Přerov – Kadaň 3:1 (kon.) | Vrchlabí – Šumperk 4:2 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 4:3 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 4:3 (2:0 po s.n.) | Vsetín – Ústí n/L 1:0 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 3:2 (kon.)
Kolín – Jihlava 2:8 (kon.) | Kladno – Sokolov 5:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:3 (1:0, 2:3, 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 03.03.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (19:16:54)
     
    Dramatické utkání je u konce! Stadion zvládl tuto přestřelku vítězně, a to díky trefě Martina Procházky z poloviny třetí třetiny. Domácí si tak připisují další tři body a v tabulce poskakují už na šesté místo, naopak Prostějov klesl na jedenácté. Může tak nastat situace, že se oba celky zanedlouho střetnou v předkole play-off.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Prostějov v poslední chvíli masivně útočí. Adam Beran ale zůstává ve střehu!
     
    59:27
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., sekání + 2 min., nesportovní chování). Trest odpyká Marek Berka.
     
    58:41
    Josef Jícha dojel volný kotouč za brankou. Zakončení mu ale zablokoval Lukáš Žálčík, který naopak poslal svůj tým do protiakce.
     
    58:13
    Jestřábi se po souhře ve středním pásmu vydali do útočného, kde ovšem Adam Beran přikryl kotouč před dojíždějícím Bartošem. Před následným buly opět Bláha opustil brankoviště.
     
    57:37
    Peter Jánský se obětavě vložil do střely Petra Mrázka a zblokoval ji už v prvních centimetrech letu. Prostějovští se tak odhodlali k průniku po druhé straně, kdy je ale sudí nachytali v postavení mimo hru. Následně se Bláha vrátil mezi tři tyče.
     
    57:30
    Ondřej Bláha zůstává na střídačce, Prostějov pokračuje v šesti!
     
    57:30
    Oddechový čas pro hosty.
     
    56:54
    Patrik Miškář se prokličkoval mezi třemi hráči Prostějova, posléze zadovkou poslal do šance Matěje Berana. Ten si najel až celkem blízko k Bláhově brance a kvůli tomu už nedokázal dotlačit kotouč za záda prostějovského gólmana.
     
    56:04
    Pod velkým úhlem zakončil Michal Gago. Adam Beran ale jeho ránu bez obtíží vyrazil.
     
    55:17
    Ondřej Bláha podržel kotouč pro svůj tým před dojíždějícím Lukášem Stehlíkem. Nic mu to ale nebylo platné, neboť Jestřábi poslali puk po úhlopříčce z rohu do rohu a tedy i na zakázané uvolnění.
     
    54:33
    Prostějovští narušili litoměřickou rozehrávku a naopak sami se celkem v poklidu zformovali, aby se mohli vydat k Beranovi. V útočném pásmu ale dlouho bojovali o puk u mantinelu, což ukončili až sudí přerušením hry.
     
    53:43
    Celkem nadějný rozjezd Matěje Nováka vzal za své v mezikruží, kde prostějovský útočník nechal puk za svou hokejkou. Toho využil David Jindra, který neváhal a hned se vydal na opačnou stranu ledové plochy.
     
    52:28
    Rozehrávka Ondřeje Baláže a následně souhra mezi všemi třemi forvardy elitní litoměřické formace tentokrát ke střele nevedla. Naopak Prostějov se dostal k Beranovi a začal mírně zatápět domácím.
     
    51:05
    Ve středu útočného pásma se napřáhl Lukáš Stehlík a tvrdě se pokusil napasovat kotouč do branky. Puk se ale odrazil hned o prvního stojícího hráče v prostějovských barvách. To ovšem neznamenalo, že by akce domácích vzala za své.
     
    50:04
    Hosté v plném počtu.
    50:04 Martin PROCHÁZKA - 4:3
     
    50:04
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Zdá se, že přesilovky budou v tomto utkání velkou zbraní domácího týmu, využívají totiž už třetí! V hloučku hráčů před brankou Bláhy si všiml odražené Urbanovy střely MARTIN PROCHÁZKA a rychle puk poslal za záda prostějovského gólmana. Asistence: Tomáš Urban a Jan Holý.
     
    49:28
    Domácí v plném počtu.
     
    49:27
    Křižnou přihrávku proměnil ve střelu z levého kruhu Martin Procházka. Bláha ale zvládl kotouč vyrazit svými betony.
     
    49:19
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Michal Gago – 2 min., sekání).
     
    48:20
    Po buly ve středním pásmu se Prostějov vrátil do útoku a pokračoval ve svém tažení proti Beranově kleci. Důraznou střelu z pravého kruhu na něj poslal Tomáš Kaut, avšak litoměřický gólman včas tělem reagoval.
     
    47:31
    Další přesilovka umožnila Prostějovu obsadit pozice v útočném pásmu. Toho Jestřábi využili a začali si přihrávat po jeho obvodu. Střela na branku ale mířila jen jedna z hole Petra Mrázka, který navíc poslal kotouč příliš vysoko.
     
    47:28
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Matěj Beran – 2 min., napadení).
     
    47:00
    Z tlačenice před brankou Bláhy vybruslil Daniel Vachutka, který se sám vydal na opačný konec ledové plochy a tvrdou střelou prověřil Berana. Tedy dalo by se tak říct, puk totiž zvedl příliš vysoko.
     
    45:30
    Domácím se po delší době povedlo usadit v útočném pásmu. Zejména zásluhou Lukáše Stehlíka, který rychle vyjel za volným pukem. Ke střele ale jejich snažení nevyšlo.
     
    44:22
    Dominikovi Hrníčkovi se nepodařilo přesně zpracovat přihrávku ze středního pásma. Puk totiž tečoval do ochranné sítě nad Beranovou brankou. Z následného buly se vydali domácí do protiakce.
     
    43:45
    Záhy se do šance dostali domácí. Konkrétně Patrik Miškář, který vystřelil z hranice pravého kruhu. Bláha ale sevřel betony do špičky a díky tomu puk vyrazil.
     
    42:48
    Z pravé strany se do zakončení dostal Michal Janeček. Adam Beran ale zvládl odrazit kotouč svou hokejkou.
     
    41:49
    Lukáš Stehlík se rychle rozjel proti volnému kotouči v rohu kluziště. Zadovkou se ho pokusil dostat do mezikruží před Bláhu, což se sice povedlo, nicméně na holích litoměřických hráčů puk neskončil.
     
    41:19
    Jestřábi se tak drží u vlastní branky a vyčkávají na vhodnou příležitost k rozehrávce.
     
    40:55
    Pokus Davida Bartoše o dotlačení kotouče k levé tyči nekompromisně utnul Adam Beran, který přikryl puk u ledu svou lapačkou.
     
    40:03
    Stadion ihned po vhazování rozjel útočnou situaci po levé straně. Ta ale vzala za své po Miškářově přihrávce za branku na Matěje Berana, jemuž blokoval cestu bránící hráč Prostějova. Jestřábi se díky tomu mohli vydat na opačný konec ledové plochy.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina přinesla neskutečně dramatický spád. To bylo vidět už v samém úvodu, kdy se Prostějov dvěma rychlými góly dostal vedení, které držel takřka po celou dobu. Změnilo se to až v závěru třetiny, kdy domácí nejprve využili přesilovku pět na tři, pak pět na čtyři a sami opět vedli. Ani tento stav ale nebyl konečný, neboť Jestřábi rychle srovnali a před závěrečnou periodou jsou tak šance oboustranně otevřené.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:42
    Hra se nadále soustředí do prostoru před Adamem Beranem. Prostějov se ale nemůže dostat ke střele.
     
    39:11
    Tomáš Jandus ještě v poslední minutě vyrazil do brejku po pravé straně, přičemž z kruhu vypálil na Berana. Litoměřický gólman ale celkem pohotově zareagoval a puk vyrazil.
    38:29 Tomáš KAUT - 3:3
     
    38:29
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov ale rychle reaguje a šance jsou tak na obou stranách opět otevřené! DAVID BARTOŠ se po sérii přihrávek utrhl do brejku a blafákem naprosto přesně umístil kotouč do Beranovy klece. Asistence: Petr Mrázek a Michal Gago.
    37:43 Tomáš URBAN - 3:2
     
    37:43
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřičtí využívají i standardní přesilovku a opět se ujímají vedení! Matěj Beran krásně našel před odkrytým prostorem Bláhovy branky TOMÁŠE URBANA, kterému tak na zlatém podnose naservíroval puk na dorážku k pravé tyči. Asistence: Matěj Beran a Martin Procházka.
    36:47 Jan HOLÝ - 2:2
     
    36:47
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Jen pár vteřin dvojnásobné přesilovky Stadionu a je srovnáno! JAN HOLÝ převzal na modré krátkou přihrávku od Patrika Miškáře a dělovkou nekompromisně rozvlnil síť Bláhovy klece. Asistence: Patrik Miškář a Martin Procházka.
     
    36:36
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jakub Matyáš – 2 min., krosček).
     
    36:31
    Těsná obrana se Prostějovu vyplatila. Po delším obléhání Bláhovy branky dokázal vyhodit puk do bezpečí.
     
    35:20
    Stadion v přesilovce pokračuje v útočném tažení. Od samého počátku si ale pouze přihrává u mantinelu, neboť v případě pokusu o křižnou přihrávku dochází k její bezprostřední blokaci z řad Prostějovských.
     
    35:14
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Lukáš Žálčík – 2 min., hákování).
     
    34:37
    Z mezikruží to zkusil Patrik Miškář. Bláha ale reagoval svými betony, od níž se kotouč odrazil.
     
    33:19
    Jíchovo odražené nahození na branku se ještě pokusil dorazit za Bláhu Peter Jánský. Stál ale zády k němu, což mu na přesnosti nepomohlo. Kotouč se pouze prolétl vedle vzdálenější tyče prostějovské klece.
     
    32:50
    Sílu ve svých rukou ukázal Ondřej Baláž díky své střele od modré. Bláha ale včas vysunul proti puku svou lapačku a po krátké chvilce se tak znovu vhazuje po levé ruce prostějovského gólmana.
     
    32:09
    Josef Podlaha se nedokázal probít přes střední pásmo. Puk se tak dostal na hůl Marka Berky, který rozehrál kališnickou protiakci. I tentokrát se domácí dostali až těsně k Bláhovi, zároveň ale i tentokrát na něj nedokázali vyzrát.
     
    31:10
    Po vhazování se dostal puk k Janu Výtiskovi, který ho ihned posunul doprava k Lukáši Stehlíkovi. Stehlík posléze obloučkovitým nahozením ze středního pásma našel přesně lapačku prostějovského brankáře.
     
    30:48
    Volného kotouče si všiml Matěj Beran, který ihned reagoval a z mezikruží jej poslal na Ondřeje Bláhu. Ten i tentokrát zůstal úspěšný, puk přidržel u svého těla.
     
    29:47
    Od modré vypálil po zemi na Bláhu Lukáš Válek. Prostějovský gólman ale s touto šancí problémy neměl, puk zvládl celkem snadno vyrazit svými betony.
     
    29:22
    Patrik Miškář nahodil od modré kotouč na branku, kde Bláhovi clonil ve výhledu Matěj Beran. Ten byl ale držen pod prostějovskou osobní obranou, kvůli čemuž byla celá akce odsouzena k zániku.
     
    28:31
    Po delší době se na útočnou výpravu vydali i hosté. Obě střely letící na Berana ale Stadion zvládl ustát a následně otočil hru zpět k Bláhovi.
     
    27:37
    Lukáš Stehlík ukázal své rychlé nohy, nicméně přesnost střelby už mu tolik nevyšla. Kotouč mu sjel pod hokejkou, na což rychle reagoval Jakub Konečný, později i Jan Holý, od kterého šla finální střela. Dělovku ale zvládla zblokovat dvojice obránců Prostějova stojící v mezikruží před Bláhou.
     
    26:32
    Nepřesnosti Marka Berky ve snaze o vystřelení využil Tomáš Drtil, který poslal puk do středního pásma. Stadion se ale rychle dokázal vrátit zpět a Bláha musí být velmi na pozoru.
     
    26:04
    Josef Jícha si obkroužil Bláhovu branku a bekhendem z blízkosti se pokusil protlačit kotouč k tyči. Prostějovský gólman si ale tento prostor celkem spolehlivě ohlídal.
     
    25:15
    Jan Výtisk rukou srazil kotouč letící do útočného pásma. Nikoho ze spoluhráčů ale nenašel, první u puku totiž byl Josef Podlaha a Prostějov se mohl vydat k Beranovi.
     
    24:52
    V posledních chvílích to ale jsou hráči Litoměřic, kteří se vehementně snaží o vyrovnání. Přes obranu Prostějova je to ale těžký oříšek.
     
    22:11
    David Jindra si nejprve vybojoval kotouč proti dvěma bránícím hráčům Prostějova, už ale z rohu kluziště nedokázal přesně nahrát nahoru, respektive hosté mu puk vypíchli. Díky tomu se do protiakce odhodlal Josef Podlaha.
    21:29 Petr MRÁZEK - 1:2
     
    21:29
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Netrvalo to dlouho a Prostějov se ujímá vedení! Na modré čáře si vybojoval kotouč PETR MRÁZEK a vydal se s ním blíže k Beranově brance. Posléze vypálil z kruhu a jeho střela naprosto přesně zaplula k levé tyči Beranovy klece. Bez asistence.
     
    20:37
    Domácí v plném počtu.
    20:37 Dominik HRNÍČKO - 1:1
     
    20:37
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Přesilovku Prostějov takřka okamžitě využívá a hned na počátku druhé třetiny se vrací do hry. Rychlou jestřábí souhru dokázal proměnit v gól DOMINIK HRNÍČKO, který převzal Mrázkovu přihrávku z levého kruhu a z první jí umístil za Beranova záda. Asistence: Petr Mrázek a Tomáš Kaut.
     
    20:21
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Procházka – 2 min., krosček).
     
    20:07
    Bezprostředně po buly vyrazili domácí do útoku. Celá jejich akce ale nevyústila v gól, nýbrž k vyloučení Martina Procházky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. Trochu větší tlak si vytvořili hráči hostujícího celku, kteří ho ale nedokázali tak často proměnit ve střelu na branku, natož pak v gólovou akci. V tom naopak byli úspěšnější domácí, díky čemuž vstupují do druhé fáze zápasu s jednobrankovým náskokem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:24
    Domácí se snaží vystrnadit soupeře ven ze třetiny soubojem o puk u mantinelu. A povedlo se, Dominik Soukup zvládl zavézt kotouč do útočného pásma, přestože tam s ním nic závratného nevytvořil.
     
    18:17
    David Jindra krouží napříč celým útočným pásmem a nemůže najít volné místo ke střele. Cloní mu totiž dvojice bránících hráčů v prostějovském dresu, která si od něj drží pouhý metrový odstup.
     
    17:54
    Hosté v plném počtu.
     
    17:03
    Z přetahované o puk ve středním pásmu vyšel vítězně Tomáš Jandus, který si to ihned namířil po pravé straně k Adamu Beranovi. Z kruhu také dokázal vystřelit, avšak litoměřický gólman včas proti puku vytáhl hokejku, se kterou kotouč vyrazil.
     
    15:58
    Prostějovu se hned na počátku svého prvního oslabení povedlo zavézt kotouč až k Adamu Beranovi, odkud se domácí pokoušejí vrátit zpět na opačný konec ledové plochy. Příliš se jim to ale nedaří.
     
    15:54
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Mario Kellner – 2 min., hákování).
     
    14:37
    Po obdržení gólu jsou ale aktivnější hosté, kteří už zvládli vyslat na Berana jednu trochu těžší střelu. S tou si ovšem zvládl litoměřický gólman poradit a z následného vhazování se naopak Stadion dostal do protiútoku.
    13:57 Lukáš STEHLÍK - 1:0
     
    13:57
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Vedení se ale ujímá domácí tým! V pravém kruhu stál připravený LUKÁŠ STEHLÍK, který si najel o kousek dopředu a našel volný prostor nad betonem Ondřeje Bláhy. Asistence: Tomáš Urban.
     
    13:21
    Josef Jícha odclonil od kotouče Petra Mrázka, volného Dominika Hrníčka už ale nikdo z domácích nehlídal. Díky tomu se ten na malou chvíli zmocnil puku.
     
    12:37
    Po delší kombinaci litoměřické první formace napasoval kotouč na branku Patrik Marcel. Těsně před Bláhou stál ještě připravený Matěj Beran na dorážku, leč k té už nedošlo. Gólman Prostějova zůstal ve střehu a polapil včas kotouč.
     
    11:56
    Delší ostřelování Bláhovy branky skončilo po nepřesné střele Ondřeje Baláže od modré. ranou totiž trefil hned prvního prostějovského hráče, od jehož nohou se puk odrazil.
     
    11:00
    Po vítězném buly vyrazil na útočný výlet podél mantinelu Marek Berka. Díky tomu se Litoměřičtí sice drží v prostoru před Bláhou, nemohou se ale odlepit od mantinelu.
     
    10:00
    Na druhé straně se z hranice brankoviště pokusil poslat kotouč mezi tři tyče Dominik Hrníčko. Adam Beran ale včas reagoval a ramenem vyrazil puk do bezpečí.
     
    09:08
    Od modré čáry zkusil své střelecké štěstí Patrik Marcel. Pro Ondřeje Bláhu to ovšem nebyl náročný úkol, puk ihned vyrazil do rohu kluziště.
     
    08:37
    Těžké souboje mezi Kremláčkem a Gagem přinesly nakonec vítězství mladého obránce domácího týmu. Jestřábi se totiž museli stáhnout zpět k brance Bláhy.
     
    08:09
    A byl to Vachutka, který zakončoval z vnitřní hranice pravého kruhu. Adam Beran ale zůstal připraven a puk udržel u těla.
     
    07:08
    Jan Holý sice v první chvíli ochránil kotouč před Michalem Janečkem, jeho nahození do volného prostoru ale našlo pouze hůl Daniela Vachutky a Prostějov tak nadále může pokračovat v útočné hře.
     
    06:12
    Tomáš Jandus si sám nedokázal poradit proti dvojici litoměřických beků. Poslal tak puk na střed, kde stál Matěj Novák. Tomu se následně povedlo vystřelit z otočky, avšak pod velkým úhlem a kotouč tak minul vzdálenější tyč Beranovy svatyně.
     
    05:11
    Lukáš Válek vybojoval v kruhu kotouč a posunul ho mírně doprava na připraveného Jiřího Jebavého. Ten neváhal a po krátkém zpracování vypálil tvrdě, leč nepřesně na branku Ondřeje Bláhy.
     
    03:58
    Rychlý nájezd Lukáše Žálčíka na poslední chvíli v mezikruží zastavil Patrik Miškář, který mu prostrčil hokejku mezi nohama a vypíchl mu kotouč. Nic to ale nemění na tom, že jestřábí tlak na Beranovu klec nenabírá konce.
     
    03:30
    Martin Procházka vybojoval puk v souboji u mantinelu proti René Pieglovi. Litoměřicím ale dalo velké množství práce dostat se před Bláhu.
     
    03:08
    Nepřesný pas Jestřábů uchránil před dojíždějícím Kautem Adam Beran. Vhazuje se tak po jeho levé ruce.
     
    02:21
    Jestřábi se snaží dostat co nejblíže k brance Adama Berana. Mnohokrát si ale vylámali zuby na obraně domácího týmu, díky čemuž zasahoval Beran jen jednou. A příliš práce mu to nedělalo, puk pouze vyrazil svými betony.
     
    01:54
    Druhé zakázané uvolnění domácího týmu v řadě. Tentokrát se jednalo o nepřesné pokračování útočné příležitosti ve středním pásmu.
     
    01:06
    Domácí se zmocnili kotouče a pokusili se s ním rozjet ven z obranné třetiny. V tom ovšem úspěšní nebyli, Prostějov je nejdříve zbrzdil ještě před modrou, definitivní stopku Stadionu vystavil ve středním pásmu a vrátil se k Beranovi.
     
    00:43
    Záhy přišel první zásah litoměřického gólmana. A to po střele z pravého kruhu. Dochází tak k vhazování.
     
    00:05
    Úvodní buly získali hráči Prostějova. S pukem se ihned vydali k vlastní brance, odkud zahájili nájezd proti Beranovi.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Háva – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Válek, Jícha, Jánský – L. Stehlík, Urban, Konečný – Jindra, Soukup, Berka.

    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Drtil, Hrdinka, Matyáš, Piegl, Staněk, Kellner, Hefka – Mrázek, Bartoš (A), Hrníčko – Žálčík (A), T. Kaut (C), Gago – M. Novák, Motloch, T. Jandus – Podlaha, Janeček, Vachutka.

    Rozhodčí: Petružálek, Micka – Kotlík, Špringl.
     
    Předchozí vzájemné klání:

    5. 12. 2020, 15. kolo: LHK Jestřábi Prostějov – HC Stadion Litoměřice 4:3
    Branky a nahrávky:
    22. T. Kaut (Mrázek, Pěnčík), 28. Drtil (T. Kaut), 42. Drtil (Mrázek, Žálčík), 60. Hrníčko (Rudl) – 34. Procházka, 56. M. Beran (Procházka, Miškář), 60. Miškář (Marcel).
    Vyloučení: 3:6. Využití: 1:1. V oslabení: 0:1.
    Střely na branku: 22:33. Vhazování: 39:31.
    Po třetinách: 0:0, 2:1, 2:2.

    Sestava Prostějova: Bláha – Matyáš, Pěnčík, Drtil, Piegl, Staněk, Rudl – Mrázek, Bartoš, Vachutka – Motloch, T. Kaut, Hrníčko – Žálčík, Chlán, T. Jandus – Janeček, M. Novák, Podlaha.

    Sestava Litoměřic: Tomáš Král – Výtisk, Sedlák, Háva, Jebavý, Černohorský, Marcel, J. Holý – P. Svoboda, Hašek, Miškář – Stehlík, Bernat, Moravec – Jícha, Procházka, Berka – Jánský, M. Beran, Soukup.
     
    Bodovým lídrem Prostějova je Petr Mrázek se shodnou bilancí dvaceti gólů a dvaceti asistencí. V rámci celé ligy je na třetím místě, hned za litoměřickou dvojicí Beran – Miškář. Více nahrávek než Mrázek má ovšem David Bartoš, jemuž se povedlo přihrát na 22 gólů. Své bodové konto pak doplnil sedmi trefami. Výhradní roli v jestřábí svatyni zaujmul Ondřej Bláha, který odchytal 29 utkání s úspěšností 90,34 %. Pouze třikrát přepustil své místo Adamu Wolfovi, jehož úspěšnost se vyhoupla na 84,93 %.
     
    Z hlediska produktivity se Stadion může spolehnout zejména na dvojici Beran – Miškář. Matěj Beran je už notnou dobu na čele tabulky produktivity celé Chance ligy. Momentálně má na svém kontě 46 kanadských bodů rozdělených mezi patnáct gólů a 31 nahrávek. Patrik Miškář je hned druhý, a to jak v litoměřickém bodování, tak i ligovém bodování. K tomu mu stačilo devatenáct tref a 24 asistencí. Jasnou gólmanskou jedničkou Litoměřic je Tomáš Král, který odchytal 27 klání s úspěšností 89,81 %. Záda mu kryje Adam Beran se sedmi zápasy a úspěšností 89,41 %.
     
    Prostějov se dlouho držel na vítězné vlně. Díky tomu se držel kolem desátého místa, což platí i v současné době. Přestože v posledních třech zápasech nedosáhl ani na bod, neboť podlehl Přerovu, Vsetínu a Havířovu. Nyní jim patří jedenácté místo se ziskem 47 bodu. Play-off už mají téměř jisté, na třináctý Frýdek-Místek totiž mají náskok osmi bodů. K jistotě tak Jestřábům tak chybí pouhý bod, případně jakákoliv bodová ztráta rysů.
     
    Litoměřičtí se v aktuální sezóně pozvolna zvedali, až si nakonec v posledním klání s Frýdkem-Místkem definitivně pojistili postup do předkola play-off. Stále ale mají určitou šanci na přímý postup do čtvrtfinále, přestože ta už je spíše v teoretických rovinách, neboť ze sedmého místa hledí Stadion na čtvrté Vrchlabí s odstupem šesti bodů a před sebou má ještě Třebíč a Porubu. Kališníky v únorových kláních zdobila velká forma. Ze šesti zápasů ztratili jen jediný, a to v Jihlavě. Dukle ovšem podlehli vysoko 0:6. Za to porazit zvládli Kolín, Slavii, Porubu, opět Slavii a Frýdek-Místek.
     
    Zdravím vás u 32. kola hokejové Chance ligy u duelů týmů, které bojují o play-off. Zatímco domácí HC Stadion Litoměřice má ještě šanci na postup mezi nejlepší čtyřku, hostující LHK Jestřábi Prostějov potřebuje k jistotě play-off alespoň dva body, případně ztrátu Frýdku-Místku. V jednom z posledních zápasů v základní části tak bude zcela jistě o co hrát. Přeji příjemné počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 14. L. Stehlík (Urban), 37. J. Holý (Miškář, Procházka), 38. Urban (M. Beran, Procházka), 51. Procházka (Urban, J. Holý) – 21. Hrníčko (Mrázek, T. Kaut), 22. Mrázek, 39. Bartoš (Mrázek, Gago)


    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Háva – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Válek, Jícha, Jánský – L. Stehlík, Urban, Konečný – Jindra, Soukup, Berka.
    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Drtil, Hrdinka, Matyáš, Piegl, Staněk, Kellner, Hefka – Mrázek, Bartoš (A), Hrníčko – Žálčík (A), T. Kaut (C), Gago – M. Novák, Motloch, T. Jandus – Podlaha, Janeček, Vachutka.

    Rozhodčí: Petružálek, Micka – Kotlík, Špringl
    thejrc.org