Carolina – Detroit 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (kon.) | Montreal – Winnipeg 3:4 (po pr.)
NY Islanders – Buffalo 5:2 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 1:6 (kon.) | Chicago – Tampa 2:3 (po pr.)
Nashville – Florida 4:5 (kon.) | Dallas – Columbus 2:3 (kon.) | Calgary – Ottawa 7:3 (kon.)
Vancouver – Toronto 3:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Toronto Maple Leafs
Pátek 05.03.2021, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:56 Bo HORVAT - 3:1
     
    47:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Velká komplikace pro Toronto. Autorem branky je BO HORVAT, který dostal přesnou přihrávku na střed a vystřelil pod horní tyčku. Asistence: Alexander Edler a Nate Schmidt.
    31:29 Jake VIRTANEN - 2:1
     
    31:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Pravidlo nedáš dostaneš, se nyní zcela potvrdilo. Autorem branky je JAKE VIRTANEN, který vystřelil z velkého úhlu a poslal puk nad helmu brankáře pod horní tyčku. Hutchinsona muselo tohle zakončení zcela překvapit! Asistence: Adam Gaudette.
    17:15 Pierre ENGVALL - 1:1
     
    17:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Dobře sehraný útok po pravé straně, kdy puk do pásma zavezl PIERRE ENGVALL, který si u mantinelu vyměnil puk s Michejevem, který má následně prostrčil puk do jízdy a Demko poprvé kapituluje před Torontem. Asistence: Ilja Michejev.
    02:59 Jake VIRTANEN - 1:0
     
    02:59
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JAKE VIRTANEN, který nabral rychlost a po levé straně se dostal do útoku, natlačil se před Hutchinsona a puk nakonec skončil v jeho síti. Asistence: Quinn Hughes a Tanner Pearson.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 3. Virtanen (Q. Hughes, Pearson), 32. Virtanen (Gaudette), 48. Horvat (Edler, Schmidt) – 18. Engvall (I. Michejev)


    Vancouver Canucks: Demko (Holtby) – Edler (A), Schmidt, Q. Hughes, Hamonic, Jo. Benn, T. Myers – Pearson, Horvat (C), Virtanen – Höglander, J. T. Miller, Boeser – B. Sutter (A), Gaudette, Michaelis – Roussel, Beagle, Hawryluk.
    Toronto Maple Leafs: Hutchinson (Andersen) – Rielly (A), Brodie, Holl, Muzzin, Dermott, Bogosian – Marner (A), Matthews, J. Thornton – W. Nylander, Tavares (C), Kerfoot – Hyman, Engvall, I. Michejev – Spezza, Petan, Vesey.

    Rozhodčí: Joannette, Meier – Brisebois, Nansen
    thejrc.org