Pittsburgh – Philadelphia 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 4:1 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:1 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 1:2 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 3:2 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 5:2 (kon.)
Nashville – Carolina 2:4 (kon.) | Dallas – Tampa 0:2 (kon.)
konec
New York Rangers
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
Buffalo Sabres
Středa 03.03.2021, 01:08 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:21 Tobias RIEDER - 3:2
     
    36:21
    Sabres právě vstřelili branku!
    Stoupající tlak Jezdci nakonec neustáli. Jejich soupeři si vyměnili puk mezi modrou čárou a pravým kruhem, odkud přes skrumáž vypálil TOBIAS RIEDER. Igor Šesťorkin toho před sebou moc neviděl, takže měl minimální šanci kontaktnímu gólu zabránit. Asistence: Rasmus Ristolainen a Rasmus Dahlin.
    29:32 Chris KREIDER - 3:1
     
    29:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    V polovině zápasu Rangers odskakují na rozdíl dvou tref! CHRIS KREIDER se rozjel po levém křídle na vrcholek kruhu, odkud střelou skrytou za obráncem vstřelil desátý gól v sezoně. Tohle zaokrouhlení se mu Carter Hutton sice snažil překazit, ale lapačkou máchl naprázdno. Asistence: Ryan Lindgren a Adam Fox.
    02:36 Alexis LAFRENIERE - 2:1
     
    02:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Střelecké představení pokračuje! Autor první branky Pavel Bučněvič to zkusil individuálně, potáhl si puk do strany a vyčkávací taktikou položil Huttona na led. Následně nasměroval puk do poloprázdné branky, kde trefil na čáře stojícího spoluhráče. Tím byl ALEXIS LAFRENIERE, od něhož se kotouč šťastně odrazil do sítě. Newyorčané si tak vzali ztracené vedení zpět. Asistence: Pavel Bučněvič.
    00:55 Sam REINHART - 1:1
     
    00:55
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jenže ve vedení Jezdci dlouho nevydrželi! Ještě v první minutě zápasu stihl vyrovnat SAM REINHART, který po bekhendové přihrávce Olofssona skóroval stejně jako předtím soupeř z bezprostřední blízkosti. Asistence: Victor Olofsson a Jack Eichel.
    00:28 Pavel BUČNĚVIČ - 1:0
     
    00:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté se v Madison Square Garden ani nestačili rozkoukat a už po 28 vteřinách prohrávají! Mika Zibanejad geniální přihrávkou z vlastního pásma nastartoval PAVLA BUČNĚVIČE, ten ukázal vracejícímu se Dahlinovi záda a tváří v tvář si poradil i s Huttonem. Asistence: Mika Zibanejad a Adam Fox.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 1. Bučněvič (Zibanejad), 3. Lafreniere (Bučněvič), 30. Kreider (R. Lindgren, Fox) – 1. S. Reinhart (Olofsson, Eichel), 37. Rieder (Ristolainen, Dahlin)


    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – Fox, R. Lindgren, Br. Smith, K'A. Miller, Hájek, J. Johnson – Bučněvič, Zibanejad (A), Lafreniere – Blackwell, R. Strome, Kreider (A) – J. Gauthier, Chytil, Rooney – Di Giuseppe, B. Howden, Lemieux.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (J. Johansson) – C. Miller, Dahlin, Ristolainen (A), Bryson, Montour, Jokiharju – S. Reinhart, Eichel (C), Olofsson – Okposo (A), E. Staal, Hall – Cozens, Eakin, Rieder – Sheahan, Lazar, Skinner.

    Rozhodčí: Kozari, Lee – Marquis, Nagy

    Diváci: 1 800
    thejrc.org