Litvínov – Motor ČB 7:3 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 5:0 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Pardubice – K. Vary 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Plzeň 2:5 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 0:4 (kon.)
Liberec – Zlín 5:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
0:4 (0:2, 0:2, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 05.03.2021, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Přeji příjemný páteční podvečer při sledování textového přenosu z 51. kola Tipsport extraligy. Dnes nás čeká zápas mezi celky HC Olomouc a HC Vítkovice Ridera. Oba týmy mají jistotu postupu do předkola play-off, takže dnes půjde hlavně o zlepšení výchozí pozice do vyřazovacích bojů. Olomouc se chce co nejlépe naladit na svou sérii, zatímco Ostravané ještě bojují o osmou příčku, která by jim zajistila výhodu domácího prostředí v prvním dvojzápase. Start klání je naplánován na 18:00.
     
    Vzájemné zápasy z této sezony

    22.01.2021 Vítkovice - Olomouc 2:1
    12.01.2021 Vítkovice – Olomouc 1:2
    06.12.2020 Olomouc - Vítkovice 3:2
     


    HC VÍTKOVICE RIDERA

    Vítkovicím se úvodní polovina sezony moc nepovedla, ale v posledních týdnech má tým z Ostravy velkou formu. Zvítězil totiž osmkrát z předchozích deseti zápasů, takže nyní prožívá své nejlepší období v sezoně. Od 7. února Vítkovice prohrály jen doma s Třincem a minulý pátek na ledě plzeňské Škody. O víkendu odehrály utkání ve Zlíně, které zvládly poměrem 6:4 a v uplynulém extraligovém kole přehrály Pardubice 5:3. I díky těmto výsledkům tak Vítkovice stále mohou reálně pomýšlet na osmou příčku po základní části. Nejlépe si v týmové produktivitě počíná Dominik Lakatoš, který je s 23 góly a 20 asistencemi desátým nejproduktivnějším hráčem soutěže. Z brankářů má lepší čísla Daniel Dolejš, jenž zasáhl do 21 utkání a drží si 91,68% úspěšnost zákroků.
     


    HC OLOMOUC

    Hanáci si také celkem rychle zajistili předkolo play-off, i díky tomu, že třináctému Zlínu se vůbec nedaří. Momentálně mají hokejisté Olomouce na kontě 59 bodů a s jistotou skončí na dvanáctém místě po základní části. V posledních kolech ale také svěřenci Zdeňka Motáka a Jana Tomajka mají formu. Z minulých devíti zápasů totiž nebodovali pouze dvakrát. Když se podíváme na tři předchozí vystoupení tohoto celku, tak se dozvíme, že na ledě Českých Budějovic Olomouc vyhrála 2:1 a poté uspěla po prodloužení s Karlovými Vary i s Brnem. Nejproduktivnějším hráčem týmu zůstává Jan Káňa s osmadvaceti kanadskými body. V brankovišti si vede velmi dobře Branislav Konrád, jenž je s 91,74% úspěšností zákroků třetím nejlepším brankářem soutěže.
    Zachytá si dnes v Olomouci?
     
    Úvodní sestavy:

    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – A. Rutar, Ondrušek (A), Valenta, Švrček, Škůrek, Vyrůbalík (C) – J. Káňa, Nahodil, Klimek – Olesz, Kolouch, Kunc – Ostřížek, J. Knotek (A), Navrátil – Burian, Handl, Bambula – Gřeš.

    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – R. Polák (C), Pyrochta, R. Černý, Galvinš, L. Kovář, Koch, L. Doudera – L. Krenželok (A), Hruška, Lakatoš – Irgl (A), J. Mikyska, Svačina – Mallet, Flick, M. Kalus – Fridrich, Werbik, Dej.

    Rozhodčí: Hejduk, Pilný – Lederer, Rožánek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Hned při prvním střídání se Vítkovice objevily před Konrádem, ale Krenželokova střela od modré čáry zamířila vedle pravé tyče.
     
    00:51
    Velkou hrubku před svou bránou udělal hostující Josef Mikyska. Kotouč se odrazil ke Kolouchovi, který z otočky trefil pravý beton Miroslava Svobody.
     
    01:46
    Olomouc předvedla důraz před bránou soupeře, ale zatím si přihrává pouze okolo mantinelu.
     
    02:12
    Nahození Davida Ostřížka od modré čáry dokázal hostující brankář vykopnout do rohu kluziště.
     
    02:38
    Olomouc se nadechla a od druhého střídání je zatím lepším týmem. Mnohem častěji pobývá před brankovištěm Ostravanů.
     
    03:13
    Rastislav Dej odvedl kvalitní práci v obranné třetině a poté touš posunul do střední třetiny.
     
    03:42
    Jan Švrček drží puk ve svém pásmu a zároveň hledá varianty k rozehrávce, až mu spoluhráči dostřídají.
     
    04:21
    Po Pyrochtově přihrávce se hostům přechod do pásma soupeře nevydařil. Mikyskovi byl pískán ofsajd.
     
    04:39
    Rostislav Olesz založil akci, ve které pokračoval David Škůrek, jenž vypomohl ofenzívě. Rána vysokého zadáka bekhendem ale zamířila do Svobodovy lapačky.
     
    04:48
    S dalším pokusem Škůrka, tentokrát od modré čáry, si Svoboda poradil. Kotouč vyrazil mimo hrací plochu.
     
    05:24
    Kochovu nepřesnou přihrávku zastavil Petr Kolouch, jenž na kruhu vybídl Michala Kunce. Střela posledně jmenovaného skončila v moci vítkovického gólmana.
     
    05:50
    Na druhé straně vyslal dělovku od modré čáry Roman Polák. Pumelice kapitána hostů skončila u Werbika, jenž z otočky zakončil do betonu Branislava Konráda.
     
    06:26
    Do velmi dobré pozice se dostal Filip Pyrochta. Olomoučtí beci byli daleko, a tak měl obránce hostů dostatek prostoru. Konrád ale zasáhl.
     
    06:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se ujímají vedení! Předvedly velmi aktivní střídání v útočném pásmu, které vyvrcholilo nahozením Romana Poláka. Kapitán hostů nahodil k holi RASTISLAVA DEJE, jenž puk tečoval mezi Konrádovy betony. 0:1. Asistence: Roman Polák a Nicolas Werbik.
    06:52 Rastislav DEJ - 0:1
     
    07:56
    Patrik Koch nahodil touš do útočného pásma, aby o chvíli později mohl od modré čáry vypálit Lukáš Kovář. Konrád měl se střelou problémy, ale nadvakrát ji vyrazil.
     
    08:37
    Kotouč vyletěl na střídačku Hanáků. Po komerční přestávce se bude vhazovat v obranné třetině domácího celku.
     
    08:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté jsou po úvodní brance na koni a nyní to potvrdili druhým gólem. Robert Flick posunul za bránu na Alexandra Malleta, jehož šikovná přihrávka našla před brankovištěm najetého MARKA KALUSE. Forvard Vítkovic se prosadil rychlou střelou ke vzdálenější tyči. 0:2. Asistence: Alexandre Mallet a Robert Flick.
    08:57 Marek KALUS - 0:2
     
    10:31
    Před Branislavem Konrádem bylo znovu rušno, ale tentokrát se hosté prosadit nedokázali, i když byli znovu důrazní.
     
    11:31
    Po pasáži, ve které se převážně hrálo ve střední třetině, se ke kotouči dostal Roman Polák.
     
    12:00
    Na domácích jde vidět, že po obdržené brance rozhodně nepůsobí ideálním dojmem. Nyní puk pouze odpálili přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    12:15
    Po rychlém kontru nastartoval Jan Bambula Petra Koloucha. Centr druhého útoku Hanáků ale zamířil několik centimetrů vedle bližší tyče Miroslava Svobody.
     
    13:07
    Patrik Koch teď neměl podporu spoluhráčů, a proto musel zvolit postup vpřed on sám. Nakonec byl zastaven bránícím Janem Bambulou.
     
    13:53
    Do velké šance se dostal Lukáš Klimek, jehož samostatný únik po pravé straně zastavil Miroslav Svoboda na poslední chvíli.
     
    14:32
    Zbyněk Irgl si vedl kotouč po pravé straně, jenže za Konrádovou bránou byl zastaven svým bývalým spoluhráčem Davidem Škůrkem.
     
    15:08
    Po chybě domácích ve vlastní třetině se dostaly Vítkovice do gólové pozice. Marek Kalus ještě oslovil lépe postaveného Roberta Flicka, jemuž se ale rána nepovedla. Skončila na hrudi přesunujícího se Konráda.
     
    15:54
    Perfektní práci odvedl mladý Petr Fridrich, který se natlačil díky svému důrazu až před Konráda. Puk zůstal u betonu slovenského brankáře, takže hosté jej mohli dorazit do sítě. Werbik si toho ale všiml pozdě.
     
    16:49
    Branislav Konrád málem dostal velmi laciný gól. Roman Polák pálil od modré čáry spíše ve snaze, aby získal útočnou třetinu. Kotouč ale Konrádovi přeskočil lapačku a zůstal u tyče. Na poslední chvíli ale domácí nebezpečí odvrátili.
     
    17:39
    Vítkovice zůstávají před olomouckou svatyní. Zakončení si připsal i Guntis Galvinš. Pokus lotyšského zadáka ale Konrád betonem vystrnadil.
     
    18:31
    Olesz byl dostatečně důrazný před Svobodou a obraně Vítkovic nadělal značné potíže. Bývalý vítkovický kapitán se ale neprosadil.
     
    19:06
    Lukáš Kovář ukázal, že umí vystřelit velmi tvrdě. Jeho rána po pobídce Kocha ale zamířila pár centimetrů nad horní tyč.
     
    19:48
    Lukáš Krenželok ještě hledal Dominika Lakatoše, který však nezvládl ideálně své zpracování puku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 14 – 16
     
    Je za námi úvodní třetina, která dopadla lépe pro Vítkovice. Hosté sice nebyli v úvodu aktivnější, ale okolo 6. minuty se dostali do hry a poté už byli lepší. První branku si připsal Rastislav Dej po teči Polákovy střely. O dvě minuty později navýšil náskok Ostravanů Marek Kalus. Ve druhé polovině třetiny jsme viděli šance na obou stranách, ale další branka už nepadla.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Adam Rutar – 2 min., podrážení).
     
    20:44
    Domácí sice napoprvé z vlastní třetiny puk nevyhodili, ale vzápětí stejně musel Zbyněk Irgl opustit útočné pásmo.
     
    21:19
    Hosté sice už ve své přesilovce vystřelili, ale o chvíli později Hanáci vyhodili přes všechny čáry.
     
    22:18
    Dominik Lakatoš nastřelil před bránou hůl Lukáše Krenželoka, který tečoval. Konrád však vyrazil a poradil si i se střelou Vladimíra Svačiny.
     
    22:32
    Už po skončení oslabení i Olomouc byla blízko ke vstřelení branky. Jiří Ondrušek vyslal překvapivou střelu, která zazvonila o tyč.
     
    23:25
    Navrátil svádí s Dejem důrazný souboj u mantinelu. Rozhodčí zatím hru nepřerušují.
     
    24:08
    Tobiáš Handl se už už dostával před bránu po přihrávce Viléma Buriana, ale na poslední chvíli byl zastaven pozornými obránci Vítkovic.
     
    24:39
    Tvrdý pokus dnes aktivního Roberta Flicka z kruhu zastavila lapačka Branislava Konráda.
     
    24:59
    Lukáš Nahodil hledal přes šíři útočného pásma Jana Káňu. Přihrávku ale zablokoval Filip Pyrochta.
     
    25:27
    Lakatoš protečoval nahození Kocha a zamířil na střídačku.
     
    26:06
    Michal Kunc sice srdnatě bojoval za bránou Miroslava Svobody, ale kotouč nakonec nezískal. Byl zastaven dvěma zadáky Vítkovic.
     
    26:44
    David Ostřížek si najel na levý kruh, odkud i vypálil. Střelu útočníka s číslem 44 na dresu ale zastavil dres Zbyňka Irgla.
     
    27:17
    Filip Pyrochta se krásně proháčkoval před bránu a poté přihrávkou bekhendem oslovil osamoceného Zbyňka Irgla na levém kruhu. Čtyřicetiletý kanonýr ale nechal zaskvět Branislava Konráda, jenž ramenem zakročil.
     
    28:07
    Vítkovice se dostaly pod mírný tlak. Už poměrně dlouho nemohou střídat.
     
    28:22
    Přihrávku zpoza brány si našel Jiří Ondrušek, proti kterému ale Svoboda vytasil rameno.
     
    28:30
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Lukáš Kovář – 2 min., držení hole).
     
    28:59
    Hosté se zatím kvalitně brání. Olomouc dosud ve své přesilovce nevystřelila a už dvakrát byla vyhnána z pásma.
     
    29:34
    Předávka mezi Nahodilem a Káňou na středovém kruhu úspěšná nebyla. Domácí tak svou vlastní nepřesností nepřekročili útočné pásmo.
     
    30:12
    Přesilovka Olomouce se dostává do svého závěru. Marek Kalus vyhodil touš na střídačku domácích. Jelikož tam došlo k teči, tak se bude vhazovat v neutrální zóně.
     
    30:30
    Hosté v plném počtu.
     
    30:56
    Roman Polák uklidňuje hru. Čeká na dostřídání svých útočných kolegů.
     
    31:26
    Mikyskovu přihrávku si našel Lukáš Kovář, jehož tvrdá střela po ledě byla sražená do rohu kluziště.
     
    31:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice odskakují do tříbrankového náskoku. Josef Mikyska s Vladimírem Svačinou odvedli dobrou práci za Konrádovou bránou, z čehož těžil skórující a důrazný LUKÁŠ KOVÁŘ. 0:3. Asistence: Josef Mikyska.
    31:44 Lukáš KOVÁŘ - 0:3
     
    32:04
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Lukáš Doudera – 2 min., držení).
     
    32:34
    Velmi tvrdý pokus domácího celku z levého kruhu skončil na masce Miroslava Svobody, který si ihned vyžádal přerušení hry, jelikož je trochu otřesen.
     
    32:55
    Olomouc nehrála přesilovku vůbec špatně, ale střela od modré čáry přišla pozdě. Svoboda s ní problémy neměl.
     
    33:42
    Káňa se snažil prostrčit kotouč do prostoru mezi kruhy, ale pozorný Rastislav Dej odvedl kvalitní defenzivní práci.
     
    34:02
    Před Miroslavem Svobodou bylo znovu rušno, ale vítkovický brankář si poradil i proti dvěma dorážkám těsně u něj.
     
    34:04
    Hosté v plném počtu.
     
    34:49
    Vracející se Irgl dokázal přebruslit Tobiáše Handla, který si to mířil na levý kruh, aby mohl vystřelit.
     
    35:04
    Konrád zastavil ránu od mantinelu a nyní svým spoluhráčům dopřál čas k oddechnutí.
     
    35:42
    Do velmi výhodné střelecké pozice se dostal Lukáš Klimek, jenž ihned tlačil kotouč k zadní tyči hostující klece. Do rány mu však vložil hůl Marek Kalus.
     
    36:28
    Petr Fridrich se chtěl proháčkovat okolo bránícího hráče, ale Jan Švrček mu nedopřál ani milimetr prostoru a nakonec jej odstavil tělem.
     
    37:24
    Vítkovice zatím bez větších potíží zachycují veškeré útočné snažení domácího týmu a dá se říct, že momentálně utkání kontrolují.
     
    38:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté krásnou akcí totálně vyšachovali obranu Hanáků. Trefil se pro olomoucké fanoušky dobře známý ZBYNĚK IRGL, který pohotově zakončil puk po parádním přistrčení Josefa Mikysky. Druhý jmenovaný svou přihrávku načasoval opravdu elegantně. 0:4. Asistence: Josef Mikyska a Alexandre Mallet.
    38:11 Zbyněk IRGL - 0:4
     
    38:54
    Vzápětí mohli domácí snížit! Jan Káňa našel zcela volného Lukáše Nahodila, který ale v pádu netrefil poloprázdnou bránu. Byl totiž faulován.
     
    38:54
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Alexandre Mallet – 2 min., hákování).
     
    39:22
    Úvodní sekundy přesilovky ale Hanáci tráví ve vlastní třetině.
     
    39:38
    Nebezpečný byl Filip Pyrochta, který se zapojil do útočení. Nicméně vystřelit nedokázal, neboť mu olomoučtí obránci vložili hůl do trajektorie puku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 28 – 27
     
    Skončila druhá perioda, která nabídla další dvě branky v síti Olomouce. Na obou gólech Vítkovic měl lví podíl Josef Mikyska, který nejprve asistoval Lukáši Kovářovi a poté i Zbyňku Irglovi. Hanáci si zatím nedokázali poradit ani s přesilovkami, takže prohrávají už 0:4.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Olomouc: ze hřiště odchází Branislav Konrád, přichází Jan Lukáš.
     
    40:40
    Domácí si sice předávají kotouč z hole na hůl, ale ke střelám se v této přesilovce nedostávají.
     
    40:54
    Hosté v plném počtu.
     
    41:26
    Pokus Patrika Kocha proletěl jen těsně vedle zadní tyče Jana Lukáše. Novic na ledě tedy musel ihned do zákroku.
     
    42:04
    Bambula chtěl upalovat vpřed, ale velmi dobře jej zakřižoval hostující zadák Černý.
     
    42:31
    Rána hostů zamířila do hrudi Jana Lukáše, ten pak raději přerušil hru.
     
    42:46
    Fridrich vybídl Pyrochtu, který vypálil z první. Rána mladého obránce Ostravanů ale zamířila zhruba půl metru nad břevno.
     
    43:23
    Lukáš Nahodil přejel do pásma soupeře až příliš brzy. Pískáno mu tak bylo postavení mimo hru.
     
    44:04
    Jan Hruška se šikovně probíjel po levém křídle, avšak v rozhodující chvíli netrefil kotouč. Posléze ale Kohouti odpálili na zakázané uvolnění.
     
    44:36
    Agilní Zbyněk Irgl si nahodil puk a hned si jej dojel. Obrana domácích ale nakonec zapracovala dobře a hosty k ráně nepustila.
     
    45:16
    Přihrávka Michala Kunce z otočky adresáta nenašla. Olomoucký hráč už zklamaně odjíždí na střídačku.
     
    45:55
    Roman Polák měl problémy s dotěrným Bambulou, který mu v jedné chvíli touš vypíchl. Vilém Burian si ale cestu k zakončení nenašel.
     
    46:27
    Na druhé straně zkusil štěstí Petr Fridrich, jehož rychlou ránu Jan Lukáš vyrazil.
     
    47:01
    Dominik Lakatoš vypálil zpoza obránce nepříjemně. Jan Lukáš ale poměrně rychle zacvakl betony.
     
    47:49
    Zbyněk Irgl nebyl daleko ke své druhé trefě v zápase. Z pravého kruhu mířil do horních pater Lukášovy klece, ale olomoucký brankář jeho projektil dokázal vyrazit.
     
    48:32
    Roman Polák si sice žádal přihrávku Filipa Pyrochty, ale ten se rozhodl nahodit před bránu. V tomto prostoru už ale k pohotové teči nedošlo.
     
    49:02
    O majiteli tří bodů je dnes už asi rozhodnuto. Nic nenasvědčuje tomu, že by dnes Hanáci měli předvést velký obrat.
     
    49:34
    Navíc Patrik Koch si sjel na vrchol kruhu, odkud vypálil. Jeho ránu mu ale zablokoval domácí bek Tomáš Valenta.
     
    50:15
    Olomouc přerušila tlak Vítkovic tím, že zavezla touš do středního pásma. Teď už jsou na puku ale opět hosté.
     
    50:59
    Miroslav Svoboda za svou bránou nepřihrával zrovna ideálně. Nakonec puk na svého spoluhráče u mantinelu ale dostal.
     
    51:51
    Valenta natáhl ke střele a jeho pokus Svoboda vyrazil. Krenželok puk šikovně dostal na Zbyňka Irgla, který ujel úplně sám na Lukáše. Blafák do forehandu se ale vítkovické čtyřiadvacítce nepovedl.
     
    52:44
    Na Vítkovicích je vidět, že se momentálně baví hokejem. Drží už pohodlný náskok a ještě se pokouší nějakou tu další branku přidat.
     
    54:09
    Po delší pasáži bez přerušení se posunula branka Jana Lukáše ze svého obvyklého postavení. Čeká nás vhazování po pravici olomouckého brankáře.
     
    54:39
    Teď se hraje převážně ve středním pásmu, ale hosté mnohém snadnějším způsobem překonávají útočnou modrou čáru.
     
    55:12
    A znovu Zbyněk Irgl, který se jako blesk protáhl po pravém křídle. Rána zápěstím ale mířila o pár centimetrů výše, než mířit měla.
     
    56:02
    Roman Polák odpálil puk těsně před Janem Bambulou, který se chystal zakončit po odrazu puku od mantinelu.
     
    56:32
    Tvrdá rána Jiřího Ondruška zařízení netrefila. Posléze Svoboda hru raději přerušil. Čeká nás komerční pauza.
     
    57:12
    Čtvrtá lajna Vítkovic tentokrát nezahrozila. V závěrečné periodě se ale Kohouti velmi málo dostávají ke střelám z útočných pozic.
     
    57:50
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Lukáš Klimek – 2 min., vysoká hůl).
     
    58:28
    Vítkovice rozjely svůj nápaditý kolotoč v útočném pásmu. Tvrdě vystřelil Roman Polák, jehož pumelici ale těsně před Lukášem některý z hráčů zablokoval.
     
    58:41
    Hra je přerušena a Vítkovice posílají na led čerstvé síly, stejně tak i Olomouc.
     
    58:41
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Martin Vyrůbalík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    59:19
    Vítkovice sice drží puk v útočném pásmu, ale zatím při své přesilovce pěti proti třem příliš nebezpečné nejsou.
     
    59:53
    Po naskočení Klimka na led střílel Dominik Lakatoš z vrcholu kruhu. Jan Lukáš tento pokus moc dobře viděl. Pátý gól hostů tedy dnes zřejmě už nepřijde.
     
    Konec zápasu.
     
    Skončilo nám utkání 51. kola mezi Olomoucí a Vítkovicemi. Radovat se dnes mohou hosté, kteří se opět přiblížili osmé příčce po základní části. Rozhodli už v první a druhé třetině, kdy se trefili Rastislav Dej, Marek Kalus, Lukáš Kovář a Zbyněk Irgl. Body tak putují na sever Moravy.

    Střely na bránu: 31 – 38
    Vyloučení: 3 – 3
    Góly v přesilovce: 0 – 0
    Buly: 21 – 27
     
    Z mé strany je to vše. Děkuji za pozornost a přeji pěkný zbytek večera. Na počtenou! (20:04:10)
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 7. Dej (R. Polák, Werbik), 9. M. Kalus (Mallet, Flick), 32. L. Kovář (J. Mikyska), 39. Irgl (J. Mikyska, Mallet)


    HC Olomouc: Konrád (41. Lukáš) – A. Rutar, Ondrušek (A), Valenta, Švrček, Škůrek, Vyrůbalík (C) – J. Káňa, Nahodil, Klimek – Olesz, Kolouch, Kunc – Ostřížek, J. Knotek (A), Navrátil – Burian, Handl, Bambula – Gřeš.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – R. Polák (C), Pyrochta, R. Černý, Galvinš, L. Kovář, Koch, L. Doudera – L. Krenželok (A), Hruška, Lakatoš – Irgl (A), J. Mikyska, Svačina – Mallet, Flick, M. Kalus – Fridrich, Werbik, Dej.

    Rozhodčí: Hejduk, Pilný – Lederer, Rožánek

    Diváci: bez diváků
    thejrc.org