Ottawa – Calgary 5:1 (kon.) | Florida – Carolina 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Vancouver 0:4 (kon.)
Vegas – Minnesota 5:4 (po pr.) | Edmonton – Toronto 0:3 (kon.) | Anaheim – St. Louis 4:5 (kon.)
San Jose – Colorado 6:2 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
2:3 (0:1, 0:0, 2:1 - 0:1)
Carolina Hurricanes
Úterý 02.03.2021, 01:07 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:01
    Šance pro Floridu, která bude hrát přesilovou hru čtyři na tři. Dougie Hamilton při snaze zabrzdit nechal za tělem hokejku, přes kterou přepadl Yandle. Ukázkové podrážení.
     
    35:29
    Za vzájemnou potyčku v před brankovém prostoru Floridy putují na trestnou lavici MacKenzie Weegar a Andrej Svečnikov. Hra bude pokračovat ve čtyřech na obou stranách.
     
    31:54
    Aleksander Barkov v oslabení ujel do úniku, který ale nezakončil z důvodu podrážení, kterým se provinil Jesper Fast. Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách, za malý moment ale začne přesilovka Floridy.
     
    30:01
    Další zákrok z kategorie těch hodně zbytečných. Ve střední třetině si Noel Acciari počkal na Fleuryho, kterého mimo dění hry přišpendlil na mantinel. Třetí přesilovka pro Carolinu.
     
    25:09
    Za nesmyslný zákrok bude dnes podruhé pykat za hrubost na trestné lavici Patric Hörnqvist. Před brankou soupeře pěstí sestřelil Slavina.
     
    15:43
    Početní převaha i na druhé straně. Povedou si Panteři podobně jako jejich soupeř před malou chvílí? Steven Lorentz se provinil hákováním.
     
    12:23
    První přesilovou hru v utkání si zahraje hostující Carolina. Beze slov odjíždí na trestnou lavici švédský útočník Patric Hörnqvist. Dvě minuty za hrubost.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 45. Vatrano (Barkov, Verhaeghe), 57. Luostarinen (Marchment) – 14. Pesce (Bean, Nečas), 59. Trocheck (Niederreiter, Nečas), 62. Nečas (Aho, D. Hamilton)


    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Ekblad (A), Weegar, Yandle, Strälman, Gudas, Connauton – Verhaeghe, Barkov (C), Vatrano – Hörnqvist (A), Wennberg, Huberdeau – Tippett, Luostarinen, Marchment – Acciari, Lammikko, Lomberg.
    Carolina Hurricanes: Nedeljkovic (Reimer) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bean, H. Fleury – Fast, Aho, Svečnikov – Nečas, Trocheck, B. McGinn – Foegele, J. Staal (C), Niederreiter – Martinook (A), Lorentz, Paquette.

    Rozhodčí: St. Pierre, Lambert – Kelly, Gawryletz

    Diváci: 3 817
    thejrc.org