Ottawa – Calgary 5:1 (kon.) | Florida – Carolina 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Vancouver 0:4 (kon.)
Vegas – Minnesota 5:4 (po pr.) | Edmonton – Toronto 0:3 (kon.) | Anaheim – St. Louis 4:5 (kon.)
San Jose – Colorado 6:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:5 (1:1, 0:3, 3:1)
St. Louis Blues
Úterý 02.03.2021, 04:08 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Ryan GETZLAF - 4:5
     
    59:00
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovku a drama pokračuje! Kotouč se odrazil z prostoru před brankovištěm do strany, kde číhal RYAN GETZLAF. Ten pohotově vystřelil, trefil přesouvajícího se brankáře Hussa a o něj dosáhl kontaktní branky. Asistence: Jakob Silfverberg, Max Jones.
    58:40 Zachary SANFORD - 3:5
     
    58:40
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tentokrát se už hostům povedlo trefit prázdnou klec, ZACH SANFORD se postaral o nejspíš rozhodující trefu. Asistence: Justin Faulk.
     
    57:58
    Mohlo být rozhodnuto, ale střela přes celé kluziště zazvonila o tyč domácí branky!
     
    57:54
    Problémy pro Blues! Sundqvist vysekl Zegrasovi hokejku a putuje na trestnou lavici. Hosté budou hrát ve čtyřech proti šesti.
     
    57:17
    Gibson je na střídačce, domácí hrají v šesti!
     
    56:35
    Comtois měl před brankou na hokejce vyrovnávací gól, ale Husso stihl do jeho střely vložit svou vyrážečku!
    55:16 Isac LUNDESTRÖM - 3:4
     
    55:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A zápletka je na světě! Domácím se povedlo vsítit kontaktní gól, když ISAC LUNDESTRÖM zkompletoval svůj hattrick! Domácí forvard šikovně před brankou ve výskoku protečoval svou hokejkou střelu Shattenkirka a Husso nestihl zareagovat. Asistence: Kevin Shattenkirk, Rickard Rakell.
     
    48:29
    Obrovská šance domácích v oslabení! Lundestrom vyrazil do protiútoku, dostal se do pravého kruhu a vypálil na Hussa. Ten vyrazil kotouč před sebe, kde se k dorážce prodral Fowler, ale i jeho zakončení Husso likviduje a následně přerušuje hru.
     
    47:39
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Jani Hakanpää – 2 min., podrážení).
    40:34 Isac LUNDESTRÖM - 2:4
     
    40:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Výborný vstup Anaheimu do druhé třetiny! ISAC LUNDESTRÖM zavezl puk do útočného pásma, zajel k zadnímu mantinelu, obkroužil branku a po vyjetí na pravé straně rychle zakončil na bližší tyč, přičemž trefil beton Hussa a dotlačil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Rickard Rakell.
     
    38:01
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (David Perron – 2 min., vysoká hůl).
    32:58 Dakota JOSHUA - 1:4
     
    32:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A další gól St. Louis a to po pouhých 13 sekundách! Po pravém křídle do útoku pronikl Clifford, který vystřelil na Gibsona. Domácí brankář puk vyrazil před sebe, ale pouze do rozjetého DAKOTY JOSHUY, od nějž se kotouč odrazil za záda bezmocného brankáře. Joshua při své premiéře v NHL dává premiérový gól v nejslavnější hokejové soutěži. Asistence: Kyle Clifford, Marco Scandella.
    32:45 Zachary SANFORD - 1:3
     
    32:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilové hry! Ránu od modré čáry, kterou vyslal Dunn, tečoval před brankou ZACH SANFORD a gibson nedokázal zareagovat na změnu směru letícího puku. Asistence: Vince Dunn, Justin Faulk.
     
    30:48
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Isac Lundeström – 2 min., nedovolené bránění).
    26:35 David PERRON - 1:2
     
    26:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Výborná útočná akce hostů, která vede k vedoucí brance St. Louis! Schenn zavezl puk do útoku po levém křídle a přesným křižným pasem našel na pravé straně rozjetého DAVIDA PERRONA, jenž rychlým zakončením poslal kotouč pod horní tyč přes přesouvajícího se brankáře Gibsona, který neměl šanci hlídat si horní polovinu klece. Asistence: Brayden Schenn.
     
    21:29
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Jakob Silfverberg – 2 min., držení).
    19:03 Jordan KYROU - 1:1
     
    19:03
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté v poslední minutě první třetiny dokázali vyrovnat! O'Reilly se prodral ke kotouči u levého mantinelu, sjel si více na střed a pěknou přihrávkou posunul puk na JORDANA KYROUA za obranu Ducks. Kyrou před brankovištěm kličkou do pravé strany dokázal zmást brankáře, za jehož záda následně poslal svou střelu. Asistence: Ryan O'Reilly, Zach Sanford.
     
    14:08
    Husso čelil v souboji jeden na jednoho Comtoisovi, který hostujícího brankáře nepřekonal! Výborný zákrok Hussa, jenž podržel svůj tým.
     
    12:53
    Velké štěstí měl Gibson, který se přesouval proti kolmé přihrávce na pravou stranu. Nebyl na místě včas a Vince Dunn jej překonal, jenže ke své smůle napálil tyč!
     
    07:46
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Jordan Kyrou – 2+2 min, vysoká hůl).
    05:04 Isac LUNDESTRÖM - 1:0
     
    05:04
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! ISAC LUNDESTRÖM se prosadil přesně zamířenou střelou na vzdálenější tyč z levého kruhu, kam jej vyslal přihrávkou Comtois. Asistence: Max Comtois, Cam Fowler.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 6. Lundeström (Comtois, Fowler), 41. Lundeström (Rakell), 56. Lundeström (Shattenkirk, Rakell), 59. Getzlaf (Silfverberg, Jones) – 20. Kyrou (R. O'Reilly, Sanford), 27. Perron (B. Schenn), 33. Sanford (Dunn, Faulk), 33. Joshua (Clifford, Scandella), 59. Sanford (Faulk)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Shattenkirk, Mahura, Hakanpää, Fowler (A), B. Hutton, Ja. Larsson – Jones, Getzlaf (C), Milano – Silfverberg (A), Henrique, Zegras – Rakell, Lundeström, Comtois – Deslauriers, Steel, D. Grant.
    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Faulk (A), Krug, Mikkola, Scandella, Bortuzzo, Dunn – Kyrou, R. O'Reilly (C), Sanford – Perron, B. Schenn (A), Walker – Hoffman, Sundqvist, Blais – MacEachern, Clifford, Joshua.

    Rozhodčí: Hebert, Brenk – Flemington, Pancich
    bahis siteleri