Přerov – Kadaň 3:1 (kon.) | Vrchlabí – Šumperk 4:2 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 4:3 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 4:3 (2:0 po s.n.) | Vsetín – Ústí n/L 1:0 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 3:2 (kon.)
Kolín – Jihlava 2:8 (kon.) | Kladno – Sokolov 5:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
SK Trhači Kadaň
Středa 03.03.2021, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Jakub SVOBODA - 3:1
     
    59:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak dnes se Zubři o výsledek posledních vteřin strachovat nemusí! JAKUB SVOBODA trefuje prázdnou branku Kadaně a rozhoduje o dnešním vítězi. Asistence: M. Zbořil, D. Hejcman.
    40:57 Jan SÜSS - 2:1
     
    40:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jak se Zubři trápili po minulé dvě třetiny, teď předvedli přesný opak, tedy velmi jednoduchou akci se sladkým závěrem! Skvělou práci odvedl Hejcman, který obranou soupeře projel jako nůž máslem a vystřelil na Běhulův beton, odkud puk zamířil na hokejku JANA SÜSSE! Ten si dorážkou do prázdné klece připisuje druhou branku večera! Asistence: D. Hejcman, J. Svoboda.
    37:39 Jan SÜSS - 1:1
     
    37:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Fanoušci MEO se po mizérii konečně dočkali! Jakub Svoboda střílel od modré a jeho střelu se povedlo do tyče a následně za brankovou čáru protečovat JANU SÜSSOVI! Asistence: J. Svoboda, J. Dluhoš.
    13:04 Jakub VESELÝ - 0:1
     
    13:04
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Zubři zavrhli několik možností jít do vedení, a tak na začátku 14. minuty otevírá gólový účet Kadaň! Na modré čáře nahodil puk do skrumáže Homer, odkud se odrazil přímo do strany na hokejku JAKUBA VESELÉHO, jenž měl dostatek času ke střele do odkryté branky! Asistence: D. Homer, P. Horáček.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 38. Süss (Jakub Svoboda, Dluhoš), 41. Süss (Hejcman, Jakub Svoboda), 60. Jakub Svoboda (Zbořil, Hejcman) – 14. Veselý (Homer, Horáček)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – Forman, Dluhoš, Zbořil (A), Krisl (C), Mlčák, Kubeš, Dřímal – T. Doležal, Pšurný (A), Dostálek – Jakub Svoboda, Hejcman, Süss – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Štefka – Goiš, Indrák, Dobša.
    SK Trhači Kadaň: R. Běhula (Hanuljak) – Havlín, Seemann, Kottek (A), Trefný (C), Naar, Horáček, Delmarche – T. Koblížek, Jan Svoboda, Houška – M. Zabloudil, Morong, Chlouba – Veselý, Matyáš Svoboda (A), Homer – Adámek, L. Koblížek, Hradecký.

    Rozhodčí: Cabák, Vrba – Blažek, Hranoš
    thejrc.org