli přes obránce a našel si i vyražený kotouč, který dorážkou nasměřoval mezi brankářovy betony. Asistence: Tom Wilson a Brenden Dillon.
    15:39 Jakub VRÁNA - 1:1
     
    16:47
    Justin Schultz se pokusil zahrát po mantinelu, ovšem kotouč opustil hrací plochu a zamířil jen na tribunu. Bude se vhazovat po pravé ruce ruského gólmana Capitals.
     
    17:22
    Přihrávku zpoza branky se snažil na modré čáře zpracovat Brenden Dillon, jemuž se to nepovedlo, a tak musel velmi rychle spěchat zpátky.
     
    17:52
    Z vrcholu levého kruhu vystřeli obávaný střelec Alexandr Ovečkin, který opět mířil ke vzdálenější tyči. Ovšem Mackenzie Blackwood byl znovu úspěšný a puk vyrazil.
     
    18:54
    Jeden z domácích obránců chtěl rychle vyhodit puk, což se mu povedlo, ale je z toho další zakázané uvolnění.
     
    19:19
    Na levé straně měl dost prostoru Tom Wilson, který se neustále díval na spoluhráče, ale volil střelu. Ta skončila na hrudi kanadského brankáře Devils.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Sledovali jsme velmi zajímavou první třetinu, v níž padly dvě branky a stav je stále nerozhodný! Do souboje lépe vstoupil Washington, ovšem při největším tlaku zaúřadoval Michail Malcev, který propálil chybujícího Ilju Samsonova. Poté Capitals nemohli přejít přes dobrou obranu Devils, až to na sebe vzal Jakub Vrána, jenž vyrovnal! Ve zbytku třetiny se hra přelévala, ale další přesný zásah nepřišel.

    Střely na branku: 7:13.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Pěknou střelou se prezentoval Michael McLeod, který si stáhl kotouč kolem soupeře a vypálil střelu těsně nad ledem. Ilja Samsonov vykopl beton a puk odehrál do bezpečných míst.
     
    20:47
    Začínáme zakázaným uvolnění, na které zahrálo New Jersey Devils.
     
    20:55
    Michail Malcev se pokusil nahodit puk do pásma, ale trefil soupeře, od něhož kotouč zamířil do středního pásma. Následně se do ofsajdu dostal Nathan Bastian.
     
    21:33
    Přihrávka od zadního mantinelu mířila mezi kruhy, kde se nacházel obsazený Nic Dowd. Zakončení tentokrát nebylo na programu dne.
     
    22:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo uhánělo do přečíslení, po němž otáčí stav zápasu na svou stranu! Tom Wilson dlouho otálel s přihrávkou, ale počkal na vhodný moment a naservíroval černou gumu NICKLASU BÄCKSTRÖMOVI před prázdnou svatyni. Asistence: Tom Wilson a Jakub Vrána.
    22:32 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:2
     
    23:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Vedení Capitals netrvalo dlouho a je znovu vyrovnáno! Upaloval do útočného pásma středem a poté přejel na pravou stranu, odkud zamířil JEGOR ŠARANGOVIČ přesně mezi ruku a tělo ruského brankáře. Ilja Samsonov se snažil mezeru rychle utěsnit, což se mu ale nepovedlo – 2:2. Asistence: Miles Wood a Travis Zajac.
    23:20 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:2
     
    23:39
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Pavel Zacha – 2 min., hákování).
     
    24:44
    Damon Severson přejel do útočného pásma, kde se zapomněl Travis Zajac, a tak se hra pro ofsajd znovu přerušila.
     
    25:07
    Při početní výhodě se na svém obvyklém místě nacházel Alexandr Ovečkin, jehož ránu z jedné vyrazil pozorný Mackenzie Blackwood.
     
    26:10
    Jack Hughes přihrával na levou stranu, kam dojížděl Nathan Bastian. Druhý jmenovaný se natahoval po kotouči, ovšem marně! New Jersey Devils bude hrát přesilovou hru.
     
    Střely na branku: 10:17.
     
    26:14
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Dmitrij Orlov – 2 min., krosček).
     
    26:21
    Čarový rozhodčí se dlouho rozmýšlel, zda se Jack Hughes dostal do ofsajdu. V posledním momentu se rozhodl, že kotouč opustil útočné pásmo.
     
    27:31
    Carl Hagelin si počkal na Milese Wooda, kterému černou gumu sebral a se štěstím ji posunul do středního pásma.
     
    29:03
    Z ostrého úhlu to zkusil Nathan Bastian, jehož snažení zastavil Ilja Samsonov. Autora zakončení pak krosčekem trefil Brenden Dillon a oba borci se rozhodli shodit rukavice, jednalo se o vyrovnanou bitku.
     
    29:03
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Nathan Bastian – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Brenden Dillon – 5 min., bitka).
     
    29:20
    Kyle Palmieri na pravé straně objel soupeře a vystřelil do připraveného brankáře. Následně to zkusil od modré čáry P. K. Subban, jenž nemířil přesně.
     
    30:32
    Dlouhou dobu byla branka New Jersey Devils posunutá, ale pískalo se, až v momentě, kdy se Washington ubránil a Conor Sheary se vydal do akce.
     
    Střely na branku: 13:17.
     
    31:07
    Nahození od modré čáry vyrazil Ilja Samsonov do levého kruhu, kde se nacházel Pavel Zacha, který skákající kotouč minul. Škoda, před českým útočníkem byla odkrytá branka.
     
    31:59
    Cink! Podél pravého mantinelu se do útočného pásma dostal Daniel Sprong, který přihrával na první tyčku. Justin Schultz okamžitě vystřelil a trefil brankovou konstrukci, ovšem Mackenzie Blackwood byl dobře postaven.
     
    32:45
    Před ruským brankářem bylo poněkud rušno, přesto si našel výhled, aby zastavil nahození P. K. Subbana.
     
    33:10
    Do útočného pásma se hnal Nikita Gusev, jehož pokus byl schován za obráncem, ale zamířil jen vedle branky!
     
    33:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Nikita Gusev se sám hnal na brankáře, ale netrefil mezeru mezi betony. Hra se velmi rychle otočila na druhou stranu a z osy hrací plochy přesně zamířil ALEXANDR OVEČKIN, který trefil prostor u levé tyče – 2:3. Asistence: Lars Eller a Nick Jensen.
    33:37 Alexandr OVEČKIN - 2:3
     
    Střely na branku: 15:21.
     
    34:34
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Alexandr Ovečkin.
     
    35:20
    Z jedné vypálil Pavel Zacha, který se nacházel u pravého mantinelu. Ilja Samsonov vyrazil kotouč jen před sebe, ale s dorážkou neuspěl ani Kyle Palmieri.
     
    36:27
    Washington dlouhou dobu držel černou gumu a trest hráčské lavice uplynul. Alexandr Ovečkin totiž naskočil na ledovou plochu.
     
    37:31
    V souboji dvou osmiček se nacházeli Will Butcher a Alexandr Ovečkin. Domácí obránce zablokoval pokus ruského kanonýra, puk zamířil do ochranné sítě.
     
    38:05
    Na levé straně se nacházel Michail Malcev, který opět vystřeli. Tentokrát ruského brankáře Washingtonu ale neprostřelil.
     
    39:07
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Kyle Palmieri – 2 min., hákování).
     
    39:55
    Conor Sheary bojoval napravo útočného pásma a viděl na druhé straně najetého Alexandra Ovečkina. Jenže přihrávka zamířila pouze na brankáře Mackenzieho Blackwooda.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Sledujeme velmi zajímavé střetnutí a nutno říci, že druhá perioda byla velmi vyrovnaná, přesto jdou do kabin spokojenější hráči Capitals, kteří zásluhou Alexandra Ovečkina vedou! New Jersey hraje velmi dobře, ovšem na lepší výsledek to nestačí. Domácí hráči mají spoustu šancí, které ale neproměňují. Velkou smůlu má třeba Pavel Zacha nebo Nikita Gusev, kteří si vypracovali velké šance. Následně zkušený Washington dokáže udeřit a soupeře potrestat.

    Střely na branku: 17:22.
    Střely na branku ve druhé třetině: 10:9.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:44
    A znovu zvoní branková konstrukce za Mackenziem Blackwoodem! Od modré čáry se napřáhl Nicklas Bäckström, který trefil až příliš přesně!
     
    41:36
    Středem se hnal do akce Jegor Šarangovič, který zakončením přes beka nemířil přesně. Poté ještě domácí ujeli do přečíslení, ale z levého kruhu pálil nad branku Nikita Gusev!
     
    42:24
    Washington jen vyhazuje do středního pásma, což by jej mohlo mrzet. Devils se snaží rychle vyrovnat a dostat se na koně.
     
    43:25
    Odražený kotouč si našel mezi kruhy Travis Zajac, jenž bekhendem přestřelil. Zkušený útočník se musel k puku natáček a i proto nemířil do černého!
     
    44:24
    Velmi často se hraje před brankou Washingtonu Capitals, tentokrát však Ilja Samsonov zasahovat nemusel. Hosté by se měli opravdu rychle vzpamatovat.
     
    45:50
    Třetí perioda plyne velmi rychle, další akci domácího celku zastavil Zdeno Chára. Jenže New Jersey Devils se vrátilo k puku a od modré pálil Sami Vatanen, Ilja Samsonov byl znovu připraven.
     
    Střely na branku: 18:22.
     
    47:29
    Od modré čáry nahazoval kotouč Zdeno Chára, který nemířil přesně. Capitals byli dál na puku, ale přesné zakončení nevyslali.
     
    48:19
    Jegor Šarangovič bojoval o kotouč s přesilou, následně puk za branku nahodil Sami Vatanen. Domácí hráči poté prohráli souboj u mantinelu.
     
    49:06
    Hned tři domácí hráči se hnali na dvojici obránců, avšak Michail Malcev neprohodil Johna Carlsona. Tohle mohlo být velice slibné, ale Devils to nedotáhli.
     
    49:25
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Tom Wilson – 2 min., sekání).
     
    50:11
    Domácí hráči neudrželi kotouč u hrazení a Washington Capitals znovu vhodil. Oba celky využily času a prostřídaly své řady.
     
    50:49
    Tohle není povedená přesilová hra pro New Jersey Devils, domácí se nemohou pořádně usadit v útočném pásmu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:23
    Nikita Gusev se pokoušel o velmi těžkou přihrávku, když kotouč letěl mezi kruhy na druhou stranu. Hosté černou gumu zastavili a vyhodili přes všechny čáry.
     
    Střely na branku: 18:22.
     
    51:50
    Kyle Palmieri se obtočil kolem branky a dostal se do střelecké pozice. Jenže zakončení po ledě zamířilo těsně vedle pravé tyče!
     
    52:32
    Od pravého mantinelu vystřelil Brenden Dillon, který zamířil nad branku. Oba celky mají ve třetí části problém trefit zařízení.
     
    53:12
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Andreas Johnsson.
     
    54:01
    Po dlouhé kombinaci vystřelil od modré čáry John Carlson, jehož snažení bylo sražené do ochranné sítě. Následuje vhazování po pravici Mackenzieho Blackwooda.
     
    54:20
    Na levém kruhu se nacházel najetý John Carlson, který zamířil do pravé tyče! Při Devils teď stála obrovská porce štěstí!
     
    56:01
    Jdeme do koncovky zápasu, který má stále otevřený osud! New Jersey Devils potřebuje stáhnout jednobrankové manko.
     
    Střely na branku: 18:22.
     
    56:41
    Od modré čáry vypálil Brenden Dillon, jehož pokus se před brankou odrazil a zůstal ležet v brankovišti. Domácí obránci byli pozorní a odpálili jej k mantinelu.
     
    57:48
    Kyle Palmieri jen nahodil puk podél mantinelu a odjel na střídačku, tohle New Jersey Devils rozhodně nestačí, talk ale nepřichází.
     
    58:20
    Mackenzie Blackwood odjel na střídačku a pustil na ledovou plochu šestého bruslaře! Washington se hned pokusil trefit prázdnou branku, což nevyšlo a je z toho zakázané uvolnění!
     
    59:01
    Pavel Zacha přihrával na modrou čáru, odkud zakončil Will Butcher. Ilja Samsonov měl po dlouhé době práci, ale tentokrát obstál!
     
    59:14
    Alexandr Ovečkin zachytil puk, který posunul do středního pásma. T. J. Oshie se pokusil trefit prázdnou branku, jenomže minul.
     
    59:29
    Zdeno Chára se pokusil vyhodit a trefil kotoučem do obličeje Milese Wooda. V přerušené hře si New Jersey Devils bere oddechový čas, nejlepší hráči si totiž potřebují odpočinout.
     
    59:57
    Pavel Zacha se na pravé straně zbavil soupeře a vystřelil na zadní tyč. Ilja Samsonov kotouč vykopl před sebe a Kyle Palmieri trefil Johna Carlsona, který stál v brankovišti!
     
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí části se oba celky v koncovce trápily, jelikož jsme viděli jen pět střeleckých pokusů, které mířily na branku. New Jersey marně stahovalo těsné vedení soupeře a největší příležitost spálil těsně před závěrečnou sirénou Kyle Palmieri. Washington dokráčel k dalšímu vítězství, které ale bylo dost upracované a těžce vydřené.

    Střely na branku: 21:23.
    Střely na branku ve třetí třetině: 4:1.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Mackenzie Blackwood (NJD) 20 zákroků, 3 OG, úspěšnost 86,96%, odchytal 58:13

    Ilja Samsonov (WSH) 19 zákroků, 2 OG, úspěšnost 90:48%, odchytal 59:28
     
    Tři hvězdy zápasu

    1. Jakub Vrána (WSH) 1+1
    2. Alexandr Ovečkin (WSH) 1+0
    3. Nicklas Bäckström (WSH) 1+0
     
    Československá stopa

    Pavel Zacha (NJD) 0+1, 0 účast, 2 střely, čas na ledě 18:23

    Zdeno Chára (WSH) 0+0, 0 účast, 0 střel, čas na ledě 18:29
    Jakub Vrána (WSH) 1+1, +2 účast, 2 střely, čas na ledě 12:07
    Richard Pánik (WSH) 0+0, -1 účast, 0 střel, čas na ledě 8:49
     
    S konstatováním, že Jakub Vrána přispěl k vítězství Washingtonu a stal se hlavní hvězdou zápasu, se loučím a přeji vám dobrou noc. (23:48:22)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 7. M. Malcev (P. K. Subban, Zacha), 24. Šarangovič (Wood, Zajac) – 16. J. Vrána (T. Wilson, Dillon), 23. Bäckström (T. Wilson, J. Vrána), 34. Ovečkin (Eller, Jensen)


    New Jersey Devils: Blackwood (Dell) – Severson, T. Smith, P. K. Subban, D. Kulikov, Vatanen, Butcher – Palmieri, J. Hughes, A. Johnsson – N. Gusev, Zacha, Bratt – Šarangovič, Zajac, Wood – Bastian, M. McLeod, M. Malcev.
    Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Carlson, Dillon, J. Schultz, Orlov, Jensen, Chára – Sheary, Eller, Ovečkin – T. Wilson, Bäckström, J. Vrána – Sprong, Oshie, Pánik – Hathaway, Dowd, Hagelin.

    Rozhodčí: Kozari, Rooney – Toomey, Nagy

    Diváci: bez diváků
    thejrc.org