Kolín nad Rýnem – W. Brémy 1:1 (kon.) | Bielefeld – Union Berlín 0:0 (kon.)
konec
DSC Arminia Bielefeld
0:0 (0:0)
1. FC Union Berlín
Neděle 07.03.2021, 18:00 • SchucoArena (Bielefeld, Německo) • Německá Bundesliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání nám branku nepřineslo. I přestože byli hosté hlavně ve druhém poločase o dost aktivnějším týmem a vytvořili si hned několik velkých příležitostí, vstřelit gól se jim nepodařilo. Po utkání si tedy oba týmy rozdělí bod. Bielefeld půjde zatím na sedmnácté místo, kde má náskok na osmnáctou Mohuč jednobodový. Ztrátu na patnáctou Herthu pak dvoubodový. Bielefeld ale má jedno utkání k dobru oproti ostatním. Union zůstává na sedmé příčce a od šestého Dortmundu, který je momentálně umístěn na poslední postupové příčce do evropských pohárů, ho dělí čtyři body. (20:10:55)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:7. Fauly: 9:5.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Trimmel si udělal na pravé straně prostor a následně centroval na malé vápně, kde si sbíhal jeho spoluhráč, ale míč ze vzduchu sebral gólman Ortega.
     
    90+1
    Bielefeld skvěle vybojoval míč, ale okamžitě ho stáhl do obrany. Do hlubokého betonu nepřipouští žádného protihráče a vypadá to, že už bude jen bránit bod.
     
    90
    K tomuto poločasu se bude nastavovat mnohem kratší doba, než k tomu prvnímu. Budou to tři minutky.
     
    89
    Hosté ani teď nebudou úspěšní. Jejich brejk a přečíslení končí kvůli velmi nepřesné přihrávce ještě před pokutovým územím. A pomalu se blíží konec utkání.
     
    88
    Ani tento rohový kop se hostujícímu týmu nepodařilo. Union ho rozehrál nakrátko a následně centroval do vápna, kde míč ale jednoduše přebrala domácí obrana.
     
    87
    Endo dostal míč do prostoru na polovině hřiště a spěchal skoro až k vápnu. Zezadu ho ale odzbrojil jiný hráč soupeře a akci Unionu skvěle zastavil
     
    86
    Union Berlín dostal po své útočné snaze možnost alespoň si kopnout standardku v podobě rohového kopu. K tomu se postavil Petar Musa, ale míč dobře nenasměroval.
     
    85
    Dva hráči hostů se srazili u pravé autové čáry na polovině hřiště. Oba upadlo k zemi a nechali tak Bielefeldu možnost přejít do brejku.
     
    84
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Max Kruse, přichází Christian Gentner.
     
    83
    Hosté se úpěnlivě snaží strhnout v posledních minutách vedení na svou stranu. Bielefeld se naopak na útočnou polovinu s míčem skoro nedostává.
     
    81
    Další skvělá šance Unionu Berlín! Petar Musa nasměroval ve vápně míč do středu na Enda, který z první pálil, ale Ortega ho parádně vychytal.
     
    80
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Fabian Klos, přichází Sven Schipplock.
     
    79
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Cédric Brunner, přichází Nathan de Medina.
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Arne Maier, přichází Marcel Hartel.
     
    78
    Oba týmy si nyní několikrát vyměnily míč na středovém kruhu po velkých chybách. Chystá se střídání, Bielefeld jen kope na své vlastní polovině a u laviček už jsou připraveni jiní hráči.
     
    77
    Endo se snažil z voleje trefit míč, ovšem přiběhl k němu soupeř, který chtěl míč odkopnout. Endo trefil jeho nohu, trefil se do holeně a oba hráči padli k zemi.
     
    75
    Cedric Brunner byl v souboji sražen k zemi a následně se u něj vyskytly nějaké zdravotní komplikace. Lékaři si ho stáhli do zámezí, ale hráč je zět ve hře.

    Jiří Polášek

    Branky:


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:7. Fauly: 9:5.
    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – Brunner (79. de Medina), Pieper, J. Nilsson, Laursen – Maier (79. Hartel), Prietl – Córdova (28. Voglsammer), Vlap (65. Doan), Okugawa – Klos (C) (80. Schipplock).
    Náhradníci: Linnér – Doan, de Medina, Gebauer, Hartel, Schipplock, van der Hoorn, Voglsammer, Yabo.

    1. FC Union Berlín: Luthe – Trimmel (C), Friedrich, Knoche, Ryerson – Ingvartsen (62. Endo), Prömel, Andrich, Bülter – M. Kruse (84. Gentner), Pohjanpalo (62. Musa).
    Náhradníci: Karius – Endo, Dajaku, Griesbeck, Hübner, Musa, N. Schlotterbeck, Teuchert, Gentner.

    Rozhodčí: Harm Osmers
    thejrc.org