Boston – Washington 5:1 (kon.) | Chicago – Tampa 4:3 (1:0 po s.n.) | Los Angeles – St. Louis 2:3 (po pr.)
Arizona – Minnesota 1:5 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:2 (po pr.) | San Jose – Vegas 4:5 (po pr.)
New Jersey – NY Rangers 3:6 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 5:2 (kon.)
Nashville – Florida 2:6 (kon.)
konec
New York Islanders
5:2 (0:1, 4:0, 1:1)
Buffalo Sabres
Sobota 06.03.2021, 19:08 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:15 Anders LEE - 5:2
     
    42:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    Buffalo opět nevyhodilo kotouč z pásma a muselo se dál bránit, což se jednoznačně nepovedlo! Z pravé strany přišla přihrávka před branku, kde se pohyboval ANDERS LEE, který byl velmi důrazný a nadvakrát dostal černou gumu za brankovou čáru! Asistence: Noah Dobson a Mathew Barzal.
    40:52 Sam REINHART - 4:2
     
    40:52
    Sabres právě vstřelili branku!
    Těsně po přesilové hře se Buffalo dočkalo vstřelené branky! Od modré čáry vystřelil Rasmus Dahlin, jehož pokus před ruským brankářem tečoval SAM REINHART. Semjon Varlamov už nestihl reagovat, a tak podruhé kapituloval – 4:2! Asistence: Rasmus Dahlin a Victor Olofsson.
    35:29 Scott MAYFIELD - 4:1
     
    35:29
    Islanders právě vstřelili branku!
    Rozdíl ve skóre je už tříbrankový! Na pravém kruhu se nacházel SCOTT MAYFIELD, jenž zamířil přesně pod horní tyčku. Carter Hutton se přesouval, a tak nemohl být ve správné pozici, aby měl šanci zasáhnout. Asistence: Casey Cizikas a Jean-Gabriel Pageau.
    28:45 Cal CLUTTERBUCK - 3:1
     
    28:45
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující mužstvo je zralé na ručník! Matt Martin přihrál před branku, kde se nacházel nikým nestřežený CAL CLUTTERBUCK, který neváhal a přidává třetí branku svého týmu! Asistence: Matt Martin a Adam Pelech.
    25:16 Brock NELSON - 2:1
     
    25:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Slepenými brankami se Islanders ujímají vedení! Anthony Beauvillier přihrál mezi kruhy, kde se nacházel střelec z povolání BROCK NELSON, který pokusem o břevno zamířil přesně. Asistence: Anthony Beauvillier a Ryan Pulock.
    23:51 Mathew BARZAL - 1:1
     
    23:51
    Islanders právě vstřelili branku!
    Doslova neskutečný gól, tohle by diváky zvedlo ze sedadel! MATHEW BARZAL odmítl Rasmuse Ristolainena a dostal se sám před brankáře. Poté si protáhl kotouč kolem brusle a s hokejkou mezi nohama zakončil přesně. Nádherný hokejový moment a je vyrovnáno! Asistence: Jordan Eberle a Scott Mayfield.
    00:33 Jacob BRYSON - 0:1
     
    00:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    A pozor, máme tu velmi rychlou branku! Od levého mantinelu vystřelil JACOB BRYSON, který zamířil na zadní tyč, od které se odrazila černá guma do branky. Pro tohoto obránce je to první trefa v NHL! Asistence: Brandon Montour a Jack Eichel.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 24. Barzal (Eberle, Mayfield), 26. B. Nelson (Beauvillier, Pulock), 29. Clutterbuck (M. Martin, Pelech), 36. Mayfield (Cizikas, Pageau), 43. Lee (Dobson, Barzal) – 1. Bryson (Montour, Eichel), 41. S. Reinhart (Dahlin, Olofsson)


    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Pulock, Pelech, Mayfield, Leddy, Dobson, A. Greene – Eberle, Barzal, Lee (C) – Jo. Bailey (A), B. Nelson, Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Dal Colle – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).
    Buffalo Sabres: C. Hutton (J. Johansson) – Ristolainen, Irwin, Montour, Bryson, C. Miller, Dahlin – Cozens, Eichel (C), Hall – S. Reinhart (A), E. Staal, Olofsson – Okposo (A), Eakin, Rieder – Sheahan, Lazar, Skinner.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Tim Peel – Jesse Marquis, Matt MacPherson
    bahis siteleri