Ufa – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Spartak Moskva 1:0 (po pr.) | Jaroslavl – Jokerit 1:0 (kon.)
Kazaň – N.Novgorod 2:1 (po pr.)
konec
Salavat Julajev Ufa
1:3 (1:1, 0:1, 0:1) Stav série: 0:1
Traktor Čeljabinsk
Středa 03.03.2021, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • Play-off KHL • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:23:55)
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Will (CLJ) náhradní gólman

    Tomáš Hyka (CLJ) 0+1, 3 střely na branku, 2 TM, 1 hit, čas na ledě – 18:51.

    Lukáš Sedlák (CLJ) 0+0, 2 střely na branku, 8/16 vyhraných vhazování, 5 hitů, čas na ledě – 20:29.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 39 – 29
    Trestné minuty: 8 – 4
    Vhazování 26 – 22
    Zblokované střely: 12 – 7
    Hity: 18 – 19
     
    Dnešní utkání sledovalo 6318 diváků.
     
    Je konec, první výhru v sérii si připisuje hostující Čeljabinsk! Ten přidal v poslední třetině ještě jednu branku, když se po rychlé akci trefil Vjačeslav Osnovin. Ten měl i trochu štěstí, jelikož Dmitrij Kugryšev si srazil kotouč do protipohybu brankáře. Kdekdo nejspíše čekal, že v posledních minutách bude sílit tlak domácího celku, jenže opak byl pravdou. Nic moc nebezpečného se nestalo, navíc se dvě minuty před koncem nechal úplně zbytečně vyloučit Pjotr Chochrjakov. Hra bez gólmana tedy nebyla možná, a tak Ufa na domácím ledě padla 1:3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Pjotr Chochrjakov je na ledě!
     
    59:20
    Domácí hokejisté se ještě snaží s výsledkem něco udělat, přestože hrají v oslabení. Museli však jít do soubojů v útočném pásmu, kde nakonec o puk přišli.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání.
     
    58:45
    Hosté se však i nadále drží v pásmu a Denis Bodrov šikovně nahazoval puk na branku. Sedlák se snažil tečovat kotouč, ale Juha Metsola zasáhl betonem.
     
    58:09
    Tady je nejspíše rozhodnuto, jelikož domácí se budou nejspíše dvě minuty bránit! Lukáš Sedlák měl dobrou možnost, ale sám před gólmanem uspět nedokázal.
     
    57:49
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Pjotr Chochrjakov – 2 min., sekání).
     
    57:19
    Ufa se nemůže za žádnou cenu dostat do tlaku v útočném pásmu. Brzy se dá očekávat odvolání gólmana, jiná možnost domácím asi brzy nezbyde.
     
    56:24
    Alexandr Tridčikov si všiml, že kotouč se už odklouzal od souboje u mantinelu, ale při své snaze ho vyvézt upadl. Přesto puk nakonec pásmo opustil.
     
    55:43
    Jenže ta netrvala moc dlouho a vše směřuje k výhře Čeljabinsku. Zisk prvního bodu v sérii je rozhodně důležitý, ale ještě není ani náhodou rozhodující.
     
    55:02
    Philip Larsen zatím v dnešním utkání tolik vidět není. Nyní však dlouhou přihrávkou zařídil svému týmu alespoň zisk útočného pásma a kombinace.
     
    54:24
    Vjačeslav Osnovin se nechal obrat jako poslední hráč hostí o puk a domácí útočník se hnal do šance! Osnovin ale svou chybu napravil a soupeře rozhodil.
     
    53:48
    Hráči v zelenomodrých dresech se snaží vybojovat si nějakou zajímavější pozici ke střele. Sakari Manninen měl z ničeho nic gólovku, ale gólman hostí zvládl zasáhnout betonem!
     
    53:27
    Nyní však Salavat vybojoval alespoň vhazování v útočném pásmu. Ivan Fedotov totiž musel zasahoval proti střeleckému pokusu Michaila Naumenkova.
     
    53:06
    A do konce zápasu nám chybí posledních sedm minut! Domácí hokejisté nadále prohrávají o dvě branky a na nějaké zdramatizování zápasu to nevypadá.
     
    52:31
    Vitalij Kravcov nyní odvedl dobrou práci v útočném pásmu, kde získal kotouč do své moci. Hra je nyní ale přerušena a následuje poslední komerční pauza.
     
    51:56
    Alexej Byvalcev to chtěl z levé strany zkusit individuálně, ale nebyl úspěšný. jeho klička byla hodně čitelná, a tak se o něj postaral první soupeř před ním.
     
    51:19
    Denis Bodrov si poradil o své branky, kde se ocitl úplně sám. Stihl však natáhnout svou hokejku, kterou zamezil přihrávce do velké možnosti Ufy.
     
    50:45
    Pavel Koledov jen nahodil puk o zadní mantinel, ale Daniil Iljin byl za hosty u puku první. Kotouč se navíc následně odrazil až za branku domácího celku.
     
    50:03
    Domácím se povedlo vybojovat puk v útočném pásmu a po krátké kombinace přišla střela Birjukova od modré. Ivan Fedotov sklapl betony včas.
     
    49:31
    Nick Bailen dostal nabito na modrou a vyslal dobrou ránu na zadní tyč. Juha Metsola však měl celkem slušný výhled, a tak schoval puk do lapačky.
     
    48:50
    Po komerční přestávce se už zase hraje a domácí mají posledních jedenáct minut na to, aby vstřelili alespoň dvě branky. Podaří se jim to? To brzy zjistíme!
     
    48:09
    Komerční přestávka.
     
    47:47
    Ne, domácí hokejisté jsou zatím hodně daleko od branky hostujícího celku a nemohou se k ní zatím přiblížit... Takhle se Ufa do nějaké šance ani nedostane.
     
    47:10
    Střely na branku: 30 – 21!
     
    46:32
    A stejná situace se navíc o několik sekund později opakuje. Grigorij Panin musel přidat na svých bruslích, avšak u kotouče byl o chvilku dříve než soupeř.
     
    45:59
    Domácí to zkusili dlouhou přihrávkou na útočnou modrou, jenže až tam se kotouč nedostal. Ufa však má celkem záhy možnost na založení nové akce.
     
    45:16
    Pavel Koledov musel dojet pro puk až do svého obranného pásma, kam ho hosté vyhodili. Navíc se nemohl pískat icing, jelikož puk se zastavil před čárou.
     
    44:53
    Stejný obránce to zkusil dalekou přihrávkou na Vjačeslava Osnovina, jenže ten se nedokázal k puku přiblížit. Je z toho zakázané uvolnění pro Traktor.
     
    44:31
    Denis Bodrov vyzkoušel pozornost gólmana z levého kruhu střelou na zadní tyč. Tam se však stihla objevit lapačka domácího gólmana, který hru přerušil.
    43:49 Vjačeslav OSNOVIN - 1:3
     
    43:49
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A tady se právě možná rozhodlo, hosté totiž vedou už o dvě branky! Tomáš Hyka posunul kotouč na VJAČESLAVA OSNOVINA, jehož pomalou střelu bekhendem si do branky srazil Dmitrij Kugryšev! Asistence: Tomáš Hyka.
     
    42:36
    Ruslan Karlin čekal na přihrávku na vrcholku levého kruhu, kam mu chtěl spoluhráč poslat přihrávku. Ta však nebyla úplně přesná, velká škoda.
     
    41:55
    Domácí hokejisté se ženou za vyrovnáním, ale trochu jim to vázne ve finální fázi. Čeljabinsk naopak ukazuje skvělou práci v obranném pásmu...
     
    41:07
    Sakari Manninen se dostal ke střele ze zajímavé pozice, avšak jeho pokus nakonec nemířil mezi tři tyče. Ivan Fedotov jinak dnes ale drží svůj celek.
     
    40:29
    A už se nám rozjela i poslední třetina dnešního utkání, dokáže domácí celek srovnat? Právě Ufa byla favoritem zápasu, nyní však branku ztrácí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 28 – 18
    Trestné minuty: 6 – 4
    Vhazování 18 – 15
    Zblokované střely: 10 – 3
    Hity: 12 – 12
     
    Již jsou za námi dvě třetiny dnešního utkání, po kterých budou spokojenější hokejisté Čeljabinsku, kteří vedou o jednu branku. Právě jediný gól jsme viděli v druhé periodě. Daniil Iljin nadvakrát dostal puk do branky. Hned dvakrát jsme viděli video při tomto gólu, ale branka hostů byla dvakrát uznána.

    Další třetina začne přibližně v 16:45.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:34
    Již jen několik sekund nám chybí do konce prostřední části a vypadá to, že Čeljabinsk půjde do poslední periody s jednobrankovým náskokem, bude to stačit?
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:27
    Domácí hokejisté se drží v útočném pásmu, ovšem nemohou se dostat do vyložené šance. Defenziva Čeljabinsku letos působí velmi dobrým dojmem.
     
    37:59
    Velké šanci se tak hosté ubránili a nadále vedou o jednu branku. Zatím jsou blíže prvnímu vítězství v sérii, ale do konce utkání nám zbývá spousta času.
     
    37:15
    Grigorij Panin se objevil v ideální pozici, když ho mezi kruhy našel spoluhráč z rohu hřiště. Dlouho však váhal se střelou, kterou napálil beton.
     
    36:53
    Sakari Manninen je na ledě!
     
    36:22
    Ten nakonec musel jednou nebo dvakrát zasahovat, ale zvládl to bez větších problémů. Poté se puk navíc dostal kousek za obrannou modrou Ufy.
     
    35:46
    Zatím to tak nevypadá, jelikož Traktor má velké problémy s usazením v pásmu. Nyní se mu to však povedlo, a tak hosté obstřelují Metsolu v brance.
     
    35:10
    Hosté hrají dnes již třetí přesilovou hru v utkání a na ledě je formace s dvěma českými krajánky. Bude Čeljabinsk v přesilovce konečně úspěšný?
     
    34:53
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Sakari Manninen – 2 min., podrážení).
     
    34:12
    Ufa aktivně napadala soupeře v útočném pásmu, avšak neuspěla, a tak mohli dopředu hosté. Ti však ztratili kotouč u mantinelu při osobních soubojích.
     
    33:53
    Vjačeslav Soloduchin to zkusil střelou od levého mantinelu, ale gólman hostujícího celku měl skvělý výhled. Proto čapl kotouč do lapačky jako malinu.
     
    33:04
    Jeden z domácích to zkoušel bekhendem podobně jako jeho spoluhráč v první třetině, jenže tentokrát si Ivan Fedotov bližší tyčku utěsnil naprosto pevně.
     
    32:50
    Tomáš Hyka je na ledě!
     
    32:11
    Od té slušné šance se však Čeljabinsk brání bez větších problémů. Už dvakrát vyhodil přes všechny čáry, takže obranná čtyřka stihla bez potíží vystřídat.
     
    31:20
    Markus Granlund vyšťoural kotouč pod jedním z hráčů hostů a vytvořil si rázem ideální možnost, Ivan Fedotov však zachránil svůj tým betonem.
     
    30:50
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Tomáš Hyka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:11
    Ufa se snaží co nejdříve smazat jednobrankové manko, byla v druhé periodě rozhodně lepším týmem. Jenže na to se nehraje a domácí prohrávají.
     
    29:45
    Trenér domácího celku evidentně nebyl spokojený s verdiktem rozhodčích, ale ti svůj názor měnit nebudou. Hostující se tak dostali podruhé v zápase do vedení.
     
    29:07
    Jenže branka platí i nadále!
     
    29:07
    V akci je ale znovu video! Tentokrát se jedná o výzvu domácího trenéra!
     
    29:07
    Gól platí!
     
    29:07
    No, ještě to bude nejspíše chvilku trvat... Vjačeslav Osnovin nejspíše trefil gólmana někde na hranici brankoviště, K tomu byl ale v souboji se soupeřem...
     
    29:07
    Zkoumá se ale ještě video!
    29:07 Daniil ILJIN - 1:2
     
    29:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor sice musel rozjet akci až ze svého obranného pásma, ale ta končí gólem! DANIIL ILJIN sice se svou první střelou neuspěl, ale kotouč se od něj poté odrazil do branky! Asistence: Pontus Åberg a Vjačeslav Osnovin.
     
    28:47
    Sergej Kalinin se snažil nadělat soupeřům problémy v jejich obraném pásmu a vlastně se mu to povedlo.
     
    28:09
    Komerční přestávka.
     
    27:58
    Už se ale hraje skoro čtyři minuty bez přerušení, a tak má hra hodně slušný spád. Jevgenij Birjukov vypálil od modré, ovšem Ivan Fedotov kotouč udržel.
     
    27:16
    Už to vypadalo, že se Čeljabinsk připomene také v útočném pásmu, ale lehká střela nakonec nemířila ani mezi tři tyče... Víceméně se hosté jen brání.
     
    26:45
    Denis Bodrov byl u odraženého puku jako první a udělal to nejlepší, co mohl. Vzal ho na bekhend a poslal ho do bezpečí útočného pásma, mohl vystřídat.
     
    26:02
    Vitalij Kravcov se snažil zasprintovat za kotoučem u mantinelu, ale nebyl úspěšný a v osobním souboji odpadl. Domácí hráči mají nyní obrovský tlak.
     
    25:22
    Traktor se musel zase bránit, ale měl to tentokrát celkem lehké, jelikož domácí si dali velmi nepřesný pas. Hostům se však znovu nepovedl přechod...
     
    24:46
    Po delší době se dostali do útočného pásma také hostující hokejisté, kteří však nevystřelili ani na branku. Juha Metsola moc práce v druhé periodě neměl.
     
    24:07
    Hokejisté v zelenomodrých dresech se snaží svírat svého soupeře v pásmu a celkem se jim to daří. Hra je ale přerušena z důvodu posunuté branky za Fedotovem.
     
    23:41
    Hostující gólman musel přispěchat s dalším zákrokem a je vytíženějším gólmanem než jeho sok. To je každopádně vidět i na statistice střelby.
     
    23:04
    Ani třetí početní výhoda dnešního utkání tak neskončila nějakým úspěchem. Nadále jsme tedy viděli dvě branky, které padly v rozmezí minuty.
     
    22:33
    Roman Manuchov je na ledě!
     
    21:49
    Sakari Manninen si nakonec sjel na vrcholek levého kruhu, odkud vyslal slušnou střelu. Ivan Fedotov však dobře viděl a vyrazil jeho pokus vyrážečkou.
     
    21:17
    Čeljabinsku se podařilo dostat kotouč do středního pásma, ale obranná čtyřka nestihla vystřídat. Ufa se tak může znovu usadit v pásmu a kombinovat.
     
    20:58
    Tak už se nám hraje i druhá perioda dnešního utkání! Domácí hokejisté mají k dispozici klasickou přesilovou hru, budou při ní úspěšnější než soupeři?
     
    20:33
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Roman Manuchov – 2 min., podrážení).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 8 – 7
    Trestné minuty: 4 – 0
    Vhazování 12 – 7
    Zblokované střely: 7 – 0
    Hity: 5 – 6
     
    Je za námi první třetina dnešního duelu, ve které jsme se dočkali dvou branek. Jako první šli do vedení hosté. Vitalij Kravcov si jako první dojel pro odražený puk a trochu překvapivě procedil puk mezi rukou a tělem gólmana. Vedení hostů ale netrvalo ani minutu. Poté si totiž do útočného pásma sjel Vladislav Kartajev a bekhendem překonal Fedotova na přední tyč. Následovaly dvě přesilové hry Traktoru, které byly nebezpečné, ale skóre se už neměnilo.

    Další třetina začne přibližně v 15:53.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Markus Granlund je na ledě!
     
    19:16
    Hosté se nadále drží v pásmu a mají tlak, domácí čtyřka už působí celkem unaveně. Čeljabinsk však nedokázal vyslat žádnou z nebezpečných střel.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny.
     
    18:37
    Nick Bailen poslal kotouč podél mantinelu, ale neudělal to zrovna ideálně. Přesto se hostující hokejisté ještě udrželi v útočné třetině a mohou kombinovat.
     
    18:14
    Lawrence Pilut měl spoustu prostoru v dobré pozici kousek za kruhy. Následně vyslal slušnou ránu, ovšem Juha Metsola zasáhl lapačkou.
     
    17:48
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Markus Granlund – 2 min., podrážení).
     
    17:48
    Hostujícím hokejistům se tentokrát nepovedla rozehrávka, a tak kotouč skončil až na zakázaném uvolnění, domácí získali vhazování v útočné třetině.
     
    17:12
    Domácí hokejisté museli rozjet další akci od své branky a během několika sekund se dostali ke střele. Tu měl na starosti Rodion Amirov, jehož pokus Ivan Fedotov bez větších potíží schoval pod lapačku.
     
    16:31
    Traktoru byl signalizovaný ofsajd, a tak musel vyklidit pásmo i skončit s napadáním. Na druhé straně se ani domácím nepovedlo přejít správně přes modrou.
     
    15:54
    Druhá útočná formace hostujícího celku nyní nebyla ani trochu spokojená s přerušením hry a její útočníci se hodně divili. Nevěděli, že puk se dostal mimo led.
     
    15:19
    Nick Bailen poté vyslal ještě jednu ránu, se kterou měl domácí gólman trochu potíže. Kotouč sice vyrazil jen před sebe, poté po něm ale skočil a schoval ho.
     
    15:02
    Druhá útočná formace Traktoru se dostala do útočného pásma a viděli jsme tvrdé nahození od modré. Juha Metsola toho moc neviděl, přesto ránu vyrazil.
     
    14:27
    Salavat zahrál kotouč jen na zakázané uvolnění, ovšem nakonec ho to nemuselo nijak trápit. Následně totiž vyhrál vhazování a mohl kompletně vystřídat.
     
    13:55
    Jenže akce Čeljabinsku skončila už ve středním pásmu, jelikož Ufa si velmi dobře pohlídala modrou. Následně však touš odevzdala a hosté mohou zase dopředu.
     
    13:12
    Denis Bodrov si podržel puk za brankou a počkal, než oba týmy vystřídají. To se již stalo, a tak dopředu míří hokejisté hostujícího týmu rychlými pasy.
     
    12:38
    Vitalij Kravcov skvěle zabojoval o puk v útočném pásmu, kterého se soupeř zbavil jen nahozením podél mantinelu. Lukáš Sedlák poté hledal někoho před brankou, ale nikdo ze spoluhráčů nedokázal tečovat.
     
    11:56
    Oba centři byli při vhazování napomínáni, ani jednomu se to moc nelíbilo. Nakonec se však buly zvládla, a tak ani jeden z týmů nemusel do čtyř...
     
    11:34
    Komerční přestávka.
     
    10:55
    Zatím se hraje hodně svižný hokej, který musí diváky bavit. Dočkali jsme se také dvou branek. Snad se ještě dočkáme nějakého zásahu v první periodě.
     
    10:26
    Grigorij Panin je na ledě!
     
    09:53
    Tohle už však závar byl! Po střele Nicka Bailena zůstal kotouč někde pod gólmanem, který ho neměl pod kontrolou. Následovalo několik dorážek, ale kotouč se nedostal za čáru.
     
    09:20
    Nick Bailen si sjel na vrcholek levého kruhu, kam na něj také mířila přihrávka. Jen škoda, že se kotouč nakonec trochu svezl po ledě a Bailen netrefil.
     
    08:58
    Domácím se po krátkém napadání povedlo získat puk a vyhodit kotouč do bezpečí. Ivan Fedotov si pro něj dojel a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    08:26
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Grigorij Panin – 2 min., hákování).
     
    08:26
    Komerční přestávka.
     
    07:48
    Dvakrát během krátkého okamžiku zahráli hostujícího hokejisté na zakázané uvolnění. V posledních momentech se nám hra velmi často přerušuje.
     
    06:53
    Vjačeslav Soloduchin počkal za svou brankou, než oba týmy vystřídají. Několikrát si nahrál s obloukem branky, načež se mohl vydat s pukem dopředu.
     
    06:16
    Lukáš Sedlák odvedl dobrou práci v obranném pásmu, kde rychle obral svého soupeře o puk. Jeho útočná formace se tak může vydat do ofenzivní akce.
     
    05:55
    Tak už po šesti minutách jsme se dočkali dvou branek, snad budeme pokračovat v podobném tempu i nadále. To se pak diváci nebudou nudit.
    05:04 Vladislav KARTAJEV - 1:1
     
    05:04
    Ufa právě vstřelila branku!
    Jenže o necelou minutu později je srovnáno, tak to je start jako hrom! VLADISLAV KARTAJEV si najel do útočného pásma, kde se dostal až před gólmana. Toho zkusil překonat střelou bekhendem na přední tyč, odkud byl úspěšný! Asistence: Jevgenij Lisovec a Michail Naumenkov.
    04:06 Vitalij KRAVCOV - 0:1
     
    04:06
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A krátce po vhazování v obranném pásmu a hosté prosazují! VITALIJ KRAVCOV si dojel jako první odražený kotouč až v útočném pásmu a ranou zápěstím překonal gólmana Metsolu! Dočkali jsme se brzké branky v duelu. Bez asistence.
     
    03:56
    Celkem dlouho se hrálo bez přerušení, vlastně od úvodního vhazování, první přerušení je až teď.
     
    03:17
    Jenže Juha Metsola mohl v pohodě jenom sledovat hru ze svého brankoviště a nemusel zasahovat. Ufa má zatím o trochu lepší vstup do utkání.
     
    02:36
    O chvilku později už ale ano. Hostující gólman zasáhl pravým betonem a odrazil kotouč do rohu obranného pásma. Na druhou stranu se zase řítí Traktor.
     
    01:57
    Domácí hokejisté se na několik krátkých přihrávek dostali do pásma a vyzkoušeli to střelou od levého mantinelu, Ivan Fedotov však nemusel zasahovat.
     
    01:14
    Jenže jejich akce skončila už ve středním pásmu. Ani akce Čeljabinsku však nebyla tak úspěšná. Zatím je však brzy na jakékoliv předčasné závěry.
     
    00:39
    Oba gólmani se už jednou dotkli puku, avšak u obou to byla jen daleká nahození, se kterými neměli potíže. O další akce se pokusí hráči Salavatu.
     
    00:13
    A první duel série mezi Čeljabinskem a Ufou nám právě odstartoval, a to i s fanoušky na stadionu! Domácí hrají v zelenomodré kombinaci, hosté v bíločerné.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Salavat Julajev Ufa: Tarasov (Metsola) – Panin (C), Larsen, Koledov, Naumenkov, J. Birjukov, Alexejev, Lisovec – Manninen, Hartikainen (A), M. Granlund – Platt, V. Žarkov (A), Kadějkin – Kugryšev, Amirov, Chochrjakov – Gimatov, Soloduchin, Baškirov – Kartajev.

    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Will) – Manuchov, Pilut, Tělegin, Bailen (A), Karpuchin, D. Bodrov, S. Garejev – Kalinin (C), Byvalcev, Åberg – Hyka, Sedlák (A), Kravcov – Tridčikov, Osnovin, D. Iljin – Gorjunov-Rolgizer, Karlin, Avcin – Šolochov.

    Rozhodčí: Naumov, Sergejev – Antonov, Galimov.
     
    Československá stopa v utkání

    Roman Will (CLJ) 37 zápasů, 17 výher, úspěšnost zákroků 91,7%, průměr obdržených branek – 2,30.

    Tomáš Hyka (CLJ) 59 zápasů, 14+35

    Lukáš Sedlák (CLJ) 58 zápasů, 16+22
     
    Letošní vzájemné zápasy:

    21.1.2021: Čeljabinsk – Ufa 2:1p
    24.9.2020: Ufa – Čeljabinsk 3:1
     
    Salavat Julajev Ufa

    Když pátý skončil ve Východní divizi Čeljabinsk, pak musela Ufa skončit na čtvrtém místě. Takže by měla být mírním favoritem této dvojice. Sice získala stejně bodů jako třetí Magnitogorsk, tedy osmdesát jedna, ale horší vzájemné zápasy ji poslaly na čtvrtou pozici. Salavat měl lepší ofenzivu, jelikož nasázel 181 branek, zatímco jich dohromady inkasoval 151. Ufa v posledních třech zápasech získala čtyři body, když porazila Rigu a Omsk. V posledním duelu však nestačila na Lokomotiv.

    Nejproduktivnější hráči:
    Teemu Hartikainen – 64 bodů (28+36)
    Markus Granlund – 53 bodů (23+30)
    Sakari Manninen – 52 bodů (19+33)
     
    Traktor Čeljabinsk

    Čeljabinsk získal ve Východní divizi sedmdesát čtyři bodů, což mu stačilo na pátou pozici. Traktor má jednu z těch lepších defenziv soutěže, když dosud inkasoval 143 branek, on sám jich naopak nasázel 157. Čeljabinsk bral v posledních třech zápasech čtyři body. Nejprve sice padl na svém ledě s Novosibirskem 2:4, načež porazil Nižnij Novgorod a v prodloužení také Magnitogorsk..

    Nejproduktivnější hráči:
    Tomáš Hyka – 49 bodů (14+35)
    Lukáš Sedlák – 38 bodů (16+22)
    Nick Bailen – 35 bodů (13+22)
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci KHL! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Ufou a Čeljabinskem. Úvodní buly je naplánováno na 15:00 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 6. Kartajev (Lisovec, Naumenkov) – 5. Kravcov, 30. D. Iljin (Åberg, Osnovin), 44. Osnovin (Hyka)


    Salavat Julajev Ufa: Tarasov (Metsola) – Panin (C), Larsen, Koledov, Naumenkov, J. Birjukov, Alexejev, Lisovec – Manninen, Hartikainen (A), M. Granlund – Platt, V. Žarkov (A), Kadějkin – Kugryšev, Amirov, Chochrjakov – Gimatov, Soloduchin, Baškirov – Kartajev.
    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Will) – Manuchov, Pilut, Tělegin, Bailen (A), Karpuchin, D. Bodrov, S. Garejev – Kalinin (C), Byvalcev, Åberg – Hyka, Sedlák (A), Kravcov – Tridčikov, Osnovin, D. Iljin – Gorjunov-Rolgizer, Karlin, Avcin – Šolochov.

    Rozhodčí: Naumov, Sergejev – Antonov, Galimov

    Diváci: 6318
    Ufa 4 1 Čeljabinsk
    #1 Středa 03.03.2021 • 15:00
    Ufa - Čeljabinsk 1:3
    #2 Pátek 05.03.2021 • 15:00
    Ufa - Čeljabinsk 3:2 po prodl.
    #3 Neděle 07.03.2021 • 12:30
    Čeljabinsk - Ufa 0:4
    #4 Úterý 09.03.2021 • 15:00
    Čeljabinsk - Ufa 0:3
    #5 Čtvrtek 11.03.2021 • 15:00
    Ufa - Čeljabinsk 3:2
    bahis siteleri