West Brom – Newcastle 0:0 (kon.) | Liverpool – Fulham 0:1 (kon.) | Manchester City – Manchester Utd. 0:2 (kon.)
Tottenham – Crystal Palace 4:1 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
4:1 (1:1)
Crystal Palace FC
Neděle 07.03.2021, 20:15 • Tottenham Hotspur Stadium • Anglická Premier League • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:10:56)
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 4:3. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 8:17.
     
    Je konec! Tottenham zvládl dnešní souboj a poráží Crystal Palace 4:1. Mourinhův celek se do vedení dostal ve 25. minutě, kdy krásnou kombinaci zakončil Gareth Bale. Hosté v závěru prvního poločasu zvýšili svou aktivitu a dočkali se odměny. V nastavení srovnal hlavou Christian Benteke. Celek ze severu Londýna o svém vítězství rozhodl krátce po přestávce. Do vedení poslal Spurs znovu Gareth Bale a o tři minuty později se krásnou střelou prosadil Harry Kane. Právě anglický kanonýr ještě patnáct minut před koncem napsal za zápasem gólovou tečku.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Carlos Vinícius (Tottenham Hotspur).
     
    90+3
    Matt Doherty dostal prostor na pravé straně, jenže akci Tottenhamu zbrzdil přihrávkou na stopery. Domácí už kontrolují závěr duelu.
     
    90+2
    Patrick van Aanholt dostal přihrávku na levou stranu, kde si míč hrudníkem posunul kolem napadajícího soupeře. Akce Crystal Palace neměla dlouhého trvání.
     
    90+1
    Hugo Lloris si dal dobrý pozor na další přihrávku za obranu Tottenhamu a bez problémů schoval míč do rukavic. Následným výhozem spoluhráče nenašel.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Matt Doherty (Tottenham Hotspur).
     
    90
    Nastavuje se pět minut!
     
    89
    Son Hung-min si zpracoval přihrávku na levou stranu, kde se dobře zbavil obránce, jenže si netroufl na odcentrování do pokutového území.
     
    88
    Na opačnou stranu pelášil Wilfried Zaha, který si však opět nedal pozor na své postavení a asistent rozhodčího zvednutím praporku signalizoval ofsajd.
     
    87
    Lucas Moura v souboji na polovině hrací plochy předskočil svého strážce a rozjel další akci Tottenhamu. Domácí se tentokrát do blízkosti velkého vápna nedostali.
     
    86
    Jean-Philippe Mateta se na levé straně zbavil Sáncheze, ale podle asistenta rozhodčího už míč opustil hrací plochu.
     
    85
    Sergio Reguilón vhazoval na levé straně. Na jeho pobídku si naběhl Lucas Moura, ale v souboji na hranici velkého vápna se nechal obrat o míč.
     
    84
    Hosté zahrávali rohový kop. Na nadýchaný centr si naskočil střídající Mateta, který musel zakončovat z těžké pozice a poslal míč nad branku.
     
    83
    Gary Cahill potáhl míč z vlastní poloviny na polovinu Tottenhamu, jenže nikdo v modročerveném dresu jeho nákop na levou stranu nedohnal.
     
    82
    Moussa Sissoko ustál souboj na polovině hrací plochy, kde se krásně otočil kolem soupeře a rozehrál na Sáncheze. Tottenham kontroluje závěr utkání.
     
    81
    Wilfried Zaha se hnal za přihrávkou na polovinu Tottenhamu, ale ani v tomto případě si nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdu.
     
    80
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Harry Kane, přichází Carlos Vinícius.
     
    79
    Matt Doherty potáhl míč po pravé straně, jenže si netroufl na přihrávku do pokutového území a musel si pomoci rozehrávkou na stopery.
     
    78
    Branku Tottenhamu ještě zkoumal VAR, ale kalibrované čáry zjistily, že Kane v ofsajdu nestál. Branka platí a Spurs skutečně vedou 4:1.
    77. Harry KANE - 4:1
     
    77
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tottenham přidává další zásah a byla to další akce až do kuchyně! Lamela poslal přihrávku na malé vápno, odkud Son ještě vrátil míč před prázdnou branku a HARRY KANE už měl snadnou práci!
     
    76
    Jeff Schlupp se po pravé straně dostal do pokutového území a snažil se odcentrovat. Jeho pobídku si Lloris bez problémů stáhl do rukavic.
     
    75
    Sergio Reguilón ve sprintu poslal do šestnáctky velmi prudký centr, za kterým se tlačil Lucas Moura, ale brazilský fotbalista se do zakončení nedostal.
     
    74
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Christian Benteke, přichází Jean-Philippe Mateta.
     
    73
    Tottenham se s kombinací posunul na polovinu soupeře, jenže akce hostujícího celku skončila přihrávkou k obráncům Crystal Palace.
     
    72
    Davinson Sánchez diriguje rozehrávku Tottenhamu na vlastní polovině. Stopeři domácího celku se teď nikam neženou.
     
    71
    Joel Ward chtěl rozehrát nákopem za obranu Tottenhamu, jenže jeho úmysl nepochopil nikdo z hráčů Crystal Palace a Lloris si došel pro míč.
     
    70
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Gareth Bale, přichází Érik Lamela.
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Harry Winks, přichází Moussa Sissoko.
    69. Zahova rána do tyče
     
    69
    Wilfried Zaha táhl rychlou akci hostujícího celku a sám se dostal do zakončení. Přízemní pokus střídajícího fotbalisty zastavila branková konstrukce!
     
    68
    Sergio Reguilón spěchal za Sonovou přihrávkou na levou stranu, nicméně střídající Schlupp se s ním bleskově vrátil a odkopl míč do autu.
     
    67
    Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč směřoval přímo do branky, ale pozorný brankář Hugo Lloris jej bez problémů vyboxoval do bezpečí.
     
    65
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Andros Townsend, přichází Jeff Schlupp.
     
    65
    Wilfried Zaha se hnal za přihrávkou do pokutového území, jenže pozorně hrající Matt Doherty před ním stačil míč hlavou odehrát na rohový kop.
     
    64
    Harry Kane se na opačné straně hrací plochy vydal napadat rozehrávku Crystal Palace. Zadáci hostujícího celku pod tlakem museli míč nakopnout vpřed.
     
    63
    Tottenham pokračuje v kombinaci s míčem na kopačkách. Nikdo v červenomodrém dresu Crystal Palace zatím rozehrávku soupeře nenapadá.
     
    62
    Právě Gareth Bale se ujal rozehrávky rohového kopu. U zadní tyče hlavičkoval důrazný Harry Kane, ale jeho hlavička nemířila mezi tři tyče.
     
    61
    Gareth Bale tentokrát poslal prudkou přihrávku na pravou stranu, kam sprintoval aktivní Doherty. Cahill se soupeři položil pod nohy a odehrál míč na roh.
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí Tottenham po změně stran pokračuje ve fantastickém výkonu. Mourinhův celek po přestávce výrazně vykročil za vítězstvím.
     
    59
    Wilfried Zaha se hnal za nákopem na levé křídlo, jenže jeho směrem přiletěla pobídka příliš pozdě. Hostující hvězda si totiž nepohlídala ofsajd.
     
    58
    Další obrovská šance Tottenhamu! Doherty odcentroval do šestnáctky, kde hlavičkoval Harry Kane. Jeho prodloužení ještě doběhl Reguilón, ale Townsend jeho pokus srazil na boční síť.
     
    57
    Jaïro Riedewald uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hřiště. Hosté poté útočili po pravé straně, ale obrana Tottenhamu byla pozorná.
     
    56
    Zaha se dostal k míči v blízkosti velkého vápna a vnějším nártem se jej snažil poslat za obranu Tottenhamu. Crystal Palace u míče dlouho nezůstal.
     
    55
    Lucas Moura přenesl hru na pravou stranu, kde znovu operoval skvěle hrající Gareth Bale. Vášnivý golfista poté dlouhým přenesením našel Sona, jehož projektil skončil nad břevnem.
     
    54
    Na opačné straně se z hranice velkého vápna položil do odraženého míče Jaïro Riedewald, ale pokus levačkou se mu nepovedl a míč skončil daleko od branky.
    52. Harry KANE - 3:1
     
    52
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tottenham rozjel po přestávce koncert! Domácí celek totiž rychle přidává i třetí branku a byl to skutečně výstavní kousek! Doherty zpětnou přihrávkou z pravé strany našel prostor, kam si naběhl HARRY KANE a ten krásnou technickou střelou umístil míč ke vzdálenější tyči!
     
    51
    Hostující celek se ihned po rozehrávce vydal do útoku, jenže Wilfried Zaha si podle rozhodčího v souboji se Sánchezem pomohl nedovoleným zákrokem.
    49. Gareth BALE - 2:1
     
    49
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Domácí Tottenham si bere zpět své ztracené vedení! Na centr ke vzdálenější tyči si naskočil Harry Kane, který se znovu rozhodl přihrát. Anglický útočník vrátil míč na malé vápno a GARETH BALE důraznou hlavičkou zakončil do protipohybu brankáře.
     
    49
    Matt Doherty dostal přihrávku na pravou stranu, odkud levačkou hledal rozběhnutého Harryho Kanea. Vicente Guaita před ním míč hravě schoval do rukavic.
     
    48
    Jaïro Riedewald na polovině hřiště skluzem sestřelil soupeře a dostává žlutou kartu.
     
    47
    Pierre-Emile Höjbjerg poslal přihrávku na polovinu soupeře, kam si nabíhal Lucas Moura, ale rychlonohého brazilského hráče předskočil Cahill.
     
    47
    Tottenham se hned v úvodu druhého poločasu vydal na polovinu soupeře, jenže fotbalisté v bílém velmi rychle otočili směr hry na vlastní polovinu.
     
    46
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Eberechi Eze, přichází Wilfried Zaha.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce byl o něco aktivnější Tottenham. Mourinhův celek se do vedení dostal ve 25. minutě, kdy krásnou kombinaci zakončil Gareth Bale. Hosté v závěru prvního poločasu zvýšili svou aktivitu a dočkali se odměny. V nastavení srovnal hlavou Christian Benteke.
     
    45+2
    První poločas skončil.
    45+1. Christian BENTEKE - 1:1
     
    45+1
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté udeřili v nastavení ze své první šance v dnešním souboji! Luka Milivojević odcentroval z levé strany na malé vápno, kde si na pobídku naskočil CHRISTIAN BENTEKE a přesnou hlavičkou nedal Llorisovi nárok!
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Jordan Ayew v závěu prvního poločasu získal pro Crystal Palace přímý kop na polovině Tottenhamu. Harry Winks mu totiž přišlápl kotník.
     
    44
    Hugo Lloris nemá v prvním poločase moc práce, jelikož hosté zatím mezi tři tyče zakončit nedokázali. Francouzský branář se alespoň zapojil do kombinace Spurs.
     
    43
    Jaïro Riedewald krásným nákopem přenesl hru na levou stranu, kam si naběhl Patrick van Aanholt, jenže jeho centr odehrál Sánchez na rohový kop.
     
    42
    Joel Ward dostal přihrávku na pravou stranu, po které nakopl míč za obranu Tottenhamu, jenže k jeho nákopu se dostal nejrychleji Toby Alderweireld.
     
    41
    Guaita se musel zapojit do rozehrávky hostujícího celku. Jeho nákop přiletěl na pravou stranu, kde míč propadl do zámezí.
     
    40
    Son Hung-min dostal přihrávku na pravou stranu, nicméně patičkou přizvedl míč na polovinu soupeře, kde kralovali zadáci Crystal Palace.
     
    39
    Andros Townsend na pravé straně vykoupal Reguilóna a dokázal odcentrovat do pokutového území. Nikdo v červenomodrém dresu hostujícího mužstva se do zakončení nedostal.
     
    38
    Gareth Bale odcentroval z pravé strany do velkého vápna, kam si naběhl aktivní Sergio Reguilón, který pálil ve výskoku placírku, jenže netrefil branku.
     
    37
    Son dostal přihrávku na levou stranu, ale rozhodl se pro přenesení hry přes celou šíři hrací plochy. Jeho pobídku udržel na trávníku Doherty.
     
    36
    Exekuce následného přímého kopu ze skvělé pozice se chopil Harry Kane, ale technickou střelou trefil jen jednoho z hráčů ve zdi.
     
    35
    Garry Cahil fauloval Lucase Mouru na hranici velkého vápna a dostává žlutou kartu.
     
    34
    Sergio Reguilón si na vlastní polovině výborně pokryl míč před napadajícím Jordanem Ayewem, který jej poslal k zemi.
     
    33
    Lucas Moura se hnal do pokutového území, ale ještě před jeho hranicí zapomněl míč za sebou a nestačil se pro něj včas vrátit před soupeřem.
     
    32
    Joel Ward vhazoval na pravé straně hrací plochy, jenže Andros Townsend si v dalším souboji pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    31
    Joel Ward dostal přihrávku na pravou stranu a vysokým nákopem hledal Bentekeho. Belgický útočník míč sice hlavou prodloužil, ale za obranu Tottenhamu si nenaběhl nikdo z hostů.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a domácí Tottenham zatím potvrzuje roli favorizovaného mužstva. Crystal Palace se do blízkosti Llorisovy branky dostává jen zřídka.
     
    29
    Gareth Bale táhl akci Tottenhamu a Jordan Ayew jej zatažením za dres poslal k zemi. Hostující útočník dostává žlutou kartu.
     
    28
    Toby Alderweireld potáhl míč na polovinu soupeře a vymyslel zajímavý nákop na hranici šestnáctky. Před Sonem opět uspěl Cheikhou Kouyaté.
     
    27
    Tottenham po vstřelení úvodní branky dnešního souboje nepolevuje a nadále se tlačí na polovinu soupeře. Zadáci Crystal Palace mají plné nohy práce.
    25. Gareth BALE - 1:0
     
    25
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tottenham se dostává do vedení! Lucas Moura skvělým napadáním obral soupeře o míč. Do vápna se poté dostal Harry Kane, který přihrál na malé vápno a GARETH BALE už trefil odkrytou branku!
     
    25
    Pierre-Emile Höjbjerg rozehrál na pravou stranu, kde byl Bale, jehož centr na zadní tyč před Sonem odhlavičkoval do bezpečí Cheikhou Kouyaté.
     
    24
    Patrick van Aanholt podklouzl v souboji na pravé straně, jenže s velkým štěstím takto zastavil centr z kopačky Garetha Balea.
     
    23
    Sergio Reguilón dostal přihrávku na levou stranu, jenže pro svůj celek získal jen vhazování. Tottenham zatím nehraje ve zrovna vysokém tempu.
     
    22
    Toby Alderweireld dostal prostor na polovině hřiště a diriguje rozehrávku Tottenhamu. Domácí Tottenham bude muset proti pevnému bloku soupeře hrát trpělivě.
     
    21
    Cheikhou Kouyaté nakopl míč na polovinu soupeře, jenže jeho pobídku si bez problémů pohlídali zadáci Mourinhova celku.
     
    20
    Sergio Reguilón potáhl míč na levou stranu, kde si zasekl míč kolem Warda, jenže následně si musel pomoci přihrávkou do zadních řad.
     
    18
    Sergio Reguilón si tentokrát přehodil míč v blízkosti šestnáctky na pravačku a centrem chtěl najít Harryho Kanea. Před anglickým kanonýrem zasáhl Cahill.
     
    17
    Sergio Reguilón podpořil ofenzivu Tottenhamu náběhem po levém křídle, kde si skvěle zpracoval míč levačkou, ale neprocedil jej na spoluhráče.
     
    16
    Gary Cahill se jako stoper dostal do hlavičkového souboje vysoko na polovině Tottenhamu. Zkušený obránce podle rozhodčího fauloval Harryho Winkse.
     
    15
    Jordan Ayew kouzlil s míčem u nohy v blízkosti rohového praporku, ale Harry Winks se s ním pustil do souboje a získal míč pro Tottenham.
     
    14
    Lucas Moura se vrhl do souboje na levé straně hrací plochy, ale podle rozhodčího si počínal nedovoleným způsobem. Hosté přestáli úvodních patnáct minut.
     
    13
    Gareth Bale operoval s míčem u nohy na pravé straně, kde si míč přehodil na levačku, ale jeho centr zablokoval hned první obránce.
     
    12
    Harry Kane se pustil do hlavičkového souboje na polovině soupeře, jenže si pomohl nedovoleným zákrokem. Hosté budou rozehrávat.
     
    11
    Joel Ward si tentokrát dal dobrý pozor na přihrávku směřující na Lucase Mouru a před rychlonohým fotbalistou si pomohl malou domů.
     
    10
    Po krátkém přerušení se znovu pokračuje ve hře. Joel Ward už se znovu zapojil do hry. Ward vhazoval na pravé straně, ale míč odevzdal domácím obráncům.
     
    9
    Hostující fotbalista je aktuálně v péči lékařského týmu Crystal Palace. Ward nakonec odchází za postranní čáru po svých a podle všeho bude pokračovat.
     
    8
    Joel Ward po jednom ze soubojů na vlastní polovině velmi nepříjemně dopadl na trávník a podle všeho si poranil kotník.
     
    6
    Son Hung-min si ve vápně naskočil na vysoký centr a pokoušel se o zakončení hlavou. Jeho rána však mířila jen do míst, kde stál připravený Guaita.
     
    5
    Andros Townsend dostal prostor k odcentrování a bez váhání vyslal prudký centr před branku Tottenhamu. Obrana Spurs první těžší situaci zvládla.
     
    4
    Domácí Tottenham je v úvodu dnešního souboje o něco aktivnější, ale proti pozorné defenzivě Crystal Palace to bude mít velmi těžké.
     
    3
    Toby Alderweireld nakopl míč do pokutového území, kde byli hlavičkáři Tottenhamu, ale hostující brankář Vicente Guaita bez problémů stáhl míč do rukavic.
     
    2
    Hned v úvodu přišel první nedovolený celek ze strany Crystal Palace. Domácí Tottenham se tak poprvé v utkání může vydat do útoku.
     
    1
    Hostující Crystal Palace obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Celek z Londýna bude chtít Mourinhův celek na jeho půdě pořádně potrápit.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Doherty, D. Sánchez, Alderweireld, Reguilón – Winks, P.-E. Höjbjerg – Bale, Lucas Moura, Son Hung-min – Kane.
    Náhradníci: Hart – Bergwijn, Vinícius, Alli, Dier, B. Davies, Lamela, Ndombèlé, Moussa Sissoko.

    Crystal Palace FC: Guaita – J. Ward, Kouyaté, Cahill, van Aanholt – A. Townsend, Riedewald, Milivojević (C), Eze – J. Ayew, Ch. Benteke.
    Náhradníci: Butland – Batshuayi, Dann, Hannam, Kelly, Mateta, Schlupp, Zaha, Wickham.

    Rozhodčí: Attwell – Hatzidakis, Davies.
     
    Vzájemný zápas

    V podzimním měření sil se na půdě Crystal Palace zrodila remíza 1:1.
     
    Tottenham Hotspur

    Domácí Tottenham je na tom o něco lépe, ale Mourinhův celek také nemůže být s průběhem letošního ročníku spokojený. Tottenham odehrál dvacet šest zápasů a získal v nich čtyřicet dva bodů. S tímto ziskem patří Spurs osmá pozice. Na čtvrtý West Ham nyní ztrácí už pět bodů. Poslední dva ligové duely však Tottenham opanoval. Nejprve doma rozstřílel Burnley a naposledy uspěl v těžkém souboji na půdě Fulhamu.
     
    Crystal Palace FC

    Hostující Crystal Palace zatím prožívá solidní sezónu. Londýnský celek odehrál dvacet sedm zápasů a získal v nich třicet čtyři bodů. S tímto ziskem patří Crystal Palace třináctá pozice ligové tabulky. Na záchranu má aktuálně k dobru náskok jedenácti bodů. V posledních dvou duelech doma uhrálo bezbrankové remízy s Manchesterem United a Fulhamem.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Premier League mezi Tottenhamem Hotspur a Crystal Palace. Výkop je stanoven na 20:15.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 25. Bale (Kane), 49. Bale (Kane), 52. Kane (Doherty), 77. Kane (Son Hung-min) – 45+1. Ch. Benteke (Milivojević)

    Karty:   90. Doherty (TOT), 90+5. Vinícius (TOT) – 29. J. Ayew (CRP), 35. Cahill (CRP), 48. Riedewald (CRP)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 4:3. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 8:17.
    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Doherty, D. Sánchez, Alderweireld, Reguilón – Winks (70. Moussa Sissoko), P.-E. Höjbjerg – Bale (70. Lamela), Lucas Moura, Son Hung-min – Kane (80. Vinícius).
    Náhradníci: Hart – Bergwijn, Vinícius, Alli, Dier, B. Davies, Lamela, Ndombèlé, Moussa Sissoko.

    Crystal Palace FC: Guaita – J. Ward, Kouyaté, Cahill, van Aanholt – A. Townsend (65. Schlupp), Riedewald, Milivojević (C), Eze (46. Zaha) – J. Ayew, Ch. Benteke (74. Mateta).
    Náhradníci: Butland – Batshuayi, Dann, Hannam, Kelly, Mateta, Schlupp, Zaha, Wickham.

    Rozhodčí: Attwell – Hatzidakis, Davies
    bahis siteleri