Boston – Washington 5:1 (kon.) | Chicago – Tampa 4:3 (1:0 po s.n.) | Los Angeles – St. Louis 2:3 (po pr.)
Arizona – Minnesota 1:5 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:2 (po pr.) | San Jose – Vegas 4:5 (po pr.)
New Jersey – NY Rangers 3:6 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 5:2 (kon.)
Nashville – Florida 2:6 (kon.)
konec
Nashville Predators
2:6 (1:1, 0:3, 1:2)
Florida Panthers
Sobota 06.03.2021, 20:00 • Bridgestone Arena, Nashville, TN • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:58 Noel ACCIARI - 2:6
     
    56:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida udeřila v přesilové hře! NOEL ACCIARI si před bránou počínal na výbornou a odměnou mu budiž třetí gól v dnešním utkání. Před začátkem tohoto duelu přitom neměl na svém kontě žádnou branku v letošní sezoně. Asistence: Keith Yandle, Jonathan Huberdeau.
    54:56 Frank VATRANO - 2:5
     
    54:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Aleksander Barkov obral o kotouč nashvillského Mikaela Granlunda a krásnou zadovkou našel najíždějícího FRANKA VATRANA. Jeho osmá branka v sezoně! Asistence: Aleksander Barkov.
    40:19 Viktor ARVIDSSON - 2:4
     
    40:19
    Nashville právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup Nashvillu do závěrečného dějství! VIKTOR ARVIDSSON se mezi kruhy dostal k odraženému kotouči a poslal jej do odkryté klece. Jeho třetí branka v sezoně a zároveň první od 30. ledna! Asistence: Filip Forsberg, Ryan Johansen.
    38:46 Noel ACCIARI - 1:4
     
    38:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Nahození Keitha Yandlea ze středního pásma vyrazil domácí gólman pouze před sebe, aby bekhendovou dorážkou skóroval NOEL ACCIARI. Jeho druhá branka v dnešním souboji! Asistence: Keith Yandle.
    31:17 Noel ACCIARI - 1:3
     
    31:17
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida skóruje krátce po ubráněném oslabení! Přečíslení dva na jednoho zakončoval z pravého kruhu NOEL ACCIARI nechytatelnou střelou pod horní tyč. Jeho první branka v sezoně! Asistence: Aaron Ekblad, Frank Vatrano.
    21:15 Jonathan HUBERDEAU - 1:2
     
    21:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida se zkraje druhé části ujímá vedení! Patric Hörnqvist našel dlouhou přihrávkou nepokrytého JONATHANA HUBERDEAUA, jenž z úniku vstřelil svou desátou branku v sezoně. Útočnou akci však odstartovala velmi dobrá defenzivní práce českého zadáka. Asistence: Patric Hörnqvist, Radko Gudas.
    19:47 Aaron EKBLAD - 1:1
     
    19:47
    Florida právě vstřelila branku!
    Gól do šatny v podání Floridy! AARON EKBLAD se ve středním pásmu chopil odraženého kotouče a zprava střílel krásně do horního růžku. Jeho už devátá branka v sezoně! Elitní zadák Panthers jen potvrdil svou výbornou formu. 1:1! Bez asistence.
    05:46 Eeli TOLVANEN - 1:0
     
    05:46
    Nashville právě vstřelil branku!
    Bleskurychle úspěšná početní výhoda Nashvillu! EELI TOLVANEN napřáhl ke střele z levého kruhu a propálil hostujícího maskovaného muže. Jeho čtvrtá branka v sezoně! Před bránou skvěle clonil Mikael Granlund. 1:0! Asistence: Filip Forsberg, Roman Josi.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 6. Tolvanen (F. Forsberg, Josi), 41. Arvidsson (F. Forsberg, Johansen) – 20. Ekblad, 22. Huberdeau (Hörnqvist, Gudas), 32. Acciari (Ekblad, Vatrano), 39. Acciari (Yandle), 55. Vatrano (Barkov), 57. Acciari (Yandle, Huberdeau)


    Nashville Predators: Rinne (Kaskisuo) – Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Fabbro, Borowiecki, Benning – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Grimaldi, Mikael Granlund, Tolvanen – Cousins, Sissons, Järnkrok – Haula, Richardson, Olivier.
    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Weegar, Ekblad, Yandle (A), Gudas, Forsling, Connauton – Vatrano, Barkov (C), Verhaeghe – Huberdeau (A), Wennberg, Hörnqvist – Marchment, Luostarinen, Děnisenko – Lomberg, Lammikko, Acciari.

    Rozhodčí: Sutherland, Walsh – Alphonso, Pancich

    Diváci: ---
    thejrc.org