Huesca – Celta Vigo 3:4 (kon.) | Atlético – Real Madrid 1:1 (kon.) | Real Sociedad – Levante 1:0 (kon.)
Ath. Bilbao – Granada 2:1 (kon.)
konec
SD Huesca
3:4 (2:2)
Celta de Vigo
Neděle 07.03.2021, 14:00 • Estadio El Alcoraz, Huesca • Španělská LaLiga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    76
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Iago Aspas (Celta de Vigo) podržel míč na pravé straně, počkal, až se mu někdo nabídne. To učinil FRAN BELTRÁN, který si naběhl k vápnu a po přihrávce od Aspase střelou z první vrací svému týmu vedení.
     
    74
    Huesca právě vstřelila branku!
    A také hosté jsou potrestáni za svou pasivitu stejně, jako domácí v první půli. Dani Escriche poslal z levé strany pas do vápna, kde opět zcela volný DAVID FERREIRO zakončuje střelou z první a Villar byl v brance Celty bezmocný.
     
    52
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Hosté rozehrávali roh z levé strany, obrana domácích znovu nepohlídala prostor ve vlastním vápně, kde se dostal k hlavičce zcela volný HUGO MALLO, který z pravé strany poslal míč k protější tyči, do protipohybu gólmana.
     
    37
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Domácí si svou pasivitou doslova koledovali o vyrovnávací gól! Brais Méndez sice ještě Llorenteho nepřekonal z pravé strany, ale domácí gólman jeho střelu pouze vyrazil reflexivním zákrokem a míč se dostal do míst, kde ho na levé straně napálil NOLITO a tentokrát již na tuto střelu gólman nedosáhl.
     
    16
    Huesca právě vstřelila branku!
    Domácí bleskově otáčí skóre! Byl to také rychlý brejk, kdy Mikel Rico skvěle vysunul na pravé straně RAFAELA MIRA, který po dlouhém sprintu naběhl do vápna z pravé strany a střelou pod břevno nedal brankáři šanci.
     
    14
    Huesca právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Pablo Maffeo Becerra odcentroval z pravé strany a ve vápně byl zcela volný DIMITRIS SIOVAS, který hlavou poslal míč do branky.
     
    5
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Tak to není dobrý vstup do zápasu v podání domácích! Ti ztratili míč na polovině Celty a hosté okamžitě vyrazili do brejku. Dlouhý pas z pravé strany zpracoval na levé straně Nolito, který ale místo zakončení zvolil ještě přihrávku k vápnu, kde byl volný 9SANTIAGO MINA a ten již poslal míč nechytatelně do branky.

    Martin Dvořák

    Branky: 14. Siovas (Maffeo Becerra), 16. Mir (M. Rico), 74. Ferreiro – 5. S. Mina (Nolito), 37. Nolito, 52. Mallo (Denis Suárez), 76. Beltrán (Aspas)

    Karty:   57. Mallo (CVG)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 12:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:20.
    SD Huesca: Fernández Llorente – Pulido, Siovas, Insua (81. Gómez) – Maffeo Becerra, Ferreiro, Seoane (89. Carlos), M. Rico (81. I. Doumbia), Galán (89. Okazaki) – Escriche (78. Ontiveros), Mir.
    Náhradníci: Andrés Fernández – Carlos, Gómez, I. Doumbia, Vavro, Sandro Ramírez, B. García, Ontiveros, Okazaki, Pedro López.

    Celta de Vigo: R. Blanco (45+6. Villar) – Mallo, Aidoo, Murillo, Martín – Méndez (74. N. Araujo), Beltrán, Nolito (79. Ferreyra) – Denis Suárez – S. Mina (80. Solari), Aspas.
    Náhradníci: Villar – N. Araujo, Holsgrove, Fontán, Juncà, K. Vázquez, Baeza, Ferreyra, Solari.

    Rozhodčí: Munuera – Prieto, Baena
    ocianews.com