Motor ČB – Sparta 2:7 (kon.) | Plzeň – Zlín 7:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:2 (kon.)
K. Vary – Liberec 3:2 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 2:3 (po pr.)
konec
HC Škoda Plzeň
7:0 (3:0, 2:0, 2:0)
Berani Zlín
Úterý 02.03.2021, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:54 Petr KODÝTEK - 7:0
     
    51:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Budík našel na levém mantinelu Milana Gulaše, ten úplně stejně jak ve druhé periodě oslovil PETRA KODÝTKA, který tvrdou ranou k pravé tyči střílí svůj druhý gól v zápase. Asistence: Milan Gulaš, Vojtěch Budík.
    40:40 Viktor LANG - 6:0
     
    40:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je úvod do třetí třetiny! Sebastián Malát objel hostující svatyni, následně na modré viděl VIKTORA LANGA, který vstřelil svůj první extraligový gól. Zároveň to je první branka švédského hráče v Plzni! Asistence: Sebastián Malát, Vojtěch Budík.
    27:30 Petr KODÝTEK - 5:0
     
    27:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po sedmnácti vteřinách domácí využívají početní výhodu a s hosty to začíná vypadat bledě. Milan Gulaš ukázal svoji genialitu, parádní přihrávkou našel PETRA KODÝTKA, který poslal puk přesně pod horní tyčku. Asistence: Milan Gulaš, Vojtěch Budík.
    26:23 Filip PŘIKRYL - 4:0
     
    26:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    FILIP PŘKRYL si vzal kotouč u pravého mantinelu, s ním si posléze najel před branku a i když dlouhé vteřiny signalizoval přihrávku, nakonec puk sám poslal mezi betony Hufa. Asistence: Lukáš Kaňák.
    13:22 Milan GULAŠ - 3:0
     
    13:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další povedená akce indiánů a puk je potřetí za zády Hufa. Lukáš Kaňák se rozhlédl na modré čáře, skvělým pasem našel u levé tyčky MILANA GULAŠE, který poslal puk mezery betony. Asitence: Lukáš Kaňák.
    08:37 Jan EBERLE - 2:0
     
    08:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Chyba v hostující rozehrávce a Plzeň trestá podruhé. Obránce Gazda od zadního mantinelu trefil pouze clonícího Dočekala, puk se odrazil k volnému JANU EBERLEMU, který vykoupal hostujícího brankáře. Asistence: Martin Dočekal.
    06:12 Milan GULAŠ - 1:0
     
    06:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň jde v zápase do vedení. Vojtěch Budík našel v levém rohu útočného pásma MILANA GULAŠE, ten poslal na Hufa tvrdou ránu, která se nakonec zastavila až v síti. Asistence: Vojtěch Budík, Tomáš Mertl.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 7. Gulaš (Budík, Mertl), 9. Eberle (Dočekal), 14. Gulaš (L. Kaňák), 27. Přikryl (L. Kaňák), 28. Kodýtek (Gulaš, Budík), 41. V. Lang (Malát, Budík), 52. Kodýtek (Gulaš, Budík)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – Budík, Stříteský, Kvasnička, Jiříček, V. Lang, L. Kaňák, Houdek – Malát, Mertl (A), Gulaš (C) – Michnáč, Kodýtek, P. Musil – Straka (A), Kracík, M. Lang – Dočekal, Přikryl, Eberle.
    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Řezníček, Žižka (C), M. Novotný, Gazda, Ferenc, Nosek (A), Suhrada, Hamrlík – Kubiš (A), Fořt, Vopelka (A) – Okál, Honejsek, Karafiát – Václavek, P. Sedláček, J. Ondráček – Sebera, Chludil.

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Lederer, Rožánek

    Diváci: hráno bez
    thejrc.org