Trenčín – Nové Zámky 4:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Nitra 2:8 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 2:1 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 4:1 (kon.) | Detva – Michalovce 1:3 (kon.) | Miskolc – Poprad 2:3 (kon.)
konec
HC Košice
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 05.03.2021, 18:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Košice dali gól!
    Hostia chceli dohrať bez brankára, vypomstilo sa im to. Na zrejme finálnych 4:1 upravuje gólom do opustenej bránky ÉMILE POIRIER. Asistencia: Patrik Frič.
     
    57:18
    Banská Bystrica dala gól!
    Ešte to môže byť zaujímavé. Barani sa po buly usadili v pásme a poslali to do ohňa. Tam nastala neprehľadná situácia, ktorú v gól pretavil MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ. Asistencie: Patrik Lamper, Jakub Sukeľ.
     
    36:58
    Košice dali gól!
    Domáci vyťažili z protiútoku maximum. Poirier dostal puk do pásma, kde ho na modrej čiare prenechal ADAMOVI LAPŠANSKÉMU. Jeho švih skončil za Gajanom. Asistencie: Émile Poirier, Christián Michalčin.
     
    30:52
    Košice dali gól!
    Oceliari vedú už o dva góly. PAVEL KLHŮFEK sa dostal do brejku, v ktorom korčuľoval osamotený proti Gajanovi. Tomu to poslal ponad ľavé rameno a upravil na 2:0.
     
    20:36
    Košice dali gól!
    Oceliari sa dostali do pásma, kde si posunuli niekoľko prihrávok. Tá finálna napokon letela na modrú čiaru, odkiaľ to za Gajana poslal MAREK BARÁNEK. Asistencie: Michal Chovan, Pavel Klhůfek.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 21. Baránek (Chovan, Klhůfek), 31. Klhůfek, 37. Lapšanský (Poirier, Michalčin), 60. Poirier (Frič) – 58. Faško-Rudáš (Lamper, Sukeľ)


    HC Košice: Riečický (Vay) — Pavlin, Baránek, Michalčin, Růžička, Slovák, Deyl, Nemčík — Klhůfek, Mráz, Chovan — Belluš, Poirier, Lapšanský — Eliaš, Jacobs, Frič — Jokeľ, Havrila, Krasničan — Vaculík
    HC´ 05 Banská Bystrica: Gajan (Belányi) — Breton, Crevier-Morin, Cardwell, Ďatelinka, Žiak, Bdžoch, Hudec — Sukeľ, Ihnačák, Faško-Rudáš — Sloboda, Dvorský, Lamper — Melcher, Sojka, Vašaš — Kabáč, Tamáši, Výhonský — Mlynarovič

    Rozhodčí: Štefik, D. Konc st. — Jurčiak, Janiga
    ocianews.com