Montreal – Winnipeg 7:1 (kon.) | Arizona – Minnesota 5:2 (kon.) | Vancouver – Toronto 4:2 (kon.)
Colorado – Anaheim 4:5 (po pr.) | Dallas – Columbus 5:0 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 4:3 (po pr.)
Edmonton – Calgary 3:2 (kon.) | San Jose – Vegas 0:4 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 5:2 (kon.)
Chicago – Tampa 3:6 (kon.) | Boston – New Jersey 0:1 (kon.) | Carolina – Florida 4:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
Florida Panthers
Neděle 07.03.2021, 23:07 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:09 Mason MARCHMENT - 4:2
     
    49:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Gól naděje vstřelil MASON MARCHMENT. Akci rozjel Barkov, jenž přihrávkou na levou stranu našel Huberdeaua. Forvard podržel kotouč na holi přesně tak dlouho, jak bylo třeba. Následně nahrávkou napříč pásmem našel již zmíněného krajana Marchmenta, pro něhož nebyl žádný problém trefit odkrytou svatyni. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aleksander Barkov.
    43:41 Warren FOEGELE - 4:1
     
    43:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Třígólové manko se už Panterům bude stahovat velmi složitě! Gudasovi propadl puk na modré čáře a do úniku vystartoval WARREN FOEGELE. Zvolil forhendový blafák a i navzdory faulu od obránce dokázal Driedgerovi propasírovat touš mezi betony. Asistence: Brock McGinn.
    40:38 Sebastian AHO - 3:1
     
    40:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    Svěřenci Brind'Amoura dávají gól v oslabení a výrazně se přibližují vítězství! Slavin místo bezhlavého vyhození našel na modré čáře Martinooka. Kanaďan přečíslení vyřešil nahrávkou na SEBASTIANA AHA, elitní finský centr zápěstím propálil brankáře i s přispěním pravé tyčky. Asistence: Jordan Martinook a Jaccob Slavin.
    30:41 MacKenzie WEEGAR - 2:1
     
    30:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři snižují a zadělávají na drama! Acciari vyhrál buly na MACKENZIEHO WEEGARA, který se nerozmýšlel a tvrdou střelou propálil překvapeného Reimera mezi betony. Asistence: Noel Acciari.
    24:52 Nino NIEDERREITER - 2:0
     
    24:52
    Carolina právě vstřelila branku!
    Úderná druhá lajna Canes opět skóruje! Nejméně polovina gólu jde za Martinem Nečasem, který mezi protihráči nabruslil do útočné třetiny a ve finále povedené akce přihrál NINU NIEDERREITEROVI, jenž zápěstím propálil Driedgera mezi levou rukou a betonem. Asistence: Martin Nečas a Sebastian Aho.
    15:55 Vincent TROCHECK - 1:0
     
    15:55
    Carolina právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá přesilovka posouvá Hurikány do vedení! Svečnikov našel před brankou VINCENTA TROCHECKA a nejproduktivnější hráč týmu zachoval chladnou hlavu. Otočil se, načež forhendem zametl puk podél levého betonu gólmana do sítě. Asistence: Andrej Svečnikov a Dougie Hamilton.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 16. Trocheck (Svečnikov, D. Hamilton), 25. Niederreiter (Nečas, Aho), 41. Aho (Martinook, Slavin), 44. Foegele (B. McGinn) – 31. Weegar (Acciari), 50. Marchment (Huberdeau, Barkov)


    Carolina Hurricanes: Reimer (Nedeljkovic) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, H. Fleury, Gardiner – Foegele, Aho, B. McGinn – Nečas, Trocheck, Niederreiter – Fast, J. Staal (C), Svečnikov – Martinook (A), Lorentz, Paquette.
    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Ekblad, Weegar, Gudas, Yandle (A), Connauton, Forsling – Verhaeghe, Barkov (C), Vatrano – Hörnqvist, Wennberg, Huberdeau (A) – Děnisenko, Luostarinen, Marchment – Acciari, Lammikko, Lomberg.

    Rozhodčí: Rooney, Chmielewski – Alphonso, Pancich

    Diváci: 2 924
    thejrc.org