Barys – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Omsk 2:1 (kon.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 1:2 (po pr.)
Minsk – Petrohrad 3:4 (po pr.)
konec
Barys Nur-Sultan
1:2 (1:0, 0:2, 0:0) Stav série: 1:2
Metallurg Magnitogorsk
Sobota 06.03.2021, 12:00 • Barys Arena, Nur-Sultan • Play-off KHL • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Dobré poledne všem hokejovým fanouškům! Play off KHL dnes pokračujeme dalšími čtyřmi zápasy osmifinále, přičemž jeden z nich obstará Nur-Sultan a Magnitogorsk. Pro tyto týmy to bude třetí duel v rámci série. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Průběh série – 1:1 na zápasy:
    Průběh série je zatím naprosto vyrovnaný, protože oba týmy už zaznamenaly po jedné výhře. Metallurg ovládl úvodní duel, navíc i dost jednoznačně, protože Barysu nasázel sedm branek a s přehledem vyhrál. Nur-Sultan však následně srovnal krok při druhém utkání na soupeřově ledě, kdy už to bylo o dost těsnější, protože se šlo do prodloužení za stavu 1:1. Šťastnější byl následně kazašský celek, který o svém vítězství rozhodl hned po 29 sekundách v prodloužení. Nyní se tak dostává na domácí led, kde bude mít mírnou výhodu, dle sázkových kanceláří ale stále bude mírným outsiderem.

    1. zápas: Magnitogorsk vs. Barys – 7:4 (1:3, 4:1, 2:0)
    Branky a nahrávky:
    1. Korobkin (Košelev, Goldobin), 22. J. Jakovlev (Prochorkin), 27. S. Mozjakin (Minulin, A. Nestrašil), 29. Goldobin (Košelev), 34. Goldobin (J. Jakovlev, S. Plotnikov), 53. J. Jakovlev, 54. Prochorkin (Pašnin, S. Plotnikov) – 6. Paňukov (Orechov), 14. R. Starčenko (Paňukov), 16. Dietz (Paňukov), 37. Varone (Dietz, H. Karlsson)

    2. zápas: Magnitogorsk vs. Barys – 1:2pp (0:1, 1:0, 0:0 – 0:1)
    Branky a nahrávky:
    29. A. Nestrašil (S. Mozjakin) – 12. Paňukov (Dietz, R. Starčenko), 61. Dietz (Lilja, Varone)
     
    Nejproduktivnější hráči v play off:

    Barys Nur-Sultan
    Darren Dietz 4 body (2+2)
    Kirill Panjukov 4 body (2+2)
    Roman Starčenko 2 body (1+1)

    Metallurg Magnitogorsk
    Jegor Jakovlev 3 body (2+1)
    Nikolaj Goldobin 3 body (2+1)
    Sergej Plotnikov 3 body (0+3)
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (MET)
     
    Úvodní sestavy:

    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Dietz (C), Makljukov, Heatherington, Šalapov, Blacker, Lintuniemi – Paňukov, Varone, Frattin – Akolzin, R. Starčenko (A), Sagadějev – Michajlis, Lilja, Videll (A) – Petuchov, Šestakov, Musorov – Ševčenko.

    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – Dronov, Zemčonok, Pašnin, Minulin, Holm, Martynov, Nikolajev – S. Plotnikov (A), Prochorkin, Goldobin – Beck, Košelev, Rasmussen – S. Mozjakin (C), A. Nestrašil, Karpov – Rožkov, Několenko, N. Kuljomin (A) – Čibisov.

    Rozhodčí: Gašilov, Lavrentjev – Golovljov, Savenkov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    První útok utkání podniká Barys, který chvíli kombinoval v předbrankovém prostoru, ale nakonec zakončení nevymyslel.
     
    00:48
    Metallurg z protiútok vymyslel jen zblokované zakončení, takže na neúspěšné útoky je to vyrovnané.
     
    01:25
    Pavel Akolzin je velmi aktivní při napadání, díky čemuž získal kotouč, takže mohlo následovat nahození od modré čáry, které ale pokryl Jussi Olkinuora.
     
    02:13
    Kazašský celek opět zvládl obranu bez problémů, následně si vytvořil dobrou příležitost při protiútoku, ale Jegor Petuchov pálil jen do gólmana.
     
    02:43
    Od začátku zápasu se pořád nepřerušilo, hraje se tak ve vysokém tempu. Směrem dopředu se ale určitě víc daří Nur-Sultanu.
     
    03:30
    Joni Ortio se stará o první přerušení hry, ale při zákroku se moc nezapotil, protože projektil směřoval přímo do jeho rukavice.
     
    03:44
    Magnitogorsk vyhrál vhazování v útočném pásmu a může na soupeře poprvé tlačit, ale přihrávkou po mantinelu se nakonec sám vyhání z pásma.
     
    04:29
    Semjon Košelev pálil po pěkné křižné přihrávce, ale na branku stále čekáme, protože domácí brankář opět zasahuje.
     
    05:01
    Domácí se dostávají pod tlak, ze kterého je osvobozuje jejich gólman podržením puku v lapačce, ale následně tedy musí vyhrát buly.
     
    05:52
    Joni Ortio se dnes rozhodně nenudí, tentokrát pokryl projektil Michaila Pašnina od modré čáry, ale nic složitého zatím řešit nemusel.
     
    06:03
    Barys podnikl povedený přechod do útočného pásma, po kterém dvakrát pálil Kirill Paňukov, ale ten si v obou případech vylámal zuby na pozorném Jussim Olkinuorovi!
     
    06:45
    Matt Frattin v souboji u hrazení neudržel pásmo, ale kotouč na poslední chvíli aspoň získal pro své obránce, kteří se tedy pokouší o rozehrávku.
     
    07:18
    Pavel Akolzin už se dostával do střelecké pozice, jenže skákající kotouč si nedokázal ideálně zpracovat, takže mu ho obránce nakonec vypíchl.
     
    07:53
    Nur-Sultan je v této chvíli aktivnější, ale k souvislému náporu se nemůže dostat, protože hosté vždy rychle odpálí nebo dostanou kotouč z pásma.
     
    08:27
    Jussi Olkinuora po nepřesném nahození soupeře nepřeruší hru a rychle rozehrává, ale jeho spoluhráči se následně s pukem moc dlouho neohřáli.
     
    08:52
    Nakonec díky dobrému napadání si na konto připsali další střelecké pokus, který však zase směřoval přímo do gólmana.
     
    09:15
    Joni Ortio opět jistě zasahuje svou lapačkou, Metallurg tak aspoň získal další buly před ním.
     
    09:28
    Sergej Plotnikov se i z těžké pozice pokusil o nahození od modré čáry, které však byla zablokované, takže domácí okamžitě startují protiútok.
     
    10:05
    Joni Ortio už přece jen má první důležitější zákrok! Nikolaj Prochorkin totiž pálil z bezprostřední blízkosti, ale trefil se jen do lapačky brankáře, která byla ve správný čas na správném místě!
     
    11:01
    Hraje se ve velmi vysokém tempu, ale na první přesný zásah stále čekáme. Další útok Barysu tentokrát zastavují rozhodčí, kteří pískají ofsajd.
     
    11:48
    V pásmu Magnitogorsku se tvrdě bojuje o kotouč u hrazení, přičemž tento souboj nakonec zvládli hosté, kteří okamžitě mířili dopředu pomocí nahození, ale to skončili jen u brankáře kazašského týmu, který raději přerušil hru.
     
    12:20
    Na buly je ale pořád o něco úspěšnější Nur-Sultan, který tak mohl okamžitě nahodit dopředu, ale nic z toho stejně nezískal.
     
    12:48
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Arkadij Šestakov.
     
    13:08
    Magnitogorsk má jako první výhodu přesilové hry, ale tu nezačíná moc dobře, protože se domácí okamžitě osvobozuje a následně výborně brání svou modrou čáru.
     
    13:58
    Již polovina početní výhody hosté je minulostí a ti se zatím nedostali vůbec k ničemu. Vzápětí ale přece jen našli cestu do útočného pásma.
     
    14:41
    Barys právě vstřelil branku!
    Nepovedená přesilovka Magnitogorsku je dokonána, jelikož při nakonec i inkasuje! Linus Videll totiž vystihl přihrávku ve středním pásmu a okamžitě poslal do úniku JAKOBA LILJU, který ho vyřešil přesnou ránou nad lapačku. Asistence: Linus Videll.
    14:41 Jakob LILJA - 1:0
     
    15:35
    Hosté chtějí inkasovanou branku okamžitě odpracovat, takže začínají být o něco aktivnější, ale v útočném pásmu pořád nedostávají ani centimetr ledu.
     
    16:08
    Barys je pořád nebezpečný hlavně z protiútoků, ale tentokrát nahození bylo moc dlouhé, takže kotouč mají v moci beci hostů.
     
    16:48
    Alexej Makljukov přihrával puk pouze do ofsajdu, takže domácí nemohli hrát, ale následně se stejně dostali do šance díky špatné rozehrávce soupeře, ale Roman Starčenko vymyslel pouze zblokovaný pas.
     
    17:39
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Jesse Blacker – 2 min., podrážení).
     
    17:48
    I další oslabení začínají domácí na výbornou, protože posílají kotouč přes všechny čáry až za bránu Jussiho Olkinuory.
     
    18:20
    Metallurgu vůbec nevychází ani tato početní převaha, protože má velké problémy jen s přechodem do útočného pásma.
     
    18:50
    Do pásma nakonec dostal kotouč Taylor Beck, ale Barys si stejně následně vynutil souboj u hrazení, díky čemuž dostal kotouč ze své třetiny.
     
    19:27
    Hosté se ještě dostávají dopředu, ale tam Nikita Rožkov zlomil hokejku, kvůli čemuž nahození od modré čáry nebylo vůbec nebezpečné.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně ve 12:50.
     
    Barys hltá výhody domácího prostředí plnými doušky, protože v prvním dějství Magnitogorsku viditelně přehrál a naprosto po zásluze drží jednobrankové vedení. To domácí dokonce získali v oslabení zásluhou využitého úniku Jakoba Lilji, přičemž Metallurg si vzhledem k výborné obraně kazašského celku skoro nic nevytvořil. Pokud chce tedy myslet na vítězství, bude muset do druhé třetiny ledacos změnit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Barys se hned tlačí do útoku a hledá cestu ke druhému gólu, ale souboj u mantinelu tentokrát nezvládl.
     
    20:40
    Jakob Lilja se přes pravou stranu nadějně tlačil do zakončení, ale protihráč ho zastavil hraničním držením, které však rozhodně ještě uznali.
     
    21:28
    Semjon Košelev míří za nahozeným kotoučem, ale prvního u něho nebyl, avšak Barys také nezvládl následnou rozehrávku.
     
    22:07
    Domácí se radují, ale branka nemůže platit, protože dorážku Linuse Videll zastavila nejprve tyčka a pak ji Jussi Olkinuora udržel těsně před brankovou čárou! To si ještě rozhodčí ověřili u videa a pak potvrdili svůj výrok.
     
    22:18
    Hostům ale předešlá situace na klidu moc nepřidá, protože dnešní zápas prostě vůbec nezvládají. Nyní opět mají problémy s rozehrávkou.
     
    22:51
    Dmitrij Ševčenko si výborně najel na modrou čáru, kam dostal také pěkný pas. Při přečíslení pak ještě zkoušel uvolnit protihráče, ale v tom mu zabránil jeden z obránců!
     
    23:13
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk málem inkasoval podruhé, ale najednou platí vyrovnaný stav! Při rychlém protiútoku pálil Arťom Zemčonek, který sice mířil jen do betonu gólmana, ale od toho se puk odrazil přímo na hůl NIKOLAJE GOLDOBINA, který skóroval pohotovu dorážkou do odkryté klece. Asistence: Arťom Zemčonok, Sergej Plotnikov.
    23:13 Nikolaj GOLDOBIN - 1:1
     
    24:18
    Hosté jsou díky vyrovnání samozřejmě na koni a začínají soupeře přehrávat, další ránu od modré čáry už ale Joni Ortio zkušeně pokryl.
     
    24:48
    Metallurg vyhrál buly ve středu hřiště a o průnik se následně pokoušel Archip Několenko, ale tomu vystavil stopku první protihráč v cestě.
     
    25:19
    Roman Starčenko vybojoval kotouč za brankou a následně zkusil štěstí z velkého úhlu, ale Jussi Olkinuora měl dobře pokrytý prostor u tyče.
     
    25:48
    Michail Pašnin individuálně podnikl průnik do útočného pásma, kde nachystal střeleckou pozici pro spoluhráče, který ale mířil pouze do výstroje Joniho Ortia.
     
    26:00
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté skórují podruhé během chvíle a potvrzují, že druhé třetiny proti Barysu jim prostě vychází! Tentokrát branka padla po vyhraném vhazování v útočném pásmu, následně se totiž napřáhl JEGOR MARTYNOV, který se trefil přesně mezi ruku a tělo Joniho Ortii, který nic neviděl, takže nemohl reagovat. Asistence: Semjon Košelev, Taylor Beck.
    26:00 Jegor MARTYNOV - 1:2
     
    26:58
    Magnitogorsk je samozřejmě najednou ve velkém klidu a cítí se rozhodně lépe než Barys. Ten se po delší době dostal do útoku, ale tam zasáhl Jussi Olkinuora.
     
    27:33
    Alexej Makljukov neudržel při souboji útočné pásmo, píská se tak ofsajd a vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    27:55
    Brankář hostů dobře pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou, díky čemuž mohl do útoku zamířit Nikolaj Prochorkin, který ale o kotouč přišel kvůli nepovedené kličce.
     
    28:33
    Tak přece jen mohlo být bleskově vyrovnáno! Roman Starčenko totiž vyvezl kotouč do útoku a následně vybídl ke střele Pavla Akolzina, po jehož střela skončil kotouč těsně vedle pravé tyče!
     
    29:36
    Barys si z obratu soupeře vůbec nic nedělá a rychle chce dotáhnout jednobrankovou ztrátu, ale i několik velkých šancí neskončilo brankou.
     
    30:08
    Nikolaj Kuljomin mířil za nahozeným pukem, ale Alexej Makljukov ho předjel a donutil tak rozhodčí k odpískání zakázaného uvolnění.
     
    30:35
    Phil Varone nezpracoval kotouč na modré čáry zrovna ideálně, takže ho zvládl jen prodloužit za branku soupeře, kde ale žádný spoluhráč nebyl včas.
     
    30:56
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Matt Frattin – 2 min., sekání).
     
    31:17
    Tak to byl senzační zákrok Joniho Ortii! Po pěkné kombinaci tvrdě vypálil Taylor Beck. Jeho rána propadla domácímu brankáři za záda, ale ten se bleskově otočil a přikryl kus gumy lapačkou!
     
    31:40
    Tato přesilovka už Magnitogorsku vychází podle představ, protože tu byl další tlak, který zakončil tvrdým projektilem Philip Holm, ale Joni Ortia stále drží jednobrankovou ztrátu.
     
    32:10
    Nikolaj Prochorkin se před bránou pokoušel o teč, ale nahození Grigorije Dronova se nakonec ani nedotkl.
     
    32:50
    Barys měl opět šanci v závěru oslabení, kterou si vytvořil Maxim Musorov! ten se k přihrávce nedostal, ale v brankovišti soupeře způsobil obrovský zmatek, avšak kotouč nakonec skončil jen vedle brány!
     
    Dnešní utkání sleduje 3300 diváků.
     
    33:28
    Joni Ortio vůbec neviděl další dalekonosnou ránu, ale tentokrát zasahovat nemusel, protože střela letěla mimo tři tyče.
     
    34:00
    Andrej Nestrašil zpracoval přihrávku v těsném ofsajdu, takže se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    34:27
    V pásmu Barysu se svádí hromadný souboj o kotouč, který nakonec lépe vyřešili hosté, kteří tak na soupeře mohou zatlačit.
     
    35:04
    Domácí nakonec dostali kotouč z pásma a díky špatnému nahození protivníka se ho vzápětí chopili, ale sami ho pak poslali na zakázané uvolnění.
     
    35:36
    Darren Dietz měl prostor k zakončení na pravé straně, ale kotouč poslal přímo doprostřed brány, kde jistě zasáhl brankář Magnitogorsku.
     
    36:05
    Hra se poměrně kouskuje, protože se dost často přerušuje. Na vhazování ale už začínají být úspěšnější hokejisté Metallurgu.
     
    36:17
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Andrej Čibisov – 2 min., hrubost).
     
    36:33
    Jussi Olkinuora je také neuvěřitelný! Nikita Michajlis totiž pálil z mezikruží pod horní tyč, ale brankář hostů výborně zareagoval a přerušil hru!
     
    37:00
    Magnitogorsk se málem prosadil v oslabení! Při protiútoku se totiž kotouč do brankoviště, odkud ho domácí za pomoci velkého úsilí nakonec přece jen dostali!
     
    37:40
    Darren Dietz šikovně vyvezl kotouč do útočného pásma, takže kazašský tým opět může pořádně zatlačit na soupeře, ale vepředu zatím jen kombinuje.
     
    38:17
    Metallurg oslabení přežil a aktuální stav už bude chtít udržet do přestávky, inkasovaný gól do šatny by jeho odhodlání určitě hodně podlomil.
     
    39:08
    Nikolaj Prochorkin se zkoušel nějak prokličkovat mezi několika protihráči, ale nebyl úspěšný, takže Barys ještě může založit útok.
     
    39:33
    Joni Ortio však ještě kvůli špatné rozehrávce spoluhráč musel zasahovat, přičemž jen tak tak srazil kotouč mimo tři tyče.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně ve 13:55.
     
    I druhá třetina ve třetím utkání série vyšla mnohem lépe Magnitogorsku, který otočil z 0:1 na 2:1 hned během prvních šesti minut. První branku vsítil pohotovou dorážkou Nikolaj Goldobin, o chvíli později pak pořádnou dělovkou našel cestu do sítě Jegor Martynov. Následovalo spoustu šancí na obou stranách, ale ani jeden brankář už další gól neinkasoval, takže se Barys pořád nachází v dostřel, ale v poslední třetině to bude mít dost složité.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:30
    Magnitogorsk se samozřejmě snaží hrát v co největším klidu, nyní ale hledal i cestu dopředu, avšak za pomoci nahození se mu to nepovedlo.
     
    42:05
    Barys tak po delší době může zakládat útočné snažení, ale jeho útok je rychle zastaven kvůli ofsajdu.
     
    42:16
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Archip Několenko – 2 min., nedovolené bránění).
     
    42:50
    Metallurg zatím úspěšně drží hru mimo své pásmo. Nyní sice Jussi Olkinuora musel likvidovat střelu, ale nic složitého to nebylo.
     
    43:16
    Phil Varone šel zbytečně do souboje u levého hrazení, kvůli čemuž přišel o pásmo a hosté se tak mohli osvobodit.
     
    43:47
    Nikita Michajlis si prudkou přihrávku nedokázal zpracovat, domácí kvůli tomu aspoň nepřišli o pásmo.
     
    44:20
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Andrej Nestrašil – 2 min., podrážení).
     
    45:06
    Hosté prakticky pořád hrají v oslabení, ale to zatím bez problémů zvládají- Nyní sice vystřelil Alex Lintuniemi, ale jeho pokus byl sražen nad bránu.
     
    45:06
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Sergej Plotnikov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    46:12
    Konečně tu byla nějaké nebezpečné střela dvojnásobné přesilovky, o kterou se postaral Roman Starčenko, ale ten z mezikruží brankáře nepřekonal!
     
    46:47
    Magnitogorsk už je z nejhoršího venku, protože kotouč posílá až do pásma soupeře a dohrává tedy v klasickém oslabení.
     
    47:16
    Linus Videll vyvezl kotouč až přes červenou čáru, kde ho ale neudržel, takže Metallurg okamžitě míří do protiútoku.
     
    47:54
    Hosté už začínají hrát vyloženě na čas, který nyní získávají aktivním napadání. Díky tomu přišla i střela, kterou ale Joni Ortio v klidu pokryl.
     
    48:27
    Hosté si jdou dobře vědomi, že by neměli faulovat, takže hrají velmi opatrně a svědomitě, protože toto těsné vedení by už rádi udrželi až do konce.
     
    49:17
    Nikolaj Kuljomin se individuálně vydal dopředu, ale nic nemohl vymyslet, jelikož jeho spoluhráči šli střídat, takže vepředu získal aspoň trochu času.
     
    49:43
    Joni Ortio chytá nahození soupeře za vlastní klecí a rychle rozehrává. Jakob Lilja se následně dostal až k zakončení, ale to brankář hostů v klidu pokryl.
     
    50:05
    Dennis Rasmussen mohl možná zlomit odpor soupeře, protože byl zničehonic ve výborné střelecké pozici, avšak Joni Ortio ještě drží naději výborným zásahem!
     
    50:27
    Dillon Heatherington dostal ve středním pásmu tvrdou stopku, jeho následné nahození tak žádný ze spoluhráčů nemohl zachytit.
     
    51:07
    Metallurg stále drží hru daleko od své brány a míří za výhrou. Po nahození navíc získává trochu času napadáním.
     
    52:00
    Anton Sagadějev se před bránou pokoušel o těžkou teč, ale v rámci souboje s protihráčem to nemohl zvládnout.
     
    52:40
    Roman Starčenko dostal dobrou přihrávku na levou stranu, takže mohl přejít modrou čáru, ale jeho následný pokus o střelu či přihrávku byl neúspěšný.
     
    53:18
    Domácím týmu čas neskutečně rychle dochází, pomalu se tak už začínají připravovat na závěrečný nápor. Střelu od modré čáry však Jussi Olkinuora jistě kryje.
     
    53:48
    Magnitogorsk soupeři žádný delší tlak nedovoluje a nyní kus gumy dokonce dostává do pásma Barysu, kde kupuje co nejvíce času.
     
    54:16
    Nur-Sultan úspěšně přešel do útočné třetiny, ale tam mu kombinace moc dlouho nevydržela, takže Andrej Nestrašil startuje protiútok.
     
    54:48
    Andrej Nestrašil získal pár cenných sekund na pravé straně, kde dlouho držel kotouč i proti dvěma dotírajícím protihráčům.
     
    55:35
    Nikolaj Goldobin dobře zapracoval při obraně modré čáry, protože vystihl přihrávku a se spoluhráčem se následně pokouší o založení útočné akce.
     
    56:27
    Barys se umí dostat do pásma, ale tam se ani tentokrát nedostal k zakončení. Metallurg tak sbírá další cenné vteřiny.
     
    57:02
    Philip Holm ubránil modrou čáru a následně zamířil i dopředu, kde hosté chvíli kombinovali, ale nakonec nic nevymysleli.
     
    57:43
    Nikolaj Prochorkin dostává kotouč za branku soupeře a následně o něj velmi aktivně bojuje, přičemž domácí souboj moc nezvládají.
     
    58:15
    Joni Ortio už pomalu sleduje střídačku, ale zatím to nejde, protože jeho spoluhráči se nachází v obranném pásmu, odkud se velmi těžko dostávají.
     
    58:29
    Oddechový čas pro Barys.
     
    59:00
    Začíná poslední minuta třetí třetiny a Magnitogorsk pořád drží těsné vedení. Nur-Sultan se tak pokouší o vyrovnání s šesti bruslaři.
     
    59:35
    Nakonec tu byla ještě jedna šance, o kterou se postaral Roman Starčenko, ale Jussiho Olkinuora nepřekonal!
     
    Konec zápasu.
     
    Magnitogorsk si nakonec připisuje druhý bod v sérii, i když se o něj dlouho musel bát! V závěrečné třetině totiž Barys sehrál tři přesilové hry, ale ani jednu nevyužil. Následně tlačil i v závěrečných minutách, ale podruhé nenašel cestu skrz skvěle chytajícího Jussiho Olkinuoru, který má hlavní zásluhu na dnešní výhře! Barys bude moci dnešnímu porážku vrátit soupeři hned za dva dny na vlastním ledě.
     
    Statistiky
    Střely na branku: 27 – 31
    Zblokované střely: 7 – 5
    Tresné minuty: 6 – 8
    Využití: 0/4 – 0/3
    Vyhrané buly: 26 – 35
    Hity: 14 – 23
    Čas v útočném pásmu: 10:49 – 8:12
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (MET) 0+0, 1 střela na branku, TOI 13:57
     
    To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a zase někdy na počtenou. (14:32:46)

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 15. Lilja (Videll) – 24. Goldobin (Zemčonok, S. Plotnikov), 26. Martynov (Košelev, Beck)


    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Dietz (C), Makljukov, Heatherington, Šalapov, Blacker, Lintuniemi – Paňukov, Varone, Frattin – Akolzin, R. Starčenko (A), Sagadějev – Michajlis, Lilja, Videll (A) – Petuchov, Šestakov, Musorov – Ševčenko.
    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – Dronov, Zemčonok, Pašnin, Minulin, Holm, Martynov, Nikolajev – S. Plotnikov (A), Prochorkin, Goldobin – Beck, Košelev, Rasmussen – S. Mozjakin (C), A. Nestrašil, Karpov – Rožkov, Několenko, N. Kuljomin (A) – Čibisov.

    Rozhodčí: Gašilov, Lavrentjev – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 3300
    Barys 2 4 Magnitogorsk
    #1 Úterý 02.03.2021 • 15:00
    Magnitogorsk - Barys 7:4
    #2 Čtvrtek 04.03.2021 • 15:00
    Magnitogorsk - Barys 1:2 po prodl.
    #3 Sobota 06.03.2021 • 12:00
    Barys - Magnitogorsk 1:2
    #4 Pondělí 08.03.2021 • 12:00
    Barys - Magnitogorsk 4:2
    #5 Středa 10.03.2021 • 15:00
    Magnitogorsk - Barys 5:1
    #6 Pátek 12.03.2021 • 14:30
    Barys - Magnitogorsk 3:5
    bahis siteleri