Montreal – Winnipeg 7:1 (kon.) | Arizona – Minnesota 5:2 (kon.) | Vancouver – Toronto 4:2 (kon.)
Colorado – Anaheim 4:5 (po pr.) | Dallas – Columbus 5:0 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 4:3 (po pr.)
Edmonton – Calgary 3:2 (kon.) | San Jose – Vegas 0:4 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 5:2 (kon.)
Chicago – Tampa 3:6 (kon.) | Boston – New Jersey 0:1 (kon.) | Carolina – Florida 4:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
5:2 (0:2, 2:0, 3:0)
Minnesota Wild
Neděle 07.03.2021, 01:10 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše. Díky za pozornosrt a zase někdy u NHL. (03:50:02)
     
    Tři hvězdy utkání
    1. Conor Garland (ARI) 1+1
    2. Tyler Pitlick (ARI) 2+0
    3. Jakob Chychrun (ARI) – 1+0
     
    Kdo se postavil do brankoviště?
    Darcy Kuemper (ARI) – 32 zákroků, 2 OG, 94,1 % úspěšnost, odchytal 59:58
    Cam Talbot (MNS) – 26 zákroků, 4 OG, 86,7 % úspěšnost, odchytal 57:42
     
    Po nepovedené první třetině se Arizona zvedla a došla si pro zasloužené dva body. Výhru režírovali domácí ve třetí třetině, kde se jim i s trefou do odkryté klece povedlo skórovat celkem třikrát. Stavebním kamenem byl dnes i brankář Darcy Kuemper, který hlavně v první třetině měl dost práce.

    Arizona Coyotes 5:2 Minnesota Wild
    22. Crouse (Garland, Schmaltz), 34. Chychrun (Larsson, Brassard), 44. Garland (Brassard, Keller), 47. Pitlick (Hjalmarsson, Keller), 60. Pitlick (Hjalmarsson, Dvorak) – 15. Dumba (Bjugstad, Parise), 16. Greenway
     
    Konec zápasu.
    59:13 Tyler PITLICK - 5:2
     
    59:13
    Arizona právě vstřelila branku!
    Výhra Arizony je potvrzená brankou do odkryté klece! TYLER PITLICK dojel nahozený kotouč, který se mu nakonec odrazil od zadního mantinelu přímo do brankoviště – domácí útočník pak měl hodně lehkou úlohu. Asistence: Niklas Hjalmarsson a Christian Dvorak.
     
    59:05
    Po dobrém kroužení v pásmu od Kaprizova se puk dostal až k Fialovi, ale ten od pravého mantinelu střílel jen do připraveného Kuempera, jenž chytá velice dobře!
     
    58:37
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:37
    Ryan Suter svižně nahazoval od modré čáry a Eriksson Ek v brankovišti tečoval, ale puk do branky nedostal. Následovala klasická strkanice v brankovšiti.
     
    58:05
    Po další kombinaci přišla opět střela Dumby, kterou ale nyní nejspíše dosti bolestivě zablokoval Lawson Crouse.
     
    57:19
    Matt Dumba dostal nabito před levý kruh, odkud z první posílal dělovku jako z kanónu. Darcy Kuemper si ale připsal velice dobrý zákrok na první tyčce.
     
    57:03
    Cam Talbot zůstal na střídačce a Minnesota hraje v šesti hráčích v útočné třetině!
     
    57:03
    Matt Dumba to teď vzal na sebe a šel od své branky až do útočné třetiny, kde mezi kruhy zakončoval. Ale jen do lapačky pozorného Kuempera.
     
    55:50
    Další akce se nepovedlo Minnesotě, Arizona vyhodila jen tak, aby to nebyl icing a zároveň šel kotouč co nejdále.
     
    54:53
    Oba celky nyní nahazovaly kotouče do útoku, kde se jim ale nepovedlo nadále akci rozjet. Hraje se posledních pět minut, čas hostujícím Wild se krátí.
     
    53:35
    Kaprizov si elegantně najel mezi kruhy a Kuempera se pokoušel prostřelit k pravé tyčce a nad lapačku. Puk ale skončil nakonec jen vedle branky.
     
    52:28
    Stejný hráč si nyní najel pro odražený kotouč u levé tyčky, ale bekhendem se mu nepovedlo ideálně zakončit do branky.
     
    51:50
    Schmaltz jel pro kotouč za branku, ale proti němu bylo hned několik bránících hráčů a neměl šanci uspět. Minnesota je tak u kotouče.
     
    51:07
    V další akci byl útočník Greenway, jenž zakončoval z levé strany, ale jen do připraveného Kuempera. Následně bylo k vidění menší kočkování v brankovišti.
     
    50:11
    To se nyní mohlo změnit v protiakci tři na jednoho, ale Dumba ze slotu zakončoval jen do brankové konstrukce!
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:42
    Poprvé v této třetině je Arizona pod menším náporem hostujícího celku, který se ale nedokáže prosadit střelecky zatím.
     
    48:47
    Minnesota se v posledních chvilkách drží na kotouči. Kaprizov nyní prošel do útoku, ale střela přes obránce se do branky nakonec nedostala.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    47:19
    Zach Parise se dostal na levé straně ke kotouči a hned přišlo zakončení ke vzdálenější tyčce, ale puk se nakonec odrazil od brankové konstrukce ven z branky!
     
    47:00
    Následně Pitlicka dostával přihrávku do střední třetiny, ale od jeho hokejky se puk odrazil mimo hrací plocu.
     
    46:32
    Wild se následně dostali do třetiny, snad poprvé v této třetině a vybojovali pásmo. Vhazovat se bude po komerční přestávce číslo jedna ve třetí části.
    46:15 Tyler PITLICK - 4:2
     
    46:15
    Arizona právě vstřelila branku!
    A tato branka musela přijít, protože domácí byli naprosto jasně lepším a aktivnějším týmem! Niklas Hjalmarsson svižně nahazoval na branku a mezi kruhy přišla chytrá teč TYLERA PITLICKA, který se po dobrém výkonu prosazuje. Asistence: Niklas Hjalmarsson a Clayton Keller.
     
    45:04
    Derick Brassard dostal nabito na pravý kruh, ale z první zakončoval jen do připraveného bránícího hráče. Minnesota je v této části hry naprosto neviditelná.
     
    44:48
    Pitlick přebruslil obránce a dostal přihrávku před branku, ale skákající kotouč se mu nepovedlo nakonec zasáhnout. Ten tak skončil na betonech brankáře Talbota.
    43:57 Conor GARLAND - 3:2
     
    43:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Na konci přesilové hry se Coyotes prosazují a otáčejí stav utkání ve svůj prospěch! CONOR GARLAND dostal puk mezi kruhy, počkal si na střelu a tahem puk poslal za záda bezmocného Talbota! Asistence: Derrick Brassard a Clayton Keller.
     
    42:59
    Oliver Ekman-Larsson svižně zakončoval od modré čáry a Talbot puk vyrazil do strany a měl štěstí, že se puk odrazil do brusle bránícího hráče. Útočník Arizony by totiž jinak zakončoval do odkryté branky.
     
    42:46
    Kessel dostal puk na levou stranu a již si sjížděl do lepší střelecké pozice, ale puk nechal za sebou. Naštěstí si toho brzy všiml a hosté nešli do protiútoku.
     
    42:06
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Brad Hunt – 2 min., sekání).
     
    41:15
    Následně se Arizoně nepovedlo zakombinovat a Bonino se zmocnil kotouče, se kterým vyjel z obranné třetiny. Přesilovka Coyotes končí.
     
    40:21
    Pokračuje se přesilovkou domácího celku. Nick Schmaltz se hned prodral do útočné třetiny sám, ale nakonec kotouč ztratil a Minnesota vyhodila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je za námi a nabídla nám podobnou podívanou, jen branky tentokrát dával domácí celek. Nejdříve se prosadil Lawson Crouse a ve druhé části třetiny se prosadil také Jakob Chychrun. Rozhodne třetí třetina.

    Střely na branku:. 18:21
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:38
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Ian Cole – 2 min., podrážení).
     
    39:38
    Po tvrdém zákroku kolenem na Pitlicka se strhla strkanice více hráčů na ledě, ale nakonec se nejspíše bude vylučovat jen zákrok na Pitlicka.
     
    38:38
    Schmaltz to zkoušel od levého mantinelu, ale jeho nahození se do branky nedostalo a neviděli jsme ani teč. Nicméně Coyotes budou pokračovat v útoku, Wild čekají na sirénu.
     
    37:45
    Obrovské snažení před brankou Minnesoty a naprosto nevídaný závar, Talbotovi se kotouč klouzal pod betony, ale do branky se nakonec nedostal. Stále máme vyrovnaný stav.
     
    37:03
    Keller kroužil v útočné třetině a před kruhy se dostal ke svižnému zakončení, ale kotouč do branky nešel a nedošlo ani k teči.
     
    35:58
    Jakob Chychrun dostal opět dosti prostoru a tentokráte zakončoval střelou tahem, ale ta se do branky nedostala. Coyotes ale pokračují v aktivnějším hokeji.
     
    35:31
    Johan Larsson se u levého kruhu dostal ke kotouč a zakončoval pokusem nad ledem, ale Talbot byl připraven a hru před komerční přestávkou zastavil.
     
    34:40
    Máme tak vyrovnáno a můžeme v podstatě začít od znovu. Jakob Chychrun drží kotouč za vlastní brankou více jak dvacet sekund a hledá spoluhráče. Možná ještě lehce odpočívá.
    33:32 Jakob CHYCHRUN - 2:2
     
    33:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno, Arizona byla v posledních minutách aktivní a dává vyrovnávací branku! Po závaru před brankou se ke kotouči dostal Larsson, který objel branku a poslal puk meziu kruhy na JAKOBA CHYCHRUNA, kterému se povedlo prostřelit klečící obránce a Talbota v blbé pozici. Asistence: Johan Larsson a Derrick Brassard.
     
    33:01
    Po kombinaci v útočné třetině celku z Glendale se kotouč ocitl mimo ledovou plochu a pokračovat se bude vhazováním před Talbotem.
     
    32:24
    Chychrun dostal nabito na modrou čáru, ale jeho rána z první skončila jen na chráničích pozorných bránícíc hráčů. Arizona ale v útoku pokračuje.
     
    31:51
    Fischer opět aktivní v oslabení. Vybojoval kotouč a nakonec se dostal po pravé straně do útoku a nahozením vybojoval vhazování před brankou Talbota.
     
    31:10
    Domácí načínají oslabení, které bude trvat necelou minutu. Uvidíme, zda se Minnesotě povede něco vymyslet ve hře o jednoho muže navíc.
     
    31:02
    Hosté v plném počtu.
     
    30:00
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Oliver Ekman-Larsson – 2 min., faul loktem).
     
    29:36
    Po pár přihrávkách se ke střeleckému pokusu na levé straně dostal Kessel, ale jeho svižné zakončení na vzdálenější tyčku neskončilo v brance, ale na zadním mantinelu.
     
    29:02
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Marcus Foligno – 2 min., hákování).
     
    28:34
    Domácí v plném počtu.
     
    28:34
    Christian Fischer se zmocnil kotouče a ujížděl sám na branku poté, co se srazili Dumba a Spurgeon. Domácí hráč ale nezakončil bekhendově ideálně, velká šance zůstává nevyužita!
     
    27:40
    Následně Minnesota kombinovalo, ale k ničemu nebezpečnému se opět nedostala. Pokračovat se tak bude opět od branky Cama Talbota.
     
    26:47
    Suter poslal svižné zakončení od modré čáry, ale puk se do branky nedostal. Následně Arizona poslala kotouč přes všechny čáry až za branku Talbota.
     
    26:34
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Jordan Oesterle – 2 min., sekání).
     
    25:37
    Jonas Brodin si najel po pravé straně do zakončení, ale jeho svižné zakončení se do branky nakonec nedostalo. Dobře zasáhl Kuemper!
     
    24:30
    Z obou stran je to teď takové dosti nepřesné a hodně se přerušuje. Ani jeden celek se navíc nedostává do nebezpečných situací.
     
    23:14
    Poté se domácí chtěli procpat do další akce, ale přihrávka do útoku nevyšla a píská se jen icing.
     
    22:38
    Christian Fischer se dostal do zakončení, ale nešlo o nic nebezpečného. Arizona nicméně vybojovala pásmo a vhazuje se po pravici Talbota.
     
    22:15
    Hosté hned chtěli vrátit úder, ale Bjugstadovi obtočka kolem branky nevyšla. Arizona následně vyhodila kotouč na icing.
    21:25 Lawson CROUSE - 1:2
     
    21:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tentokráte to domácím už vyšlo a máme tu snížení aktuálního stavu! Garland udělal kličku a zakončoval na pravé straně do betonů Talbota, od nichž se kotouč odrazil před branku a LAWSONU CROUSEMU stačilo pouze trefit branku, což se mu povedlo. Asistence: Conor Garland a Nick Schmaltz.
     
    20:24
    Clayton Keller dostal hned na začátku třetiny přihrávku do pásma a unikal sám na brankáře Talbota. Po naznačení nakonec vystřelil do betonů, ale se situací šlo naložit mnohem lépe!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první třetina, kterou střelecky, bruslařsky i výsledkově ovládli naprosto zaslouženě hosté. Gólově se prosadili slepenými trefy Matt Dumba a Jordan Greenway. Kuemper chytá velice dobře, ale i tak to nestačí, Arizona musí zabrat.

    Střely na branku: 8:12
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:20
    Joel Eriksson Ek zakončoval protiakci Minnesoty na levém kruhu, ale Kumper dobře zasáhl. Hned poté se vydali do protiútoku také domácí, ale Brassard dělovkou nepřekonal Talbota!
     
    18:39
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (John Hayden – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Marcus Foligno – 5 min., bitka).
     
    18:39
    Hayden a Foligno následně sundali rukavice a předvedli bitkařskou vložku. Souboj ale netrval moc dlouho, hráči si téměř nedali ránu a spíše si zatancovali.
     
    18:09
    Další zakončení Ekmana-Larssona a pořádný závar před brankou nepřinesl radost v Gila Arena. Talbot to ustál a Minnesota je v plném počtu.
     
    17:28
    Až nyní to zkusil od modré čáry Oliver Ekman-Larsson, ale svižná střela nad ledem skončila na betonu připraveného Talbota.
     
    17:05
    V tomto stylu Minnesotští pokračují i nadále, Arizoně se stále nepovedlo dostat do přesilovkového vzorce.
     
    16:35
    Start oslabení Wild zvládají naprosto skvěle a hned se jim povedlo dvakrát poslat kotouč až za branku domácího brankáře.
     
    16:10
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Ryan Suter – 2 min., sekání).
    15:12 Jordan GREENWAY - 0:2
     
    15:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A vzápětí je tu další branka, kterou dávají hosté! JORDAN GREENWAY si najel do útočné třetiny, na pravém kruhu zpomalil a naprosto laserovou střelou nedal Kuemperovi šanci zakončením do vzdálenější šibenice! Bez asistence.
    14:20 Matt DUMBA - 0:1
     
    14:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Vypadalo to, že si domácí střídačka vezme coach challenge ohledně ofsajdu i nedovolenému bránění brankáři, ale celkem nepochopitelně k tomu nedošlo! MATT DUMBA zavezl kotouč do pásma a poslal jej na levé křídlo Parisemu, který jej okamžitě hodil do brankoviště. V něm bylo několik hráčů a po několika sekundách kotouč do branky procpal právě obránce Dumba. Asistence: Nick Bjugstad a Zach Parise.
     
    12:56
    Nick Bonino dostal naprosto exkluzivní přihrávku k pravé tyčce od levého mantinelu, ale zblízka se mu nepovedlo trestuhodně uklidit puk do branky!
     
    12:18
    Nabito na modrou dostal kapitán Spurgeon, ale jeho svižné zakončení skončilo na betonech připraveného Kuempera. Následně se hra zastavila a uvidíme další komerční přestávku.
     
    11:40
    Po forčekingu hostujícího celku se domácím povedlo jen vyhodit na další icing, vhazuje se tak před Kumperem.
     
    10:13
    Conor Garland si naprosto hrál s obranou Minnesoty a po několika zasekávačkách se dostal ke střele z levého kruhu. Jeho zakončení ale šlo nad branku Cama Talbota.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:40
    Akce na druhé straně od domácích Coyotes nebyla zakončena a po nepřesné přihrávce se píská icing.
     
    08:48
    Vzápětí si nový kapitán Wild sjel až před branku, kde zakončoval bekhendem. Kuemper ale pokračuje v luxusním výkonu v první třetině, o motivaci má dnes dozajista postaráno.
     
    08:32
    Spurgeon se po vhazování dostal ke kotouči a promptně jej poslal na branku Arizony. Před Kuemper ještě clonil jeden z hráčů, ale k teči nedošlo.
     
    07:39
    Kuemper v dalším důležitém zákroku! Mats Zuccarello byl úplně sám před brankářem, kterého Minnesota draftovala, ale i tentokráte z toho byl skvělý zákrok! Nutno ocenit další neuvěřitelný pas od Kirilla Kaprizova.
     
    06:48
    Pitlick se rychlým bruslením dostal do útočné třetiny a vypadalo to na nadějné přečíslení. Sudí ale opět viděli ofsajd, tentokráte ovšem dosti těsný.
     
    06:24
    Před první komerční přestávkou přišlo ještě jedno zakončení produktivního Foligna, ale bekhend z pravého kruhu skončil na výstroji připraveného Kuempera.

    Střely na branku: 2:3
     
    05:41
    Dobrý prostor pro zakončení si vytvořil Kessel, jenž obešel bránící hráče a mezi kruhy se pokusil o první zásah duelu. Jeho pokus byl ale sražen bránícími hráči do ochranné sítě nad brankou.
     
    05:08
    Nick Bjugstad se dostal hned po vhazování do útoku, ale jeho žabička před branku od mantinelu byla zachycena obránci Arizony.
     
    05:00
    Crouse najel do útočné třetiny s kotoučem, aby kotouč následně přenechal Schmaltzovi. Ten se dostal ke střele z pravého kruhu, odkud ale branku zakončením na zadní tyčku netrefil.
     
    04:15
    Nebezpečné kroužení fialovo-oranžových dresů přineslo jen nahození obránce Hjalmarssona, které za záda Talbota nedostalo.
     
    03:09
    Po střele z pravé strany, kterou Kuemper vyrazil jen před sebe, se k dorážce mezi kruhy dostal Nick Bonino. Hráč čtvrté lajny měl odkrytou levou část branky, ale puk skončil jen těsně vedle první tyčky!
     
    02:27
    První velká šance utkání! Nico Sturm se za brankou dostal ke kotouči, kterou se rozhodl obkroužit a překonat tak Kuempera mezi betony. Domácí brankář si ale připsal velice dobrý zákrok betony!
     
    02:07
    Parise nechal kotouč ve střední třetině a Arizona šla do dalšího útoku, ale i tentokráte byl zastaven odpískáním ofsajdu.
     
    01:38
    Minnesotě se start utkání vůbec nedaří a nyní museli Wild vyhodit puk přes všechny čáry na icing. Hra se vrací před Talbota, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    01:03
    Nick Schmaltz tentokráte dostával kotouč do prostoru ve slotu, ale těsně před ním zakročil pozorný obránce, jenž nedovolil domácím zakončit.
     
    00:46
    Následně se domácí drali do další akce, ale Tyler Pitlick najel do útočné třetiny nedovoleně – Arizona se ocitla v postavení mimo hru.
     
    00:15
    Domácí, kteří nastupují v retro heritage dresech, se hned dostali do útoku a zaměstnali Talbota v brance WIld. Nahození od mantinelu ale nebezpečné nebylo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Krásný večer, případně ráno všem hokejovým nadšencům, kteří se rozhodli sledovat náš přenos. Arizona se připravuje na odvetu s Minnesotou, v brance bude Kuemper a poprvé za Kojoty nastoupí Frédérik Gauthier.

    Hosté jdou do utkání beze změny, co se týče hráčů v poli. Vystřídali se pouze brankáři, a tak dnes uvidíme v brance Cama Talbota. Utkání začne již klasicky s menším zpožděním.
     
    Úvodní sestavy:

    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Chychrun, Goligoski, Ekman-Larsson, Demers, Oesterle, Hjalmarsson – Keller, Dvorak, Pitlick – Crouse, Schmaltz, Garland – Brassard, Jo. Larsson, Kessel – Hayden, Gauthier, Fischer.

    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Hunt, Cole – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Greenway – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – Fiala, Bjugstad, Parise – Rau, Bonino, Sturm..
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Poslední vzájemný duel

    6.3. 2021
    Arizona Coyotes 1:5 Minnesota Wild

    Branky: 45. Keller (Oesterle, Hjalmarsson) – 5. Zuccarello (Kaprizov), 14. Hunt (Greenway, M. Foligno), 15. Bjugstad (Kaprizov, Zuccarello), 26. Greenway (M. Foligno, Brodin), 59. Fiala

    Arizona Coyotes: Raanta – Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Oesterle – Kessel, Schmaltz, Garland – Pitlick, Dvorak, Keller – Caggiula, Larsson, Brassard (A) – Fischer, Chaput, Crouse.

    Minnesota Wild: Kähkönen – Spurgeon (C), Suter (A), Dumba, Brodin, Hunt, Cole – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Greenway – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – Fiala, Bjugstad, Parise (A) – Rau, Bonino, Sturm.

    Statistiky:
    Střely na branku: 25 – 27 (6:9, 12:9, 7:9)
    Zablokované střely soupeře: 6 – 14
    Trestné minuty: 8 – 6
    Využité přesilové hry: 0/3 – 0/4
    Vyhraná vhazování: 58 % – 42 %
    Bodyčky: 23 – 13.
     
    ARIZONA COYOTES (6.)
    23 utkání, 23 bodů, skóre 60:71


    Naopak Arizona je mimo místa pro play-off a musela by se pořádně rozjet, aby se do první čtyřky dostala. Sice ztrácí jen čtyři body, ale má odehráno o dva zápasy více a forma se lehce ztratila. Coyotes v posledních čtyřech duelech hned třikrát prohráli, naposledy již ve zmiňovaném duelu s Wild.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Conor Garland – 22 utkání, 20 bodů (7+13)
    Christian Dvorak – 23 utkání, 16 bodů (9+7)
    Clayton Keller – 23 utkání, 16 bodů (8+8)
     
    MINNESOTA WILD (4.)
    21 utkání, 27 bodů, skóre 67:55


    Minnesota je v dobrém rozpoložení a aktuálně je na čtvrtém místě Západní divize se stejným počtem bodů jako Colorado. Během posledních desíti duelů vyhráli Wild hned sedmkrát, přičemž v jednu dobu měli na kontě šest výher v řadě. Celku se daří na všech frontách a naposledy porazili venku Arizonu 5:1, ani ne po čtyřiadvaceti hodinách se hraje druhý duel.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Kirill Kaprizov – 21 utkání, 19 bodů (6+13)
    Jordan Greenway – 21 utkání, 17 bodů (4+13)
    Marcus Foligno – 19 utkání, 14 bodů (7+7)
     
    Krásný den všem fanouškům nejlepší hokejové ligy světa. Arizona se v odvetě včerejšího utkání postaví proti Minnesotě, které má co vracet. Utkání v Glendale startuje v jednu ráno.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 22. Crouse (Garland, Schmaltz), 34. Chychrun (Jo. Larsson, Brassard), 44. Garland (Brassard, Keller), 47. Pitlick (Hjalmarsson, Keller), 60. Pitlick (Hjalmarsson, Dvorak) – 15. Dumba (Bjugstad, Parise), 16. Greenway


    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Chychrun, Goligoski, Ekman-Larsson, Demers, Oesterle, Hjalmarsson – Keller, Dvorak, Pitlick – Crouse, Schmaltz, Garland – Brassard, Jo. Larsson, Kessel – Hayden, F. Gauthier, Fischer.
    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Hunt, Cole – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Greenway – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – Fiala, Bjugstad, Parise – Rau, Bonino, Sturm.
    thejrc.org