Vrchlabí – Kolín 6:3 (kon.) | Ústí n/L – Havířov 3:2 (kon.) | Šumperk – Kladno 2:3 (kon.)
Sokolov – Přerov 0:1 (po pr.) | Kadaň – Vsetín 2:7 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:5 (kon.)
Prostějov – Slavia 2:5 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 1:7 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:3 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
2:5 (1:3, 1:0, 0:2)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 06.03.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:13 Lukáš VÁLEK - 2:5
     
    58:13
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A to se Benátkám vymstilo! Po rozehrávce zpoza vlastní branky se dostal do zakončení těsně před brankovištěm LUKÁŠ VÁLEK, který už celkem v poklidu doklepl kotouč do prázdné soupeřovy branky a rozezvonil tak v Kalich Areně pátou. Asistence: Martin Procházka a Jan Výtisk.
     
    57:33
    Benátečtí hrají bez gólmana, Adam Beran musí čelit těžkému střeleckému náporu!
     
    47:28
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (David Aubrecht – 2 min., sekání).
    45:42 Tomáš SVOBODA - 2:4
     
    45:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřická souhra přinesla své ovoce, Stadion opět navyšuje vedení na rozdíl dvou branek! Po přihrávce od pravého mantinelu se k zakončení dostal TOMÁŠ SVOBODA, který kličkou vyzrál na Krále a poslal puk přesně za jeho záda. Připisuje si tak svou druhou dnešní trefu. Asistence: Lukáš Válek a Josef Jícha.
    33:34 Petr ŠAFAŘOVSKÝ - 2:3
     
    33:34
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Domácí tým poněkud dramatizuje dnešní utkání! Benáteckým vyšla kombinace v signalizované výhodě po obvodu útočné třetiny. První střelu na branku ještě zvládl Beran pokrýt, avšak odražený kotouč, mířící zpět na něj od PETRA ŠAFAŘOVSKÉHO už zvládl benátecký útočník z levé strany uklidit do odkrytého prostoru u levé tyče. Asistence: Vojtěch Strnad a David Aubrecht.
     
    32:42
    Bravurní souhra mezi Jakubem Konečným a Tomášem Urbanem a ještě bravurnější Daniel Král. Konečný našel Urbana kolmicí z levého kruhu na pravý, přičemž Urban záhy vypálil. Benátecký gólman se ale bleskově přesunul a vsedě kotouč polapil.
     
    27:35
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Lukáš Válek – 2 min., sekání).
     
    26:02
    Rychlý nájezd Jakuba Konečného středem pole a následný povedený zákrok Daniela Krále. Litoměřický forvard se dostal k zakončení téměř z hranice brankoviště, avšak gólman Benátek dokázal bleskovým pohybem kotouč vyrazit.
     
    21:14
    Volného kotouče se zmocnil rychle rozjetý Tomáš Svoboda, který následně z vnější hranice mezikruží bleskově vypálil na Krále. Benátecký gólman ale včas vytáhl proti kotouči svou lapačku, do níž puk zapadl.
    19:20 Vojtěch STRNAD - 1:3
     
    19:20
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Čtyřicet vteřin před koncem vyšla domácím souhra třech proti jednomu! Z levého kruhu se do zakončení dostal VOJTĚCH STRNAD, který využil zcela volného prostoru u pravé tyče Beranovy branky a pohotovou střelou v ní rozvlnil síť. Asistence: Jan Křepelka a Petr Šafařovský.
    15:18 Martin PROCHÁZKA - 0:3
     
    15:18
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion opět využívá přesilovku a dostává se do vedení už o tři góly! Postupně po vhazování si před Královu branku k spodní hraně levého kruhu sjížděl MARTIN PROCHÁZKA, který využil povedené přihrávky zprava od Berana a uklidil puk do odkrytého prostoru benátecké svatyně. Asistence: Matěj Beran a Patrik Miškář.
     
    15:03
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Jan Křepelka – 2 min., podrážení).
     
    10:53
    Daniel Král měl velmi namále, o to povedeněji svůj tým podržel. Doslova na poslední chvíli rychlým pohybem z levé na pravou stranu vyrazil střelu Patrika Miškáře, načež si poradil i s dorážkou, která letěla rovnoběžně s brankovou čarou.
     
    07:08
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Martin Böhm – 2 min., hákování).
    04:40 Tomáš SVOBODA - 0:2
     
    04:40
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Netrvalo to dlouho a máme tu druhý gól hostujícího týmu! TOMÁŠ SVOBODA využil rychlé kombinace a z obdobné pozice jako Matěj Beran přes malou chvíli doklepl kotouč do zcela volného prostoru u levé tyče svatyně Daniela Krále. Asistence: Ondřej Baláž a Jakub Konečný.
    02:19 Matěj BERAN - 0:1
     
    02:19
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají první přesilovky a hned na začátku utkání se ujímají vedení! Rychlý pas od mantinelu doklepl k levé tyči Královy klece MATĚJ BERAN, čímž vrací Böhma předčasně zpět na led. Asistence: Patrik Miškář a Martin Procházka.
     
    00:39
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Martin Böhm – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 20. Strnad (Křepelka, Šafařovský), 34. Šafařovský (Strnad, Aubrecht) – 3. M. Beran (Miškář, Procházka), 5. T. Svoboda (Baláž, Konečný), 16. Procházka (M. Beran, Miškář), 46. T. Svoboda (Válek, Jícha), 59. Válek (Procházka, Výtisk)


    HC Benátky nad Jizerou: Král (Žajdlík) – Böhm, Štibingr, Aubrecht (A), Bieniek, Hampl, Kovář – Jiruš, Čederle, Pabiška (C) – Wiencek (A), Jansa, Daniel Svoboda I – Strnad, Šafařovský, Křepelka – Kollert, Putz, Had.
    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Výtisk (C), Baláž, Háva, J. Holý, Jebavý (A), Černohorský, Tomek – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Válek, Jícha, T. Svoboda – L. Stehlík, Urban, Konečný – Berka, Soukup, Jánský.

    Rozhodčí: Hucl, Šindel – Podrazil, Tvrdík
    ocianews.com