Montreal – Winnipeg 7:1 (kon.) | Arizona – Minnesota 5:2 (kon.) | Vancouver – Toronto 4:2 (kon.)
Colorado – Anaheim 4:5 (po pr.) | Dallas – Columbus 5:0 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 4:3 (po pr.)
Edmonton – Calgary 3:2 (kon.) | San Jose – Vegas 0:4 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 5:2 (kon.)
Chicago – Tampa 3:6 (kon.) | Boston – New Jersey 0:1 (kon.) | Carolina – Florida 4:2 (kon.)
po prodl.
Colorado Avalanche
4:5 (0:1, 2:1, 2:2 - 0:1)
Anaheim Ducks
Neděle 07.03.2021, 02:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:59 Ryan GETZLAF - 4:5
     
    61:59
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté dokonávají obrat a z Colorada si odvážejí dva body oni! Trefuje se RYAN GETZLAF, který si před bránou počkal na pobídku Rickarda Rakella. Kapitán Kačerů pouze nastavil hůl a kotouč usměrnil za bezmocného Huntera Misku. 4:5 po prodloužení. Asistence: Rickard Rakell a Kevin Shattenkirk.
    57:10 Kevin SHATTENKIRK - 4:4
     
    57:10
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ale hned po vhazování Anaheim srovnává gólový účet klání! K puku se na vrcholu kruhu dostal KEVIN SHATTENKIRK, přičemž obránce Ducks jej od tyče odrazil přesně do svatyně. Miska toho navíc v rozhodující chvíli příliš neviděl. 4:4. Asistence: Rickard Rakell a Adam Henrique.
    53:03 Troy TERRY - 4:3
     
    53:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do hry díky druhé trefě TROYE TERRYHO v tomto utkání. Útočník Ducks dostal na kruhu mnoho prostoru, čehož využil rychlou střelou zápěstím. Hunter Miska udělal pohyb do strany a nakonec mu kotouč proskočil výstrojí až do branky. 4:3. Asistence: Cam Fowler a Maxime Comtois.
    46:27 Brandon SAAD - 4:2
     
    46:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    O pár desítek sekund později přichází další trefa Colorada. André Burakovsky se obtočil v útočném pásmu a rázem měl před sebou dvě varianty. Buď mohl střílet, nebo mohl přihrávat. Nakonec zvolil druhou možnost a udělal dobře. Oslovil totiž důrazného BRANDONA SAADA, jenž protlačil puk za přesunujícího se Ryana Millera. 4:2. Asistence: André Burakovsky a Nazem Kadri.
    46:03 Gabriel LANDESKOG - 3:2
     
    46:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Skóre je zaslouženě otočeno, neboť Kačeři nemají protihru. Samuel Girard byl znovu aktivní. Díky tomu se dostal na levý kruh, odkud puk vracel MIKKU RANTANENOVI na modrou čáru. Finský útočník poté dokonale skryl svou střelu, Miller si ji najít nedokázal. 3:2. Asistence: Samuel Girard a Gabriel Landeskog.
    37:36 Mikko RANTANEN - 2:2
     
    37:36
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Druhou přesilovku už domácí bleskově využívají. Střela Samuela Girarda sice cíl minula, ale pohotový MIKKO RANTANEN dokázal zpoza brány odrazit puk od těla Ryana Millera přímo do branky. 2:2. Asistence: Samuel Girard a Nazem Kadri.
    32:06 Logan O'CONNOR - 1:2
     
    32:06
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny dávají svou první branku až po konci početní výhody. Valerij Ničuškin načasoval brilantní přihrávku na LOGANA O'CONNORA, který upaloval úplně sám na Millera. Brankáře Anaheimu následně překonal rychlou střelou pod lapačku. 1:2. Asistence: Valerij Ničuškin a Devon Toews.
    24:26 Troy TERRY - 0:2
     
    24:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    TROY TERRY byl zaslouženě za svou dnešní aktivitu odměněn gólem a nutno říct, že nyní to udělal skvěle. Dokázal se protlačit před obránce a parádní kličkou do bekhendu nedal Hunteru Miskovi žádnou šanci. Brankáře Avalanche si položil a poté jen posunul do prázdné klece. 0:2. Asistence: Adam Henrique a Josh Mahura.
    05:10 Rickard RAKELL - 0:1
     
    05:10
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hned po buly přišel první gól utkání, o který se postarali hosté! Sam Steel vyhrál vhazování do strany na RICKARDA RAKELLA, jehož prudká střela zápěstím zaplula do horního růžku. Hunter Miska reagoval pozdě. 0:1. Asistence: Sam Steel.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 33. O'Connor (Ničuškin, D. Toews), 38. Rantanen (Girard, Kadri), 47. Rantanen (Girard, Landeskog), 47. Saad (Burakovsky, Kadri) – 6. Rakell (Steel), 25. Terry (Henrique, Mahura), 54. Terry (Fowler, Comtois), 58. Shattenkirk (Rakell, Henrique), 62. Getzlaf (Rakell, Shattenkirk)


    Colorado Avalanche: Miska (Grubauer) – D. Toews, Renouf, MacDonald, Girard (A), Graves, Timmins – Rantanen (A), Kadri, Burakovsky – Ničuškin, Jost, Landeskog (C) – Donskoi, Jayson Megna, Saad – O'Connor, Bellemare, Sherwood.
    Anaheim Ducks: R. Miller (Gibson) – Hakanpää, Fowler, Shattenkirk, Mahura, Ja. Larsson, B. Hutton, Manson (A) – Terry, Getzlaf (C), Comtois – Rakell, Lundeström, Heinen – Silfverberg, Henrique, Jones – Steel, D. Grant.

    Rozhodčí: St. Laurent, South – Kovachik, T. Gawryletz

    Diváci: bez diváků
    thejrc.org