Ottawa – Calgary 5:1 (kon.) | Florida – Carolina 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Vancouver 0:4 (kon.)
Vegas – Minnesota 5:4 (po pr.) | Edmonton – Toronto 0:3 (kon.) | Anaheim – St. Louis 4:5 (kon.)
San Jose – Colorado 6:2 (kon.)
po prodl.
Vegas Golden Knights
5:4 (0:0, 2:4, 2:0 - 1:0)
Minnesota Wild
Úterý 02.03.2021, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:00 Max PACIORETTY - 5:4
     
    62:00
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Na nájezdy nedojde, je rozhodnuto. Las Vegas vyhrává tento zápas 5:4 v prodloužení, po přihrávce spoluhráče se prosazuje z bezprostřední blízkosti MAX PACIORETTY. Asistence: Mark Stone.
    59:18 Alex TUCH - 4:4
     
    59:18
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno, aktivní hra Vegas přinesla branku na 4:4, po rychlé kombinaci se prosazuje obranou Wild neobsazený ALEX TUCH. Asistence: Mark Stone a Max Pacioretty.
    52:40 Nicolas HAGUE - 3:4
     
    52:40
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je sníženo, po rychlé akci po vhazování se tvrdou ránou od modré čáry prosazuje NICOLAS HAGUE. Cam Talbot (Minnesota) se snažil, ale na tuto střelu nedosáhl. Asistence: Mark Stone a Zach Whitecloud.
    38:12 Marcus FOLIGNO - 2:4
     
    38:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Bleskově přidává hostující celek další branku, po straně ujel MARCUS FOLIGNO. Jeho rána ke vzdálenější tyči zapadla přesně, Vegas rychle inkasuje dvě branky a není v dobré pozici pro zbytek zápasu. Asistence: Zach Parise a Jonas Brodin.
    37:53 Nick BONINO - 2:3
     
    37:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hostující celek se znovu dostává do vedení, po akci Sturma zakončoval před brankou neobsazený NICK BONINO. Asistence: Nico Sturm a Marcus Foligno.
    33:41 Max PACIORETTY - 2:2
     
    33:41
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno, Vegas proměnilo přesilovku. Po nádherné kombinaci zůstal u tyče volný MAX PACIORETTY. Vypálil a puk poslal přesně k bližší tyči. Asistence: Mark Stone a Chandler Stephenson.
    29:57 Marcus FOLIGNO - 1:2
     
    29:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Znovu obrovská chyba obrany Vegas a je z toho další gól hostů. Domácí nedokázali odehrát kotouč, a tak mohl před brankou osamocený MARCUS FOLIGNO poměrně snadno překonat brankáře. Marc-Andre Fleury v těchto momentech své spoluhráče nepodržel. Hostující hráč měl i možná štěstí, že se puk příhodně odrazil. Asistence: Jonas Brodin.
    28:51 Jordan GREENWAY - 1:1
     
    28:51
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hostující celek dokázal bleskově srovnat. Svou vlastní střelu dokázal dorazit mimo dosah brankáře Vegas JORDAN GREENWAY. Bez asistence.
    27:10 Cody GLASS - 1:0
     
    27:10
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí celek proměnil přesilovku a dostává se do vedení, po pěkném přiťuknutí se prosazuje z předbrankového prostoru CODY GLASS. Asistence: Mark Stone a Shea Theodore.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 28. Glass (Mark Stone, Theodore), 34. Pacioretty (Mark Stone, Stephenson), 53. Hague (Mark Stone, Whitecloud), 60. Tuch (Mark Stone, Pacioretty), 62. Pacioretty (Mark Stone) – 29. Greenway, 30. M. Foligno (Brodin), 38. Bonino (Sturm, M. Foligno), 39. M. Foligno (Parise, Brodin)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Dansk) – Theodore, Pietrangelo (A), Martinez, Whitecloud, Hague, Coghlan – Tuch, Stephenson, Mark Stone (C) – Pacioretty, Glass, R. Smith (A) – Marchessault, W. Karlsson, Kolesar – W. Carrier, Nosek, Reaves.
    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Suter (A), Spurgeon (C), Brodin, Dumba, Soucy, Cole – Greenway, J. Eriksson Ek, Fiala – Kaprizov, V. Rask, Zuccarello – Parise (A), Hartman, M. Foligno – Sturm, Bonino, Bjugstad.

    Rozhodčí: Hanson, MacDougall – Kovachik, Halkidis

    Diváci: 2 600
    thejrc.org