NY Islanders – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | Tampa – Dallas 5:0 (kon.) | Florida – Carolina 3:4 (2:3 po s.n.)
Edmonton – Toronto 0:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Chicago – Detroit 3:5 (kon.)
Arizona – Colorado 2:6 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Montreal 2:1 (po pr.)
San Jose – St. Louis 6:7 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:4 (kon.) | Nashville – Columbus 3:1 (kon.)
Buffalo – Philadelphia 0:3 (kon.) | New Jersey – Washington 2:3 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 2:0 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
Washington Capitals
Neděle 28.02.2021, 21:08 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Pavel Zacha se na pravé straně zbavil soupeře a vystřelil na zadní tyč. Ilja Samsonov kotouč vykopl před sebe a Kyle Palmieri trefil Johna Carlsona, který stál v brankovišti!
     
    59:29
    Zdeno Chára se pokusil vyhodit a trefil kotoučem do obličeje Milese Wooda. V přerušené hře si New Jersey Devils bere oddechový čas, nejlepší hráči si totiž potřebují odpočinout.
     
    58:20
    Mackenzie Blackwood odjel na střídačku a pustil na ledovou plochu šestého bruslaře! Washington se hned pokusil trefit prázdnou branku, což nevyšlo a je z toho zakázané uvolnění!
     
    56:41
    Od modré čáry vypálil Brenden Dillon, jehož pokus se před brankou odrazil a zůstal ležet v brankovišti. Domácí obránci byli pozorní a odpálili jej k mantinelu.
     
    54:20
    Na levém kruhu se nacházel najetý John Carlson, který zamířil do pravé tyče! Při Devils teď stála obrovská porce štěstí!
     
    53:12
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Andreas Johnsson.
     
    51:50
    Kyle Palmieri se obtočil kolem branky a dostal se do střelecké pozice. Jenže zakončení po ledě zamířilo těsně vedle pravé tyče!
     
    49:25
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Tom Wilson – 2 min., sekání).
     
    41:36
    Středem se hnal do akce Jegor Šarangovič, který zakončením přes beka nemířil přesně. Poté ještě domácí ujeli do přečíslení, ale z levého kruhu pálil nad branku Nikita Gusev!
     
    40:44
    A znovu zvoní branková konstrukce za Mackenziem Blackwoodem! Od modré čáry se napřáhl Nicklas Bäckström, který trefil až příliš přesně!
     
    39:07
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Kyle Palmieri – 2 min., hákování).
     
    34:34
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Alexandr Ovečkin.
    33:37 Alexandr OVEČKIN - 2:3
     
    33:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Nikita Gusev se sám hnal na brankáře, ale netrefil mezeru mezi betony. Hra se velmi rychle otočila na druhou stranu a z osy hrací plochy přesně zamířil ALEXANDR OVEČKIN, který trefil prostor u levé tyče – 2:3. Asistence: Lars Eller a Nick Jensen.
     
    31:59
    Cink! Podél pravého mantinelu se do útočného pásma dostal Daniel Sprong, který přihrával na první tyčku. Justin Schultz okamžitě vystřelil a trefil brankovou konstrukci, ovšem Mackenzie Blackwood byl dobře postaven.
     
    31:07
    Nahození od modré čáry vyrazil Ilja Samsonov do levého kruhu, kde se nacházel Pavel Zacha, který skákající kotouč minul. Škoda, před českým útočníkem byla odkrytá branka.
     
    29:03
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Nathan Bastian – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Brenden Dillon – 5 min., bitka).
     
    29:03
    Z ostrého úhlu to zkusil Nathan Bastian, jehož snažení zastavil Ilja Samsonov. Autora zakončení pak krosčekem trefil Brenden Dillon a oba borci se rozhodli shodit rukavice, jednalo se o vyrovnanou bitku.
     
    26:14
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Dmitrij Orlov – 2 min., krosček).
     
    23:39
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Pavel Zacha – 2 min., hákování).
    23:20 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:2
     
    23:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Vedení Capitals netrvalo dlouho a je znovu vyrovnáno! Upaloval do útočného pásma středem a poté přejel na pravou stranu, odkud zamířil JEGOR ŠARANGOVIČ přesně mezi ruku a tělo ruského brankáře. Ilja Samsonov se snažil mezeru rychle utěsnit, což se mu ale nepovedlo – 2:2. Asistence: Miles Wood a Travis Zajac.
    22:32 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:2
     
    22:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo uhánělo do přečíslení, po němž otáčí stav zápasu na svou stranu! Tom Wilson dlouho otálel s přihrávkou, ale počkal na vhodný moment a naservíroval černou gumu NICKLASU BÄCKSTRÖMOVI před prázdnou svatyni. Asistence: Tom Wilson a Jakub Vrána.
    15:39 Jakub VRÁNA - 1:1
     
    15:39
    Washington právě vstřelil branku!
    Také druhý gól zápasu má českou stopu, Washington právě vyrovnal! Brenden Dillon obloučkem vyhodil černou gumu, které se ve středním pásmu zmocnil Tom Wilson. Kanadské křídlo pak puk přenechalo JAKUBU VRÁNOVI, který vystřeli přes obránce a našel si i vyražený kotouč, který dorážkou nasměřoval mezi brankářovy betony. Asistence: Tom Wilson a Brenden Dillon.
     
    15:10
    Před brankou ruského gólmana se nacházel zapomenutý Pavel Zacha, který v dobré pozici zamířil jen těsně vedle levé tyče.
    06:45 Michail MALCEV - 1:0
     
    06:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils se ujímají vedení a bodově se znovu prosadil Pavel Zacha, který mezitím odjel na střídačku! P. K. Subban přihrál na pravou stranu, kde se až k vrcholu kruhu dostal MICHAIL MALCEV, jehož pokus zamířil přesně k první tyči. Ilja Samsonov se jen nechápavě díval a branka jde na jeho vrub. Asistence: P. K. Subban a Pavel Zacha.
     
    03:05
    Lars Eller přihrával před branku, kde se nacházel osamocený Alexandr Ovečkin. Pokus ruského kanonýra přišel příliš zblízka, a tak Mackenzie Blackwood zasáhl ramenem.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 7. M. Malcev (P. K. Subban, Zacha), 24. Šarangovič (Wood, Zajac) – 16. J. Vrána (T. Wilson, Dillon), 23. Bäckström (T. Wilson, J. Vrána), 34. Ovečkin (Eller, Jensen)


    New Jersey Devils: Blackwood (Dell) – Severson, T. Smith, P. K. Subban, D. Kulikov, Vatanen, Butcher – Palmieri, J. Hughes, A. Johnsson – N. Gusev, Zacha, Bratt – Šarangovič, Zajac, Wood – Bastian, M. McLeod, M. Malcev.
    Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Carlson, Dillon, J. Schultz, Orlov, Jensen, Chára – Sheary, Eller, Ovečkin – T. Wilson, Bäckström, J. Vrána – Sprong, Oshie, Pánik – Hathaway, Dowd, Hagelin.

    Rozhodčí: Kozari, Rooney – Toomey, Nagy

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri