Pittsburgh – Philadelphia 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 4:1 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:1 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 1:2 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 3:2 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 5:2 (kon.)
Nashville – Carolina 2:4 (kon.) | Dallas – Tampa 0:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
2:4 (0:2, 0:1, 2:1)
Carolina Hurricanes
Středa 03.03.2021, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Je rozhodnuto? Andrej Svečnikov si o mantinel hodil puk podél Josiho, který následně soka zastavil nedovoleným způsobem a míří na trestnou lavici. Vyrovnat v oslabení bude pro Predátory hodně těžkým oříškem.
     
    44:46
    Výsledkem tlaku Nashvillu je faul obránce Bretta Pesceho. Šestadvacetiletý americký bek hákováním zabránil ve střele Ducheneovi.
     
    38:36
    Warren Foegele se od pravého mantinelu natlačil až před bránu, avšak forhendovým zakončením nevyzrál na Rinneho. Kanadský útočník byl při střele zahákován Fabbrem, hosté si tak zahrají druhou přesilovku.
     
    19:38
    Nino Niederreiter je potrestán za přílišné zdržování hry před vhazováním. Rozhodčí posoudili situaci jako nesportovní chování, Švýcar sedí na lavici hanby dnes podruhé.
     
    16:07
    Martin Nečas vybojoval pro Carolinu premiérovou početní převahu v utkání. Zatlačil na Danteho Fabbra, který pod tlakem vyhodil puk mimo hrací plochu bez doteku plexiskla.
     
    11:24
    Mimo dění hry se do sebe pustili Mathieu Olivier a Cédric Paquette. Domácí hokejista povalil soupeře na led. V minisouboji vyhrál, ale trest mají oba stejný. Dvě minuty za hrubost.
     
    05:15
    První přesilovou hru si zahrají domácí hráči. Nino Niederreiter je trestán za prohřešek v útočném pásmu, když nedovoleně atakoval rozehrávajícího brankáře.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 46. Järnkrok (Cousins, Ekholm), 49. Ekholm (Fabbro, Haula) – 13. Aho (Nečas), 17. Trocheck (D. Hamilton, J. Staal), 25. Lorentz (Martinook, Paquette), 60. Aho (J. Staal, Slavin)


    Nashville Predators: Saros (21. Rinne) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Benning, Harpur – Tolvanen, Mikael Granlund, F. Forsberg – Grimaldi, Duchene, Järnkrok – Arvidsson, Haula, Cousins – Olivier, Sissons, Jeannot.
    Carolina Hurricanes: Reimer (Nedeljkovic) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bean, H. Fleury – B. McGinn, Aho, Niederreiter – Fast, Trocheck, Svečnikov – Nečas, J. Staal (C), Foegele – Martinook (A), Lorentz, Paquette.

    Rozhodčí: South, Dwyer – Baker, Suchánek
    thejrc.org