NY Islanders – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | Tampa – Dallas 5:0 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (2:3 po s.n.)
Edmonton – Toronto 0:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Chicago – Detroit 3:5 (kon.)
Arizona – Colorado 2:6 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 2:1 (po pr.)
San Jose – St. Louis 6:7 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:4 (kon.) | Nashville – Columbus 3:1 (kon.)
Buffalo – Philadelphia 0:3 (kon.) | New Jersey – Washington 2:3 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 2:0 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
Washington Capitals
Neděle 28.02.2021, 21:08 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:37 Alexandr OVEČKIN - 2:3
     
    33:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Nikita Gusev se sám hnal na brankáře, ale netrefil mezeru mezi betony. Hra se velmi rychle otočila na druhou stranu a z osy hrací plochy přesně zamířil ALEXANDR OVEČKIN, který trefil prostor u levé tyče – 2:3. Asistence: Lars Eller a Nick Jensen.
    23:20 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:2
     
    23:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Vedení Capitals netrvalo dlouho a je znovu vyrovnáno! Upaloval do útočného pásma středem a poté přejel na pravou stranu, odkud zamířil JEGOR ŠARANGOVIČ přesně mezi ruku a tělo ruského brankáře. Ilja Samsonov se snažil mezeru rychle utěsnit, což se mu ale nepovedlo – 2:2. Asistence: Miles Wood a Travis Zajac.
    22:32 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:2
     
    22:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo uhánělo do přečíslení, po němž otáčí stav zápasu na svou stranu! Tom Wilson dlouho otálel s přihrávkou, ale počkal na vhodný moment a naservíroval černou gumu NICKLASU BÄCKSTRÖMOVI před prázdnou svatyni. Asistence: Tom Wilson a Jakub Vrána.
    15:39 Jakub VRÁNA - 1:1
     
    15:39
    Washington právě vstřelil branku!
    Také druhý gól zápasu má českou stopu, Washington právě vyrovnal! Brenden Dillon obloučkem vyhodil černou gumu, které se ve středním pásmu zmocnil Tom Wilson. Kanadské křídlo pak puk přenechalo JAKUBU VRÁNOVI, který vystřeli přes obránce a našel si i vyražený kotouč, který dorážkou nasměřoval mezi brankářovy betony. Asistence: Tom Wilson a Brenden Dillon.
    06:45 Michail MALCEV - 1:0
     
    06:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils se ujímají vedení a bodově se znovu prosadil Pavel Zacha, který mezitím odjel na střídačku! P. K. Subban přihrál na pravou stranu, kde se až k vrcholu kruhu dostal MICHAIL MALCEV, jehož pokus zamířil přesně k první tyči. Ilja Samsonov se jen nechápavě díval a branka jde na jeho vrub. Asistence: P. K. Subban a Pavel Zacha.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 7. M. Malcev (P. K. Subban, Zacha), 24. Šarangovič (Wood, Zajac) – 16. J. Vrána (T. Wilson, Dillon), 23. Bäckström (T. Wilson, J. Vrána), 34. Ovečkin (Eller, Jensen)


    New Jersey Devils: Blackwood (Dell) – Severson, T. Smith, P. K. Subban, D. Kulikov, Vatanen, Butcher – Palmieri, J. Hughes, A. Johnsson – N. Gusev, Zacha, Bratt – Šarangovič, Zajac, Wood – Bastian, M. McLeod, M. Malcev.
    Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Carlson, Dillon, J. Schultz, Orlov, Jensen, Chára – Sheary, Eller, Ovečkin – T. Wilson, Bäckström, J. Vrána – Sprong, Oshie, Pánik – Hathaway, Dowd, Hagelin.

    Rozhodčí: Kozari, Rooney – Toomey, Nagy

    Diváci: bez diváků
    thejrc.org