Košice – Nitra 3:1 (kon.) | Detva – HC Slovan 3:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:3 (kon.)
Poprad – Michalovce 2:3 (kon.) | Miskolc – Banská Bystrica 3:2 (1:0 po s.n.) | Zvolen – Trenčín 2:3 (kon.)
konec
HK Poprad
2:3 (1:0, 1:3, 0:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Neděle 28.02.2021, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Tréner Popradu Peter Mikula si berie oddychový čas.
     
    59:18
    Lalancette vyrážal dopredu po krídle, vypýtal si faul od Marcela Haščáka, ktorý ho zahákoval, no a tu sa nádeje Popradu na vyrovnanie končia. Haščák odchádza na trestnú lavicu.
     
    58:26
    Po odrazenom puku od zadného mantinelu sa ocitol pri ňom Skokan, no nedokázal ho skrotiť a zakončiť. Vošvrda už odkorčuľoval na striedačku.
     
    53:19
    Predchádzajúca situácia po pokrytom puku od Tomeka má ešte trestnú dohru. Mark Louis dostáva dve minúty za krosček a taktiež rovnako aj Dávid Skokan. Ide o vzájomný trest.
     
    52:00
    Presilovú hru si zahrajú domáci, a to je možno príležitosť na vyrovnanie. Dve minúty za držanie dostáva Pavol Regenda.
     
    51:16
    Po vcelku dobrej fáze Popradčanov v útočnom pásme vyrazil do rýchleho brejku sám Pavol Regenda. Skúšal to blafákom na forhend, no Vošvrda ho položeným pravým betónom vychytal.
     
    41:11
    Po dlhšej dobe si Michalovčania zahrajú presilovú hru. Dve minúty za hákovanie dostáva Ivan Višnevský.
     
    37:36
    Michalovčania neskrotili puk medzi kruhmi, dravo tam prišiel Marcel Haščák, ktorý strieľal z otočky a trafil bližšiu pravú žrď.
     
    35:51
    Poprad dal gól!
    Popradčania po veľmi peknej akcii znižujú vedenie líšok z Michaloviec. Višnevskij naservíroval na pravý kruh Mešárovi, ten to dal nakrátko z prvej medzi kruhy Zagrapanovi, ktorý zas posunul pred bránku voľnému JAMESOVI LIVINGSTONOVI a ten len poľahky doťukol do brány.
    Asistencie: Marek Zagrapan, Filip Mešár.
     
    34:26
    Dalhuisen perfektne narysoval prihrávku pred bránku na Taviho. Fínsky útočník nastavil hokejku, no usmernil ňou puk len vedľa brány, hoci Tomek už bol prekonaný, bránka však ostala netrafená!
     
    32:33
    Je tu presilovková šanca na zníženie pre Poprad. Za podrazenie je na dve minúty vylúčený Christophe Lalancette.
     
    31:36
    Dukla Michalovce dala gól!
    Nevyužitá presilovka Popradu napokon znamená dvojgólové vedenie Michaloviec. Po naskočení z trestnej lavice sa za pukom vydal DÁVID MUDRÁK, prekorčuľoval k pravému kruhu a perfektnou švihovkou namieril nad Vošvrdovu lapačku.
    Asistenciu si pripisuje brankár Tomáš Tomek.
     
    29:16
    Popradčania majú po hektických okamihoch presilovkovú príležitosť. Na trestnú lavicu si sadá Dávid Mudrák za nečakané napadnutie.
     
    29:02
    Vošvrda to chcel rozohrávať, pochybil však v rozohrávke a puk medzi kruhmi zachytili Regenda s Galambošom. Regenda pálil zblízka a nastrelil prilbu Tomáša Vošvrdu.
     
    26:49
    Dukla Michalovce dala gól!
    Po individuálnej chybe na strane Preisingera Michalovčania otáčajú skóre a idú do vedenia. Center druhého popradského útoku na ľavom kruhu lacno prišiel o puk, ujal sa ho napádajúci VILLE KORHONEN a jemnou nízkou strelou prekonal Vošvrdu.
    Bez asistencie.
     
    25:54
    Tak aj Popradčania sa dostali do série zakončení. Najprv strieľal Dalhuisen spomedzi kruhov, strela bola blokovaná. Z uhla pálil Haščák, taktiež to bolo zastavené a potom ešte medzi kruhy k odrazenému puku prišiel Seigo, ale triafal iba opäť do brankára Tomeka.
     
    24:39
    Dukla Michalovce dala gól!
    Líšky vďaka zvýšenej útočnej aktivite čoraz viac klopali na popradskú bránku a prišlo zaslúžené vyrovnanie. Po vyhratom buly sa k puku dostal Galamboš, ktorý to posunul dozadu na PAVLA REGENDU a jeho strela ponad vyrážačku už tak ľahko chytateľná pre Vošvrdu nebola.
    Asistencie: Peter Galamboš, Marek Bartánus.
     
    24:31
    Michalovce sú stále veľmi aktívne a vytvorili si ďalšiu príležitosť. Odrazený puk od zadného mantinelu zachytil Lalancette, zadovkou to dal na Korhonena, ktorý z prvej zakončil a Vošvrda lapačkou predviedol pekný semafor.
     
    21:30
    Ďalšia zaujímavá možnosť pre líšky. Šoltés s Takáčom vyrazili do prečíslenia dvoch proti jednému. Proti nim stál obranca Višnevský, ktorý len sledoval ako puk ide z hokejky na hokejku, až to nakoniec dvojica hosťujúcich hráčov prekombinovala a nezakončila.
     
    21:06
    Tak teraz to domáci hráči trestuhodne neustrážili. Christophe Lalancette ostal na modrej čiare nikým nestrážený, spracoval si puk a šiel sám na brankára Vošvrdu. Popradského gólmana však zoči-voči neprekonal a Vošvrda si teda aj do týchto chvíľ drží čisté konto.
     
    18:43
    Prvú presilovku získavajú aj hokejisti Michaloviec. Adam Drgoň dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    13:52
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti využívajú presilovú hru a v zápase sa dostávajú do vedenia. Hrala sa už druhá časť presilovky, Livingston otočil hru v strednom pásme, vnikol do tretiny, posunul medzi kruhmi MARCELOVI HAŠČÁKOVI a ten svojou typickou švihovkou prekonal Tomeka.
    Asistencie: James Livingston, Patrik Svitana.
     
    12:32
    Po prvýkrát v zápase sa vylučuje. Na dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou odchádza na trestnú lavicu Samuel Chalupa.
     
    06:52
    Od mantinelu sa odpútal Hickmott, ktorý to spomedzi kruhov pekne posunul bližšie pred bránku Lalancetteovi a ten po príprave strieľal. Vošvrda musel použiť svoj ľavý betón.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 14. Haščák (Livingston, Svitana), 36. Livingston (Zagrapan, Mešár) – 25. Regenda (Galamboš, Bartánus), 27. Korhonen, 32. Mudrák (Tomek)


    HK Poprad: Vošvrda (Hamerlík) – Drgoň, Višnevskij, Seigo, Dalhuisen, Brejčák, Ulrych, Demo – Svitana, Skokan, Haščák – Tavi, Preisinger, Handlovský – Mešár, Zagrapan, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Valigura
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Tomek (Škorvánek) – Mihálik, Mudrák, Southorn, McCormack, Ťavoda, Louis, Zekucia, Lačný – Korhonen, Lalancette, Hickmott – Šoltés, Suja, Takáč – Bartánus, Galamboš, Regenda – Chalupa, Lehtonen, Török

    Rozhodčí: Müllner, Tvrdoň – Gegáň, Crman
    bahis siteleri