Přerov – Kadaň 3:1 (kon.) | Vrchlabí – Šumperk 4:2 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 4:3 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 4:3 (2:0 po s.n.) | Vsetín – Ústí n/L 1:0 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 3:2 (kon.)
Kolín – Jihlava 2:8 (kon.) | Kladno – Sokolov 5:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:3 (1:0, 2:3, 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 03.03.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:04 Martin PROCHÁZKA - 4:3
     
    50:04
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Zdá se, že přesilovky budou v tomto utkání velkou zbraní domácího týmu, využívají totiž už třetí! V hloučku hráčů před brankou Bláhy si všiml odražené Urbanovy střely MARTIN PROCHÁZKA a rychle puk poslal za záda prostějovského gólmana. Asistence: Tomáš Urban a Jan Holý.
    38:29 Tomáš KAUT - 3:3
     
    38:29
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov ale rychle reaguje a šance jsou tak na obou stranách opět otevřené! DAVID BARTOŠ se po sérii přihrávek utrhl do brejku a blafákem naprosto přesně umístil kotouč do Beranovy klece. Asistence: Petr Mrázek a Michal Gago.
    37:43 Tomáš URBAN - 3:2
     
    37:43
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřičtí využívají i standardní přesilovku a opět se ujímají vedení! Matěj Beran krásně našel před odkrytým prostorem Bláhovy branky TOMÁŠE URBANA, kterému tak na zlatém podnose naservíroval puk na dorážku k pravé tyči. Asistence: Matěj Beran a Martin Procházka.
    36:47 Jan HOLÝ - 2:2
     
    36:47
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Jen pár vteřin dvojnásobné přesilovky Stadionu a je srovnáno! JAN HOLÝ převzal na modré krátkou přihrávku od Patrika Miškáře a dělovkou nekompromisně rozvlnil síť Bláhovy klece. Asistence: Patrik Miškář a Martin Procházka.
    21:29 Petr MRÁZEK - 1:2
     
    21:29
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Netrvalo to dlouho a Prostějov se ujímá vedení! Na modré čáře si vybojoval kotouč PETR MRÁZEK a vydal se s ním blíže k Beranově brance. Posléze vypálil z kruhu a jeho střela naprosto přesně zaplula k levé tyči Beranovy klece. Bez asistence.
    20:37 Dominik HRNÍČKO - 1:1
     
    20:37
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Přesilovku Prostějov takřka okamžitě využívá a hned na počátku druhé třetiny se vrací do hry. Rychlou jestřábí souhru dokázal proměnit v gól DOMINIK HRNÍČKO, který převzal Mrázkovu přihrávku z levého kruhu a z první jí umístil za Beranova záda. Asistence: Petr Mrázek a Tomáš Kaut.
    13:57 Lukáš STEHLÍK - 1:0
     
    13:57
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Vedení se ale ujímá domácí tým! V pravém kruhu stál připravený LUKÁŠ STEHLÍK, který si najel o kousek dopředu a našel volný prostor nad betonem Ondřeje Bláhy. Asistence: Tomáš Urban.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 14. L. Stehlík (Urban), 37. J. Holý (Miškář, Procházka), 38. Urban (M. Beran, Procházka), 51. Procházka (Urban, J. Holý) – 21. Hrníčko (Mrázek, T. Kaut), 22. Mrázek, 39. Bartoš (Mrázek, Gago)


    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Háva – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Válek, Jícha, Jánský – L. Stehlík, Urban, Konečný – Jindra, Soukup, Berka.
    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Drtil, Hrdinka, Matyáš, Piegl, Staněk, Kellner, Hefka – Mrázek, Bartoš (A), Hrníčko – Žálčík (A), T. Kaut (C), Gago – M. Novák, Motloch, T. Jandus – Podlaha, Janeček, Vachutka.

    Rozhodčí: Petružálek, Micka – Kotlík, Špringl
    thejrc.org