Trenčín – Nové Zámky 4:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Nitra 2:8 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 2:1 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 4:1 (kon.) | Detva – Michalovce 1:3 (kon.) | Miskolc – Poprad 2:3 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
HK Poprad
sk Pátek 05.03.2021, 18:00 • Ice rink Miskolc, HUN • Tipos Extraliga (SR) • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:28
    Miškovec dal gól!
    Na modrej čiare sa spoločne s pukom ocitol KEVIN WEHRS, ktorý vyslal na bránku nie príliš tvrdú strelu. Tomáš Vošvrda toho veľa nevidel, a to bol kľúčový faktor toho, že si puk našiel cestu až do siete. Stav stretnutia je 2:3! Asistencia: Láda Balázs.
     
    57:42
    Poprad dal gól!
    Výbornú prácu odviedol Mike Dalhuisen, ktorý presnou prihrávkou našiel pred bránkou voľnú hokejku LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO, pred ktorým stála už len odkrytá bránka, ktorú bez problémov trafil a svojím presným zásahom pravdepodobne rozhodol o víťazovi stretnutia. Stav stretnutia je 1:3! AsistenciE: Mike Dalhuisen, Steven Seigo.
     
    54:15
    Miškovec dal gól!
    SZILÁRD ROKALY si prevzal na pravej strane klziska puk od Jánosa Vasa a následne preveril pozornosť Tomáša Vošvrdu prízemnou strelou. Tomáš Vošvrda nechal pri pravej tyčke viac priestoru, cez ktorý si puk našiel cestu až do siete. Stav stretnutia je 1:2! Asistencie: János Vas.
     
    36:43
    Poprad dal gól!
    Stephen Anderson stratil puk v útočnom pásme, vďaka čomu sa vo vlastnom oslabení dostali hostia do rýchleho protiútoku, na ktorom konci bol MICHAEL VANDAS. Ten presnou strelou do pravej časti bránky rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 0:2! Asistencie: Daniel Brejčák, Lukáš Handlovský.
     
    16:55
    Poprad dal gól!
    Hostia využívajú krátku presilovú hru zásluhou PATRIKA SVITANU, ktorý sa vysokým náprahom oprel do puku a vymietol všetky pavučiny v pravom rohu bránky. Brankár bol v tomto prípade bezmocný. Stav stretnutia je 0:1! Asistencie: Marcel Haščák, James David Livingston

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 55. Rokaly (Vas), 59. Wehrs (Balázs) – 17. Svitana (Haščák, Livingston), 37. Vandas (Brejčák, Handlovský), 58. Handlovský (Dalhuisen, Seigo)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Kiss B.) – Fredriksson, Wehrs, Kiss D., Szirányi, Láda, Göz, Hadobás, Vojtkó – Anderson, Vas, Walker – Magosi, Galinisz, Csányi – Lövei, Miskolczi, Rokaly – Galajda, Ritó
    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Vishnevskiy, Drgoň, Dalhuisen, Seigo, Ulrych, Brejčák, Hajnik, Kramár – Haščák, Skokan, Svitana – Handlovský, Tavi, Vandas – Livingston, Zagrapan, Mešár – Paločko Matej, Bjalončík, Paločko Matúš

    Rozhodčí: Korba, Žák – Beniač, Šoltés
    thejrc.org