Bratislava Capitals – Steel Wings Linz 4:2 (kon.)
konec
iClinic Bratislava Capitals
4:2 (1:2, 2:0, 1:0)
Steel Wings Linz
sk Neděle 28.02.2021, 17:30 • Štadión Ondreja Nepelu • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Puk letí z obranného pásma priamo do stredu brány! Autorom presného zásahu je MAXIME FORTIER, dáva tak definitívnu bodku za zápasom.
    Asistencie: Mitch Hults, Dávid Buc
     
    39:14
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Capitals otáčajú zápas a poprvýkrát dnes vyhrávajú! Chovan našiel prihrávkou od mantinelu Kostitsyna, ktorý ukázal svoj prehľad v hre, bekhendom naslepo prihral pred odkrytú bránu DÁVIDOVI BUCOVI, ktorý bez problémov rozvlnil sieť.
    Asistencie: Sergei Kostitsyn, Martin Chovan
     
    26:22
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Pri tomto góle mali domáci aj kus šťastia, pretože puk sa od zadného mantinelu odrazil k tyčke, kde sa zjavil MAXIME FORTIER a zasunul puk pomedzi Gracnarove betóny. Dobrú robotu urobil za bránou Hults, ktorý vyvíjal tlak na Doriona, aj preto hosťujúci hráč puk neodohral.
     
    16:05
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Tak tento gól by mohol domácich postaviť opäť na nohy. Boli pod tlakom, hrali v oslabení, ktoré prečkali a teraz strieľajú kontaktný gól. Fortier získal puk v strednom pásme, poslal strieľanú prihrávku pred bránu z ľavej strany, kde sa Bubelovi ešte nepodarilo skórovať, no k puku sa dostal MITCH HULTS, potiahol si ho na bekhend a trafil odkrytú bránu!
    Asistencie: Miloš Bubela, Maxime Fortier
     
    05:21
    Tím Steel Wings Linz práve strelil gól!
    Zápas sa pre domácich vôbec nevyvíja dobre! Inkasovali gól v oslabení a prehrávajú už 0:2. JUHA-PEKKA HYTONEN dostal prihrávku pred bránu, išiel do bekhendového blafáku a puk zasunul pomedzi Coreauove betóny!
    Asistencia: Gints Meija
     
    03:57
    Tím Steel Wings Linz práve strelil gól!
    WILL PELLETIER si nakorčuľoval na útočnú modrú na prihrávku Umicevica, obrana domácich na neho pozabudla a Pelletier sa rútil sám na Coreaua, ktorého prekonal strelou ponad ľavý betón!
    Asistencie: Dragan Umicevic, Brian Lebler

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 17. Hults (Bubela, Fortier), 27. Fortier, 40. Buc (Kostitsyn, Chovan), 60. Fortier (Hults, Buc) – 4. Pelletier (Umicevic, Lebler), 6. Hytonen (Meija)


    iClinic Bratislava Capitals: Coreau – Carson, Guimond, Chovan, Bohunický, Romančík, Boldižár, Ďurkech – Fortier, Hults, Bubela – Miklík, Higgs, Kostitsyn – Mrázik, Buc, Hudec – Köver, Bezák, Faith
    Steel Wings Linz: Gracnar – Roach, Bartulis, Dorion, Piche, Beaudoin, Matzka, Leiler, Kail – Umicevic, Hytonen, Lebler – Meija, Pelletier, Yan – Zusevics, Brucker, Karppinen – Mitsch, Pusnik, Bretschneider

    Rozhodčí: Piragic, Zrnic – Durmis, Konc
    thejrc.org