Lipt. Mikuláš – Trenčín 2:6 (kon.) | Michalovce – Miskolc 5:1 (kon.) | Banská Bystrica – Detva 2:6 (kon.)
Nové Zámky – Poprad 1:3 (kon.) | HC Slovan – Košice 5:3 (kon.) | Nitra – Zvolen 3:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:6 (1:3, 1:2, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Úterý 02.03.2021, 17:00 • TITAN Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:44
    Trenčín dal gól!
    JANNE KETTUNEN sa efektne zbavil brániaceho hráča a z veľkého uhla takmer z bránkovej čiary prekonal prekvapeného Kozela. 6:2.
    Asistencia: Carl Ackered
     
    37:03
    Trenčín dal gól!
    MAREK HECL mal pred chvíľou šancu, ktorú nepremenil, teraz mu to v spolupráci s Chromiakom vyšlo. Najprv prihral Chromiakovi, ten mu zadovkou z úrovne bránkovej čiary vrátil puk späť, no a Hecl trafil škulinku pri bližšej tyčke.
    Asistencia: Martin Chromiak
     
    29:57
    Trenčín dal gól!
    Dukla odskakuje na rozdiel dvoch gólov. Sojčík za bránou zmenil smer, čím zmiatol brániaceho hráča, prihral pred bránu JOZEFOVI ŠVECOVI, ktorý nemal problém skórovať, veľká časť brány bola odkrytá, Kozel bol dole.
    Asistencie: Boris Sádecký, Peter Sojčík
     
    20:21
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Fantastický vstup L. Mikuláša do druhej tretiny. ANDREAS ŠTRAUCH dostal prihrávku od mantinelu ešte v strednom pásme po ľavom krídle sa natlačil až do zakončenia a bekhendovým blafákom prekonal Karjalainena. Ackered sa ho snažil ubrániť, no vo finálnej fáze mu už nestíhal.
     
    16:40
    Trenčín dal gól!
    Po 32 sekundách tu máme ďalší presný zásah Trenčanov. Hecl si počkal a naservíroval puk presne na hokejku LUKÁŠA PAUKOVČEKA, ktorý si našiel priestor medzi dvomi brániacimi hráčmi a nechytateľne zavesil do vzdialenejšieho vinkla.
    Asistencie: Marek Hecl, Tomáš Starosta
     
    16:08
    Trenčín dal gól!
    Dukla ide opäť do vedenia. Švec našiel na modrej čiare Rajnohu, ktorý z prvej pálil príklepom, puk tesne pred bránkoviskom tečoval PETER SOJČÍK a Kozel bol bezmocný.
    Asistencie: Erik Rajnoha, Jozef Švec
     
    10:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci vybojovali puk v strednom pásme, Huna si všimol nakorčuľovaného ANDREASA ŠTRAUCHA, ktorý dostal prihrávku medzi brániacu dvojicu a korčuľoval sám na bránu, na Karjalainena uplatnil blafák a zakončil pod hornú žŕdku!
    Asistencie: Rudolf Huna, Maroš Surový
     
    04:25
    Trenčín dal gól!
    Kuriózny gól na strane Trenčína! LUKÁŠ PAUKOVČEK prešiel červenú čiaru a iba nahodil puk na bránu, aby mohol vystriedať, puk pred gólmanom tak skočil, že nedokázal zasiahnuť. Trenčín vyhráva 1:0.
    Asistencia: Tomáš Starosta

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 11. Štrauch (Huna, Surový), 21. Štrauch – 5. Paukovček (Starosta), 17. Sojčík (Rajnoha, Švec), 17. Paukovček (Hecl, Starosta), 30. Švec (Sádecký, Sojčík), 38. Hecl (Chromiak), 55. Kettunen (Ackered)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kozel – Kurali, Nemec, Mezovský, Pavúk, Rusina, Valtola, Droppa, Kapičák – Štrauch, Surový, Huna – Kiss, Oško, Michalík – Haluška, Uhrík, Vybíral – Kalousek, Parobek, Dunčko
    HK DUKLA Trenčín: Karjalainen – Ackered, Lemcke, Starosta, Bokroš, Jalasvaara, Rajnoha, Ilenčík – Hecl, Paukovček, Chromiak – Okuliar, Reddick, Berisha – Kukuča, Rehuš, Kettunen – Sojčík, Švec, Sádecký – Ferenyi

    Rozhodčí: Tvrdoň, D. Konc st. – Kacej, Ordzovenský
    bahis siteleri